آقایون
وضعیت پینگاتونو
اعلام کنید
Printable View
آقایون
وضعیت پینگاتونو
اعلام کنید
دوستان یه سوال داشتم.امروز رفتم سایت شاتل یک سرویس به نام art داشت که سرعت اینترنتش 128 بود و سرعت دریافتش هم128 ولی وقتی به نمایندگی شاتل زنگ زدم گفت سرعت دانلودش حداکثر 16 است حالا موندن کدوم یکی درست میگه؟
کسایی که این سرویس شاتل رو دارند لطفا جواب بدن
128 کیلوبیته
که تقسیم به 8
میشه 16 کیلوبایت
پس تکلیف اینکه گفته سرعت دریافت 128 چی میشه؟نقل قول:
بالا بودن پینگ مشکلی در سرعت دانلود بوجود نمیاره و بیشتر در بازکردن صفحات و گیم آنلاین مشکل ایجاد میکنهنقل قول:
دوست عزیز اون سرعتی که تو سایت زدن بر حسب کیلوبیت هست که اگه تبدیل بشه میشه 16 کیلوبایت، کلا هر سرعتی که تو سایت میزنه شما تقسیم بر 8 کن تا سرعت بر حسب کیلوبایت بدست بیاد مثلا سرویس 512، سرعت دانلودش میشه 64 کیلوبایتنقل قول:
البته در سرویسهای محدود واسه اینکه حجم شما زودتر تموم بشه سرعتهارو خیلی بالاتر میبرن.
سرعت دریافت(سرعت دانلود) همون سرعت اینترنت هستش که اونم میشه 16 کیلوبایت یعنی شرکتها سرویسهاشون رو بر مبنای سرعت دانلود دسته بندی میکنن مثل 128،256،512 و...
سلام.
اکو 128 شاتل
سرعت دانلود روزانه:240 کیلوبایت
سرعت رایگان شبانه {1-7}:60 کیلوبایت
سرعت رایگان شبانه{7-8}:240 کیلوبایت
مکان:بولوار پنجتن
پینگ من داخل بازی کانتر که 70 هست.نقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
کسی سرویسی سراغ داره که سرعت دانلود رایگان شبانش بالای 150 باشه؟
شاتل تا چند وقت پیش 240 بود ولی دوباره شده 60تا!
مشهد-بولوار پنجتن
شاتل اکو128
سرعـــــــــت روزانــــــه=======240 کیلوبایت
سرعت شبانه از 1 تا 7=======60 کیلوبایت
" " " "7 تا 8 =======240 کیلوبایت
منم امروز طرح صبا نقره ای گرفتم سرعت دانلودش 250 تا 300 میره ولی ثابت 220
میشه بیشتر توضیح بدی؟صبا نقره ای چیه؟نقل قول:
{ببخشید اسپم دادم.هنوز درست و حسابی وارد نشدم}
مطمئنی شما حالا من گفتم زیاده ولی هرجا دیدم تا 50 تا 60 میره دیگه 250 تا 300 که خداییش نامردیه ! کدوم مرکز هستی شما؟نقل قول:
طرح صبا همین طرح های جدید مخابرات هست که البته محدود هست و ارزوننقل قول:
صبا طلایی - 128 - 9 گیگ ترافیک - ماهی 8.5 تومان
صبا نقره ای - 128 - 6 گیگ ترافیک - ماهی 7 تومان
صبا برنزی - 128 - 3 گیگ ترافیک - ماهی 5 تومان
[QUOTE=masooumi;6234805]مطمئنی شما حالا من گفتم زیاده ولی هرجا دیدم تا 50 تا 60 میره دیگه 250 تا 300 که خداییش نامردیه ! کدوم مرکز هستی شما؟
آره با idm که زیر 200 خیلی کم میاد ولی با مرورگر همون 40 50 بیشتر نمیره
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
کلاهدوزم
راستی یه سوال با همین adsl مخابرات نمیتونم صفحه ای که نشون میده چقد مصرف کردمو باز کنم can not display میده ولی با dial up باز میشه مشکلش چیه؟؟
به 7230000 هم زنگ زدم یارو هیچی بارش نبود
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
الان 256k نامحدود سرعت دانلودش با idm چقده؟
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام adsl بگیرم دوستان کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنند؟؟؟
سرعت بالا + شبانه رایگان
مشخصات اکانت شما چیه؟
[QUOTE=alimirrezaei;6234954]نکنه سرعت ما کم شده ، به سرعت شما اضافه شده ها؟؟؟؟:20:نقل قول:
سرعت 256 نامحدود در دانلود حدود 30 تا 35 هست عزیز!
اون صفحه هم که نباید مشکل داشته باشه ، از این لینک تست کن
کد:http://217.219.70.20:8080/
امروز همش اینترنت مخابرات من قطع میشه
یا اگه وصل میشه send و رسیو نداره
کسی این مشکل را داره؟
تایید میشهنقل قول:
این مشکل تا ظهر برای بنده هم وجود داشت!
اینترنت مخابرات چه جوری هست وضعش؟دوستان از سرعتش راضی هستند؟قطعی نداره؟
[QUOTE=masooumi;6236393]خدا کنه سرعت همه زیاد شهنقل قول:
مشکلم همینه همین سایت مخابرات باز نمیشه باید با dial up بازش کنم اگه مشکل از سایته که پشتیبانی همینو میگه پس چرا با dial up باز میشه؟؟؟؟
ADSL مخابرات از دیروز مرتبا قطع میشه میخواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو با مخابرات دارند ؟
من که چند روزی میشه گرفتم تاحالام قطع نشدهنقل قول:
امروز به سیستم من هم نت من هم سرایت کرد سرعت در حد 6 تا 12 هست
با سلام خدمته دوستان مخابراتی
من 256مخابرات دارم
1. می خواستم ببینم برای شما هم پینگ ها این چند وقته دربو داغون نشده !؟
ظهرها کلا هیچی داغون. قبلا شبا خوب بود که حالا شبا هم داغونه ! کلا پینگ 200-300 هستش خیلی داغونه!!
ماله بقیه چطوره؟
2. یک مشکلی دیگه ای که کلا از زمانی از مخابرات گرفتم دارم
اینه که صفحه مشاهده کارکرد برای من باز نمیشه منظورم این لینکهباز جالبه با VP-N باز میشه اما باز شماره تلفنمو اصلا نداره ! یعنی با شماره خط ADSLداخل نمیره !!!کد:http://217.219.70.20:8080/scpluto
آیا این مشکلو بقیه هم دارن ! ؟
.
مخابرات مسخرشو درآورده ، سرعتش که خراب شده ، پینگشم خراب شده !
اون صفحه سایت مشاهده کارکرد برا من باز می شه ، بدون مشکل !
کلا گرفتن adsl از مخابرات توصیه نمیشه ! من که این سه ماه تمام بشه ، دیگه نمی گیرم. پول بیشتر میدیم حداقل ذهنمون که درگیر نیست
قضیه چیه این 3-4 روزه پینگا همش ریده؟!
دیروز ظهر خوب شد، امروز صبح هم که دوباره خراب بود، ولی از ساعت 2 درست شد!
ساعتای 4-5 دوباره پینگا رید، و قطعی هم پیدا کرد!!!! (الان دوباره خوب شده!)
اصلا تو پارس آنلاین سابقه نداشته! نمیدونم چرا اینجوری شده!
بدون پینگ هم که اصلا نمیشه کار کرد!
یه سرویس خوب با پینگ خوب، معرفی کنید!
دوستان چطور میشه ریز مصرف Adslمخابرات رو مشاهده کرد
باز شما خوبه سرویسشو دریافت کردی اما من از برج 11 ثبت نام کردم اما تا به امروز پانزده تیر هیج خبری نشده!نقل قول:
فقط میگن چون شما کافوی نوری هستی تجهیزاتشو نداریم!!!(یعنی توی 6 ماه نتوتسن تجهیزاتشون رو تامین کنن؟؟):13:
آخرش دیدم نه بابا امیدی به خیر مخابرات نیست رفتم وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم اخه تخفیف برای عید مبعث هم داشت چون خونه اسکنر و... نداشتم گفتم برم نمایندگی وایمکس سر کوچه بهتر و مطمئنتره!خوشحال مدارکو تحویل مسئولش دادم و با خودم گفتم خوب شد توی آخرین ساعات تخفیف مودم تونستم ثبت نام کنم!بعد 2 روز دیدم خبری از اس ام اس ایرانسل برای پرداخت پول نیست!رفتم نمایندگی گفتم سیستم ثبت نام مشکل داشته!ثبت نام شما انجام نشده!تخفیف مخفیف مودم تعطیل!قیمت الان وایمکس هم زیاده نمیصرفه!الانم چشم به راه مخباراتم شاید یه فرجی شد:3.چون ارائه اینترنت پرسرعت روی فیبر نوری در انحصار مخابراته!!(خدایا این فیبر نوری چه بلایی بود که گرفتارش شدیم!)
رنجنامه یک کاربر اینترنت در ایران که در حسرت داشتن اینترنت پرسرعته:37:
برای من که کانکت میشه ولی اصلا صفحه ای باز نمیشهنقل قول:
1. می خواستم ببینم برای شما هم پینگ ها این چند وقته دربو داغون نشده !؟
هر صفحه را میخوام باز کنم همش مجبورم دیسکانکت کنم دوباره کانکت بشم تا یک صفحه برام باز بشه
ظهر ها برای منم اصلا وصل نمیشه دیگه از بس با مودم ور رفتم به این خیال که خراب شده پدرم در اومدنقل قول:
ظهرها کلا هیچی داغون. قبلا شبا خوب بود که حالا شبا هم داغونه ! کلا پینگ 200-300 هستش خیلی داغونه!!
دیگه از کجا بگیریم که از مخابرات گرونتر بده تا خیالمون راحت باشهنقل قول:
کلا گرفتن adsl از مخابرات توصیه نمیشه ! من که این سه ماه تمام بشه ، دیگه نمی گیرم. پول بیشتر میدیم حداقل ذهنمون که درگیر نیست
برای همین 512 مسخره بیشتر از 60 تومن دادیم
سرعت و پینگ منم افتضاح شده معلوم نیست که دارن چه غلطی میکنند:41:
آقا من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم !نقل قول:
خدا رو شکر می کنیم که حداقل ما فیبر نوری نیستیم ! :18:
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
از اینجانقل قول:
یاکد:http://adslselfcare.tci-khorasan.ir:8080/scpluto/
کد:http://217.219.70.20:8080/
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
نمی دونم من قبلا شاتل داشتم ، خدا وکیلی قابل قیاس نبود با این ! داداشمون اسرار کرد که از مخابرات بگیری بهتره (شاتل 128 داشتیم و مخابرات 512)نقل قول:
غلطی کردیم آقا
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
نقل قول:
واقعا که اینا دارن چه غلطی می کنن؟؟؟؟
قربونتون یه سوال داشتم این پارس انلاین میگه بعنوان مثال 2 ترافیک ماهانه و شبانه رایگان توی اون شبانه رایگان چقدر میتونی دانلود کنی و سرعتش توی شب چقدره
برای من که این همه باAdsl مخابرات کار میکنم اینقدر که شما ها میگید مشکل ایجاد نکرده شایدم هنوز به منطقه ما نرسیده:31:
با سلامنقل قول:
فکر نکنم بتونید بیشتر از سرعت 15 دانلود کنید
موفق باشید.
من هم به طور کلی راضی هستم اما قطعی اش زیاد است مخابرات
نقل قول:
داداش باز شما خیلی داغونه چی بد تایم اوت داری اما باز پینگت روی 175 خوبه
باز من پینگم رویه 187 هستش اما تقریب تایم اوت نداره البته موقع ظهرو عصرو نمیگم که تقریبا عین شما میشه!!
اینم پینگ من ساعت 12شب 256 مخابرات :
پس ماله شماها هم پینگا ریده آره !؟
داداش من هم هیچ مشکلی با ADSL مخابرات ندارم ... سرعتم همیشه همون 29-30 میگیره! قطعی خیلی خیلی کم داره ... بروزینگش هم به اندازه ی سرعتشه و . . . .نقل قول:
فقط قبلا پینگاش خیلی بهتر بود که حال داغونیده !! شما هم برو از 4.2.2.4 پینگ بگیر بدش متوجه میشی !!!
از همه دوستان خواهش میکنم ....
من 2مورد برام مهمه 1. سرعت دانلود شبانه (چون دان زیاد دارم) 2. پینگ (از 4.2.2.4)
خواهش میکنم از بچه های صبانت ، شاتل ، پارس آنلاین و ISP های دیگه ....
اون 2مورده بالا رو بررسی کنن بگن چجوریه که اقلا همه بدونن که این ISP چجوریه ؟
من خیلی وقته میخوام از مخابرات عوض کنم اما نمیدونم واقعا بقیه چجورین! نمیشه که بری کلی هزینه کنی بری از یک جای دیگه بگیری بعدش بگی این که خوب نیست بعدش باز روزی از نو ....
از همه پیشاپیش ممنون ! ! ! !
شبانه صبانت دو شبه که قطعه
آره براي من هم دو شبه كه شبانه ي رايگان قطعه.
راستي ميگن شبانه صبانت از ساعت 2 شروع ميشه؟ واقعا؟
4.2.2.4چیه که این قدر پینگش ضایعه؟:13: