خوب یک درس ما شد تشریحی
قبلال تستی بود
بد شانسی فقط تشریحی هم شده
Printable View
خوب یک درس ما شد تشریحی
قبلال تستی بود
بد شانسی فقط تشریحی هم شده
كد ملي يا شماره شناسنامه.همون رمزي كه موقع انتخاب واحد وارد كردي،همونه.نقل قول:
پسورد همون کد ملیه؟
خودتون می تونید به اکانتون وارد شید؟نقل قول:
رمز من رو میگه غلطه .
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
درست شد . تشکر
لامصبا 1 ريالم شهريو رو كم نكردن :( تهديدم كردن كه تا آخر ابان وقت داريد شهريه بديد :|
انتظار داشتي كم بشه؟:41:نقل قول:
كجا زده تا اخر ابان ماه؟
در حد زياد نه اما گفته بودن كه كم ميشه :دينقل قول:
تو سايت دانشگاموننقل قول:
كجا زده تا اخر ابان ماه؟
varamin.tpnu.ac.ir
ايشالا ترم اينده.نقل قول:
در حد زياد نه اما گفته بودن كه كم ميشه :دي
تو سايت خود پيام نور كه چيزي نيست..اينا هر ترم همينو ميگن اخرم كشش ميدن تا موقع امتحانا :دي ايشالا كه اين ترمم همينطورهنقل قول:
تو سايت دانشگامون
سلام دوستان.یه سوال اضطراری دارم.
تا چه رتبه ای در کنکور سراسری میشه رشته روانشناسی کارشناسی ارشد پیام نور قبول شد؟مثلا میانگین دروس چند درصد باشه میشه قبول شد؟
راحتتره قبولیش ارشد پیام نور؟رشته روانشناسی عمومی تا اونجایی که من لیست ارائه دروس اکثر دانشگاهها رو دیدم توی پیام نور دروسش کاملتره.مثلا روانشناسی شناختی و روانشناسی سلامت رو فقط پیام نور داره.
سلام
نمی دونم سوالمو جای درستی مطرح میکنم یا نه
میخواستم بدونم شرایط تحصیل همزمان تو 2 تا رشته دانشگاهی چیه مثلا من الان دارم حسابداری میخونم تو مقطع کارشناسی پیام نور 40 واحد پاس کردم اگه بخوام زبان انگلیسی هم بخونم میتونم ؟اگه میشه تو کدوم دانشگاهها میتونم بخونم (آزاد - سراسری - علمی کاربردی - پیام نور ) ؟تو چه مقطعی می تونم بخونم (کاردانی - کارشناسی ) ؟آیا میتونم واحدهای درسهای عمومی که الان پاس کردمو تطبیق بزنم یا نه؟
جعل غیرقانونی عنوان رئیس دانشگاه پیام نور تالش در برنامه ۹۰
http://pnuna.com/?p=10879
برای دانشگاه پیام نوردردوره های كارشناسی به این شكل است كه شما بایدیكی ازرشته هایی كه تحصیل داری میكنی ازطریق فراگیر واردشده باشی ورشته دیگتون روازطریق كنكورسراسری مثلا حسابداری رو بطوررسمی یاهمون كنكورسراسری وارد هرنوع دانشگاهی شده باشی وزبان روازطریق فراگیرپیام نوروارددانشگاه پیام نورشده باشینقل قول:
واحد های مشترك هردورشتتون رومیتونیدتطبیق بدید به این صورت كه اگه رشته ای كه الان میخونید دردانشگاه های دولتی یعنی روزانه -شبانه -نیمه حضوری -مجازی-پیام نور-مراكزتربیت معلم-واموزشكده های فنی حرفه ای باشه نمرات بالای 10واگه دردانشگاهای غیردولتی -حوزه های علمیه-دانشگاه ازاد-جامع علمی كاربردیوموسسات غیرانتفاعی باشه نمرات بالای 12رودانشگاه پیام نورتطبیق میدهد
تحصیل دردوتادوره رسمی كه ازطریق كنكورسراسری واردشده باشید درپیام نورازنظرقانونی ممنوع استامادوتافراگیررونمی دونم
بهتراگه میخوای تو هردانشگاهی تحصیل كنی اول به ساختمان مركزی اون دانشگاه قسمت اموزشش بری وسوالت رو مطرح كنی تامطمین تربشی
دوستاني كه درمورد تاريخ تكميل ظرفيت كنكور سراسري سوال داشتند :
لينك خبر:نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشتههاي جديد و تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دورههاي روزانه و شبانه (نوبت دوم) آزمون سراسري سال 1390
سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1390 شركت كرده و در دورههاي روزانه و شبانه مجاز به انتخاب رشته شدهاند، ميرساند نظر به اينكه بعضي از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، پس از اعلام نتايج نهايي آزمون فوق علاوه بر ظرفيتهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، براي پذيرش دانشجو به شرح جداول ذيل اعلام ظرفيت نمودهاند، لذا داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دورههاي روزانه و شبانه آزمون فوق (با توجه به كارنامه نتايج علمي اوليه) بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در اين اطلاعيه و دفترچههاي راهنماي شماره 1 و 2 و ساير اطلاعيههاي مربوط، از تاريخ 23/8/90 لغايت 28/8/90 به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني:مراجعه و پس از پرداخت وجه مربوط به تكميل ظرفيت (مبلغ 28.000 ريال) از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي، نسبت به ثبتنام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 10 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.کد:www.sanjesh.org
نقل قول:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1125
محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران در دور چهارم سفرهای استانی خود در شهرکرد، در بین سخنرانی خود،خطاب به دانشجویان پیام نور تاکید کرد: شنیده ایم کسی در اینجا حرفهایی درباره پیام نور زده است، آنها بدانند دانشگاه پیام نور معتبر، معتبر، معتبر است.:20:
کامران دانشجو وزیر علوم،تحقیقات و فناوری پنجشنبه شب در گفتگو با ایرنا با اشاره به اظهارات برخی سیاسیون در مورد امكان معادل شدن مدرك دانشگاه پیام نور گفت: این اظهارت،سیاسی، شخصی و از روی حب و بغض است.وی با اشاره به اقدامات دانشگاه پیام نور در گسترش آموزش عالی و تحقق عدالت آموزشی در كشور گفت: آمار پذیرش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلی بالاتر، بیانگر تلاش علمی این دانشگاه برای افزایش كیفیت آموزش عالی است. دانشجو افزود:طبق قانون، وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری تنها مرجع قانونی ارزشیابی مدارك فارغ التحصیلی دانشجویان موسسات آموزش عالی داخل و خارج از كشور است. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح كرد: مدرك صادر شده در دانشگاه پیام نور بر اساس قانون معتبر است.
خب ديگه خيالم راحت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیال ما هم راحت شدنقل قول:
خب ديگه خيالم راحت شد
ما که تو شمیرانات داریم یخ میزنیم و شبا صدای گرگ میاد
دیروز یکی از دویتان کاپشن بوفالو پوشیده بود و از دور مثل گوسفند شده بود.پیش خودم گفتم که تا آخر این ماه احتمالا طمعه لذیذی برای گرگهای اینجا میشه
پــــــــــ نـــــــــــ پـــــــــــــ میخواستند معتبر نباشهنقل قول:
مدرک صادر شده در دانشگاه پیام نور بر اساس قانون ،معتبر است
70 میلیون ایرانی دارن تو پیام نور تحصیل میکنند[COLOR="Silver"]
همينو بگو...با اينهمه كتابي كه ما داريم ميخونيم و اين امكانات كم ميخوان مدرك معتبرم ندن؟!نقل قول:
پــــــــــ نـــــــــــ پـــــــــــــ میخواستند معتبر نباشه
70 میلیون ایرانی دارن تو پیام نور تحصیل میکنند
البته خوشحالم همه خوشحالن و خیالشون راحت اما کی به حرفای احمدی نژاد گوش میده؟نقل قول:
یک میلیون برا هر بچه که هیچ(امیدوار شده بودیم : دی) ، استخدام پرستارا که هیچ ، استخدام همه ی معلم ها و استادا که هیچ و...
جناب اشکال خان عرض فرمودن بپرسم جایی هست که بشه جواب امتحانات دوره های قبل رو گرفت؟
ايشالا كه اين يكي درسته :دينقل قول:
البته خوشحالم همه خوشحالن و خیالشون راحت اما کی به حرفای احمدی نژاد گوش میده؟
یک میلیون برا هر بچه که هیچ(امیدوار شده بودیم : دی) ، استخدام پرستارا که هیچ ، استخدام همه ی معلم ها و استادا که هیچ و...
جناب اشکال خان عرض فرمودن بپرسم جایی هست که بشه جواب امتحانات دوره های قبل رو گرفت؟
بعضي از سايتهايي كه سوالات ترمهاي قبل رو ميزارن پاسخ نامه رو هم قرار ميدن براش جستجو كن پيدا ميشه.البته همه درسا نه بعضيهاشون.
عباس پور حق داره. کیفیت دانشگاه پیام نور خیلی پایین هست. من قبول دارم ولی واقعا چرا اهرم فشارش رو به دانشجوها میاره؟ به نظر من یه دلیل این هست که نمیتونه به مسئولین این دانشگاه فشار بیاره که خودش هم این رو به طور غیر مستقیم گفته.
اینو باش :
نقل قول:
گفته شده توسط احمدی نژاد!
وی با اشاره به اظهار نظر یکی از نمایندگان مجلس درباره مدرک دانشگاه پیامنور گفت: وی در جایگاهی نیست که درباره دانشگاه پیامنور اظهار نظر کند، به گفتههای او توجه نکنید.
کد:http://pnuna.com/?p=10902
شما هركجا كه بريد ازتون آزمون استخدامي ميگيرن. فاميل ما اداره برق امتحان داد و قبول شد رفت سر كار(خواستيد مشخصات دقيقشو قرار ميدم) هيچكس هم ازش نپرسيد مدركشو از كجا گرفته فقط به صرف اينكه فستو چند تا دوره ديده بود و حسابي با سواد و كار بلد بود. شما هم به جاي اينكه بشينيد ببينيد كي ميگه معتبره كي ميگه نيست بريد كار ياد بگيريد!!!!!!! در ثاني اصلا مگه حرف احمدي نژاد اعتباري داره؟! من خودم به شخصه حسابي با مدار و برنامه نويسي درگيرم الان :31:
یک سوال
برای کارشاسی ارشد فراگیر پیام نورمدیریت بازرگانی
دروس جبرانی نمره قبولی تو درسهای جبرانی 10 است و نه 12؟
واینکه رو معدل کل تاثیر ندارد یعنی چند بار هم این دروس جبرانی بیوفتیم تاثیر رو معدل کل نداره؟100% مطمئنید؟چون من تغییر رشته هستم کلا 55 واحد باید بگذرونم که 22واحدش جبرانی است
درس زبان تخصصی چی؟که جزو دروس جبرانی است تو پیام نور وهمه الزام دارند چه تو فراگیر پیام نور پاس کردند چه نکردند دوباره این درس بگیرند این چی تو معدل تاثیر داره و نمره قبولیش 10 است یا 12؟
فقط منبع هم بگید از رو حدس نباشه یا
بنده لیسانس دارم و کارت پایان خدمت ایا می تونم یک رشته کارشناسی در فراگیر پیام نور را به همراه یک رشته دیگر در ارشد چه دولتی چه پیام نور با هم بخوانم. اگر جایی مجوزی است راهنمایی کنید. یعنی لیسانس پیام نور با فوق لیسانس دولتی یا پیام نور
دوستان میخوام منابع دروس به کد 1009 رو که برای کسی هست بگیرم ولی نمیذاره.از سایت reg.pnu.ac.ir
و نام کاربری و رمز عبور رو میزنم و وارد صفحه اختصاصی میشم و اون کد رو میزنم و اجازه دسترسی بهم نمیده
از کجا باید منابع آزمون رو بدست بیارم؟
ممنون
<<درضمن کسی اطلاع نداره این پیام نور کنکوری های 90 رو که بخاطر فقدان مدرک پیش دانشگاهیشون نتونستن ثبت نام کنن رو بهمن ماه برمیداره یا نه؟>>
:10:
سلام بچه هــــــــــــــــــــــــ ا
امیدوارم حالتون خوب باشه..خوباحتمالا از این هفته میان ترما شروع میشه و بچه ها هم از استاد التماس دعا(6 نمره)دارند
بشینید بخونید که داره دیر میشه ها
یه سئوال داشتم.من ورودی سال 1386 و از طریق کنکور فراگیر هستم. خدمت هم نرفتم.میخواستم بدونم چند وقت دیگه فرصت دارم تا درسمو تموم کنم؟
سلام.
دوستان بدون کنکور چطوری میشه رفت پیام نور درس خوند (از ترم بهمن)
اگه کسی اطلاعی را جع به این موضوع داره ممنون می شم که راهنمایی کنید
در صورت اطلاع بنده را راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام.نقل قول:
از کجا باید منابع آزمون رو بدست بیارم؟
اگه منظورتون منابع درسهاست و وضعيت امتحانيشون از اينجا ميتونيد پيداشون كنيد.
ورود به پيام نور از دو طريقه:1-كنكور سراسري 2-ازمون فراگير.نقل قول:
سلام.
دوستان بدون کنکور چطوری میشه رفت پیام نور درس خوند (از ترم بهمن)
محلت ثبت نام هم براي ازمون فراگير ابان ماه بود كه تمام شده.
ئالا ما استادمون ميگفت يه شاگرد دارم 9 ساله كه اينجاست تازه 3 سال هم غيبت داشته(!!) اما شما بايد دفترچه قوانينش رو بخونيد رو كامپيوترم داشتم اما الان خدا ميدونه كجا افتاده تو سايت اصلي پيام نور بگرد پيداش ميكني. يه راه ساده ترم اينه كه بري واحد آموزش دانشگاهتون.نقل قول:
امروز اولین میان ترمو دادم استادش خیلی حال داد برگه هارو داد خودمون تصحیح کردیم همه کلاس نمره کامل گرفتن به این میگن استاد و دانشگاه
نقل قول:
خوش به حالتون...حسودیم شده :((
نقل قول:
امروز اولین میان ترمو دادم استادش خیلی حال داد برگه هارو داد خودمون تصحیح کردیم همه کلاس نمره کامل گرفتن به این میگن استاد و دانشگاه
استاد درس نرم افزار مام تقريبا همين كار برامون كرد فقط اول سوالا رو داد بعد 5 دقيقه اجازه داد كتابو نگاه كنيم بعدشم امتحان.همه 6 نمره رو گرفته بوديم اون ترم.نقل قول:
خوش به حالتون...حسودیم شده :((
سلام
واقعا برای میان ترما باید دانشجو شانس داشته باشه که با یه استاد خوب بی افته
ما درس معماری رو با یکی داریم که خیلی بهمون حال داده و گفت به همه 6 رو میدم.یکی از دوستام با یه استاد دیگه داشت که هم امتحان میگرفت و هم حل تمرین میخواست.پدرشون رو درآورد آخرشم 4.5 داده به همشون
یه جورایی بی عدالتی!!! اما بعضی از درسها مثل معماری یا ذخیره و بازیابی خوبه که استادا حال بدن!!
در ضمن بچه ها اوایل ترم گفتند که تعدادی از درسها تستی شده.الان از کجا میشه فهمید که کدوم درسها تستی شده؟
كاملا درسته واسه همين بايد موقع انتخاب واحد ببينيد كدوم استاد درس برداشته....عاقبت انديش باشيد توي پيام نور :دينقل قول:
سلام
واقعا برای میان ترما باید دانشجو شانس داشته باشه که با یه استاد خوب بی افته
ما درس معماری رو با یکی داریم که خیلی بهمون حال داده و گفت به همه 6 رو میدم.یکی از دوستام با یه استاد دیگه داشت که هم امتحان میگرفت و هم حل تمرین میخواست.پدرشون رو درآورد آخرشم 4.5 داده به همشون
یه جورایی بی عدالتی!!! اما بعضی از درسها مثل معماری یا ذخیره و بازیابی خوبه که استادا حال بدن!!
در ضمن بچه ها اوایل ترم گفتند که تعدادی از درسها تستی شده.الان از کجا میشه فهمید که کدوم درسها تستی شده؟
بايد ليست منابع رو بگيري.از اين لينك برو :
نقل قول:
کد:http://pnuna.com/1390/07/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%8A-91-90-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html
[QUOTE=sansi;6662776]سلام.
اگه منظورتون منابع درسهاست و وضعيت امتحانيشون از اينجا ميتونيد پيداشون كنيد.
QUOTE]
این اینجا کجاست؟؟؟
:دينقل قول:
این اینجا کجاست؟؟؟
يادم رفته بود لينكشو بزارم...شرمنده...
حالا از اينجا بريد :
نقل قول:
کد:http://pnuna.com/1390/07/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%8A-91-90-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html
رشته های جدید مهندسی که پیام نور اورده مثل برق ومکانیک ایا مدرکش معتبره . ایا در مقایسه با دانشگاههای برتر اصلا چیزی یادمی دهند
نقل قول:
اگه دانشگاهتون درست حسابی باشه اره یاد میدن اما اگه مثل واحد ما که 3 جلسه از 6 جلسه گذشته بود هنوز استاد نداشتیم نه اگه قیدشو بزنی هم اعصابت راحته هم وقتت هدر نمیشه
توروخدا هنوز معلوم نشده این پیام نور لعنتی بهمن ماه ورودی میگیره؟کسایی که کنکور 90 رو دادن و تو دانشگاه قبول شدن و بخاطر فقدان مدرک پیش دانشگاهی نتونستن ثبت نام کنن رو بهمن ماه با داشتن مدرک پیش دانشگاهی برمیداره؟کسی اطلاعی نداره؟:41:
سلام
میخواستم بدونم فراگیر تو مقطع کارشناسی یه رشته مهندسی مثل مهندسی نرم افزار هر ترم تقریباً شهریه ش چقد میشه ....کسی میدونه ؟
با در نظر گرفتنه اینکه بنده فقط مدرکش را می خوام و سعی می کنم از بیرون از دانشگاه تخصصم را بالا ببرم.چطور ؟ من پیام نور قم هستم.نقل قول: