نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اين مشكل رو چه طوري ميشه رفع كرد:
موقعي كه دارم با كسي چت ميكنم، يكباره براي اون شخص كنار يوزرم Idle ظاهر ميشه و اون شخص ديگه پيغامها و تصوير منو دريافت نميكنه. البته من هم چنان تصوير و پيغامهاي اون شخص رو دريافت ميكنم. هر وقت اين حالت پيش مياد، مجبور ميشم sing out كنم و دوباره sign in كنم.
با سلامنقل قول:
به داخل preference برید، سپس از سمت چپ privacy رو انتخاب کنید
حال در پنجره ی سمت راست تیک گزینه ی show me as idle if رو بردارید.
موفق باشید.
سلام به همگی
من یه مشکلی با یاهو دارم ، فونت رو که تغییر میدم یا رنگ فونت یا سایزش ... سیو نمیشه دوباره بر میگرده به حالت اولیه .... ( همون فونت aria سایز 10 رنگ مشکی ) :31:
چیکارش کنم ؟!!
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
یه راه حل دیگم هست که من توضیح میدم امیدوارم کمکت کنه ...
بر روی start کلیک کنید و در منوی run عبارت regedit رو تایپ کن ، بعد باز شدن رجیستری ویندوز به ادرس زیر برو :
hkey-current-user/softwar/microsoft/windows/current version/internet setting/zones
حالا تو پوشه zones باید 5 پوشه باشه از 0 تا 4 ( 0. 1 . 2 . 3 . 4 ) و اگه هر پوشه دیگری به جز اینا بود اون رو del کن ...
امیدوارم که مشکل شما حل شه ...
:11:
دستتون درد نكنه بابت راهنمايي.كاري رو كه گفتيد انجام دادم اميدوارم ديگه اين مشكل برام پيش نياد.البته اين طور نبود كه من بعد از 15 دقيقه به صورتIdle ظاهر بشم، بلكه ناگهان وسط چت اين مشكل پيش ميومد. حالا با همين روش امتحان ميكنم، اگه باز مشكلي پيش اومد خدمتتون مطرح ميكنم.نقل قول:
بازم ممنون
این مسیر رو دنبال کننقل قول:
Messenger -> preferences -> appearace -> change fonts and colers
نقل قول:
سلام این رو به من می گید
سلام
چند وقتی هست مشکلی برای یکی دوستانم پیش اومده ، خواستم سوالاتم رو از اساتید بپرسم
حدود یک هفته پیش ، فهمیدیم فردی با آی دی این دوستمون لاگین میکنه!
پسورد رو عوض کردیم ولی باز هم انگار پسورد رو داره و لاگین میکنه.(جالب اینجاست که پسورد ریست نمیشه،انگار به اون شخص وحی میشه!)
این مشکلات اینقدر ادامه پیدا کرد تا اون دوستمون یک آی دی جدید ساخت
2 روز پیش گفت که آی دی قبلیش رو چک کرده و دیده که invisible هست!
سریع با آی دی جدید یک پی ام به آی دی قبلی میده ، و بعدش میره با اون آی دی قدیمی لاگین میکنه،و میبینه هیچ Offی نداره ، حتی خود من هم زمانی که Offline بود واسش Off گذاشته بودم
حالا میخواستم بدونم چیکار باید بکنیم که پسورد رو اون شخص نتونه پیدا بکنه؟؟
راهی هست که بشه اون آی دی رو ببندیم؟؟یعنی به هیچ وجه دیگه نشه باش لاگین کرد ؟
با سلامنقل قول:
خوب اگه روی اینترنت باشن میتونید آدرس عکسها رو هم به صورت متنی بفرستید به ایمیل طرف مقابل
موفق باشید.
میتونید فایل رو از آپلود سنتر ها آپلود کنید . مثل :نقل قول:
بعدش آدرس فایل رو برای گیرنده ایمیل کنید.کد:www.img.upnload.com
100% تروجان رو سیستمه دوستتونه تنها راهشم عوض کردن ویندوزهنقل قول:
نقل قول:
ویندوز هم عوض کرده ، ولی جواب نداده
خب وقتي داري ميگي Invisible يعني طرف لاگين بوده به صورت مخفي ديگه براي چي PM تبديل به OFF شه ؟نقل قول:
واسه این که 1% احتمال داده یاهو چکر ، به اشتباه Invisible نشون داده ، واسه همین سریع پی ام داده ، بعد که رفته با اون آی دی ، دیده بـــعله ! واقعا کسی با اون آی دی لاگین میکنه ..نقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست که اون آی دی رو ببندیم؟؟
دوست عزيز، با تشكر مجدد از پاسخ شما،من اين كاري كه فرموديد انجام دادم. اما ديشب باز هم در حالي كه آنلاين بودم، براي دوستم به صورت آفلاين نشون داده ميشدم و هيچ مسجي نه از من به اون و نه از اون به من ميرسيد و مشكل فقط زماني حل شده كه لاگ آف و لاگ اين كردم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
آفلاین میشید؟؟
خوب آفلاین شدن که یه چیزی دیگس.
اگه شما اینطوری میشید مشکل از ارتباطتون با اینترنت هست.
یا قطعی دارید روی خط.
موفق باشید.
نقل قول:در كنار حرف دوست عزيزموننقل قول:
از وي پي ان استفاده مي كنيد شايد قطعي داره ؟ و ديگه وصل نميشه
نقل قول:
سلام
می خواستم مثل موقعی که فایل ها را attach می کنیم
روی دکمه دانلود کلیک کند
و دیگه مجبور نباشیم مجدد آپ کنیم فایل را
راهی وجود نداره ؟؟
سلام من نمیدونم چطور باید share photo بفرستم یعنی میخوام بدونم چرا وقتی روی share photo کلیک میکنم بدون هیچ سوالی فرستاده میشه!!!!! در این صورت چه عکس هایی از لپ تابم فرستاده میشه؟
وقتی شما share photo رو میزنی یه پیغام برای طرف مقابل میره و در صورتی که accept کنه می تونی فایل هارو drag and drop کنینقل قول:
آرشیو یاهو مسنجرم پاک نمیشه
اصلا کلید Delete انگار بی فایدست ...
چطوری باید پاک کنم ؟؟
چطوری میشه کاری کرده که همیشه چراغ ایدیمون روشن بمونه؟
نقل قول:
با سلام
از چه نسخه ای از یاهو مسنجر استفاده میکنید؟
موفق باشید.
چرا تو روم ها پی ام میدم نمیرسه ؟ طرف می تونه به من پی ام بده ولی وقتی من جواب میدم اصلا براش نمیره
با سلام
دوستان براي نمايش آي دي هايي ياهو كه مخفين وبتونيم ببينم كه ايا مخفين يا نه
vizgin.com
رو معرفي كردن كه دستشون درد نكنه
حالا يه سوال همچين امكاني واسه اكانت ها ي جيميل هست كه با گوگل تالك چت ميكنن؟
ورژن 11.0.0.2014_Finalنقل قول:
این امکان تو یاهو مسنجر 8 وجود داشت بصورت باگ بود که دیگه کار نمی کنهنقل قول:
Cotacts ~> Messege archive ~> Edit ~> Deleteنقل قول:
فقط برای یاهو مسنجر وجود داره که اونم اکثرا مشکل دارننقل قول:
این مسیر نه توی یاهو مسنجر هست ، نه صفحه ایمیل.نقل قول:
تو یاهو مسنجر هست قسمت بالاشنقل قول:
ورژن یاهوت چنده ؟
نقل قول:
contact > convesion history
اونجا می تونی هر آرشیوی رو حذف کنی اگه به یاهو اجازه داده باشی قبلش که چت های تورو آرشیو کنه وگرنه هیچی پیدا نمی کنی.
11نقل قول:
بله ،اونجا رو بلدم ، آرشیو هم ذخیره میشه ، ولی وقتی Delete رو میزنم ، اون صفحه فقط رفرش میشه - همین.نقل قول:
سلام دوستان من چند وقتی هست که نسخه ی فینال یاهو مسنجرو دانلود کردم ولی باهاش نمیتونم وارد چت روم ها بشم یا اگرم میشه Voice نمیاد
با سلامنقل قول:
اگه میخواید از ویس استفاده کنید توی قسمت کنفرانس این کار رو انجام بدید.
موفق باشید.
.................................................. ...............................
سوال من اینه که چرا در یاهوی 10 و 11 وقتی برای لیستم send to all میفرستم فقط برای انلاین ها میره و به تمام لیست
نمیره در صورتی که در یاهوی 8 این مشکل رو نداشتم!!!!!!
با سلامنقل قول:
چون احتمالا با ctrl+F فقط آنلاین ها در صفحه ی مسنجرتون هستن.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم از این قسمت تمام آرشیو ها رو پاک کنید
contact > convesion history
موفق باشید.
سلام مشکل با صدای یاهو دارم
توی پنجره (IM) یاهو مسنجر آیکن صدا ووب کمم خاموشه ؟
علتش چی می تونه باشه
نقل قول:
اول از همه بايد نسخه هاي دو طرف با همديگه سازگار باشه. بعد ممكنه از طرف خود ياهو به خاطر ايراني بودن بلوك بشه اين سيستم.
آخرين ورژن رو نصب كنيد. هم شما هم طرف مقابل. اگر جواب نداد از في ل تر شكن استفاده كنيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم اگه میشه بیشتر توضیح بدید در مورد مشکلتون
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
ضمن تایید صحبت های دوستمون، شما برای استفاده از voice در یاهو مسنجر به کنفرانس برید و اونجا ازش استفاده کنید.
موفق باشید.