سلام، گوشی n96 رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا n-Gage نداره !!!!!! و خود طرف با heloox2 گوشی رو -- کرده.
می خواستم بدونم اگه خودم n-Gage نصب کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا n-Gage نداره !!!!!! و خود طرف با heloox2 گوشی رو -- کرده.
بازی ان گیج فوتبال 2007 و 2009 رو دانلود کردم الان باید چکارش کنم؟وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟ گوشیم N82 هست
سلام دوستان من تمام راهایی رو که میشد گوشی رو با helloOX حک(!) کنم رفتم اما نشد!!!
هیچ راهی نیست که بشه بدون حک کردن ngage داشت؟!
بله ... ولی فقط میتونید بازی های تریال رو بازی کنید و یا اگه کد داشتید اونا رو فعال کنید !نقل قول:
سلام دوستان من تمام راهایی رو که میشد گوشی رو با helloOX حک(!) کنم رفتم اما نشد!!!
هیچ راهی نیست که بشه بدون حک کردن ngage داشت؟!
با اجازه يونس عزيز و دوستان
نه عزيزم مشكلي به وجود نميادنقل قول:
با خيال راحت برو دانلود كن و نصب كن
شما به صفحه اول همين تاپيك مراجعه كن و كارهايي كه گفته شده8 رو انجام بدهنقل قول:
بازی ان گیج فوتبال 2007 و 2009 رو دانلود کردم الان باید چکارش کنم؟وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟ گوشیم N82 هست
سلام خدمت دوستان عزيز:
من يه مشکلي واسه 5700 ام پيش اومد با #7370#* فرمت کردمش.:20:
به روش قديمي هکش کردم (که خيلي روش رديفيه!:8:). همه برنامه هارو نصبيدم. تا رسيدم به N-Gage عزيزم...
اخرين ورژنو ( (1.40) که از نظر من مسخرست:2:) نصبيدم.رفتم بازيارو نصب کنم. همه نصب شدن به جز 8-9 تا. که error 1 يا چيزي تو اين مايه ها ميدادن.:41:
رفتم System Rush رو نصب کنم تا اخر رفتو گير کرد.مجبور شدم باتريو در بيارم. ديدم روشن نميشه مجبور شدم از روش * 3 Call Key فرمتش کنم دوباره. دوباره تک تک برنامه هارو نصبيدم. و باز هم N-Gage... این دفعه ورژن 1.30 v, نصبیدم. چنتارو نصبيدم ديدم چنتاشون نصب نميشن که فک کنم اينا بودن(البته چنتاشونا: Bounce, One, Spade Impact, Block Breaker) اينا error 1 ميدن. Crash هم که اول prepare for instalation ميادو ديگه هيچي نميشه...!
اما از همه مهمتر بازيه مورد علاقه من:
System Rush Evelution هم باز مثل دفعه قبل تا اخر رفتو Instalation Complete شدو اونجاييکه دو گزينه ميده: ( Start Game - Cancel ) . حالا اينجا گير کرد. نيم ساعت گذاشتم ايتوري بمونهو امه نه... هيچي نشد. و بازهم *3سبز!!!
ميشه بگين اشکال از کجاست؟؟؟:19::41:
با سپاس فراوان...:40:
-------------------------------------------------------------
واسه دوستم که N82 داره به روش قديمي -- کردمو جوابم داد.بعد طبق دستورالعمل واسه n82 ها ngage رو نصبيدم. همه بازيا نصب شدن به جز ايندوتا:
Asphalt 3 و One
چرا؟
بازم ممنون...
مشکل اولت عجیبه ... نمی دونم والا ...نقل قول:
اما دومی ... بازی آسفالت و وان رو از پست دوم تاپیکشون دان کن !
سلام دوستان...
با تشکر بسیر از دوست گلم RAY-MILAD-007 ، ممنون میشم بقیه دوستان هم یه کمکی کننو مشکل بنده حل بشه.
با تشکر...
نقل قول:
و دیگر هیچ..... :41:
نقل قول:
دمتون گرم دیگه. یه سوال اینقد سخته یعنی ؟؟؟
نقل قول:نقل قول:خب دوســت عزیز گوشیتون به احتمال زیاد Fp2 هستش مثل گوشی خود من منم همین مشکل دارم همه کار برای بازیهای مورد نظر انجام دادن . فول کردن و تغییر دادنش انجام دادم ولی هیـــچ کار نکردن و همون آش و کاســه ... یه تایپک بود که بازیهایی که روی Fp2 ها فول و اجرا شده رو قرار داده بودن :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
دوست عزیز، بسیار ممنون. اما 5700 fp1 هست.تازه، من گفتم که قبلا هیچ مشکلی نداشتم. فقط این کلاینت جدیده ...
گوشیم n85 اه.کلاینت 1.40)1557) رو با خود گوشی از سایت رسمی ان گیج دانلود کردم.گوشیم رو با همون hello ox2.3 --- کردم.حبازی های n-gage رو که کپی می کنم همه prepare تموم که میشه هیچ، واسه نصبم می ره.از اینجا به بعد 2 چن تا اتفاق می یفته:
اول از همه اینکه همه رو به اسم crack دانلود کردم،ولی کنار بازیها می نویسه trial
1.asphalt3 نصبش تا انتها می ره.یه دفعه میگه: unable to install,error-01
2.worms نصب شد.اما به محض اینکه روی یه گزینه واسه شروع بازی بزنی، از بازی می پره بیرون و ارور می ده.
3.resident evil یه کم که میری میگه برای ادامش باید بازیو بخرین.
4.bounce یه مرحله که میری،وقتی می خواد مرحله دومو load کنه،loading error میده و میگه بازیو ببندید و دوباره باز کنید.
اینم بگم که واسه نصب 2 تا آیکون rom patcher سبز می کنم و وقت بازی به حالت آبی برشون می گردونم.
ممنون هر کی کمکم کنه.
رو 5530 جواب نمیده؟
نه عزیز،تست شده و جواب نمی ده.-- میشه کرد.اما این n-gage رو باید بی خیال شی واسه 5530 و 5800.نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل شما را دارم N85 v 32 همون نسخه را نصب کردم واسه بازی های بالای 12 مگ نصب میکنه آخرش ارور میده حالا دنبال نسخه قدیمی تر ان گیج می گردم
یونس عزیز من روی 6220c کدوم کلاینت رو نصب کنم؟!!
در ضمن آیا فقط همون لیستی که قرار دادی فول اجرا میشه؟ چون من شنیدم همه بازی های کرک شده فول اجرا میشن!!!
rompatcher رو از کجا فعالش کنم؟
دوست من، RomPatcher که نیاز به فعال کردن نداره.نقل قول:
RomPatcher یه نرم افزار هست که هنگام حک گوشی به روش helloOX نصب میشه و کارش اینه که شما توسط اون پچ های مختلف و از جمله پچ سویچ بین حالت حک و عادی رو فعال می کنی.:10:
در ضمن بهتر بود سوالتو تو انجمن حک مطرح میکردی.:40:
سلام دوست عزیز sina2004و 913299وmetanaعزیز من روشی برای حل این errorها پیدا کردم و تو تایپیکی آموزش روش جدید -- ngageرو دادم که تو ی اون این اخطارها رو نمی داد اما مدیران سایت اون رو به دلیل تکراری بودن که هیچ شباهتی هم به این تایپیک نداشت نگداشتن اگه میخواید تا کوتاه بزارم براتون
منظورت این تاپیک دوست عزیز؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عمدا" تاپیک رو ترش نکردم تا وضعیتش مشخص بشه... اونجا سوالی رو مطرح کردم که منتظرم پاسخ بدید.
شاد باشی
سلام .برای نصب هر برنامه unsigned و کرک شده باید گوشی رو -- کنیم؟
بله باید H A C K کنید البته فایل رو هم میتونید ساین کنید ولی در همه موارد جواب نمیده !نقل قول:
سلام .برای نصب هر برنامه unsigned و کرک شده باید گوشی رو -- کنیم؟
من چند تا signer دانلود کردم ولی کار نکرد.میشه چند تا signer معرفی کنید با لینک؟برای معتبر کردن ovi maps cracked n79نقل قول:
سلام دوستان من گوشی رو کرک کردم اما وقتی بازیDirk Dagger
تو اون لول که از دختر ه عکس می گیره بعد می یفته و تیر میخوره کاراگاه تصویر سیاه می شه و آهنگ می زنه بعدا هر چه صبر می کنم نمی یاد کلید ها رو می زنم باز هم همون قسمت عکس گرفتن می یاد
اگه درست نیم شه سیو بعد از اون مرحله هست بذارید شاید عملی بشه
بازی Resident Evi
مرحله اول که درب رو باز می کنم پیغام می اد می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا مرحله بعد بره
اما این که شما گفتید کرکش شده اهستش پس قضیه چیه
بازی Bounce
وقتی مرحله اول می رم مرحله بعد اخطار می زنه می گه باید بازی رو ریستارت کنم یا از اول مرحله رو انتخاب کنم
وقت خارج می شم می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا بازی دو مرحله و سه تا توپ جدید آزاد کنه این دیگه چه سری هستش
اینطور که به نظر میاد گوشی شما جزو FP2 ها هستش. FP2 ها یه تعدادی از بازی ها رو اجرا می کنن. برای دیدن لیستشون می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:نقل قول:
بررسی وضعیت بازی های N-Gage II در گوشی های سیمبین 9.3 ا FP2 ا :
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322956
ای بابا من این لیست رو صد بار خوندم هیچ ربطی به حرف من نداشت مندارم میگم bounce فول هستش اما می گه بازی رو بخرم
ریزیدنت ایول فول هستش امام میگه بازی رو بخرم اون لیست باسه بازی هایی هست که اجرا می شن مال من که اجا شدن مشکل فول شدن هستش
دوست عزيز قسمت هـك گوشي هاي موبايل دو سه نوع ساينر معرفي شده :46:نقل قول:
ميتونيد بريد دانلود كنيد و تســت كنيد براي همه جواب داده :20:
موفق باشيد!:40:
دوست عزیز اگه لیست رو یک بار به دقت می خوندی متوجه می شدی که bounce به صورت فول اجرا نمی شه و اویل رو باید با ترفند فولش کنی.نقل قول:
اون لیست هم برای بازی هایی هست که به صورت فول اجرا می شن.
موفق باشی:11:
وای خدایا
یادش بخیر
چه دورانی بود
همش اینجا بودیم و منتظر B I N P D A :27:
خدائیش انگیج به من یکی که خیلی چسبید
و تو زمان خودش خیلی بهم حال دادن
یادش بخیر
:41:
:11:
n95 8gb دارم از اول خود n-gage روش نصب بود اما وقتی بازی ها روش میریزم .موقع نصب ارور file is corrupted رو میده .
چی کار کنم؟
گوشیم هم -- نیست
سلام، خسته نباشین. من حدود یک سال پیش گوشیمو (n82) با HelloOX 1.03 -- کردم و کلاینت 1345 رو روش ریختم. تمام یازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن تا اینکه متاسفانه رمم سوخت.الان روی گوشی rompatcher و modo و کلاینت رو دارم، البته بعد از سوختن رم لوگوی بازیها بصورت کمرنگ در اومد که من پاکشون کردم. توی rompatcher هم هیچ پچی نیست. میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟ من تمام فایلهای لازم برای نصب مثل HelloOX و کلاینت و screen resolution و پچها رو دارم ولی ترتیب نصبشون یادم رفته. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. در ضمن یه مقداری از حافظه ی گوشیم به خاطر نصب بازیها کم شده، چطوری میتونم این حافظه رو برش گردونم؟ چون دیگه بازیها رو تو application manager نشون نمیده که بتونم پاکشون کنم. بازم ممنون.
سلامنقل قول:
شما یه بار مسترریست رو انجام بده تا حافظه گوشیت برگرده...بعد HelloOX رو نصب کن و بعد کلاینت و بازی ها...آموزش رو یه نگاه بندازی یادت میاد...(;
شاد باشی:40:
خیلی ممنون. فقط یه سوال، مسترریست چجوری بود؟! اگه مسترریست کنم برنامه های روی خود گوشی مثل snake هم از بین میره؟ تنظیمات MMS و GPRS؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توضیحات مربوطه هم اونجا هست...
سلام، خسته نباشین. یه سوال داشتم. تو پست اول دو تا ورژن کلاینت ( 1.20 و 1.40) گذاشتین. من برای n82 کدومو باید نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه. اگه جواب بدین ممنون میشم. certificate که میگیریم تاریخ اعتبار داره؟ مثلا certificate من ماله یک ساله پیشه، اگه تاریخ داره یکی جدید بگیرم. بازم ممنون.
شما نسخه 1.40 رو بگیر... اگه جواب نداد 1.20 رو نصب کن...نقل قول:
معمولا" تاریخ Cert ها یک ساله هست..اما شما دوباره بگیر...ضرر نداره...(;
دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore 10147 برای رفع این مشکل چکار کنم. در ضمن گوشی من n73 وکلاینت ngage هم 1511 هست لطفا راهنمایی کنید
دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore 10147 برای رفع این مشکل چکار کنم. در ضمن گوشی من n73 وکلاینت ngage هم 1511 هست لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
شما اگر بازی Brothers in arms تو گوشیتون نصبه ( منظورم سیمبین اونsis هست) باید اول پاک کنید بعد انگیج این بازی رو نصب کنید