ورژن یاهوتو عوض کردی؟؟نقل قول:
یاهوتو عوض کن بعد بگو چطور شد
Printable View
ورژن یاهوتو عوض کردی؟؟نقل قول:
یاهوتو عوض کن بعد بگو چطور شد
قبلیه 7.5 بود الان 7 رو نصب کردم همون شد !!!!!
کلا از چه ورژنی استفاده میکنی ؟
قدیمیه ؟
یاهوی دیگه ای نصب کردی ببینی میشه یا نه؟
9 رو نصب کن یا ورژن جدید تر
ببین همین مشکل رو داری
البته مال من 8 هست و مشکلی ندارم میتونی 8 رو هم نصب کن
ندارم من!!!
میشه لینک دانلودش رو برام بزارین و بگین چند مگه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ابتدا این کار را انجام بده ببین مشکل حل می شه .
روی ایکون یاهو مسنجر راست کلیک کن و بعد properties را بزن و از پنجره باز شده به تب compatibility برو و تیک گزینه Run this program in compatibility mode for را بزن و از کشوی باز شده windows 2000 را انتخاب کن و بعد هم صفحه را ok کن و بعد هم با یاهو مسنجر لاگین کن .
اگه حل نشد این کار را انجام بده فایل زیر را دانلود و بعد هم نصب کن و بعد هم لاگین کن ببین مشکل حل می شه .
موفق باشیکد:http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe
خیلی ممنو داش مهدی
میشه بگی چرا اینطوری میشد؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
خوشحالم مشکلتون حل شد .
اگه از روش اول استفاده کردید به خاطر این هست که این ورژن از برنامه با سیستم عامل نصبی شما سازگاری نداره و شما با کاری که گفتم اونا روی ویندوز 2000 تنظیم کردید .
اگه از روش دوم استفاده کردید به خاطر این است که
فایل Flash.ocx که موجودیت آن برای اجرا شدن برنامه یاهو مسنجر حتمی هست و در مسیر ( C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash ) قرار دارد با ورژن یاهو مسنجر شما مطابقت ندارد یا شاید هم این فایل اصلاً در مسیری که گفتم موجود نباشد که این باعث میشود تا مسنجر درست کار نکند و این پیام برای شما ظاهر شود.شما این فایل را دانلود کنید و بعد اجراش کنید.این فایل آخرین ورژن Flash.ocx و چند پلاگین دیگر را بروی ویندوز شما نصب میکند و باعث میشود تا یاهو مسنجر مانند بچه آدم راه بیفتد
موفق باشی .
از روش اول استفاده کردم
یه مشکل دیگه
وقتی میرم مای کامپیوتر و میزنم درایو مثلا جی ...همون درایو تو صفحه ای جداگانه باز میشه؟
احتمالا ویروس اتوران گرفته . با ادرسی که توی امضام هست برو و پاکش کن .نقل قول:
موفق باشی .
این قابلیت seal سایت یاهو رو دیدید؟بعدا از قضیه صفحه قلابی که که موقع لاگین میومدند وبعضی ها یوزر وپسوردشون لو میرفت به تازگی یاهو این قابلیت رو موقع لاگین توی میل گزاشته که هرک سبخوا میتونه فعال کنه من که فعالش کردم خیلی جالبه
میشه بگی مام فعالش کنیمنقل قول:
فكر كنم منظورتون اينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این باشهنقل قول:
واسه من فعاله
درود دوستان من از دیروز هر کاری میکنم نمی تونم با آیدیم رو باز کنم. این پیغام رو می ده:
اگه اون عکس باشه فعال نیست شما باید روی اون کلیک کنید تا فعال بشه بعد از اینکه یه فایل متنی یا عکس وارد کردید از اون به بعد اون عکس یا نوشته نمایش داده میشه واگه نبود بدونید که سایت یاهو نیست و یه سایت بیخودی هست که یوزر وپسوردتون رو میخواد بدزده البته ان عکس یا نوشته فقط روی کامپیوتر خودتون نمایش داده میشه واگه از یه جای دگه بخواهید لوگین شوید(مثل کافی نیت) همچین چیزی وجود نخواهد داشتنقل قول:
سلام
دوستان من این برنامه رو می خواستم
همون طور که از اسمش پیداست پیام می فرسته توی روم های یاهو به صورت آفلاین
یا یه چیز مشابه این.
ممنون
یا حق
تا اونجا كه اطلاع دارم يك زماني كارمي كردنقل قول:
ظاهرا الان ياهو با اينها مقابله مي كنه
این برنامه دیگه کار نمیکنهنقل قول:
سلام
من یاهو مسنجر 9 مخصوص ویستا رو گرفتم نصف فضای cpu رو میگیره یعنی 10 تا انتی ویروس هم اینقدر فضا نمیگرن وقتی 2-3 نفر پی ام میدن هنگ میکنه باید کامپیوتر ریست کنم یاهو مسنجر 9 بتا هم نمیتونم نصب متن جون ان اسپید نصبه ارور میده تو ویستا مجبورم از یاهو مسنجر 8 استفاده کنم که نصف روز پیغام میده pleas try again ..............
مشکل چیه؟
شما میتونی همون ماله اکس پی رو نصب کنی و روش کلیک راست بزنی و پروپرتیس رو برداری وبعد به تبcompatibility بری و گزینه ی run this program in....رو علامت بزنی و از کشویه باز شده ویندوز اکس پی رو برداری و بعد ok بزنینقل قول:
برنامه اجرا میشه
موفق باشی
سلام یه برنامه ای هست که میشه ارشیوهایی که از چت کردن تو کامپیوتر هستش رو به متن تبدیل کنه...ممکنه اون رو بذاری؟؟؟؟
ممنونم......
من قبلا از سایت xeeber واسه کسانی که مخفی میامدن استفاده میکردم ولی چند روزه که دیگه نشون نمیده
و کار نمیکنه فقط بعضی اواتور را نشون میده معلوم نیست که طرف انلاین هست یا نه واسه شما هم همین طوره؟
مسنجر منم دیگه لوگین نمی کنه!
از چند نفر پرسیدم تو همین فروم هم چند تا تاپیک بود اما جواب قطعی نگرفتم کسی می دونه باید چیکار کرد؟
ای کاش کمی بیشتر توضیح میدادی دوست گرامی.نقل قول:
اگر ارور میده عکسش رو همین جا قرار بده.
اگر هیچ اروری مشاهده نمیکنی و یاهو مسنجر همونطور در حالت لاگین کردن باقی میمونه کاری رو که میگم انجام بده شاید مشکلت حل بشه.
ابتدا از منوی بالای یاهو مسنجر گزینه Messenger رو انتخاب کن.
از منوی باز شده گزینه Preferences رو انتخاب کنید.
با انتخاب این گزینه صفحه ای مطابق شکل زیر برای شما باز میشود.
از منوی سمت چپ گزینه Connection رو انتخاب کنید.
در عکس گزینه ای رو که با کادر قرمز مشخص کردم تیک بزنید و OK کنید.
حالا دوباره سعی کنید لاگین شوید.
برنامهاى مىخواى كه در حالت آنلاين نبودن ياهو مسنجر بتونى آرشيو چتها رو ببينى؟نقل قول:
آرى!نقل قول:
◙
با سلامنقل قول:
لطفآ بگید از چه اینترنتی استفاده میکنید
دایل آپ یا adsl
نه ...منظورم اینه که اون گفتگوهایی که قبلا انجام شده با اد لیستها و تو کامپیوتر تو پوشه ارشیو مسنجرت مونده و همه اون گفتگوهایی که قبلا کردی رو بتونی به متن تبدیل کنی اصلا ربطی به کانکت شدن نداره..نقل قول:
من قبلا برنامه اش رو داشتم ...الانم دنبال همون برنامه هستم....
از دوستان کسی کاربر یاهو 360 هست؟چند وقتیه که invite ها به مقصد نمیرسن.یه سری هم ID هاشون هک شده.کسی راه حلی واسه این مشکلات نداره؟
من هستمنقل قول:
ولی جوابی ندارم
آی دیه قبلیم هم به این خاطر پاک کردم
چطوری میشه شکلک های مخفی رو به یاهو مسنجر اضافه کرد ؟ و از کجا میشه emotion های جدید دانلود کرد ؟ و همین طور audible ؟
ببخشید کی با این Yahoo Messenger 9 کار کرده ؟!
ببخشیدا ولی دهن ما رو سرویس کرد !
اگه کسی این کار ها رو با این ورژن بلده بگه :
1. در نسخه های قبلی Yahoo Messenger با زدن دکمه ی CTRL + F فقط کسانی که آنلاین بودن رو نشون میداد .
توی این نسخه نمیشه .
2. در نسخه های قبلی یه Send To All هم وجود داشت ! ولی الآن اصلا نیست :ناراحت
خواهشا کمک کنید ...
یه برنامه بود که یوزر هایی که مخفی میومدن توی یاهو رو نشون میداد اما چند روزی مثل این سایت هایی که اینکار رو میکردن از کار افتاده من رفتم سایتش اینو نوشته بود دوستانی که انگلیسیشون خوبه معنی کنند ببینیم چی نوشته با تشکر(چون مربوط به یاهو مسنجر بود اینجا نوشتم)
نقل قول:
Due to Yahoo! Messenger server changes, BuddyCheck is unable to detect invisible users as easy as in the past. Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck.
This means that you'll have to add the friends you want to check to the account used by BuddyCheck and they must accept your invitation. This could blow your cover.
As an alternative, you could login with you main account for a short period to check for invisible users. You will be logged out of Yahoo! Messenger while you do this since only one application can be logged in into a specific account at the same time. If you receive a message during this time, it will be lost since BuddyCheck can't show it.
منم دنبال همينم يه برنامه هست بفهميم كي invisible هست
یه سوال دارم
یاهو مسنجر 9 مشکل داره
خیلی خیلی ممنون جواب داد!نقل قول:
بله بازم ممنوننقل قول:
خواهش میکنم.
فقط یه چیزی بگم...از این طریق احتمال داره پی ام دیر برسه.
پیشنهاد میکنم بعد از چند ساعت یاهو مسنجر رو به حالت اولیه بازگردوندی.
به احتمال زیاد بعد از چند ساعت در حالت معمولی آیدی شما لاگین خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.نقل قول:
فقط یه چیزی بگم...از این طریق احتمال داره پی ام دیر برسه.
پیشنهاد میکنم بعد از چند ساعت یاهو مسنجر رو به حالت اولیه بازگردوندی.
به احتمال زیاد بعد از چند ساعت در حالت معمولی آیدی شما لاگین خواهد شد.:5:
سلام به همه دوستان میشه آموزش در مورد ای دی به صورت بزرگ و کوچک با برنامه YElite یاد بدن ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
میتونی از طریق این سایت چک کنی :
کد:http://en.xeeber.com/
منظورت از متن چيه دقيقا؟! خروجى HTML مىخواى؟نقل قول:
سؤالاتتون رو مىتونستيد به شكل بهترى مطرح كنيد! اميدوارم فهميده باشم منظورتون چيه.نقل قول:
شكلكهاى مخفى نياز به اضافه كردن ندارن، كافيه كدشون رو بدونى (براى سهولت كار مىشه از برنامههاى كمكى استفاده كرد).
امكان اضافه كردن و به روز رسانى Emoticonها و Audibleها توسط كاربر وجود نداره. همش همونايى هست كه مىبينى!
خلاصهى مطلب: مىگه در حال حاضر فقط قادر به تشخيص آن يا آف بودن اشخاصى هست كه جزء Add List شما هستن و لا غير!نقل قول:
◙