من خودم از صدای باند های پایونیر بدم نمیادنقل قول:
برام خوش صدا تر از کنوود بودن
صدای JVC رو گوش ندادم تا الان متاسفانه
:11:
من خودم از صدای باند های پایونیر بدم نمیادنقل قول:
برام خوش صدا تر از کنوود بودن
صدای JVC رو گوش ندادم تا الان متاسفانه
:11:
ساب بدون امپ که نمشه دوست گلمنقل قول:
شما اول بودجتو بگو
و اینکه پخش و باند چی دارین
به به امیر اقای گل :31:نقل قول:
اقا خوشحالمون کردین دیگه به اینجا سر نمیزنین
برای پراید میخوام,تا 2 ماه دیگه هم رو 206 میبندم ,فرقی که نمیکنه؟نقل قول:
سلام
برای کجا میخواین؟
آمپ ندارین؟
قصد استفاده از آمپ هم که ندارین؟
نه آمپ نمیخوام
مرسی
پس بودجم شد 150 تومان ساب و آمپلي..
ماشينم پرايد*
حالا اگه ساب بزارم بايد حتما صندوق عقب از حالت خودش در بياد وجکي دستي بشه چون برادرم گذاشته بود صندوق رو داخلش يک سري چيزاش رو برداشته بودن و درش بالا نمي ايستاد وبايد بادست مي دادي بالا که خيلي بد شده بود راحي نيست اينطوري نشه(دليل اين کار چيه بزرگ بودن ساب يا باکس چوبي درست مي کنن)؟
سلام .
دوستان اول از همه مطالب باور نکردنی از بازار اصفهان
7016 رو از 185 تا200 ت قیمت میدادن اکثر مغازه ها . خیلی ها نمیدونستن تفاوت 8016 با 7016 فرق میکنه !
ساب 4512 mtx رو 180.000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هر کس میگفتم هدیونیت چنان مات و مبهوت نگام میکرد ...
راستی ساب نه اینفینیتی پیدا کردم نه jbl ... بازار مملو از پایونیر و کنووده به ندرت چیز دیگه ای پیدا میشه ....
آمپ هم 99% مغازه ها فقط پایونیر دارن و کنوود و علی الخصوص برند های متفرقه
خلاصه بازار کامپیوتر پیش اینا همگی پروفسورن!!!!!!!
بنده از همون کسی که قبلاً آمپ رو خریدم 7016 رو به قیمت 180 ت خریدم و با نصب و ... 184 ت خریدم.
پنل زیبا اما منوهای پیچیده ای داره با امکانات زیاد...
سابه چند انداخته بود رو تاقچه پراید؟جاش نمیشه!!!!پراید دو تا باند هم به زور جا میشه:18:نقل قول:
اولا که مبارک باشه:8:نقل قول:
هیچی زحمت بکش همون جوری که برای خرید به چند جا سر زدی اینا هم ببر به چند جا نشون بده .ببین چقدر میخوان تا درستش کنن.(البته پیشه کارواردش ببر که بدترش نکنه!)
موقع تنظیم گین بم گفت باند سمت چپ احتمالاً خازنش از بین رفته و گین روکه باز میکنی دچار مشکل میشه . راست هم میگفت ... یکی از باندها خیلی قوی تره اما اون یکی وقتی گین رو باز میکردی صدای زر زر میداد...
اصطلاحاً گفت اهم میندازه . بش گفتم قابل تعمیره گفت به تعمیرش نمی ارزه و باندای عقب رو با هرچی عوض کنی صداش خیلی بهتر میشه. البته گفت شما هرچی مدنظرت باشه من برات با زیر قیمت بازار میبندم اما پیشنهاد خودش کدنس بود که از 100 تا 190 قیمت داشت...
حالا دوستان بگن ما با این 953 هامون چیکار کنیم؟؟؟؟؟
خوب شما یه طور گفتین یه ساب بهم معرفی کنید که زیر 1000 وات باشه من گفتم حتما 1 تومن واسه ساب و امپش کنار گذاشتیننقل قول:
باید بگم با 150 نمیشه هم یه امپ مونو گرفت هم یه ساب
هرچی که موجود داریدو بگید (باند امپ و پخش)
شما نمیخوای اسم شریفتو بگی؟؟؟نقل قول:
من که گفته بودم
مبارکت باشه
مرسینقل قول:
بابا بیخیال اسم من ...
سوالم در مورد باندا بود ... تعمیر یا تعویض؟؟؟ نظر شما چیه امیرخان؟
اول اسم:31:نقل قول:
ولی اول دنبال قیمته تعمیر باش تا اگه خیلی بالا بود فکر دیگه ای بکنی.
کلک میخوای ناشناس بمونی:27:؟؟نقل قول:
اگه ادم این کاره سراغ داری که خوب تعمیرش کنه و هزینه تعمیرشم معقول باشه من میگم تعمیرش کن
البته اگه میتونی به قیمت خوبم ردش کنی بفروشیشم بد نیست
ولی فکر کردی میخوای به جاش چی بخری؟؟؟
آره خلاصه... اگه این دوست اراکیمون بزاره البته ما ناشناس بمونیمنقل قول:
نمیدونم ... اتفاقاً توی مغازه که بودم پول همراهم بود ... گرون ترین کواکسیال هم 195 ت بود.. میشد هم بخرم اما گفتم شاید شما با این اصطلاح آشنا باشید ...
میشه دنبال dls 1073 هم رفتم . اصلاً اصفهان کسی نمیدونه د ال اس وجود داره!!! .. شاید برم دنبال کامپوننت ... نمیدونم... باید یه تعمیر کار خبره پیدا کنم ببینم چی میگه
میخواستم غیر از این 200 ت دیگه خرج ساب و آمپش بکنم که ظاهراً همه برنامه هامون رو ریخت به هم...:2:
خلاصه امروز بی خیال ساب هم شدم تا اول تکلیف اینا رو روشن کنم:41:
راستی امیرخان یه فروشنده توی طالقانی 1202 داشت و میداد 75 ت. غیر از اون اصلاً حرف ساب رو نزن ( البته به قیمت ) منظورم اینه که وقتی 4512 از mtx رو به ملت بدبخت میندازن 180 هزار تومن دیگه حرف ساب رو نمیشه با کسی زد!!!!!!!!
اقا حمید در جریان هستن من اول میخواستم دو جفت 1073 بگیرم و ساب نخرم ولینقل قول:
گیر نیوردم تو اصفهان بعید میدونم گیرت بیاد
ببین چرا اصرار داری خودت بری در مغازه بخری جنساتو ما چند تایی که 1250 گرفتیم هممون از تهران گرفتیم پول پستشم 5 تومنه تو رو خدا عجله نکن واسه خرید باور کن پشیمون میشی
از اقا سامان شماره مغازه ای که 1250 رو گرفته بگیر زنگ بزن ببین داره یا نه؟؟
البته سابه 1202 مشخصاته خوبی داره ولی من نمیدونم چه جور سابیه نمیدونم شاید علی صداشو شنیده باشه؟
1202 رو صداشو تو باکس سیلد شنیدم.زیاد باش حال نکردم.بیسش دقیق بود.ولی قدرتش زیاد جالب نبود.البته احتمالا ماله باکسش بود.
یه بدی ای که اون سری دارن اینه که اون مارک وسط که آرم جی بی ال روش خورده زودی میکنه و به این راحتی هم نمیچسبه.
ماله دوستم کنده بود با دو تا چسب قطره ای به زور چسبونده بودش.ولی بازم تابلو بود.
ولی سابه بدی نیست.ولی تو اون رنج به نظرم 3012 کنوود هم چیزه خوبیه.حداقل پشیمون نمیشی از خریدش.تک کویلش 62 تومنه.دو کویلش هم 74 تومنه.
سلام ببخشيد بچه ها ولي اين اصفهان شما هيچي گير نمياد يكي از دوستام اونجا دانشجوه يك روز كامل تمام سيستم فروشياشو واشم گشته بود چيز بدرد بخور گيرش نيومده بود :31:
راستي بچه ها كسي امار امپ Earthquake T2000W.4 رو داره ؟ گير مياد ؟ قيمت ؟
عمو جان من هم همچین بی خبر نیستم اگه 1تومان داشتم که دیگه اینجا سوال نمی کردم !نقل قول:
یک ساب 1000 وات کنوود هم 55 تومان هست یک آمپلی مارک معمولی 100 تومان (قیمت گرفتم) کلا 155 تومان دیدی شد پس یک کاری کردی که خودم جواب خودم رو دادم....
خدا نگهدار.........
چرا جا نشه خوبم میشه 1000 وات هست سابش چراغ خطر رو برداشته + 2تا باند پرو 100 تومان گذاشته + باند های خود ماشین ....نقل قول:
فکرکنم با الفاز بهتری بتونیم هم دیگرو مورد خطاب قرار بدیمنقل قول:
اینطور نیست دوست گلم؟!
این وانی که شما گفتیدpeak power هست که کاملا بی ارزشه
و مهم وات rms هست
خوب اگه بخواید از مارک پریمیر و بوشمن و امثال اینا بگیر قطعا شدنیه
من واقعا از اینکه سعی کردم به شما کمک کنم و پستتونو جواب دادم ازتون عذر میخوام
ممنون
نقل قول:
امير بيخيال بابا دوستمونم كم كم راه ميوفته
راستي امير اخرين قيمتي كه از امپ 7541 داشتي چند بود ؟ بدون گارانتي و با گارانتي
منظورم این بود سایزش چند اینچ بود؟8-10-12-15!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن ساب روی تاقچه به جز قشنگی هیچ خاصیتی جز بالا و پایین کردن خودش نداره.بگو بندازش تو باکس تا صداش در بیاد.
سعیدخان آخرین قیمتی که دو تا از بچه ها گرفتن 190 بود.برچسب عکاذ داشت.ولی گارانتیش تمام شده بود.ولی برای خودم هم پیدا نکردم .:13:نقل قول:
اگه پیدا نکردی برو سراغ x41
خوب 2 تا راه داریننقل قول:
یا کامپوننت بگیرین برای کیفیت صدا که کنوود و سوند استریم توی این قیمت کامپ دارن فکر کنم
کنوود که میدونم 702 و 703 هست
سوند هم داره
یا باند بیضی بگیرین
پایونیر و کنوود و MTX و اینفینیتی و.....
که حتما خودتون باید صداشون رو گوش کنین و یکی رو انتخاب کنین :11:
با اجازه اساتید من چند جمله برای این دوست عزیزی که متاسفانه مطالعه ای روی اصول سیستم صوتی نداشته میگم تا با دید بهتری خرید کنن.نقل قول:
دوست عزیز هر سیستم صوتی بر مبنای نوع سیم پیچی مسی یا هسته آهنی یا ترانزسیتورها و مدارات الکترونیکی که درش به کار رفته تا یه توانی الکتریکی رو به صورت ممتد میتونه تحمل کنه... به این توان rms میگن .
تعریف مهندسیش که رادیکال2/2 ماکزیمم شکل موج سینوسی ایه توانیه که به مصرف کننده با امپدانس ثابت میرسه
این توان در آمپلیفایرها بر اساس امپدانس مصرف کننده اونها میتونه متفاوت باشه . هرچی امپدانس کمتری سر راهشون باشه , توان بیشتری رو میتونن تولید کنن
منتها تمامی سازندگان یه توان دیگه ای به عنوان توان max هم یادآوری میکنن که اصولاً هیچ معنا و مفهومی نداره ...
توی کتاب کار آودیو برای این توان اینو گفته PURE CRAP ( به معنی آشغال محض )
البته این اتفاق توی توان rms هم اتفاق میافته و کمپانی های متفرقه و خارج از استاندارد در بیانش اغراق میکنن و رسماً دروغ میگن!
خلاصه مطلب اینکه از کمپانی های معتبر بخرید و فقط به توان rms اونها اعتماد کنید
مثلاً یه آمپلیفایر 65 هزار تومن به اسم kenwood 5203
حداکثر توان 350 وات - که این همون pure crap هست !
55 RMS وات * 2 (4 اهم) - یعنی به یه جفت بلند گوی معمولی 4 اهم یه جفت 55 وات میده
150 RMS وات * 1 (4 اهم) - اگه دو کانالش به هم وصل شن یه امپدانس 4 اهمی رو دو اهم میبینه و 150 وات به یه کانال میده ( مثلاً برای یه ساب)
75RMS وات * 2 (2 اهم) - اگر باند دو اهمی بهش متصل بشه میتونه یه جفت 75 وات بده
یه ساب 1000 واتی یه آمپلیفایر حدوداً 1000 واتی هم نیاز داره ... قیمت اون آمپ لا اقل 200-300 هزار تومنه و قیمت خود سابش هم بسته به برندش بالای اون قیمته...
حالا شما میگی 1000 وات رو دیدی 55000 تومن ! خودت قضاوت کن که علی آقا که حق استادی بر گردن ما ها داره چه جوری باید عکس العمل نشون بده
ضمناً باندهای عقب پراید اصلاً کیفیتی ندارند... برند پرو رو من که تاحالا اسمش رو نشنیدم که باندش 100 هزار تومن باشه...
ساب 1000 واتی لااقل 15 اینچه! 15 اینچ میشه 38 سانتیمتر قطر ... حالا شما تاقچه عقب پراید رو اندازه بگیر ببین چند سانیتمتره؟!
حتی اگه 1000 وات توان ماکس هم باشه و از بدترین و دروغگوترین کمپانی لااقل 250 وات باید rms داشته باشه که اونم باید 12 اینچ باشه. که اونم 31 سانتیمتره و با شکل قوسدار تاقچه عقب پراید بازم توش جا نمیشه
شما به حرف این رفقا گوش بده من بت قول میدم ضرر نمیکنی...
خیلی ساده بودجه و نیازتون رو بگید , بهترین جواب رو دریافت میکنید
این مشکلو استاندارد cea حل کردهنقل قول:
البته این اتفاق توی توان rms هم اتفاق میافته و کمپانی های متفرقه و خارج از استاندارد در بیانش اغراق میکنن و رسماً دروغ میگن!
خلاصه مطلب اینکه از کمپانی های معتبر بخرید و فقط به توان rms اونها اعتماد کنید
اقا حمید یه تاپیک واسش زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند MTX thx693 قیمت : همون 80تنقل قول:
کد:http://www.mtxaudio.eu/spip.php?article882
سلامنقل قول:
تو این قیمت میتونید با 6973 پایونرم فکر کنید.. نسبت به قیمتش صدای قابل قبولی داره..قیمت: 45-50ت
کد:http://www.sonicelectronix.com/item_20493_Pioneer-TS-A6973E.html
فنر درب صندوق عقب رو که از زیر تاقچه رد میشه رو ور داشتن که در صندوق اینجوری ول هست..نقل قول:
با این مبلغ میتونید این انتخاب ها رو داشته باشید:
آمپ2کاناله مدل STL2.350 ساند استریم..که روی 4اهوم در حالت بریج 350 وات RMS بهتون میده..قیمت: زیر 100ت
ساب REF1250W اینفینیتی با 300 وات rms قیمت:65تکد:http://www.sonicelectronix.com/item_23969_Soundstream-STL2.350.html
ساب 3012 کینوود تک کویل با 400 وات rms قیمت: 62تکد:http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=REF1250W&cat=SUB&ser=REF&Language=&Country=US&Region=USA
که این محصولات با این قیمت به نظرم میتونه بهترین انتخاب باشه..کد:http://www.kenwoodusa.com/Car_Entertainment/Subwoofers/Subwoofers/KFC-W3012
اگه در خرید این اجناس با مشکل مواجه شدید پم بدید تا بگم از کجا تهیه کنید..
موفق باشید.
سلام سعید جان..نقل قول:
اگه این تاپیک رو مطالعه کنی اطلاعات خوبی بدست میاری..
کد:http://soundyshop.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=37
پست 2بار ایجاد شد.. که پست تکراری حذف شد....
ممنون ! KENWOOD 6982IE گرفتم 55.000 !نقل قول:
سلام
تو این قیمت میتونید با 6973 پایونرم فکر کنید.. نسبت به قیمتش صدای قابل قبولی داره..قیمت: 45-50ت
نه دوست عزیز برند رو اشتباه نوشتم اینه حالا فکر نکنم که معروف نباشه ! Pioneer TS-6975نقل قول:
سابشم اینه بورو اندازه بگیر تا متوجه بشی KFC-W3010
آمپلی شم پریمیر هست......
پخش jvc
هر 4 تا جزوه بهترین ها هستند ....:40:
OK
حالا خوب شد خاصتی واسط عکس بگیرم .....!
امیرخان تو اون یکی سایت تبریک گفتم.اینجا هم میگم.ان شاءالله مبارک باشه و همیشه راضی باشی ازش.چیزه خوبیه.:8:نقل قول:
دوست عزیز و گرامی ساب 12 اینچه-1000 وات پیکش هست و نرمالش که همون اصلیشه 202 وات هست.نقل قول:
من نظری در مورد این سیستم نمیدم.به خاطر اینکه حتما ازش راضی هست.بهترین سیستم هم سیستمی هست که صاحبش ازش راضی باشه.:8:
من ی سوال دارم
بالاخره امپ و هديونيت سفارش دادم فردا ميرسه دستم :31:
هديونيتمو همون 7250 سفارش دادم دور رو بر 180
امپ هم dtr4.500 كه 155 تومن شد
ببينيم اخر اين سيستم ما رديف ميشه يا نه :21:
فقط مونده باكس كه اقا حميد قولشو داده تا يكي دو روز اينده واسم طراحيش كنه بريم دنبال ساختنش ببينيم چي از اب در مياد ( البته كابل هم مونده كه نميدونم چيكار كنم )
سلامنقل قول:
لازم به گفتن این جمله نیست
بفرمایین سوالتون رو بپرسین :11:
-----------------------------------------------
دوستان
کسی از آمپ 7204 کنوود خبر داره؟
سر ماه اگه مجددا تصادفی در کار نباشه میخوام بگیرمش بدمش به یه جفت لیمیتد :31:
سعید جان مبارک باشه.بالاخره تصمیم کبری رو گرفتیا!:27:نقل قول:
سیم هم بگیر.فقط گیج 4 کمتر نگیر.
امیرخان منم یه زمانی اگه یادت باشه دنباله 7204 بودم برای 693 هام.ولی بعد فهمیدم فایده نداره.نقل قول:
الان به چه آمپلیه وصلش کردی؟
من صداشو با 7541 شنیدم نسبتا خوب بود.با اینکه 2 کانالش رو بریج داده بود به ساب!!!
با 1004 هم شنیدم خوب بود.
این چینی ها که کلی هم امکانات دارند چطورند ؟ قیمت مناسبی هم داره ! امکاناتش آدم را وسوسه می کنه .
البته من قبلا یک گوشی چینی هم خریدم که خوب کار می کنه .
من با هزار مشقت تونستم 400 ت جور کنم برای خرید 1_یک جفت بانذ 2_ساب و باکس 3_امبلی 4_یک جفت باند برای در جلو ماشینم 405 برام اول بیس دوم کیفیت هر2 با هم بشه بهتر می خواستم شما اساتید مرا راهنمایی کنید اگر امکان داره این 4مورد ذکر شده شکل و شمایل خوبی داشته باشه(خشگل باشه)
چرا فایده نداره؟نقل قول:
برای کسی که میخواد یه جفت باند رو باهاش راه بندازه اونم باندی مثله لیمیتد و 1073 فکر کنم بد نباشه
وات های کنوود هم خیلی به واقعیت نزدیک هستن
قیمتش هم مثل اینکه حدود 110 هست اینطور که من شنیدم
نباید گزینه بدی باشه
2 تا 170 وات کم نیست
برق و سیمکشی ماشین منم ضعیف نیست
حالا 170 نه 2 تا 140 - 50 هم بده کافیه
امیرجان قیمتی که من ازش دارم حدود 160 بوده و نه 110.نقل قول:
بله وات های کنوود به خاطر استاندارده CEA2006 اگه بیشتر نباشن کمتر نیستن.(البته روی 14.4 )
ولی به نظرم با 7541 اینفینیتی صداش خیلی خوب بود بااینکه 4*111 تا بیشتر نمیده و دوتاش هم داده بود به ساب!!
دوستان اهل فن کدوم ترکیب رو پیشنهاد میدند؟
1:
کنوود 703 برای استیج جلو
کنوود 718ex برای استیج عقب
آمپ سانداسترم dtr4.500
2:
کنوود 703 برای استیج جلو
پایونر6902 برای استیج عقب
آمپ سانداسترم dtr4.500
3:
کنوود 703 برای استیج جلو
ام تی ایکس 693 برای استج عقب
آمپ سانداسترم dtr4.500
اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید البته خودم فقط برای استیج عقب یکم گیج شدم آخه باندی میخوام که هم کیفیت داشته باشه هم بیس خوب(برای عقب تا 120 تومن هم میتونم بدم)
ممنون میشم اگه دوستان نظرشون رو بدن.
آقا مبارکه..نقل قول:
7250 رو آک خریدی 180؟ با این قیمت خوب خریدی..تو بازار 210 میدن..
در مورد آمپ dtr4 ,انتخاب خیلی خوبی کردی..:8:
ولی به نظرت به جا 7250 ..7016 میگرفتی بهتر نبود؟؟
من الان 7250 دارم و واقعا" ازش راضیم..ولی با این تعریفایی که از 7016 میکنند ..
اگه شد میخوام اینو بدم بره و 7016 رو بگیرم ببینم در چه حدیه..
نظر من گزینه 3ومی هست..نقل قول:
زیاد دنبال بیس تو باندها نباش ..چون مثل من بعدش خسته میشی(منم عاشق بیس باند بودم.. از بس , 718ex بیس زده که کاملا" ارضا شدم!).. مهم کیفیت صداست که باید از باند شنیده بشه..و بیس زدن رو بزار به عهده ساب.
اگه جای mtx بتونی infinity بگیری انتخاب بهتریه.
اووووه!نقل قول:
160!
فکر نکنم ها
گفته میشه بسیار شبیه به 8104 هست مدارات داخلیش
اونم که این قیمت ها نیست
یکی از بچه های تی تی این قیمتو داده بود
باید یه زنگ بزنم نت الکترونیک ببینم اصلا خودشون موجود دارن
اگه این قیمت ها باشه نمی ارزه!
نظر من روی سومی هستنقل قول:
و یه چیز دیگه
میتونی برای عقب هم 703 بگیری که صدای یه دست تری داشته باشی
و یه چیز دیگه