یه نگاهی به فرمش بندازنقل قول:
آخرین صفحه یه چند صفحه بخونی و بری عقب همین ندای خودمون رو میبوسی مزاری رو چشمات
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393768&page=312
Printable View
یه نگاهی به فرمش بندازنقل قول:
آخرین صفحه یه چند صفحه بخونی و بری عقب همین ندای خودمون رو میبوسی مزاری رو چشمات
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393768&page=312
با نام خدا
دوستان واسه دانلود شبانه کدوم شرکت رو پیش نهاد می دید ؟؟؟؟
100% ندا گستر صبا
انگار خطش فیبر هست. خود مخابرات رو این خطا اینترنت میده؟نقل قول:
سلام
آقا کسی می دونه شماره های 530 رو که مال خوراسگانه کدوم شرکت ساپورت می کنه ؟
دستم به دامنتون ...
قبلا سرعتش خیلی عالی بود!نقل قول:
من استفاده میکردم... عالی بود! شبی 5 گیگ دانلود میزدم!
ولی بعد از چند وقت دیشب زدم دانلود کنه
سرعتش نسبت به قبل خیلی افت داشت!
تو مرکز قندی دقیقا برعکس بوده یعنی تو ماه گذشته خوب نبود الان تو این ماه عالی و ثابت
امروز هم دان داشتم البته مجبوری به شرطی آخرش ترافیک کم بیارم 221 کامل بود
چندوقتیه خبر ندادم!
دوستان پیشگامان بهتر شد و روی وضعیتی ثابت شده.
روزا سرعت روی حدود 150 و شبا روی 100 دنلود میکنه. (512)
به نظر بد نمیاد، اما پارس آنلاین در چه حاله؟ چون یکماه دیگه تقریبا پیشگامانم تمومه.
الان صبا که خیلی خیلی هحالش بهترهنقل قول:
من 128 دارم
روزها تا 128 دان می کنم
شبها هم 230 حد اقلشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6462398&postcount=4240
پارس آنلاین هم اوضاعش مثل قبله واسه من تغییر چندانی نداشتهنقل قول:
از ساعت 1 تا 3 سرعت بین80 تا 100 متغیره و از 3 به بعد میره رو 180 و شبی 2-3 گیگ میشه گرفت ( سرویس 256 )
به نظر من اگه شبا با 100 دانلود میکنی همون پیشگامان بمونی بهتره
نقل قول:
نه اگه سرعت شبانه 100 هست که خیلی خوبه اونم واسه سرویس 256
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
نقل قول:
آره صبا رو جدیدا اکثرا همه تعریفشو میکنند بعد از مدت ها خیلیی خوب شده عین 1.5 سال پیش
---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
نقل قول:
واسه منم مثل قبلا هست منظورم مثل 50 روز پیش شبی 1850 تا 2300 مگ دانلود میده البته بعضی شبا خیلی اذیت میکنه اما در کل خوبه
من از 185 شروع میشه به 20 میرسه دوباره از 2 به بعد هی میره بالا تا به 185 برسه
سلام به همه
سوال : اقا اوضاع شبکیه چطوره؟ وقتی میگه 128 - سرعتش وقعا 128 کیلو بیت هست؟ شب و روزش چی ؟ سرعتش فرق داره ؟ممنون میشم جواب بدین
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
================================================== ==================
اواسط 1388 رفتم از صبانت اکانت 128 گرفتم
سرعت روزانه : 200 کیلو بایت - شبانه 100 کیلو بایت
اواخر 1388 : روزانه 200 - شبانه برای یه مدت 30-40 کیلو
اوایل 1389 : روزانه 220 - شبانه 220 ==========مدتش کوتاه بود
شهریور 1389 : روزانه 60-70 شبانه 20 -10
زنگ زدم گفتم سرعت افتضاحه گفتن واسه 128 باید 16 بهت بدیم حالا داریم 20 میدیم. تازه طلب کار هم شدند!
نتیجه اخلاقی: همه میگن. صبانت بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بده.روش ننوشته یهو میگیرید سرعت میاد پایین . یهو هم نیاد پایین!
نتیجه اخلاقی 2 : هر چی صبر کردیم فرق نکرد. اومدم شاتل
با اکانت 128 : شبانه 60- روزانه 60 بدون تغییر (دومی با استفاده از وی---پی)ان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==
دوستان سلام
من پیشگامان اصفهان دارم . بد نیست . ولی هر دفعه یه سیاستی از خودشون در میکنن که اعصاب مارا میریزه گل هم.
میان مک آدرس محدود میکنن که نتونی مودم جدید بذاری ، نمیدونم تایم های شبانه را کم و زیاد میکنن. و ...
جدیدا من واسه استفاده از شبانه که از ساعت 2 تا 6 هست ، باید مودم را حتما خاموش - روشن کنم تا Internet Access داشته باشم.
هم در حالت PPPOE هم Bridge فیکس سر ساعت 2 اینترنتم قطع میشه ، جالبیش اینه اگه مثلا اون شب اصلا پای سیستم نباشم
و صبحش بخوام از اینترنت استفاده کنم حتما باید مودم یه بار خاموش روشن بشه تا Internet Access بده.
بقیه دوستام توی پیشگامان با همین مودم چنین مشکلی ندارن. مودم هم PLANET هست که من از LAN استفاده میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
یا هـــوووووووو
درود دوست عزیز،نقل قول:
بله واسه منم یه همچین مشکلی پیش اومد از پریشب؛ حتمن باید IP تغییر کنه.
واقعن دیگه شورشو در اوردن، حرومتون این پولایی که میگیرید از گوشت سگ حرومتره؛ من اگه زنگ بزنم به این پشتیبانی یه کاری دستتون میدم؛ کسی زنگ نزده ببینه چه مرگشونه؟
این سرویسها را تو اصفهان کسی دیده:27:
همچنین اپراتورها برای ارائه سایر بسته های اینترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه های مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نظیر سرویسهایی با محدودیت های زمانی و حجمی و یا با نرخ اشتراک متفاوت، موظفند تعرفه های پیشنهادی خود را مطابق مفاد پروانه به رگولاتوری اعلام کنند و پس از اخذ تاییدیه لازم این سرویس ها را ارائه کنند.
جدول نرخ استفاده از اینترنت ADSL
نرخ استفاده از اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL به شرح زیر اعلام شده است:
تعرفه حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند 59200 ریال 64 کیلوبیت بر ثانیه 99200 ریال 128 کیلوبیت بر ثانیه 125600ریال 256 کیلوبیت بر ثانیه 204800 ریال 512 کیلوبیت بر ثانیه 383200 ریال 1024 کیلوبیت بر ثانیه 745600 ریال 2048 کیلوبیت بر ثانیه
نرخ اشتراک و میزان دانلود با توجه به سرعت اتصال خطوط برای کاربران ADSL در جدول زیر آمده است:
سرعت اتصال خط برحسب کیلوبیت برثانیهنرخ اشتراک1 به 1 نرخ اشتراک 1 به 10حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت
حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت
حداکثر سرعت دانلود حداکثر سرعت دانلود 64 8 0.8 20 2 128 16 1.6 41 4 256 32 3.2 83 8 512 64 6.4 165 16 1024 128 12.8 331 33 2048 256 25.6 663 66
این دو روزه افت سرعت شدید دارم.سرعتم حدود 50 هست.وی پی ان هم هر چند دقیقه یه بار قطع میشه.
کسی این مشکل رو داره یا فقط شبکیه خرابه؟؟
به خاطر اون مسئله هم نمیتونم به پشتیبانی زنگ بزنم!
نه من پریشب 3 گیگ و دیشب 2.8 دانلود کردمنقل قول:
با وی پی هم مشکلی ندارم
پینگمم 250 هست
سرعت شبکیه مشکلی نداره
روزانه 2 مگ شبانه 512
دوستان اين 2030 من زنگ زدم واسه يه بابايي خطش رانژه شده فقط نميدونم چرا يوزر پسوردشو نميدن پشتيباني هم زنگ ميزتي ( 3 نصف شبم كه بزني ) ميگه كارشناسان در حال پاسخگويي هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این شبکیه هم مزخرف شد رفت
سرویس جدیدش که اول سرعتش کم بود زنگ زدم درستش کردند
بعدم شبا 1 تا 8 رایگانه که خودشون گفتند 2 تا 8
قبلا 8 تا 10 هم با سرعت روزانه رایگان بود که الان نیست و در نتیجه 1.5 گیگی کمتر شبا دانلود میشه و نصف قبلا میگیرم
تنها خوبیش اینه که از 12 تا 5 فقط نصف چیزی که دانلود میکنی ازت کم میکنه که باعث میشه شارژت دیرتر تموم بشه که برا من خیلی خوبه ( قبلا مجبورم بودم 4 گیگ بیشتر بخرم برا هر ماه)
کسی جای بهتری پیدا نکرد؟
ما که باید یه 3 ماهی تحملش بکنیم:2:
مرگ بر نداگستر
شبانه اش کانکت نمیشه چرا؟
دقیقا من امشب همین مشکل رو داشتمنقل قول:
دو باره یه کانکشن شبانه دیگه ساختم درست شد
خیلی مسخره است!!!
---------- Post added at 05:59 AM ---------- Previous post was at 05:56 AM ----------
راستی شما 3 تا 6:45 و بعد 6:45 تا 6:59 و بعد 6:59 تا 7:59 رو میتونی ااز شبانه استفاده کنی ؟
من میتونم همین الان هم دارم استفاده میکنم بعضی بچه های تهران میگن از باگ رو از ندا توی تهران برداشتن
ولی من مشکلی نداشتم تا حالا و تا 7:459 میتونم کانکت بمونم با شبانه
الانم که روزانه اش خیلی افتضاحهنقل قول:
چه مرگش شده دیشب تا حالا
الانم که روزانه اش خیلی افتضاحهنقل قول:
چه مرگش شده دیشب تا حالا
دیروز مشکل داشت الان عالیهنقل قول:
راستی تعرفه های جدید نا محدود ندا هم اومد
می تونی بدون هیچ محدودیتی با ندا باشی:10::27:
کو؟نقل قول:
کد:http://shop.nedagostar.net/index.php?target=ngs_adsl&mode=select_srv
تو سایت اصلی صبا هست:20:
کسی از بچه ها صبانتی یا شرکتها دیگه:5: نامحدود جدیدا را گرفته؟
فک نکنم مالی باشه:13:
محدودش که این باشه وای به حاله مثلا نامحدود /
اسمش نامحدود اما محدودیت دانلود ماهانه داره/
سرعتشم خدا داند :27:
منطقا وقتی دو تا سرویس محدود و نا محدود میزارن معایب و محاسنی داره پس اگه نا محدود با سرعت خوب ارائه بشه یا باید گرون تر باشه یا شرکت قصد ورشکست کردن خودش رو داشته باشه خوب میدونید که هیچ کدوم از اینها نیست پس حتما سرعت پایین تره 120٪
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
تفاوت:
بزنش 128
128 Kbps
1/10
نامحدود
124,000
نقزه 256
256 Kbps
1/10
نامحدود
157,000
نقزه 512
512 Kbps
1/10
نامحدود
256,000
طلائی 1024
1024 Kbps
1/10
نامحدود
478,000
طلائی 2048
2048 Kbps
1/10
نامحدود
930,000
منظور اس نسبت اشتزاک 1/10 یعنی یک خط Dedicated با ظزفیت اعلام شده در نام سزویس اس جدول فوق ،
بین 10 مشتزک بو اشتزاک گذاشتو می شود .
قبلا 8 بود حالا شد 10 گرونتر هم شد
سلام من از شرکت رنگین کمان استفاده میکنم
ولی نمیدونم چرا نت من / قاط زده !
من تعرفه 1 مگ 5گیگ گرفتم.
که الان روی 3.360گیگ گیر کرده و پایین تر نمیره !
اینش جهنم / سرعتمم کم شده / 60کی دان میکنم اون هم به زور!
زنگ زدم شرکت میگه یه مشکل هست / سه بار زنگ زدم !
یه چیزایی گفتن که / شعرو وری بیش نبود !
منم رگ خمینی شهریم گل کرد:31: و از پشت تلفن / حالی به این پشتیبانی دادم ! که وقتی سوالی میکنه کاربر, درست , پاسخ طرف را بدن !
خلاصه نمیدونم چه باید بکنم !
:41:
این پیشگامان هم که دیگه افتضاح کاشته با این کیفیتش قبلا مشکلمون فقط شبانه بود حالا روزانه هم همینطور شده ( نه اینکه فکر کنید شبانه درست شده ها هنوز دانلود شبانه روی 20-30 کیلو هست پول برقش بیشتر از صرفه ی دانلودشه )
روزا که قطعیه پیاپی دارم ریسیو قطع میشه هر 5 دقیقه
توی سایتشون هم که این سرویس نامحدود قیمت پایین نذاشتن هنوز
بچه ها هرکی پیشگامان داره و نداره از قسمت پشتیبانی سایت بره توی انجمن های گفتگو انتقاد کوبنده ازشون بکنیم :31:
اینم لینک سایت
کد:http://pnj.ir
سلام.کسی ISP خوبی که سرعت دانلود شبانش بالا باشه برای مرکز مخابراتی شهید رجایی سراغ نداره؟
4رقم اول هم 2367 هست
سلام
از دوستان کسی هست که توی منطقه مخابراتی خرازی نداگستر داشته باشه؟
می خواستم بپرسم که سرعت شبانش چه طوره؟
پارس آنلایننقل قول:
پیشگامان سرعت روزانه20 بایت( ای کاش 1 کیلوبایت بود تا حداقل صفحه ها باز میشد !). دارم با دیال اپ پست میزارم.
من مشتری داشتم هفته پیش البته پیش شمارشون 25 بود از شما 23 استنقل قول:
پیشنهاد میکنم صبا بگیرید شبانش حرف نداره
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
راستی این روزها اگه شبانه نمیخواهید و فقط وب گردی دارید بهترین گزینه همون مخابراته 19 تومان سه ماه سرعت روزانشون الان 130 و خیلی خوبه
اگه مودم از خودشون نگیرید وی× پی ××ان هم جواب میده البته شبانه رایگان اصلا وجود نداره
سرعت روزانه پیشگامان حدود دایال اپ رسیده
شبانه هم که حدود 10 بایت هست
هنوز هم سرویس های نامحدود ارائه نداده
نه کیفیت داره نه قیمتش مناسبه
واقعا بی عقلی نیست با این شرکت تمدید کنیم ؟
من که رفتم پارس انلاین
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
اونها که پیشگامان دارند برند داخل فرومشون اعتراض کنیم دیگه خسته شدیم از این وضعیت
کد:http://pnj.ir/modules/newbb/viewforum.php?forum=2
من توی پنل پیشگامانم به اندازه 1 ماه 128 1گیگ شارژ دارم دیگه مجبورم با اینا تمدید کنم یعنی میشه تا 17آبان دیگه بعد از اون عمراَ اگه تمدید کنم وضع شبا که خراب ( یعنی فاجعه ) روزا هم که جدیدا دست کمی از شب نداره
می دونم خیال هم ندارن فکری به حال شرکت کنن .
پیشاپیش ورودتون رو به مشترکین ندا تبریک می گم اصل شبانهنقل قول:
روزانه هم فقط مخابرات 19 تومن 3 ماه 6 گیگ +1 گیگ هدیه الان واقعا به صرفه است
پیشگامان سرویس اصلا پایدار نیست ! دوستان اعلام وضعیت کنند
سرعت که نسبت به گذشته خیلی افت کرده ( روز ) اما خب از 2،3 روز پیش بهتر شده برای من .نقل قول:
در کل ارزش تمدید کردن نداره اینطور که من از پیشگامانیا فهمیدم همه قصد حرکت به سمت صبانت رو دارن ( منم همینطور )
البته امیدوارم دوباره تا به ما میرسه دریا خشک نشه و وضعیت دانلود شب ثابت بمونه .