منم هرشی 3.5 گیگ میگرفتم ولی دیشب اونطوری ام فایده ای نداشتنقل قول:
میشه بپرسم این برنامه ای که عکسشو گذاشتین چیه؟
Printable View
منم هرشی 3.5 گیگ میگرفتم ولی دیشب اونطوری ام فایده ای نداشتنقل قول:
میشه بپرسم این برنامه ای که عکسشو گذاشتین چیه؟
DU Meterنقل قول:
منم بالای 4 گیگ دانلود داشتم که دیشب رسید به 3.5 گیگ .
من یه لینکو نمی تونم بیشتر از 70 دانلود کنم ولی 4 تا باهم هر کدوم 70 می تونم دانلود کنم این قضیه برای روزه نه شب کسی همچین مشکلی داره سرویسم 1mb هست
منظورتون همزمان چند لینک از یک سرور با idm هست؟نقل قول:
اقا چه كلاهي سرمون رفت 20 و 21 ديشب رايگان بود امشب نه:18:
970 مگ داشتم شد 730 :41: كسي هم اينطوري شده
نه. بره من رایگان بود.نقل قول:
بچه ها اینترنت من ساعت 2 شب برای رایگان شدن ترافیک یه بار خودکار Disconnect میکنه و باید دوباره خودت کانکت بشی. این اتفاق برای شما هم میفته؟
راهی هست که بشه بدون diss شدن وارد ترافیک رایگان شد؟ یا اینکه اصلا وارد ترافیک رایگان نشی منظورم اینه که یه کاری کنی که راس ساعت 2, diss نکنه؟ یعنی این diss شدن برای ورود به دانلود رایگان هم بیفته پای خودت هر وقت دلت خواست انجامش بدی؟؟؟
این diss شدنش اعصاب منو ریخته بهم قربونش برم وارد ترافیک رایگانم میشه سرعت dial up پیشش میشه خدااا.
خیلی ممنون میشم اگه یکی کمک کنه.
در ضمن من کرج هستم و سرویس ا مگ اسیاتک دارم که 2 تا 8 صبح رایگانه.
امشب هم 8 تا 9 رایگان بود برای من حجم کم نشد
حجم كم نشد ! بايد سر ساعت 8 ديسكانكت كرد !
نقل قول:
مال منم کم میشه،این یعنی دزدی
دیشب هم 500 مگ ضرر خوردم
این طرح برای ساعت خوش افطار هستش دیگه.
فکر کنم باید سر ساعت دیسکانکت شد.
دیگه دارم کلافه میشم حالا که آسیاتک مودم و هزینه نصب و.. رایگان داره میده و فقط پول اشتراک می گیره شهرک قدس پشتیبانی نمی شه.
رفتم سایت نمایندگیش. یارو گفت شهرک قدس شاید هیچوقت پشتیبانی نشه.
ای خدا.. همه امیدم ...
رضا :11:
زیادم کلافگی نداره
بیاین تازه می بینین چقدر حرص خوردن داره.راحتین الان تازه
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
واسه ساعت خوش واسه احتیاطم که شده ساعت 8:02 وصل شین و ساعت 8:58 قطع کنین این طوری مطمئن تره
من دیروز یادم رفت دانلود رو تا 21:07 قطع کنم 150 مگ کم مرد از حسابم
شرکتم مطمئنا به خاطر همین اشتباهات کوچیک ما این سرویسو راه انداخته
سلام. این که ماهی 10 تومن بدی ایرانسل بخوره واسه 2 گیگ حرص خوردن بیشتری داره.نقل قول:
از قطع و وصلی های ایرانسل خسته شدم، این 2 گیگ واسه من فقط برای وبگردی حساب میشه. چه برسه به دانلود
رضا:11:
دارم ديوونه ميشم:24::19:
سرويسم 1 مگ سرعت دانلود 35 :thumbsdow نميدونم تا كي اين وضع ادامه داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:23:
آخ گفتی، این شرکتا تو روز روشن از مشتری هاشون دزدی میکنن هچ جایی هم نیست که روشون یک ذره نظارت داشته باشه.نقل قول:
دارم ديوونه ميشم
سرويسم 1 مگ سرعت دانلود 35 نميدونم تا كي اين وضع ادامه داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از چه شركتي سرويس بگيرم بهتره مخابرات سرويسش چطوره؟
ديگه به اسياتك اميدي نيست:2:
دیشب سرعت دانلودشبانه سریس 2 مگ 40 بود . واقعا دیگه چی میشه گفت
خوش بحالت 1 مگ من 9تا12 بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس یک مگ آسیاتک هستند. دقیقاً یک هفته است وضعیت ما همینه!
پس همدرديم :37::45:نقل قول:
چه وضعشه سرعت 1 مگ منم 30 بود.:18:
دوستان منم 256 اسیاتک دارم 2 هفته ای هست که افتضاحه سرعت دانلود اکثر مواقع بین 4 تا 7 کیلو بایته این چند روز اخیر که قطعی خیلی زیاد داره بعضی وقتا گوگل رو هم نمیاره باید تو یاهو سرچ کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که دیگه حرصش خیلی بیشتره داش رضانقل قول:
ایرانسل خیلی خیلی قطعی داره
به نظرم بهترین ترکیب یه دانلود ا+ف+لاین واسه دانلود (شبی 20 گیگ) و یه خط 128 یا 256 نامحدود مخابرات واسه پیج گردیه
فک نکنم وایمکس ایرانسل هم همچین چیز تر و تمیزی باشه. همشون مثل هم اند.نقل قول:
الان با این وضع، که هیچ جا منطقه ما یعنی شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه تنها انتخاب شاتل هستش.
اونم نمی دونم وضعیتش توی قم چطوره...؟
مخابرات که آره بدرد همون وبگردی می خوره ، خودشو کشته ورداشته مثلا لیست تعرفه هاش رو تغییر داده اونم چه تغییری؟
یه نگاه بهش بندازی می بینی که خنده داره..:20:کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100;jsessionid=3360B7F65B9BC12C27FD33488AAED61C
سرویس 128 یک ماهه 4 گیگ محدودیت داره 1024 یک ماهه هم 4 گیگ! واقعا که... ( یادمه وقتی ایرانسل بسته نامحدود می داد با همه قطع و وصلی هاش من 8 گیگ دانلود کردم توی 1 ماه)
هر موقع دیدید اسیاتک به قول خودشون یه هدیه ای داد مطمئن باشید که از یه چیزی میزنه
الان از ساعت 8 تا 9 حجم رایگان داده از اون طرفش سرعت کشیده پایین
من یه توصیه میکنم به کسایی که میخوان که آسیاتک اینترنت بگیرن.من اشتباه بزرگی مرتکب شدم این که سرویس یک ساله گرفتم و الان بعد دو ماه خیلی ببخشید به گوه خوردن افتادم
مثلا میگن هدیه ماه رمضون حجم رایگان بعد دانلود میکنی حجم کم میشه و زنگ میزنی پشتیبانی بعد دو ساعت پشت خط موندن میگن به سرویس شما تعلق نمیگیره(چون 2 مگه سرویسم!!)
خلاصه سرعت 2 مگ من هم با 128 مخابرات هیچ فرقی نداره و فک میکنم که قطعی مخابرات هم به این اندازه نباشه
و کسانی که میخوان از آسیا تک سرویس بگیرن به نظرم gprs همراه اول یا ایرانسل بگیرن
من که درخواست تخلیه دادم با این که سرویسم یک ساله اس،اتخاب با خودتونه حالا
خیلی تعرفه هاش خوبه اینجا مخابرات 128 5 گیگ میده 19200 :19:نقل قول:
شاتل که افتضاح شده!
خوب شما باید اول نگاه میکردید ببینید حجم کم میکنه یا نه یا زنگ میزدید میپرسیدید شامل حالتون میشه یانه مثلا شهر ما من زنگ زدم پرسیدم گفتن نداریم شیرازنقل قول:
سلام.نقل قول:
مخابرات قم درسته یکم ارزون میده ولی آخه 4 گیگ واسه یک ماه خیلی کمه. شبانه اگه واسه مخابرات راه بیافته من می گیرم ولی چون شبانه نداره نمی ارزه.
دیروز بهشون پیام دادم که یه دستی به این سرویس هاتون بکشید دارید از PAP ها عقب می افتید. سرویس شبانه رو هم پرسیدم منتظرم جواب بدن.
4 گیگ که خوبه بقیهش شرکتها 3 گیگ میدننقل قول:
اها پس بگو چرا ارزونه شبانه نداره!
:31:خاک بر سرشون من دیشب با 2 دانلود میکردم:31:
کلا دیشب تونستم یه فایل 67مگابایتی رو دانلود کنم زنده باد دیال آپ:31:
من يه فيلم 300 مگ گذاشتم دانلود بشه ساعت 6.30 صبح بيدار شدم ديد 42 مگ دانلود شده هنوز:13:نقل قول:
منم وضعيتم بهتر از شما نبود ! 2 تا فايل 400 مگي گذاشته بودم ، فقط 6 درصد رفته بود تا ساعت 6 !
امروز از ساعت 11/30 الی 5 قطع بود پشتیبانی رو هم میگرفتی یه نوار گذاشته بودن از مشکل پیش آمده معذرت خواهی میکردن، دانلود شبانه هم که کلاً تعطیله یک هفته هم هست خط یک مگ به زور سرعتش تو روز به 512 میرسه دیوانه ام بخدا دارم به اینا پول میدم!!!!
حالا دیگه واسم مسلم شد این طرح ساعت مجانی 20 تا 21 خالی بندیه. بعضی شب ها چیزی کم نمی کنه ولی بیشتر شب ها هرچقدرم که زمان وصل و قطع رو رعایت کنی بازم از حجم کم می کنه
امروز 116 مگ از حجمم کم کرد با اینکه چند دقیقه دیر وصل شدم و چند دقیقه هم زودتر قطع کردم
حالا زنگ زدم پشتیبانی 3 ساعت بهانه اورده که شما باید مودم رو خاموش کنی قبلش بهش میگم من اصلا عادت ندارم مودم رو خاموش کنم پس چرا واسه دیشب کم نکرد؟ پس چرا واسه شبانه کم نمی کنه؟ قطع کرد
برای من که طرح افطار تا حالا 1 مگ هم کم نکرده
درست حرف دلمو زدي منم امروز زنگ زدم پشتيباني گفته واسه شهرما رايگان نيست گفتم دو شب پيش رايگان بود چي شده الان نيست گفت صبح زنگ بزن مسئله رو حل ميكنيم سريع قطع كرد نزاشت بگم فردا جمعه اسنقل قول:
بخاطر اين بي احترامي كه بهم كردن شنبه ميرم اونجا تا 230 مگ پس نگيرم بر نميگردم:4:
این آشغال تک دوتا دونه صفحه اول صبحی درست باز نمیکنه :41:
دیروز ظهر توی منطقه ی ما 4-5 ساعتی کامل قطع بود.
من اصلا مشکل سرعت ندارم
روزا 110 دانلود میکنه شبا 60-70 اصلا هم قطعی نداره خیلی عالیه
سرعت من 128 هست
خط یک مگ رو رسماً روی 256 بستن نه شب نه روز سرعت دانلود بالای 40 نمیره تا شهریور که فعلاً پولش رو دادم ولی اینجوری باشه شهریور پول همون 256 رو میدم چکاریه الکی پول اضافه بدم!