سلام .
میخوام مراحل ADSL رو از اول برام توضیح بدید و بهترین مودم و بهترین خط رو بهم بگید خیلی ضروروییه من از ADSL چیزی نمیرونم ، لطفاً از اول اول توضیح بدید اگه مقاله ای دارید چه بهتر
Printable View
سلام .
میخوام مراحل ADSL رو از اول برام توضیح بدید و بهترین مودم و بهترین خط رو بهم بگید خیلی ضروروییه من از ADSL چیزی نمیرونم ، لطفاً از اول اول توضیح بدید اگه مقاله ای دارید چه بهتر
نقل قول:
سلام من میخوام از ADSL استفاده کنم برای اینکار باید اول برم مخابرات بعد چیکار کنم ؟؟ از اولین صفحه نتونستم ببخشید اگه سوالم تکراری است .
مراحل این ADSL که باید چی کار کنم از چه مدمی استفاده کنم ؟ اگه مقاله ای بود بدید ممنون میشم یکی تو یه پست همه ی این
مراحل رو بگه از اول تا آخر.
مشکل من حل شد به اینجا مراجعه کنید :نقل قول:
سلام .
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
کسی نمیتونه کمکم کنه
نقل قول:
سلام
من تا به حال برای کانکت شدن به اینترنت با ای دی اس ال یوزر نیم پسوردم رو توی خود کانفیگ روتر وارد میکردم و با PPPOE کانکت می شدم حالا چند روزی هست که میخوام از شبانه فن آوا استفاده کنم و این کار ( وارد کردن یوزر شبانه توی کانفیگ روتر و دوباره وارد کردن یوزر خودم ) خیلی کار سخت و حال گیری هست
مودم من ASUS AM602 هست
برای اینکه از کانکشن ویندوز استفاده کنم توی کانفیگ روترم این یوزر رو پاک کردم و یه بریجینگ ( Bridging ) ساختم و کانکشن ویندوز رو هم درست ساختم
حالا وقتی که کانکت میشم میگه یوزر نیم پسوردت روی این دامین معتبر نیست باید چی کارکنم ( به خود شرکت هم زنگ زدم ولی ... ؟؟ !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کانکشن ویندوز رو این طوری ساختم ( که کاملا درسته )
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این مرحله شرکت گفت اسم ما رو با حروف کوچک بنویس که نوشتم
این جا هم یوزر نیم فن آوا را با @ نوشتم
خود تنظیمات روتر رو هم درست انجام دادم ولی وقتی Bridging رو انتخاب میکنم و ریبوت میکنم کانکشن Local Area Connection روی لیمیت میره و آی پی دریافت نمیکنه و یه علامت تعجب زرد میزنه روش و دیگه آی پی کانفیگ هم کار نمیکنه و باید برم توی Local Area Connection راست کلیک کنم properties و توی TCP/IP هم یه آی پی دستی (192.168.1.2) وارد کنم تا تنظیمات کانفیگ بیاد
باید چی کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم من ASUS AM602 هست
مراحل ساخت کانکشنت که کاملا درستهنقل قول:
اونی هم که میره روی limit ، اونم مشکلی نیست
اگه مشکلت یوزر و پسورد اکانت شبانه فن آوا هست ، اون مشکل از شهر شما یا مشکل همون روز هست
فن آوا چرت و پرت زیاد میگه ، ممکنه توی شهر شما شبانه نداشته باشه
ممنون که جواب دادینقل قول:
مشکل من با یوزر پسورد شبانه نیست ( چون قبلا یوزر نیم پسورد شبانه رو توی روتر وارد کردم و استفاده کردم )
مشکل من کلا با این کانکشن هست یعنی وقتی کانکشن میسازم با یوزرنیم پسورد خودم هم که بابتش پول دادم نمیتونم کانکت بشم ( توی کانفیگ روتر هم بریجینگ رو میسازم)
نمیدونی چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
اگه ارور 691 میده ، دیگه ربطی به مودم نداره ، در این صورت تنظیمات مودم کاملا درستهنقل قول:
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا طبیعیه ، ولی بالاخره باید وصل بشه
ارور 693 میدهنقل قول:
اگه ارور 691 میده ، دیگه ربطی به مودم نداره ، در این صورت تنظیمات مودم کاملا درسته
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا طبیعیه ، ولی بالاخره باید وصل بشه
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا برای یوزری که بابتش پول داده هم طبیعیه؟
این خطا که ربطی به یوزر و پسورد ندارهنقل قول:
بله ، تقریبا ، ولی بالاخره باید وصل بشهنقل قول:
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا برای یوزری که بابتش پول داده هم طبیعیه؟
در زمانهای مختلف وصل بشید
ضمنا می تونید از برنامه reconnect استفاده کنید ، خودش به طور مکرر کانکت بشه
سلام من تازه میخوام adsl بگیرم شرکت خودش tp-link رو پیشنهاد داده نظر اساتید چیه ؟ خوبه یا یه مارک دیگه خودم بگیرم ؟؟ بعد اگه خودم بخوام راش بندازم نصبش مشکل نیست ؟؟ (توی شبکه یخورده واردم)
راستی این شرکت که می خوام ازش سرویس بگیرم گفت که نباید زمان کانکت بودن به اینترنت هیچ تلفن بیسیمی به پریز وتلفن وصل باسه!!!! واقعا اینجوریه یا همینجوری یه چیزی پروندن؟؟ یعتی کله کسایی که adsl استفاده میکنن تلفن بیسیم ندارن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من وقتي با كانكسشن دستي(بورد بند كانكشن) وصل نت ميشم
كنارساعت پي سي روي تسك بار يه علامت مثلثي خطر زرد رنگ مياد و اين ارور رو ميده
there is an ip conflict with another
systm, one network
مشكلش چيه ؟
وچطور حل ميشه ؟
ممنون
بهتر بود که صفحات قبل رو می خوندیننقل قول:
طبق گفته یکی از دوستان در صفحات قبل:
داخل network connection بشید و روی آیکون شبکه دابل کلیک کنید ، گزینه properties رو زده ، تیک internet protocol یا tcp/ip رو بردارید
خودم تست کردم و درست شد
مشکل از isp هست!نقل قول:
به خاطر تداخل ip این مشکل بوجود میاد...
شما باید تیک Internet Protoco(TCP/IP)a را برداری...
Control Panel>>Network Connections>>Local Area Connection>>properties
دوستان اگه میشه سریعتر جواب بدبد آخه خیلی عجله دارمنقل قول:
سلامنقل قول:
ببین... من الآن هم تلفن بی سیم دارم و هم ADSL :دی شرط استفاده کامل و بهینه از هردو اینه که به درگاه ( پورت ) سوکت تلفن بی سیم ( یا کلا هر دستگاه تلفنی که توی خونتون هست ) یه اسپلیتر یا همون نویزگیر وصل کنی. البته ترجیحا خود گوشی بی سیم رو هم نزدیک مودم نکنی بهتره... به قول معروف دوری و دوستی...! :دی :27:
درباره نوع مودم هم مارک خوبیه... اما من خودم ASUS WL AM-602 رو پیشنهاد می دم. 99% شرکت ها ازش پشتیبانی می کنن ( البته همه مودم ها استانداردن و شرکت ها هم وظیفشونه که پشتیبانی کنن؛ اما خوب دیگه... تا این قانون بخواد عملی بشه ما دیگه پیرمرد شدیم! :دی :27: ). و یه چیز دیگه... حتی اگر همین مارک پیشنهادی رو خواستی بگیری، اصلا از شرکت نگیر!!!!!!!! چون به قیمت خون هفت جد و آبادشون باهات حساب می کنن!!! :13: مثلا همین WL AM-602 رو یه شرکتی ( اسمشو نبر! :دی ) می داد 70000 تومان، در حالی که خودم خریدم 40000 تومان! :18:
از بابت دیر پاسخ دادن هم شرمنده! من و دوستان این روزا یک سر داریم و هزار سودا.... :31::46::10:
شاد و پیروز باشی :11:
دوستان اون am 602 رو هر جا پرسیدم نداشتن
حتی همون پاساژ رضا و پایتخت
dlink هم که رسما شاتل میگه مشکل داره باهاش
یک مدل دیگه بهم معرفی شده 47 تومان که شاتل هم سازگاره باهاش
zyxel p-660ru
[html]
www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093 058&CategoryGroupNo=F9619EE6-1FB3-48FB-B68E-7773E95FF97F
[/html] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این مدل رو داره ؟
دیده جای ؟
کار کرده باهاش ؟
و این که config این modem ها سادست ؟ یعنی میشه مثل asus خودمون انجام بدیم و کسی نیاد واسه نصب ؟
فقط یک جا am 602 داشت چند روز قبل که فکر کنم اونم تمام کرده باشه تا الان که میداد 49
این رو بخرم 48 یا Asus رو 49 ؟
مرسی
یه سر بزن تهران فراژه:نقل قول:
[HTML]www.tfi.co.ir[/HTML]
تو سهروردی ، یه دفتر داره از زمین تا سقف مودم تو کارتن چیده . من پارسال wl600g هیچ کجا ( نه پایتخت ، نه ایران ، نه علاالدین ، نه .... ) گیر نیاوردم ، رفتم اونجا. فله ای تو کارتن داشت واسه پخش!! گارانتیش هم که اصل تهران فراژه .
البته خوشبختانه هنوز آخ نگفته . شبانه روز هم روشنه . جان شما اصل اصل چین هم هست.:31:
منکه پیشنهاد میکنم Asus بگیر ، خیر دنیا و آخرت رو هم ببر. الحمدالله اونقدر سرعت تو ایران بالاست که مهم نیست چی بگیری .
یا حق ...
سلام
من می خوام مودم adsl بگیرم am604g می خواستم بدونم شاتل باهاش مشکل که نداره؟
میشه قیمتش هم بگید؟ بعد کجا می تونم برای رانژه کردن اطلاعات بگیرو برای مودم tanx
1- مشکل که نداره هیچ ، به جونت هم دعا میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- فکر کنم حدود 95 تا 100.
3- واسه رانژه کردن شما لازم نیست کاری انجام بدین . وقتی با شاتل یا هر isp دیگه ای قرداد بستین ، اونا خودشون به مخابران میگن و خط شما طی مدت حداکثر 10 روز رانژه میشه. که واسه همین کار و راه اندازی اولیه حدود 10 تومن میگیره ( اجباری !)
با سلام و تشکر
من تازه مودم adsl گرفتم (zyxel) مشکل من اینه که من اینترنت رو برای دو سیستم گرفتم می خوام هم سیستم ها باهم شبکه باشن و هم بدون نیاز به روشن بودن دیگری هردو از adsl استفاده کنن مودم یک پورت usb داره با یک پورت lan با چندنفر که صحبت کردم گفتن نیاز به هاب دارم اونم تهیه کردم (tp link ) حالا میخوام بدونم چطوری هم باید مودم رو تنظیم کنم هم تنظیمات شبکه رو انجام بدم راستی میخوام انلاین تحت شبکه بازی کنم .؟؟؟؟؟
راستی اگر از پورت usb واسه یک سیستم استفاده بشه احتمال هنگ کردنش هرزگاهی هست درسته ؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جوابمو بدین ....
کسی نیست راهنمایی کند؟نقل قول:
سلام میشه بگین چه طوری با adslمیتونم سرعت رو بالا ببرم اول که نصب کرده بودم خوب بود اما حالا کمتر شده روز بهروز هم سرعت میاد پایینتر؟
قيمتش 75 هزار تومان هستشنقل قول:
بيشتر نمي ارزه.
سلام دوستان خواهشا اگه امکانش هست در این ضمینه کمکم کنید چون اگه این مشکل از من نباشه میخوام سرویس دهندهم رو عوض کنم چون اعصاب داره خرد میشه!!
من اینترنت adsl 512 دارم//از صبح تا ساعت 6 یا بازی وقتها 8عصر که کار میکنم همه چیز خوبه ولی از این ساعتها به بعد تا صبح یه مشکل خیلی اعصاب خرد کن واسم پیش میاد//اونم اینه که مثلا شما یه بازه ی 10 دقیقه ای رو در نظر بگیرید تو این بازه ی زمانی یک الی دوبار به مدت 1دقیقه اینترنتم (قطع نمیشه ولی هیچ سایتی رو تو اون 1 دقیقه بالا نمیاره بعد 1 دقیقه هم درست میشه) بعد مثلا تو اون 1 دقیقه ping میکنم Request of time رو میده//ضمنا این مشکل مثلا 4 شب اینطوریه بعضی وقتا 1 شب خوبه!!
خواهش میکنم بگید این مشکل از من هستش یا از isp???????آیا حل شدنی هست؟؟
سلام محمد آقانقل قول:
از اين طرفا؟!
از چه آي اس پي اي سرويس ميگيري؟!
هر شب دقيقا توي همون ساعت اينطوري ميشه؟
نقل قول:
با سلام
من یکم عجله دارم هاب رو هم خریدم میخوام ببینم اگه نمی تونم چنین کاری انجام بدم هاب رو پس بدم لطفا یکم سریعتر بهم جواب بدین ممنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با سلام من و همسایمون یه مودم دو پورته خریداری کردیم و خط همسایمون رانژه است هر دومون با یه خط از adsl استفاده می کنیم می خواستم بدونم ایا راهی وجود داره که همسایمون بتونه سرعت استفاده منو کم کنه یا دانلود منو محدود کنه ؟
ُسلام عزیز دل :10:نقل قول:
شرمنده اگر دیر پاسخ داده می شه :13:
شما خودت پاسخ خودت رو دادی که!!! :دی البته هر سه مدل که معرفی کردین عالی هستن، اما ازونجایی که ایسوس بیشتر با ISP های ایرانی سازگار هست، من هم ایسوز رو پیشنهاد می دم :10:
شاد و پیروز باشی :40:
سلام عزیز//نقل قول:
شما؟
بازم این نکته رو بگم که دیسکانت نمشم بلکه فقط 1 دقیه تو اوون بازه زمانی هیچ سایتی رو نمیتونم بیارم بعد 1 دقیقه که کلیک میکنم رو یک لینک درست میشه//
من از پیشگامان کویر سرویس گرفتم
تقریبا از اون ساعت ها دیگه شروع میشه
Asus-AM602:31::27:نقل قول:
منو خوب ميشناسي!نقل قول:
يكي از بندگان خدا!
راجع به مشكلت:
با آنتي ويروس اسكن كردي؟
برنامه هاي استارت آپ و زمان بندي شده رو چك كردي؟!
توي
Scheduled tasks رو چك كردي؟
حتما چك كن!
آنتي ويروس و فايروالي نداري كه پورت ورودي رو توي يه ساعت معين ببندن؟
شايد برنامه اي توي اون ساعت خودشو آپديت ميكنه
ضمنا اگه هيچكدوم نبود ، يادت باشه كه اينجا ايرانه و هيچ چيزي بعيد نيست
هیچ کدوم از این کارارو نکردم//:31:نقل قول:
این چیه؟؟؟
آنتی ویروسم nod 32///کد:Scheduled tasks رو چك كردي؟
به نظرت ویندوز رو عوض کنم؟؟؟
آخه میدونی اگه این همیشگی بود یعنی ه روز بود تعجب میکردم ولی بعضی وقتها اینطوری نیست//
راستی این نکته رو بگم که بعضی وقتها هم دیگه با خاموش و روشن کردن مودم درست نمیشه ولی وقتی کامپیوتر رو ریست میکنم درست میشه
سلام
خسته نباشید!
1-من تازه مودم zyxel از شرکت شاتل گرفتم و یه سرویس Eco 512 که آی پی دینامیک داره.. حالا تو تنظیمات آی پی موندم! نمیدونم تو TCP-IP و قسمت DNS و ... چیکار کنم! باید بزارم اتوماتیک انتخاب کنه!؟؟؟
2- تو کانفیگ مودم باید DHCP رو فعال بزارم!؟ VCI و ... رو چطور؟
3- تو تنظیم در حالت PPPOE چطور متوجه شیم که تو اینترنتیم!؟ آیا همون دوتا کامپیوتر چشمک زن که تو دیال آپ بود اینجا هم نمایان میشه یا نه!؟
4- و سوال آخر اینکه اگه بعد از اتمام دوره نخوام سرویسم رو شارژ کنم یا مثلا بخوام برای ماه های بعد شارژ کنم اونا خطم رو از رانژه خارج میکنن!؟
ممنون و متشکر
asus am602 ذو چه جوری تو سون نصب کنم؟
سلامنقل قول:
بهترین کار برای AM602 وصل کردن توسط پورت LAN هست.
من که دارم بدون نصب ازش استفاده میکنم.
فکر نکنم به این زودی درایور 7 بیاد براش...
موفق باشید :11:
سلام
من یک ADSL با سرعت 128 دارم مودم هم Planet ADSL 2/2 + Router With USB port هستش.
اما دستی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی اول که روشن کردی بعد با کانکشنی که ساختی باید کانکت بشی (حالت 1483 Bridged ).
اما جدیدا یک مشکل اساسی دارم اونم اینه که هر چند دقیقه یک بار لامپ Link که روی مودم هست شروع به چشمک زدن می کنه و من باید Disconnect بشم ودوباره بعد از اینکه لامپ Link به صورت ثابت روشن ماند دوباره connect بشم. . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این موضوع حسابی زجرم می ده :evil2:
لطفا هر کی راه حلی داره بگه : : : : : : ::)
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان درایورشو از رو سی دی نصب کردم چراغ یو اس بیش چنبار چشمک زد بعد رو شن موند سیستم میشناسدشنقل قول:
دیگه نیازی نیست بعد از درخواست adsl درخواست کارشناس نصب کنم؟
جواب من لطفا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمیعاً سلام
1- از کدوم ISP و تو کدوم شهر سرویس گرفتین؟ و کدوم تعرفه اش رو استفاده میکنین؟نقل قول:
2- این تغییرات سرعت رو با speed test اندازه گرفتین؟
[html]http://www.speedtest.net/[/html]3- شاید برنامه ای نصب کردین که تو background از پهنای باند استفاده میکه ؟!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا نتونه علی آقا؟ از آب خوردن هم آسون تره ( البته از همسایه شما بعیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).نقل قول:
تنظیمات خیلی از مودم ها این قابلیت رو بصورت پیش فرض داره ( مثل مودم خودم ) که میشه واسه هر USER میزان دسترسی تعیین کرد. از اون گذشته کافیه یه برنامه کنترل شبکه مثل Net Control یا Network Magic یا .... داشته باشی تا بتونی کارهای مختلفی انجام بدی. از محدود کردن میزان دسترسی user ها گرفته تا دیدن صفحه مانیتور و کنترل موس و کیبرد اونها. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( این یکی از همسایه شما خییییلی بعیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
من خودم pc مرکزی خونمون رو با لپ تاپ از طبقه پایین ، توسط شبکه ای که با مودم ساختم کنترل میکنم. ( مثل شما و همسایتون ). به همین راحتی - به همین خوشمزگی !!! البته این نیازمند نصب یه فایل کوچیک تو سیستم user هستش. پیشنهاد میکنم حتما از برنامه های حفاظتی خوب مثل NOD-Smart security استفاده کنید . تا تمامی پورت های سیستم رو بتونید کنترل کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- بهترین کار اتوماتیکه. من خودم شاتل ART-1 دارم و تابحال سه بار به راحتی با اتومات کانفیگ کردم.نقل قول:
2- اتومات بذار ، خودش ست میکنه.
3- نه ، اون رو دیگه نمی بینی. یه راه حل پیچیده : باز کردن IE یا FireFox [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- جواب آخر اینکه :
- طبق بند 6-7 / تبصره 1 قرارداد شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در روز مقرر پرداخت نکنی سرویس قطع میشه ( ولی تو عمل اگه تا 2 روز پرداخت نکنی ( یعنی 26 ام هر ماه ) دسترسی اینترنت قطع میشه ولی دسترسی به سایت shatel.ir برای پرداخت اینترنتی ممکنه.)
- طبق بند 6-7 / تبصره 2 قرارداد : اگه تا 15 روز پس از قطع شدن سرویس پرداخت نکنی ،خط از رانژه خارج میشه و هزینه رانژه کردن دوباره (15 تومن ) رو باید مجدد واریز کنی.
و یک سوال دیگه!
برای internet explorer نباید lan setting انجام داد!؟
نه همش رو پاک کن و بذارش تو حالت اتومات ، حتی تنظیمات IP و DNS و .... رو هم بذار به عهده خودش.نقل قول:
Asus که این کار رو خیلی عالی انجام میده ، در مورد مودم شما هم امیدوارم راحت باشه.
الآن با Dial up اومدی؟