دوستان من اسم برنامه رو نمی تونم بگم(قوانین) آقای rootnt در جریان هستن اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
ولی گفتن قبل از نصب این برنامه باید این پکیج رو نصب کنم
تم هم نیست
Printable View
دوستان من اسم برنامه رو نمی تونم بگم(قوانین) آقای rootnt در جریان هستن اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
ولی گفتن قبل از نصب این برنامه باید این پکیج رو نصب کنم
تم هم نیست
اینجوری که شما سوال طرح کردید فقط خدا می تونه کمکتون کنه :41:نقل قول:
مگه مسابقه 20 سوالیه آقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:
من توی پروفایل خودت راهنماییت کردمنقل قول:
شما داری اشتباه میکنی
عیبی نداره شما مشکلتو بگو بعد از حل شدن اگر خلاف قوانین باشه من پاکش میکنم :27:
مهم اینه که مشکل شما حل شه
با سلام
دوستان در اوبونتوی 11.04 چطور و با چه برنامه ای میشه از سی دی و دی وی دی ایمیج گرفت ؟ چیزی شبیه به alcohol 120% ویندوز
با تشکر
از ترمینال با این دستور :
کد:dd if=/dev/cdrom of=~/cdrom_image.iso
منبع :کد:http://www.wikihow.com/Create-an-ISO-File-in-Linux
سلام
لطفا نصب DVD مخازن ابونتو رو 10.04 رو اموزش بديد.(از طريق سيناپتيك يا ابونتو سافت وار سنتر)
من مخازن ابونتو رو گرفتم.اما هركاري ميكنم نميشه مخازن رو نصب كرد .ايا لازمه تمام مخازن رو نصب كرد.
ابونتو ي من يه كم كنده . به نظر شما مشكل از سخت افزاره؟ در صورت نصب تمام مخازن ايا سيستم كند تر ميشه ؟
نقل قول:
اگر هم یه نرم افزار گرافیکی رو برای این کار ترجیح میدید من AcetoneISO رو پیشنهاد میکنم :
کد:sudo apt-get install acetoneiso
شما کدام مخازن رو گرفتید، یعنی نام دی وی دی چی هست؟نقل قول:
خیر نیازی به نصب همه مخازن نیست.
کند شدن می تونه دلایل زیادی داشته باشه، نصب مخازن در صورتی که سرویسی به صورت دائم الجرا داشته باشه می تونه در سرعت سیستم تاثیر بگزاره، مشخصات سخت افزاریتون چگونه هست؟
نقل قول:
مخازن كامل ابونتو 10.04LTS در 8 DVD و ابونتو 10.04LTS
رم 256
CPU اينتل
برای اضافه کردن مخازن اگر در خود دی وی دی ها ابزاری نداره از لینک زیر قسمت CD/DVD استفاده کنید که با عکس توضیح داده، کار خاصی هم نداره 3-4 کلیک بیشتر نیست.نقل قول:
در مورد رم شما، که خوب واقعا کم هست و به طبع نباید انتظار داشته باشید اوبونتو براتون گزینه ی مناسبی باشه، البته خوب نسخه ای که انتخاب کردید قدیمی هست و حدودا 1 سال و خرده ای پیش انتشار پیدا کرده ولی با اینحال باز هم رم شما برای این نسخه کم هست، CPU رو هم دقیق نگفتید ولی میشه حدس زد نباید زیاد قوی باشه، بنابراین کلا به نظرم باید انتظار توقف های زیادی رو داشته باشید.کد:https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu#Adding Other Repositories
برای سیستم شما توزیع های سبک مناسب تر هست، مخصوصا با محیط های گرافیکی غیر از محیط های نسبتا سنگین KDE و GNOME .
سلام به دوستان
من تا حالا با لینوکس کار نکرده بودم.استاد سیستم عاملمون گفت میخواد چند تا دستور ساده به عنوان تمرین بده تا تست کنیم
منم ابنتو ۱۱.۰۴ رو از سایتش دانلود کردم و رو فلش لایوش کردم و ...
حالا الان که در ترمینال ۳ تا دستوری که استاد گفته رو امتحان میکنم نتیجش ۳تاش یکی میشه(ps ,ps -m , ps -H)
چرا اینطوریه؟تو لایو جواب درستی نمیده؟
باید حتما عین هم بشه؟نکته ی انحرافی داره؟ :31:
[HTML]ubuntu@ubuntu:~$ ps
PID TTY TIME CMD
4373 pts/0 00:00:00 bash
4436 pts/0 00:00:00 ps
ubuntu@ubuntu:~$ ps -m
PID TTY TIME CMD
- - 00:00:00 -
4450 pts/0 00:00:00 ps
ubuntu@ubuntu:~$ ps -H
PID TTY TIME CMD
4456 pts/0 00:00:00 ps
ubuntu@ubuntu:~$
[/HTML]
اما سایر سوپیچ ها مثل A یا x رو امتحان می کنم نتیجه کامل میده
سلامنقل قول:
خروجی هر سه تا فرق می کنه... PID هافرق دارن...
کد:ubuntu@ubuntu:~$ ps
PID TTY TIME CMD
4436 pts/0 00:00:00 ps
ubuntu@ubuntu:~$ ps -m
PID TTY TIME CMD
4450 pts/0 00:00:00 ps
ubuntu@ubuntu:~$ ps -H
PID TTY TIME CMD
4456 pts/0 00:00:00 ps
ubuntu@ubuntu:~$
کد:-H show process hierarchy (forest)
-m,m,H show all threads
ضمناْ خروجی:
با خروجی:کد:$ ps -H
و
$ ps -m
فرق داره...کد:$ ps H
و
$ ps m
توضیحات بیشتر:
راهنماش هم ببین:کد:http://linux.about.com/od/commands/l/blcmdl1_ps.htm
کد:$ ps --help
********* simple selection ********* ********* selection by list *********
-A all processes -C by command name
-N negate selection -G by real group ID (supports names)
-a all w/ tty except session leaders -U by real user ID (supports names)
-d all except session leaders -g by session OR by effective group name
-e all processes -p by process ID
T all processes on this terminal -s processes in the sessions given
a all w/ tty, including other users -t by tty
g OBSOLETE -- DO NOT USE -u by effective user ID (supports names)
r only running processes U processes for specified users
x processes w/o controlling ttys t by tty
*********** output format ********** *********** long options ***********
-o,o user-defined -f full --Group --User --pid --cols --ppid
-j,j job control s signal --group --user --sid --rows --info
-O,O preloaded -o v virtual memory --cumulative --format --deselect
-l,l long u user-oriented --sort --tty --forest --version
-F extra full X registers --heading --no-heading --context
********* misc options *********
-V,V show version L list format codes f ASCII art forest
-m,m,-L,-T,H threads S children in sum -y change -l format
-M,Z security data c true command name -c scheduling class
-w,w wide output n numeric WCHAN,UID -H process hierarchy
دوست من شما روی شکل سی دی رو دسکتاپ کلیک راستت کن بعدشم کپی دیسک رو بزن بعدش نحوه کپی رو image file قرار بده و اسمشو بذار خودش ایمیج می گیره.هیچ دستور یا نرم افزار اضافه ای هم لازم نیست.نقل قول:
سلام
بعد از مدتی خواستم کنار ویندوز 7 یه ubuntu هم داشته باشم. رفتم اونو توی درایو d نصب کنم (هاردم سه تا درایو داره : C,D,E که روی C ویندوز 7 هست). موقع نصب ubuntu درایو D رو انتخاب کردم و به اندازه 500 MB از نوع boot/ درست کردم.
بعدش که رفتم از روی بقیه درایو D بقیه پارتیشن ها لازم لینوکس(home/, / , ...) رو بسازم. دیدم با انتخاب 500 MB برای boot/ این 500 تا از درایو D رو جدا کرده و بقیه رو زده "unuseable". گزینه revert رو هم زدم اما تغییری نکرد.
از نصب خارج شدم و دستگاه رو ریست کردم و با 7 بالا اومدم که از توی 7 دوباره فرمتش کنم که دیدم اصلاً درایو D وجود نداره.
از توی پارتیشن منیجر 7 هم رفتم اون مقداری که قبلا درایو D بود رو اصلاً نمیشناسه که بخواد دوباره پارتیشن بندیش کنه.
چون زیاد به اصطلاحات و روش های پارتیشن بندی وارد نیستم سعی کردم هر اصطلاحی رو که می دونستم و هر کاری که انجام دادم رو بگم. اگه طولانی شد شرمنده.
کسی میدونه باید چیکار کنم که درست بشه؟؟؟
دوستان کسی نمیدونه باید چیکار کنم!! یعنی دوباره ویندوز نصب کنم...:41:نقل قول:
شما نیازی به نصب دوباره ی ویندوز ندارید! مگر ویندوز شما هم مشکل داره؟نقل قول:
به همون مراحل نصب اوبونتو برید و در قسمت پارتیشن بندی اون مقدار از هادر که به صورت unusable هست رو پاک کنید و دوباره بسازید. توجه هم داشته باشید یک مشکلی که ممکن هست وجود داشته باشه این هست که شما در یک هارد دیسک نمی تونید بیش از 4 پارتیشن Primary داشته باشید یعنی اگر هر 3 درایو قبلی شما primary بوده باشه و حالا boot هم که نیاز هست primary باشه عملا بقیه ی هارد شما قابل استفاده نیست. پس باید چک کنید اگر این مورد بود باید یکی از درایو ها رو به حالت extended در بیارید تا بشه زیرش بقیه ی هارد رو استفاده کرد.
من هم مشكل مشابهي داشتم؛ احتمالا مشكل همونجيزيه كه taia كفتن؛
ولي اكه نشد ته اوبونتو از disk utility براي تعمير بارتيشن استفاده كنيد؛ شايد جواب داد؛
ببخشيد؛ دارم با موبايل مينويسم و فارسي ندارم؛ دي
سلام.من بعد نصب Ubunto 11 این صفحه میاد در زمان بالا اومدن چی کار باید کنم؟ ممنون:11:
کد:http://s2.picofile.com/file/7118811933/Start.jpg
شما اوبونتو رو در virtual box یا کلا محیط های مجازی نصب کردید؟نقل قول:
بله.Oracle VM VirtualBoxنقل قول:
خوب حالا شما گفتید بعد از نصب اوبونتو، پس یعنی در هنگام نصب مشکلی نداشتید؟نقل قول:
آیا بعد از نصب فایل iso رو Unmount کردید؟
این رو هم چک کنید البته این راهی هست که در فروم اوبونتو مطرح شده:
نقل قول:
Look in the system portion of the guest settings. You should not have a check mark in the EFI box.
ممنون/حل شد.نقل قول:
فقط میشه در کنار ویندوز لینوکس هم داشته باشیم؟ یعنی تو درایو دیگه نه مجازی؟
پارتشین بندی خاصی داره؟مثلا NTFS باشه یا FAT32 ?:11:
بعد مشکلی تو بوت نداریم؟ مثلا اول ویندوز سون بریزیم بعد یوبونتو؟
برای مثال اگه اول سون رو بریزیم بعد ایکس پی مشکل در بوت پیش میاد/که فکر کنم میشه درستش کرد نه؟:13:
متاسفانه در زمان بوت اوبونتو توسط فلش (با قابلیت بوت شدن توسط نرم افزار) این پیغام در صفحه میاد ::13:
فعلا که حلش کردم.دارم با مشکلات دیگه سر و کله میزنم!! :13::31:کد:http://s2.picofile.com/file/7119571070/19082011047.jpg
با سلام
پس از نصب اوبونتوی 10.10 رو لبتابم ،اوبونتو به خوبی کر میکرد و هیچ مشکلی هم نداشتم.ولی شلرژ لبتابم از حدود 4.30 با 40درصد روشنایی در وین 7 حدودا 2.30دقیقه با کمترین روشنایی در اوبونتو کار میکنه.راهی برای بالا برردن میزان شارژ در مواقع استفاده از باتری در اوبونتو وجود داره؟یا مثلا توزیع دیگه به جای اوبونتو(با شناختن خوب سخت افزارها مثل اوبونتو)که برای لب تابها بهینه شده باشه وجود داره؟؟
ممنون.
شما برند لپ تاپ رو مشخص نکردی، اون رو بگو.نقل قول:
در ضمن سری هم به این تاپیک بزن، در اونجا انواع توزیع ها رو برای سیستم های مختلف معرفی کردم، که برای لپ تاپ هم هست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502153
سلام دوستان
واسه اتصال به اینترنت توی اوبونتو از wireless استفاده میکنم
آلان مشکلی که دارم اینه که وقتی توی LEAP یوزر و پسوردو وارد میکنم آنتن میپره
آلان باید چیکار کرد:41:
باید چطوری یوزر وپسورد رو وارد کنم که آنتن از بین نره؟
اصلا جایی دیگه واسه وارد کردن یوزر و پسورد هست؟
اگه کمک کنید ممنون میشم:11:
با سلام مجددنقل قول:
dell inspiron 5110 دارم با سی پی یو i5
نمیدونم چرا ولی فقط از شارژ ناراضی هستم و نمیدونم باید چه کارکنم.
نقل قول:
ای کاش که لینکاش سالم بودن :41:
سلام من جدیدا اوبونتو را نصب کردم و نیاز به gfortran داره و از اینترنت دانلود کردم اما ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا منو راهنمایی کنید که چطور اینو نصب کنم.
سلام من جدیدا اوبونتو را نصب کردم و نیاز به gfortran داره و از اینترنت دانلود کردم اما ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا منو راهنمایی کنید که چطور اینو نصب کنم.
خوب دوست عزیز، می فرمایید ارور میده! چه اروری میده؟! 1000 نوع ارور داریم!نقل قول:
باسلام
امنیت ابونتو درچه حده وایا نیاز به فایروال وانتیویروس داره که نصب کنیم
هیچ سیستم عاملی 100% امن نیست، بستگی به کارتون داره، بله نیاز هست:46:نقل قول:
بچه ها اگه با این نرم افزار یوبونتو رو برای نصب بالا بیارم چی میشه؟(منظورم اینجوری رو درایو C که ویندوز سون نصبه و نمیخوام بوت برهم بریزه) ممنون :11:
ازکدوم فایروال وکدوم انتی ویروس برای ابونتو استفاده کنیم .اگه لینک دانلود واموزش نصب هم بدی منون میشمنقل قول:
راهنمای نصب آنتی ویروس Avast + لینک دانلود و ... :نقل قول:
کد:http://www.debianadmin.com/avast-antivirus-for-ubuntu-desktop.html
salam
bebakhshid finglish minevisam.
alan ba ubuntu hastam. farsi nemitonam farsi benevisam.
lotfan begin chetori to ubuntu farsi benevissam
نقل قول:
از این آموزش :
کشور رو به iran تغییر بدیدکد:http://www.wikihow.com/Change-Keyboard-Layout-in-Ubuntu
آنتي ويروس كجا بود؟ لينوكس از اينا نميخواد؛ اصلا ويروس نداره
فايروال هم اكه خيلي حياتيه اجرا كنيد؛ در حالت عادي نياز نيست؛
اصلا تو لينوكس به عنوان يه كاربر عادي به اين جيزا فكر نكن؛
سلام.
داشتم تنظیمات ccsm(یا همچین چیزی!) رو دستکاری می کردم که مثلاً GUI رو زیبا تر کنم ،چند تا ارور فراکهکشانی داد(که اصلاً در اوبونتو و کلاً خانواده گنو-لینوکس بعید نیست!) و کلاً همه ی آیکون ها و حتی نوار ابزار UNITY پرید! فقط میشه رو صفحه راست کلید کرد و یه پوشه ساخت! حتی دکمه ویندوز(که فکر کنم بهش تو لینوکس متا می گن) کاری نمی کنه!البته می تونم terminal رو بیارم(کنترل چی چی رو میزنی میاد)
حدس زدم که مشکل از کارت گرافیکه چون یه additional driver رو ننصبیده بودم،با root وارد شدم و نصبیدمش ولی وقتی با یوزر خودم لاگین می شم بازم هیچی نمیاد!
البته مشکلم حاد نیست چون قبلش KDE رو نصبیده بودم و فعلاً از اون استفاده می کنم ولی مشکلات تو گنو-لینوکس یکی دو تا که نیست،توی KDE وایرلس کار نمی کنه(در صورتی که توی unity کار می کرد!)
حالا اگه یکی پیدا بشه یه" sudo مشکل گشا"(!) یا هر راه دیگه برای برون رفت از وضعیت فعلی(!) برام بنویسه ممنون میشم
چند تا سوال دیگه هم دارم که باشه برا بعد
بچه ها
تفاوت های عمده ی اوبونتو و سوسه در چیه؟؟؟
هر کدوم چه کاربرد های معمولی دارن؟؟؟