سلام بچه ها میدونین فرق بین اینها چیه؟
cash card
debit card
credit card
و همینطور کاربرد کلمه debit و credit به عنوان فعل؟؟
ممنونم
Printable View
سلام بچه ها میدونین فرق بین اینها چیه؟
cash card
debit card
credit card
و همینطور کاربرد کلمه debit و credit به عنوان فعل؟؟
ممنونم
تا آنجا که من اطلاع دارم...نقل قول:
debit card ... فکر میکنم درواقع همین کارت هاییست که ما استفاده میکنیم در ایران . در واقع ذخیره ی پول خودمون در آن کارت هست و میتونیم برای خرید ازش استفاده کنیـــم
cash card هم فکر میکنم همینطوره... یعنی کارتهای ATMمی که داریم را میتونیم پول نقد بگیریم ازش
Credit Card ... کارتهای اعتباریست که شما را به دولت و یا شرکت خصوصی (دقیق نمیدونم) بدهکار میکنه. یعنی گهگداری شما قصد خرید دارین ولی تو حسابتون پولی ندارین. با کردیت کارتی که در اختیار دارین میتونین از دولت و یا شرکت خصوصی که کردیت کارت را در اختیارتون قرار داده قرض بگیرین و خرید کنین ولی در مدت معین باید اونقرض را پس بدین که خب شرایط خودش را داره و فکر میکنم افرادی که در محیط بودن بهتر خبر دارن...
در ایران فکر نمیکنم کردیت کارد داشته باشیم
سلام
برای گفتن این که دو شاخه را توی پریز بزن چی می گیم!
یه عبارت کوچولو یعنینقل قول:
plug in
سلام
کسی شبکه انگلیسی زبان توی هاتبرد با زیرنویس انگلیسی سراغ داره؟
شبکه ی 24 ساعته با چنین خصوصیتی فکر نمیکنم باشه ... البته بعضی شبکه ها هستند که بعضی برنامه هاشون به زبان انگلیسی با زیرنویس فارسیست...نقل قول:
اگه اشتباه نکنم
20 TV و یا من و تو 2 ....
به هرحال فکر میکنم اینجا سوالتون را مطرح کنید راحت تر به جواب میرسین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456592&page=23
ممنون از کمکتوننقل قول:
من به اشتباه نوشته بودم زیرنویس فارسی ولی منظورم زیرنویس انگلیسی هست.
برا زیرنویس انگلیسی هم به همین صورته؟
سلام به همه
من دنبال یه سری فیلم یا کارتون برای سطح 1 تا 4 زبان می گردم (یعنی سطوح مقدماتی زبان)
کسی چیزی سراغ داره؟ اسمش هم باشه خوبه. میشه گشت از توی اینترنت دانلود كرد.
من به شخصه کمتر شبکه ای رو دیدم که رو فیلم انگلیسی، زیرنویس انگلیسی بذاره ...نقل قول:
فقط یادمه شبکه ی Rai Edu که شبکه ای آموزشی متعلق به کشور ایتالیاست، فیلم های کلاسیک آمریکایی رو برای آموزش زبان با زیرنویس انگلیسی پخش می کرد ...
نمی دونم هنوز هم چنین برنامه هایی داشته باشه یا نه ...
ممنون از دوستاني كه به شما پاسخ دادن.نقل قول:
حرفشون درست هست چون هيچ شبكه اي زيرنويس انگليسي نداره و فقط بعضي ها همونطور كه دوستان اشاره كردن با زيرنويس فارسي برنامه دارن اما خيلي محدود.
اما شما اگه شبكه اي رو بدون زيرنويس هم ببيني خيلي واسه ليسنينگت! خوبه دوست عزيز.اين 2 تا پيشنهاد من:
RTG
11013,H,27500,3/4
اين شبكه 2 زبانس.روي انگليسي تنظيم كنيد.
و
CBNC
1117,V,27500,3/4
كه گاهي شوهاي تلويزيوني نشون ميده و ساير موارد بورس و مستند و ...
یه کم بحث تاپیک داره ماهواره ای میشه! :دی
ولی خب چون به بهبود زبان دوستان کمک می کنه، بد نیست پیشنهاداتمون رو ارائه کنیم ...
به نظرم اگه زیرنویس مهم نباشه براتون و فقط بخواین صدا انگلیسی باشه و لیسنینگتون رو قوی کنه، اینا بهترین پیشنهادات هستن:
1- مستندهای BBC World و BBC Prime (که دومی کارتیه)
2- شوهای تلویزیونی آمریکایی که از شبکه ی MBC 4 پخش میشه ... (مثل Oprah Winfrey's Show و America's got talent و ...)
3- اگه رسیورتون آپگرید باشه، مستندهای Animal Planet و Discovery خیلی خیلی کمک می کنه به تقویت زبان ...
4- واسه فیلم هم، البته ماهواره چندان پیشنهاد نمیشه، چون قابلیت Reverse ندارید؛ بهتره که فیلم ها رو بخرید یا دانلود کنید و با یا بدون زیرنویس انگلیسی ببینید ... اما بین کانالای ماهواره ای، بهترین ها Fox Movies و MBC 2 و MBC Action و تا حدی MBC Persia هستن ... به خصوص Fox Movies و MBC 2 فیلم هایی که میدن سطح هنریشون به نسبت بالاتره ... در نتیجه نسبت به کانالی مثل MBC Max که بیشتر فیلم های فان و تینیجری می ذاره، فیلمنامه های قوی تری دارن ... با
این حال انتخاب با خودتونه که چی ببینید و گوش بدید ... (کانالای مذکور همگی روی ماهواره ی Nilesat و Ku_Arabsat قابل دریافتن ...)
دوستان سلام.
مکالمه زبان و کلا انگلیسی رو میشه تو خونه یاد گرفت یا حتما باید رفت کلاس:31: ؟؟؟
و اینکه چه کار باید کرد که کسی که داره صحبت میکنه حرفشو فهمید؟؟؟توی فیلم خیلی سریع صحبت میکنن و فهمیدنش سخته...
متن متوسط رو میتونم بفهمم اما یکم پیشرفته تر که میشه تا حدود 40% میتونم ترجمه کنم اما موضوع رو میفهمم.
یه کتاب خوب توی زمینه مکالمه معرفی میکنید؟
دوستان سایتی میشناسید که اصطلاحات انگلیسی در مکالمه رو داشته باشه ؟
اصطلاحات ساده ولی جالب که در مکالمه به کار بیاد
به نظر من کلاس محرک خوبی میتونه باشه...نقل قول:
اگه از صفر بخواید خودتون شروع کنید کمی سخت است و زمان بر....
فکر میکنم در مراحل مقدماتی و ابتدایی کلاس را انتخاب کنید و با محیط یادگیری و مکالمه آشنا شین بهتر باشه
البته نظر شخصی و بر اساس تجربم بود :11:
من شخصا سایت eslpod.com را بهتون معرفی میکنمنقل قول:
مکالماتی داره که هم مفید هست و هم روزمره ... و از طرفی لینک صوتی مکالمات را هم میتونید دانلود کنید که خیلی به دردتون میخوره ... چون بعد از پایان هر مکالمه، توضیح واژه ها و اصطلاحات هم اومده :11:
BBC Prime که دیگه فاتحش خونده شده تعطیل کرده اگه یک سرچ توی گوگل کنی متوجه میشینقل قول:
اون موقعه ها که این شبکه بود خوبیش این بود که زیرنویس انگلیسی هم داشته.
توی استرالیا من شنیدم شبکه های لوکالش با زیرنویس انگلیسی معمولا برنامه هاشونو پخش میکنند.
کاش ما هم داشتیم :41:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
دوستمون توي صفحه ي قبل جوابتون رو دادن و به نظر من هم كسي اگه بخواد از صفر خودش زبان بخونه امكان پذير نيست اما اگر در حد Intermediate يا متوسط بلد باشيد اين كار يعني ادامه دادن زبان امكانش هست.
اما گفتيد چطور بايد متوجه صحبت تو فيلم بشيم.دوست عزيز تنها راهش تمرين شما هست با گوش دادن روزمره يه مكالمات كه در اين صورت گوش شما با كلمات و طرز اداي اونها آشنا و آشناتر ميشه تا اينكه به تدريج ميتونيد كامل متوجه بشيد كه يه انگليسي زبان چه مطلبي رو ميگه.شايد معني بعضي كلمات رو هم ندونيد اما متوجه ميشد كه طرف چه كلمه اي رو بيان ميكنه.
شما اگه روزي 1 ساعت فقط 1 ساعت گوش بديد در عرض چند ماه شاهد پيشرفتتون خواهيد بود.
براي مكالمه هم دوست عزيز من به همه ديدن سريال Friends رو توصيه ميكنم با زيرنويس انگليسي كه خيلي كاربردي هست براي زندگي روزمره و مكالمه.
پس شما همون سريال رو بگيريد كه هم ليسنينگتون قوي بشه و هم مكالمات رو ياد بگيريد.
موفق باشيد.
سلام بر دوستان
من دیپلم دارم و اینکه زبانم در حد همون زبان یک و دو دبیرستان هست!
یعنی همون رو 20 میگرفتم و زبانم در حد دبیرستان یکم پیشرفته تر هست و تا حدودی گرامر بلدم جمله بندی + مجهول + زمان افعال + قیدها وکلی دیگر
حالا میخوام بپرسم بخوام زبانم رو قوی کنم بشینم گرامر بخونم یا لغت؟
ببینید من میخوام چند ماه دیگه برم دوره های آیلتس! واسه همین میخوام بدونم این چند ماه چی بخونم بدردم بخوره
لغت یا گرامر؟
سپاس
با درود از یکی از دوستان شنیدم که سفارت انگلیس کلاس ها زبان برگزار می کنه اگر کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم بگید
من پیشنهادمنقل قول:
خواندن کتاب داستانهای کوتاه و simplified شده است... ! در این صورت ذهن ناخودآگاهتون به مرور با ساختارهای مختلف آشنا میشه و اگه بعد از مدتی که به داستانها نسبتا" تسلط پیدا کردین، میتونید در کنارش کتابهای گرامری مثل grammar in use را هم مطالعه کنید که با دستور زبان جزئی تر آشنا شین...
و همینطور دیدن برنامه ها و فیلمهای انگلیسی زبان را به شدت پیشنهاد میکنم...
خواندن لغت زمانی که تسلطی در زبان عمومی ندارین (به نظر من) نمیتونه خیلی موثر باشه ... ! خواندن لغت را به افرادی که سطح intermediate هستند پیشنهاد میکنم... تا قبل اون فکر میکنم اگر رو fluency و درک مفاهیم کار کنید به مراتب بهتر باشه ....
+
قبل از همه ی اینها پیشنهاد من کلاس هست... فکر میکنم کلاس بهترین محرک باشه برای شروع
چون متاسفانه سیستم آموزشی زبان در مدارس به شکلی نیست که بشه بر حسب آن زبان افراد را سنجید چرا که سطح کیفیشون به شدت پایین و گهگداری حتی اشتباه و قدیمیست ...
بنابراین اگر دانش زبانتون در همین حد و حتی کمی بیشتر هست در ابتدا کلاس را پیشنهاد میکنم و در کنارش self-study (که شامل همان خواندن داستان های کوتاه و دیدن برنامه های انگلیسی زبان میشه)
موفق باشید
سپاسگزارمنقل قول:
ولی چند سوال
من الان دارم از روی کتاب کنکور قهوه ای کانون زبان 1 و 2 که شامل گرامر زبان سال اول دوم میشه مطالعه میکنم، که مباحث زیادی هست، یعنی بجای این برم کتاب داستان بخونم بهتره؟
بعدش داستان ها همراهش برای معنی بعضی لغات میتونم سراغ فرهنگ لغت برم؟
درک مفاهیم چه مبحثی هست؟
در ضمن کلاس رفتن هم شرایطش نیست!
ممنون
آن کتابها خیلی هم خوبه ولی به نظر من در کنارش کتاب های داستان از این جهت که غیر آموزشی هستند میتونن موثرتر هم باشندنقل قول:
البته اینها کلی گویی هست... یعنی برای عموم کتابهای داستان و برنامه های انگلیسی پیشنهاد میشه ...
ولی از طرفی
من همیشه میگم آدم در یادگیری زبان باید با علایقش پیش بره... اگه به فرض شما اهل داستان هستی، زبان را با خواندن داستان یاد بگیر... اگه اهل فیلم هستی، زبان را با فیلم یاد بگیر... در واقع خود شما بهترین شخصی هستین که میتونین تعیین کننده پروسه ی یادگیریتون باشین ... افرادی چون من تنها بر اساس تجربه شخصی و یا گهگداری عام پسند نظر میدن که لزوما" نمیتونه برای هر شخصی کاربردی باشه...
ولی میتونه پیش زمینه ی خوبی برا انتخاب مسیرتون باشه
+
خواندن داستان را پیشنهاد کردم هم به دلیل آگاهی پیدا کردن ناخودآگاه با ساختارهای درست زبانی و هم اینکه در طی داستان با لغات و حتی عبارت های جدید آشنا میشین...
من شخصا" داستان را وقتی میخواندم تنها فرهنگ لغت را برای واژه هایی که دانستنش در فهم داستان مهم بود استفاده میکردم... چون در طول داستان استفاده مدام از فرهنگ لغت خسته کننده بود برام...
و فکر میکنم تا زمانی که لغات در فهم داستان مشکلی پیش نمیارن میتونین در خواندن دور اولتون تنها به خط کشیدن زیرش بسنده کنید و اگر حوصله ی دوباره خوانی داشتین و یا تنها یک مرور دوباره برای اینکه لغات را پیدا کنید...
+
اگر خواندن داستان را شروع کردین...دنبال این نباشید که خط به خطش را ترجمه کنید... تنها سعی کنید بفهمید چی گفته... اینطوری ذهنتون به ساختارهای انگلیسی عادت میکنه و در مقطع بالاتر و صحبت کردن هم میتونه موثر باشه... (منظورم از درک مطالب همین بود... مطمئنا در ابتدای کار برای درک مطالب کمی با مشکل رو برو میشین اگه صبر کنید و با صبر خواندن را ادامه بدین مطمئنا" به سطحی میرسین که میتونین مطالب را درک کنین)
خب ما رو هم كه انگاري كسي نديد !!!!!!نقل قول:
بچه هاي بخش زبان كه بي معرفت نبودن !!؟!!؟؟؟!!
دوست عزیز جواب ندادن اعضا به دلیل اهمیت ندادن به پست شما و بی معرفتیشون نیستنقل قول:
مطمئنا" اگر پاسخ کاملی داشتن جواب میدادن :46:
به شخصه فکر میکنم اگر به شهر کتاب و یا سی دی فروشی ها سر بزنید بتونید راهنمایی بهتری بگیرین... !
در این انجمن و هر جای دیگه تا کسی این سطوح را شخصا" کار نکرده باشه از تناسب کارتون ها با سطح بچه ها خیلی نمیتونه مطمئن باشه و جوابی که بگیرین صرفا" سلیقه ای خواهد بود.
ولی خب شهرکتاب ها برای هر سطح معمولا پیشنهادی دارن
بنابراین فکر میکنم آنجا بهتر بتونید جواب بگیرین :11:
کسی اطلاعاتی در این مورد نداره
سلام به دوستان
میخواستم اگه میشه یه راه خوب و راحت برای آموزش زبان در حد عمومی پیدا کنم
اگه راه حلی باشه ممنون میشم و میخواستم بدونم آموزش گرامر کمک میکنه که
سرعت یادگیری بره بالا یانه
ممنون از لطفتون
سلامنقل قول:
والا بنده از این که شما میگد خبر ندارم، ولی تو اینترنت و روزنامه ها اگه بگردید، دوره های یادگیری زبان در انگلستان پیدا خواهید کرد!
پیدا کردنش زیاد سخت نیست، هزینش شاید کمی بالا باشه
فايل صوتي كتابهاي پسيج را چطور ميتونم دانلود كنم؟
سوالتون دقیقا" مشخص نیستنقل قول:
راه خوب برای آموزش زبان ؟! منظورت در مقام معلم زبان هست ؟!
اگر آره که خیلی خیلی سوال کلیست و بحث هم بحث خیلی مفصل و ناتمامیست
اگر در مقام معلم این سوال را کردین، فکر میکنم جو کلاس، سطح و شخصیت بچه ها بهترین کمک میتونه باشه برای انتخاب روش مناسب:46:
ولی اگر سوالتون به عنوان یادگیرنده ی زبان بود و اینکه چطور زبانتون پیشرفت کنه بحث های زیادی شده در همین تاپیک:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5759897&postcount=4417
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5759522&postcount=4415
دوست عزیز مدتی به درخواست یکی از دوستان گشتم ، هیچ فایل صوتی از این کتاب ها پیدا نکردمنقل قول:
اگر هم بود لینکها غیرفعال بود
فکر نمیکنم بتونید در نت به راحتی تهیه کنید
:11:
what does cheers mean?at the end of the letter
آرزوی سلامتینقل قول:
دوستان یک سوال فنی !!
در گرامر کتاب زبان انگلیسی داریم که :
کاربرهای A و An :
A و An که Indefinite Articles هستند و همیشه در یک جمله برای بار اول استفاده میشوند
و اما مشکل اصلی ...
کاربرد های The :
Definite Article میباشد و 2 کاربرد دارد :
1. برای اسم های Specific
2. برای بار دوم در جمله به کار میره ...
و اما مشکل اصلی تر ! :
ما باید هر دو قانون رو برای پر کردن جاخالی های تستی رعایت کنیم ؟
اگه هر 2 قانون رو رعایت کنیم که کل جاخالی ها The میشن ! چون اسم ها یا Specific هستن یا برای بار دوم در جمله به کار میرن !
میشه کمک کنید ؟
ممنون ...
خب همه چیز بستگی به نوع تست داره. فرض کنین سوال داده : I saw a car in the street and after two months I bought ... carنقل قول:
اینجا باید The بیاریم چون ماشین رو قبلاً تعریف کردیم. به عبارتی Car اول Indefiniteهست که a گرفت و car دوم definite هست و باید the بگیره.
همچین چیزی نیست. به مثال زیر توجه کن:نقل قول:
اسم ها یا Specific هستن یا برای بار دوم در جمله به کار میرن !
Ali showed me ... movie about Vampires.
اینجا movie اسم خاص نیست و برای بار اول هم به کار رفته پس باید a قبلش بیاد.
دوستان لغتی رو با تلفظ "انجایز" (زیر ن کسره داره) بارها شنیدم که متاسفانه Spell و معنیش رو نمیدونم لطفا" اگه ممکنه در این خصوص راهنمایی کنید
energize نیست؟! یعنی نیرو دادن یا انگيختن.نقل قول:
احتمالاً همونطور که دوستمون گفت energize هست که توی لهجهی بریتیش r وسط خونده نمیشه.نقل قول:
دوست عزیزم فکر میکنم بیشتر معنی اعمال کردن, انجام دادن, اجرا کردن, نصب و یا راه انداختن رو بده. آیا میتونه کلمه دیگه ای باشه؟نقل قول:
سلام.
این جمله به انگلیسی فصیح چی میشه؟
" من تا دو سال پیش انگلیسی میخواندم "
این جمله ماضی بعید حساب میشه؟ فرمول ماضی بعید چیه؟
=====================================
در زبان انگلیسی معادل کلمه ی غیرحضوری چی میشه؟
مثلا میخوام بگم : من به صورت غیرحضوری درس میخوانم.
I was studying English until two years ago.نقل قول:
این جمله گذشته ی استمراریه.
ادامه ی جمله + فعل ing دار + was/were + فاعل
======
شاید absence
فکر کنم بشه اینجوری گفت:نقل قول:
I study by distance education
کلا "study by distance" میشه آموزش غیرحضوری یا از راه دور
در مقابل، "study on campus" هم میشه آموزش حضوری
چیجوری میشه در Km Player سرعت پخش رو انقدر پایین آورد ( به خصوص در Listeting های زبان انگلیسی ) که کلمه به کلمه ی صحبت قابل تشخیص باشه ؟