Sims3 Deluxe قراره که بیاد.
کد:http://www.thesims3.com/game/collector
Printable View
Sims3 Deluxe قراره که بیاد.
کد:http://www.thesims3.com/game/collector
من حوصلم سر رفت نه میشه از Store دانلود کرد نه از Exchange چرا ما این قدر بد بختیم چرا ما نباید سیمز اصل رو داشته باشیم چرا نمی تونیم Simpoints بگیریم چرا سیمز سه های ما کرک شده است چرا ما باید از سایت های دیگر دانلود کنیم نه از سایت اصلی سیمز Store سیمز 3 کلی دانلود های خوبی داره شما باید به Store سیمز 3 سر بزنید تا ببینید.
مشکلی نیست که! می تونی نسخه اروجینالشو 28.54 $ دلار بخری :دی
این delux پکه یا جداست
فکر کنم جدا باشه آره؟
تو سیمز 2 و 1 هم بود من ازش درست سر در نیووردم آخر:دی
بله جداست. یعنی نه کاملانقل قول:
توی 2 هم خود سیمز بود هم نایت لایف. وقتی نصب میشد دیگه احتیاجی به نصب نایت لایف نبود.
اونوقت حالا ما باید از کجا بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:question::que stion::question::question::question::question::que stion::question::question::question::question::que stion::question::question::question::question::que stion::question::question::question::question::que stion::question:نقل قول:
The Sims3 On Consoles Release Dates
The Sims3 On XBOX 360
Oct. 26, 2010
The Sims3 On PS3
Oct. 26, 2010
The Sims3 On Nintendo WII
Nov. 8, 2010
The Sims3 On Nintendo DS
Oct. 26, 2010
تازه سیمز 2 Double Deluxe هم داشت که Celebration هم اضافه اضافه می کردنقل قول:
تصحیح میکنم و بغیر از The Sims 3 World Adventuresنقل قول:
سلام
کلا همه پک های سیمز3 یکdvd هست
چه الان اومده چه بعدا میاد
البته بغیر از سیمز3
که به تاریخ ما میشه
The Sims3 On XBOX 360
Oct. 26, 2010
سهشنبه 4 آبان 1389
The Sims3 On PS3
Oct. 26, 2010
سهشنبه 4 آبان 1389
The Sims3 On Nintendo WII
Nov. 8, 2010
دوشنبه 17 آبان 1389
The Sims3 On Nintendo DS
Oct. 26, 2010
سهشنبه 4 آبان 1389
توی Wii بیاد به خاطر حس گر wii کولاکه
ایول توی ویی هم میاد!!!!!!!!!!!!!!!!
از شادی پر گیرمممممممممممممم که رسمممممممممممممم به فلککککککککککک! :دی
داخل سیمز3 بغیراز زمینی که توش خونه ساختیم
میشه سیمسمون یک خونه دیگری هم داشته باشه؟
یعنی سیمسم میشه 2تا خونه داشته باشه؟
فعلا که همچین چیزی امکان نداره ، مگر توی پک های دیگه یک فکری به حالش بکنننقل قول:
من از یجایی شنیدم که میتونی داخل Ambition خرید و فروش زمین و مغازه کرد!!نقل قول:
این کارو واقعا میشه انجام داد؟
یعنی میتونیم داخل ambition دوتا خونه داشته باشیم؟:21:
سلام
من دیروز هر سه تا پک سیمز رو خریدم و نصب کردم. درایو کارت گرافیکمو هم همزمان دانلود و نصب کردم.
اما حالا که می خواهم بازی را بازی کنم ، برخی از texture های بازی لود نمی شود. خصوصا بک گراند پیغام هایی که می ده که خیلی تو خواندنشون اذیت می کنه.
اگه می شه راهنمایی کنید که چجوری می شه این مشکل رو حل کرد
فروش مغازه فکر کنم بشه ولی زمین و خونه نه به طوری که بشه دو تا خونه همزمان داشتنقل قول:
بازیتون آپدیت شده؟نقل قول:
اگر بعد از آپدیت هم مشکل داره ، ممکنه ایراد از پک هاتون باشه
می شه راهنمایی کنید که چجوری آپیدی کنم، پست اول رو خوندم. ولی فایل اولی که گفتن دانلود نمی شه و اصلا هم در آخر نگفتن که چه پکی رو نصب کنمنقل قول:
دوستان من اخر نفهمیدم چه جوری میشه داخل بازی بچه دوقلو به وجود اورد!!؟؟
لینک درست :نقل قول:
http://free-user.dl.rapidbaz.com/jH5K/Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107.rar
فرقی نداره ، ولی بهتره اول world adventures نصب بشه :46:
خیلی شانسیهنقل قول:
یک امتیاز هم میشه بدست آورد که فقط شانس به دنیا آوردن بچه های دو قلو و سه قلو زیادتر بشه ولی هیچ راه حل قطعی وجود نداره
میشه 2 تا خونه داشت همین الآنشم میشه میشه 10000 تا خونه داشت
کاری که باید بکنی اینه که یه زمین تجاری رو بخری و توش خونه بسازی
اصلا هم مهم نیست که تجاریه میشه خیلی راحت هر چیزیرو ساخت(اگه مرضیه جون یادت باشه توی سیمز 2 open for business یه مغازه میخردی نمیشد روی تخت خواب هاش بخوابی sleep نبود ولی این میشه!!)
فقط یه مسئله کوچولو داره:دی
اینه که شما داری زندگیتو میکنی تو خونه ی دوم
بعد یه دفعه دیدی یه آدم غریبه اومد رفت سر یخچالت هر چی داشتیو بار کرد برد زنتم با خودش برد:دی
(البته اون راه داره میشه در هارو قفل کرد در این صورت میره تو حیات:دی)
چون مکان تجاری حساب میشه سندش منگوله دار 6 دونگی تجاریه به خاطر همین خونه حساب نمیشه ولی میشه توش خونه ساخت
من منظورم محل مسکونی بود! خوبه گفتم تجاری میشه ;)نقل قول:
ببینم منظور شما اینه که میشه یک سیمس دوتا خونه داشته باشه؟نقل قول:
در ضمن چه جوری میشه در خونرو قفل کرد؟
منظورش اینه که میشه شما یک زمین تجاری بخری ولی توش خونه بسازی .نقل قول:
ولی نمیشه دو تا زمین مسکونی خرید
خب چه جوری میشه سیمسم یک زمین تجاری بخره؟نقل قول:
عزیزم روی گوشی یا تلفن خونه کلیک کن و روی : check real state کلیک کن ، بعدش یه زمین رو بخر. اون جا می تونی خونه بسازی ، ولی مردم هم میان خونتون دیگه! چون در اصل مکان عمومی حساب میشه ، برای قفل کردن در هم روی در کلیک کنید و lock this door رو انتخاب کنید و گزینه " قفل برای همه به غیر از سیمز ما " رو انتخاب کن.
کسی نمی تونه content_version.txt سیمز 3 رو روی هر جا اپلود کنه؟ ورژنش WorldWide باشه یعنی اخر ورژنش 2 باشه. 56 Byte هست حجمش توی GameData هم هست توی DVD 1 هست. تو رو خدا Upload کنید تو رو خدا!!!!!!!!:42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2:
ولی دوست عزیز برای من همچین چیزی نیومده:41:نقل قول:
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
"
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
"
متوجه نشدم :دی جواب سوالتونو دادم دیگه
منظورم اینه که check real state برای من نمیاد!
هرچی روی تلفن خونه یا موبایل کلیک میکنم این گزینه که شما گفتید نمیاد! :jealous:
نسخه ambition نصبه واستون؟
من تو این بازی به یه مشکل عجیب بر خوردم.
من تمامی پک های این بازی رو نصب کردم.
امروز وقتی که یکی از دوستامو به خونه دعوت کردم ، بازی دچار یک باگ عجیب شد و این بود که اون رفیقم یهو تا زانو توی زمین فرو رفت. الان هم اصلا نمی تونه تکون بخوره و همش داد و بیداد می کنه.
می تونید بگید که چجوری این مشکلو رفع کنم؟
من خواستم کد تقلبی که می شه باهاش انسان ها رو هم تکون داد رو به کار ببرم. اما وقتی Ctrl + Shift + C رو می زنم ، اصلا کنسول کمندی باز نمی شود. می شه بگید که مشکل از چیه؟ به خاطر پک هایی است که نصب کردم؟
سلام
الان توی یه جا خوندم که قرار E-R-O-T-I-C Dreams که برای سیمز 2 بود برای سیمز 3 هم بیاد
این خبر راسته؟
محتوای مخفی: این جا رو هم حتما بخونید
من دارم ولی این ها توش نوشتهنقل قول:
تو رو خدا جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Version:1.Content.Devtest.1397
Changelist:622971
درسته؟
به هرحال اپ کردم
کد:http://rapidshare.com/files/415353021/content_version.txt
شاید سیمز خرابهنقل قول:
ولی دوست عزیز برای من همچین چیزی نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
بالای صفحه میادنقل قول:
من خواستم کد تقلبی که می شه باهاش انسان ها رو هم تکون داد رو به کار ببرم. اما وقتی Ctrl + Shift + C رو می زنم ، اصلا کنسول کمندی باز نمی شود. می شه بگید که مشکل از چیه؟ به خاطر پک هایی است که نصب کردم؟
وبازی پایوز میشه
این هم کد بازی:
TESTINGCHEATSENABLED TRUE
شیفت رو بگیر رو ادمه
LMBرو بزن
برو تو OBJEKTبزن DELET IT
نه دوست عزیز نصب نیستنقل قول:
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نه من تاحالا 2 سال دارم بازی میکنمو همیچیشم عالی سالمه!!!نقل قول:
پس مشکل از کجاست؟
فقط با پک ambition این امکان وجود دارهنقل قول:
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردینقل قول:
این بازی 18+ هست و کسی که این رو بازی کنه Pervert واقعی هست بهتره بازیش نکنی یا Download نکنیش تو این بازی همه سانسور ها حذف می شه و کارهای خیلی بدی به سیمز 2 اضافه می شه .نقل قول:
نقل قول:
یک کار دیگه هم می تونی بکنی ، خونتونو بفروش با سیمز دیگت ، بعد میرن همگی توی خونه دیگه! یک بار واسه منم اینطوری شد ، خونه رو عوض کردمم درست شد.
بابا E-R-O-T-I-C Dreams یکی از مسخره ترین پک های بازی هست! تنها تفاوتش اینه که سانسور ها حذف میشن و میشه تو خونه لخت راه بری. ولی هیچ کار اضافه نشده! wohoo هم زیر پتو انجام میدن! مثل قبل!
ambition چه فرقی داره من فرقی اخساس نکردم
من که چند وقت پیش ambition رو بازی میکردم فرقشو واقعا حس کردمنقل قول:
البته کارایی سیمز3 با امبیشن یکی هست
ولی امبیشن وسایلای جدیدی اضافه شده مثلا لباسشویی یا موتور یا...
شهر امبیشن خیلی قشنگتر از شهر سیمز3 هست
چون اون مرداب داره کنارشم کلی گیاهای دریایی داره
در ضمن میتونین بری کنار مرداب بشینی کمپ بزنین:31:
میتونین یک خونه لوکس باتمامی امکانات بسازین
ووووو......
هرچی باشه یک سیمز عالی هست:46:
????????????????????????????????
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم ترین چیز ambition اضافه شدن profesion ها هست. شما وقتی بخوای کار پیدا کنی با کلیک بر روی find profession می تونید سیمزتونو توی کار کنترل کنید ، آتیش نشون بشین و بقیه سیمز ها رو نجات ندین تا بمیرن ، کارآگاه بشین و با کشف و داشتن مدارک از صاحب جرم پول زور بگیرید ، فشنر بشین و قیافه مردم شهرو عوض کنین و... اصلی ترین چیزی که اضافه شده همینه! اونای دیگه در رابطه با این شغلا اضافه شدن ، مثلا در کارآگاهی مخصوص با کار " کارآگاه خصوصی " هست!
من این profesionرو دیدم و استخدام هم شدم ولی عین قبلی میره کار میکنه پیشرفت میشکنه بر میگرده خوب که چینقل قول:
????????????????????????????????
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم ترین چیز ambition اضافه شدن profesion ها هست. شما وقتی بخوای کار پیدا کنی با کلیک بر روی find profession می تونید سیمزتونو توی کار کنترل کنید ، آتیش نشون بشین و بقیه سیمز ها رو نجات ندین تا بمیرن ، کارآگاه بشین و با کشف و داشتن مدارک از صاحب جرم پول زور بگیرید ، فشنر بشین و قیافه مردم شهرو عوض کنین و... اصلی ترین چیزی که اضافه شده همینه! اونای دیگه در رابطه با این شغلا اضافه شدن ، مثلا در کارآگاهی مخصوص با کار " کارآگاه خصوصی " هست!
دوستان چه پچی لازمه برای اینکه پکای sims رو بشه اجرا کرد
اگه میشه لینک دانلودو بزارین
ممنون