میشه آدرس اون پست ی که تنظیمات تورنت توش نوشته بود رو بذارید
Printable View
میشه آدرس اون پست ی که تنظیمات تورنت توش نوشته بود رو بذارید
بفرما تو این صفحه رو یه نگاهی بنداز : ( صفحه 352 )نقل قول:
البته اگه تنظیمات پورت فورواردینگ رو بخواین اونم دوستان تو تاپیک مجزا توضیح دادن هرچند هیچ کاری معجزه نمیکنه ! :46:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4873274#post4873274[/HTML]
من این مورد رو که شما الان با اشتراک نامحدود سرعت تشویقی دارین تکذیب نمیکنم . اما اینکه به اشتراک نامحدود هم سرعت تشویقی میدن مجدد تکذیب میکنم !!!نقل قول:
همونطوری که خودتونم گفتین چون قبلا اکانت محدود 256 هم داشتین و ...... این کار باعث شده نرم افزار اکانتینگ پارس قاط بزنه و در حالی که اشتراکتون نامحدوده سرعتتون هم شیر فلکش باز بمونه ! در نتیجه استثنا هست . مگه اینکه همه کسانی که از پارس اشتراک نامحدود دارن وضعیت شما رو داشته باشن ! در هر صورت امیدوارم زود متوجه نشن و تعطیلش نکنن ! :46:
شاید !!! یادش بخیر ... بگذریم ... :46:نقل قول:
ساعت 4:30نقل قول:
تورنت تک فایل با 41 سید و بالای 300 تا پیر ... سرعت از 140 پایین تر نمیاد و از ساعت 1 تا حالا 1.2 گیگ دانلود شده . :5: ASK-128
فعلا که همه سوالای ... می پرسن ! عیب نداره ! اما تکرار نشه ! :46:نقل قول:
از شوخی گذشته بهتره در مورد چیزای متفرقه که هیچ ربطی به اینترنت نداره اینجا صحبت نشه و اگه موردی بود تو پیغام خصوصی برا همدیگه مطرح کنین خیلی بهتره ... اما چون بعضی دوستان همش از سرعت تورنت شاکی هستن و این هم یه جورایی مربوط به اینترنته همینجا مطرح می کنم شاید به درد دوستان بخوره ..
قبلا هم گفتم عاشقان دانلود انواع مسابقات کشتی کج به سایت زیر مراجعه کنن و از سرعت عالی دانلود حتی 1 ساعت بعد از آپلود فایل لذت ببرن ! چون سایتای عمومی مثل پایرت بی به محض آپلود شدن این فایلها لیچر خیلی زیادی دارن و سرعتشون فاجعست !
[HTML]http://overtopropetorrents.com/[/HTML]
اول ثبت نام کنید ( register رایگان ) بعد log in
حالا به گزینه torrents بعد view all torrents برید .
صبر کنید صفحه کامل لود بشه زیر صفحه آخرین تورنتهای مسابقات تو قسمت Recent torrents میاد یا به تفکیک میتونین دنبال هر نوع مسابقه ای که دوست دارید بگردید . تو قسمت PPV یا فایلهایی که تو اسمشون حروف ppv بکار رفته به معنی pay per view یا مسابقاتی هستند که فقط از طریق شبکه های پولی و کابلی پخش میشن و معمولا مناسبتهای خاص و ویژه هستند . اون فایلی هم که شما گفتی تو همین جدول زیر صفحه با حجم 4 گیگ موجوده اما چون تازه آپلود شده فعلا سید کمی داره . بزرگترین مزیت این سایت تعداد کاربران کمش هست که باعث میشه به دلیل کم بودن تعداد لیچر ها حتی با سید زیر 20-30 هم سرعت دانلود خوب باشه . مثلا برا همین فایلی که می خوای با اینکه فقط 6 تا سید داره اما سرعتش رو همین الان تست کردم بالای 142 کیلو بایته ! :12::rolleye:
موفق باشین .
اگه این جوری باشه که ..... :26:نقل قول:
من این مورد رو که شما الان با اشتراک نامحدود سرعت تشویقی دارین تکذیب نمیکنم . اما اینکه به اشتراک نامحدود هم سرعت تشویقی میدن مجدد تکذیب میکنم !!!
همونطوری که خودتونم گفتین چون قبلا اکانت محدود 256 هم داشتین و ...... این کار باعث شده نرم افزار اکانتینگ پارس قاط بزنه و در حالی که اشتراکتون نامحدوده سرعتتون هم شیر فلکش باز بمونه ! در نتیجه استثنا هست . مگه اینکه همه کسانی که از پارس اشتراک نامحدود دارن وضعیت شما رو داشته باشن ! در هر صورت امیدوارم زود متوجه نشن و تعطیلش نکنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم کل اینترنتو دانلود کنم اکانت محدودم تا مرداد وقت داره خداحافظ :39:
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
الان همه سایتا رو کش می کنن تا اگه کسی سایت لیست سیاه رفت بگیرنشنقل قول:
ASK مزخرفه
اگه پارس آنلاین سایت ها رو cach نمیکرد تا الان اندیشه رو جمع میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ پارس خرابه :32:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه 512 خط 5
مثل اینکه دیگه سرعتها همه مثل هم نیست و256و512 سرعتش بالاتره اندیشه 128 خط 5
زیاد رو نتایج این سایت حساب نکنید . یعنی اگه مثلا نشون بده 0.3 مگابیت ! ممکنه همون لحظه سرعت واقعیتون بالای 1 مکابیت هم باشه یا برعکس !!! همین الان سرعت دانلود من 150 کیلو بایته اونهم ثابت و بدون نوسان ... پس باید تست سرعتم حداقل 1.2 مگابیت نشون بده .
اما جالبه که سرور باکو که نزدیکترین سروره و همه از اونجا تست میگیرین سرعت من رو 0.76 تشخیص میده و زمان پینگ رو هم 386 میلی ثانیه :
اما این نتیجه تست پینگ من که همین الان گرفتم و حدود 230 میلی ثانیه هست !
تست با سرور ناپل ایتالیا که هم سرعت رو واقعی تر نشون داد هم پینگ رو :
این هم سرور مالمو ( سوئد ) :
حالا خودتون قضاوت کنین چقدر قابل اعتمادن ...
در هر صورت به نظر میرسه سرور باکو ترکیده !!! چون نتایجش بیشتر وقتا درست نیست !
پارس آنلاین بدجوری قاطی کرده. سرعت صفر میشه :5:
دقت سرعت سنج های این سایت بیشتره:
کد:http://www.dslreports.com/speedtest
خیلی بی ربطه خودتونو درگیرش نکنید
این هم ورشو که سرور سایت دانلود przeklej.pl تو این کشوره
دانلود با idm از همون سایت که حتی به 200 هم میرسه
speedtest
واقعا لحظه ایه
دوستان من تایپیک دانلود فیلم p30 رو پیدا نمیکنم نمیدونم چرا .
و همینطور دانلود تایپیک دانلود مسابقات کشتی کج رو .
دوستانی که میدونن کجاهستن این تایپیک ها لطفا لینک هر 2 تا شونو برام بزارن .
نمیدونم چرا پیدا نیست :13:
بازم شرمتده بابت اسپم:11:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=104
بچه ها گوگل برای من فیلر شده مال شما هم همینطوریه؟
برای من همینطوره
نقل قول:
چه جالب برای من هم فیل شده :18:
ااااااااااااااا آخه چرا برای چی :18: نامردیه واقعا
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
درست شد مثل اینکه قاطی کرده بود
یه لحظه فکر کردم اشتباه اومدم اینجا چون راجع به همه چیز صحبت میشه جز ADSL..
دوستان سرعت دانلود شبانه من خیلی پایین هستش.. برخلاف روز که 160 کمتر نمیشه..
خط 722 هستم و از کاربرای اندیشه .. مال شماها هم اینجوریه ؟؟
شبه سرعت کم هست چون شلوغهنقل قول:
دیگر دوستای منم از طرفای شما شاکین
اینجا در مورد همه چی صحبت میشه درباره adsl هم صحبت میشه :31: دیشب بد نبود من لینک مستقیم حدود 60 سرعت داشتم که تو این 2 هفته رکوردی بود برای خودش:8:نقل قول:
سلام حسین آقا!نقل قول:
راست میگی! دیگه این تاپیک مثل اون قدیما نیست چون فعلا شرایط برای همه تقریبا ثابت شده و اتفاق عجیب غریب تو سرعت و ... نمیفته یا دیگه بحث لنگر نیست، بچه ها هم اومدن تا سوژه بعدی کمی موضوعات جدید غیر ADSL مطرح کنن تا حوصلمون سر نره!( البته خودم هم جزء همونا هستم)
اما در مورد سرعت شبانه واقعا خوب نیست! الکی کامپیوتر رو روشن میزارم بعد صبح میبینم 20 تا دونه آهنگ دان شده به اضافه 600 مگ فیلم از تورنت!
فکر کنم اوضاع خط 7 بدتر از جاهای دیگه باشه!
لطفا بقیه هم یه آماری از خط و سرعتشون بدن، البته از Speed test نه! با IDM یا ...!
سرعت پارس خط 7 بد نیست :42:
شنیدم مخابرات پهنای باند بیشتر از 128 نمیده پس چطوری شرکت ها بالای 128 ثبت نام میکنن یعنی ما فقط داریم هزینه بیشتر از 128 میدیم؟ چون سرعت سرویس جدیدم با 128 که داشتم هیچ تفاوتی نداره :5:
سرعت بسیار پایین... :2:
آره... 722 داغون شده... اندیشه نمیتونه سرعت رو مدیریت کنه. یکی تو مرکز 5 با سرعت 130 بعد 722 سرعت 10. بعد میگن این حرفا رو میزنیم که تنش ایجاد کنیم! د کوفت، مرز "تنش ایجاد کنیم"... این چیه آخه... میگن شبا هجوم میارن، سرعتا میاد پایین. 1 ماه پیش چرا اینطوری نبود؟ هجومو شب بیا بلوار گیلان خیابان 192 بهت نشون بدم... به بابات پول بدم سریعتر اطلاعاتو تبادل میکنه... شکلک هارو نمیتونم لود کنم...
سرعتاشو تو این مدت رو 6 مگابیتم ببره، من میرم پارس وی... حداقل منت سر آدم نمیزارن. مرتیکه ساقست، درخته، ریشست، کیه این صاحاب اندیشه؟ باید بره دوکون فروش لوازم کشاورزی باز کنه... اینقد رفت *ایه مخابرات رو مالید تا بهش مجوز ISP دادن که اونم تو تبلیغات مینویسن ICP. آخه فلان فلان شده تو که اینترنتتو از عصر انتقال داده ها میگیری چی چی میگی ICP. کافی نتم نیستین شما...
دوست عزیزنقل قول:
اینجا قرار نیست به شرکتا بد و بیراه بگیم یا از اینجور واژه ها استفاده کنیم.:41:شما اگه از یه شرکت اینقدر شاکی هستین اینکه بد و بیراه گفتن نداره ! من نه پسر خاله اینا هستم نه وکیا مدافعشون اما اینجا جای اینجور حرفا نیست. انتقاد کردن هییییییییچ عیبی نداره ... خیلی هم خوبه ... اینجا مشکلات فنی شرکتا رو مطرح کنین یا اگه پشتیبانی یا نحوه برخورد پرسنلشون با مشتری بده مطرح کنین ... اما اینجور صحبت کردن رو فکر نمیکنم هیچکدوم از دوستان تایید کنن. وقتی آدم اینقدرررررر از یه شرکت ناراضیه خیلی راحت میره از شرکتی که فکر میکنه خدماتش بهتره اشتراک میگیره . نه نیازی به توهین به کسی هست نه اینکه آدم اعصابشو اینقده داغون کنه !
هر چند میدونم این حرفا رو از رو عصبانیت گفتین اما بازم قابل قبول نیست اینجوری یک طرفه به قاضی برین .
راستی در مورد همون صاحبان که گفتی چقدر میشناسیدشون ؟! میدونین سواد علمیشون چقدره ؟! میدونین چندین سال پیش تو زمانی که هیچ احدی جرات نمیکرد بدون کمک مشاورین فنی تهرانی یه دونه روتر اینجا کانفیگ کنه اینا به خاطر علاقه و سوادی که از خودشون داشتن همه کارا رو خودشون انجام میدادن ؟ یا در مورد مجوز ICP اصلا کاری ندارم چطور گرفتن یا الان چطور دارن ازش استفاده میکنن ! اما همینقدر ریسک کردن که برن پیش مخابرات یه مبلغ کلانی ودیعه بذارن تا این مجوز به نام یه شرکت گیلانی برا اولین بار ثبت بشه .................... من کاری ندارم الان خدماتشون چطوره اما با توجه به پشتکار و سابقه ای که دارن و همچنین آشنایی شخصی با ویژگیهای فنیشون برا من قابل احترام هستند چون در هر صورت اسم شهر و استانمون رو سربلند می کنن ...
چطور اون وقتی که سرعتتون بالای 200 بود ساقه و ریشه نبودن ؟!! :41:
خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد کیفیت وقتی که به پارس برمیگردین اینجا بخونم ! البته امیدوارم اون موقع سرعت و کیفیت عالی باشه و اونا هم ساقه و ریشه نشن !!!
اینجور صحبتا باعث میشه جمع دوستانه و صمیمی تاپیکی که داریم از بین بره .
الان یه قسمتی از حرفام رو مجدد سانسور کردم شاید صلاح نباشه آدم همه چیز رو تو فروم مطرح کنه و ترجیح میدم بیشتر از این در این مورد حرف نزنم . با خوندن اینا واقعا دل و دماغم برای نوشتن تو این تاپیک هم از بین رفت وقتی می خواستم جواب حسن رشتی عزیز رو در مورد وضعیت سرعت امشب بدم . فقط میگم تا 6 صبح دقیق 2.2 گیگ دانلود شده و سرعت تورنت هم نزدیکای صبح حدود 150 بود. لینک مستقیم هم خوشبختانه خبر ندارم چطوره !
خوش باشید.
من هر وقت از اندیشه تعریف میکنم تا چند شب سرعتم کم میشه اما دیشت خیلی خوب بود یه بار صفر شد اما نوسان کم بود و بیشتر از 1 گیگ دان شد چون از نصف های فایلها واسه دان گذاشتم دقیق جمع نزدم اما راضی کننده بود:31:
نقل قول:
اولا من نمیدونم چرا صمیمی ترین رابطه با پسر خالست؟ حالا سهام دار ایرادی داری مگه؟! :46:
2. میدونم که حرف دل خیلی هارو زدم...
3. عصبانی که خوب هستم. ولی از عمد پست رو ادیت نمیکنم، چون معتقدم بعضی مواقع باید shock وارد بشه...
4. میگن دکترا... ولی از اونجایی که من با اقشار زیادی از دکتر ها (چه پزشکی و چه ریاضی) سر و کار داشتم، و همچنین و ضع کشورمون، خودمونی بخوام بگم، خوباش که صادراتین... بقیشونم یا رئیس دانشگاه میشن یا bussines میلیاردی میزنن که خوب باید باید واسه بچه های ریش دار قصه خوند تا بشه همچین کاری کرد...
پاسخنقل قول:
1.پسر خالرو منم نمیدونم
2.حرف دل بعضی ها بود
3.به کی یا چی شک وارد بشه نکنه فکر میکنی مدیرای اندیشه میان این فروم رو چک میکنن:46:
4.بیخیال
ناراحت نباش isp خودتو عوض کن ایشالا که راضی بشی تو فروم هم بگو کدوم خط کدوم سرویس که همه بفهمن شما از اون منطقه راضی نیست
:11::40:
منم مثل شما حدود 1 هفته پیش سرعتم افتضاح بود اومدم تو سایت هم گفتم که ناراحتم و سرعتم در حد دایال آپه به کسی هم shock وارد نکردم ولی الان 3 یا 4 شبه سرعتم رفته بالا اولا کارکنان اندیشه این سایت رو نمیبینن اگه هم ببینن فکر نکنم با این حرف هایی که زدین سرعت شما رو بالا ببرن شایدم همینو نصف کنن :31: اگه شما ناراحتی برو پارس منم خیلی رک و راست گفتم اگه راضی نباشم من هم میرم پارس :46:نقل قول:
من هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حق میدم ناراحت باشه وقتی شرکتی نمیتونه خدمات خوب بده چرا مردم آزاری میکنه شک نکن بالا و پایین کردن سرعت دست خودشونه و احتیاجی به هزینه اضافی نداره در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو دوست داری هر دقیقه ISP تغییر بدی یک ماه صبر کنی تا اینترنت دوبار وصل بشه پس وقتی نمیتونن سرویس خوب بدن میشه مردم آزاری که اندیشه مثل اینکه در خط 7 داره اینکار میکنه خط 7 پارس که من دارم سرعتش خوبه البته یه بدی های مثل پینگ بالا هم داره.
اولاش که حرف اندیشه نبود چون سرویس خوبی نداشت تازگی که شرکت گرفته آقایان شدن باسواد پارس هم همینطوری. باسواد کجا بود؟! میگی نه زنگ بزن اندیشه یه چندتا سوال تخصصی بپرس؟ بخاطر اینکه سرمایه بیشتری در بیارن هر کاری میکنن به فکر رضایت مشتری هم نیستن. یکی از دلایلی که کشور پیشرفت نمیکنه. مثلا ما دومین کشور ثروتمند بعد از قطر تو آسیا هستیم!
تایید میشه! سرعت شبانه تو خط 7 پایینه!:41:
چند شبه که اوضاع خوب نیست! من میخوام زنگ بزنم اندیشه!:13:
آخه لینک مستقیم سرعتش شده زیر 10!:2:
تورنت رو کار ندارم من میخوام مسقیم دان کنم کی رو باید ببینم؟:47:
با این حرف که اندیشه نمیتونه سرعت رو خوب تقسیم کنه موافقم اون زمان که خط 7 سرعت بالا بود سرعت خط 5 افتضاح بود بین 0 تا 6 حالا که سرعت خط 5 رفته بالا سرعت خط 7 اومده پایین مطمئنم اگه سرعت خط 7 بره بالا دوباره سرعت خط 5 میاد پایین نمیدونم دلیلش چیه
تایید میشه .خط 727 اندیشه سبز خزر 128
سرعت من که واقعی اون 6 میگ اول هم که سرعت دانلود رو 60است نمی خوام بخور تو فرق سرشون .
سرعت دانلود تا 6 میگ روی 60 هست بعد میشه استاندارد 16 تا 25 .
با عکس نشون میدم تا فکر نکنید من می خواهم شرکتی را بدنام کنم .
دوست عزیزنقل قول:
1) من هم نگفتم کسی ناراحت یا شاکی نباشه . گفتم این فوروم جای اینطور حرفا نیست که یکی بیاد بگه "..ایه مخابرات رو مالیدن !!! " یا از اسم فامیل یکی از صاحبای اندیشه با لفظ "مرتیکه" لقب "ریشه" و "ساقه" .و ... بده ! کسی که توقع احترام دیدن داره باید احترام هم بذاره ... احترام یه چیز متقابله ... شکایت کردن با توهین کردن متفاوته . هیچکس تا حالا با توهین کردن به نتیجه نرسیده که ما دومیش باشیم .
2) بازم میگم هیچ شرکتی بد خوشو نمیخواد و هیچوقت عمدا کاری نمیکنه که مشتریها از دست برن . هیچوقت هم نمیشه همه رو راضی نگه داشت . همه شرکتا بالا پایین دارن . 1 ماهه اندیشه برا خط 7 افتضاحه ؟! خب قبلش 6 ماه جاهای دیگه اینجور بود !!! کی شک داره همه این شرکتا واسه پول کار میکنن ؟! اصلا اگه اینطور نباشه عجیبه ! اما اینطور نیست که به قول شما اینا تازه به دوران رسیده باشن! من حتی اون مغازه اولی که شرکت توش تاسیس شد یادمه و محض اطلاع شما عرض کنم صاحبان شرکت اون موقع هم که بعضی دوستان هنوز پشت میز کلاسای ابتدایی بودن جزو با سوادای کامپیوتر محسوب میشدن . من دارم در مورد مالکان شرکت صحبت میکنم نه 5-6 تا منشی که تازگیا اومدن و ختی نمیتونن یه سوال ساده رو جواب بدن ! اگه بخوایم به پرسنل معمولی و اپراتورا گیر بدیم که شرکتای دیگه هم واویلا هستن !!! یه نصفه باسواد هم پیدا نمیشه !
اما دوستمون مستقیم صاحبای شرکت رو بیسواد خطاب کرد نه کسانی رو که به قول شما بهشون تلفن میکنین !
فقط همین قدر بدونین زمانی که تو شهرمون کامپیوترها حتی هارد دیسک و سیستم عامل نداشتن و با دیسکت داس بالا میومدن و 99% مردم اینجا حتی اسم کامپیوتر به گوششون نخورده بود و با شنیدن اسم pc همه کف میکردن ! اینا که به این راحتی بیسواد خطابشون میکنین پروژه های برنامه نویسی تحت داس انجام میدادن که آدم انگشت به دهن میموند . بنده خودم بیسوادم هیچ ادعایی هم ندارم اما رشتم اینه و الکی در موردشون حرف نمیزنم .
هر شرکتی فقط چند تا مغز متفکر فنی یا مدیریتی داره . خب معلومه شما از همه کارکنان یه شرکت یا یه اپراتور نباید توقع داشته باشی بیاد براتون اصول کار شبکه های سیسکو رو تدریس کنه !!
در هر صورت با اینکه خیلی دقیییق از میزان سواد صاحبان اندیشه مطلع هستم و میتونم جزییاتشم براتون بگم اما بازم ترجیح میدم در این مورد بیشتر بحث نکنم و همین جا ختم کلام ...
چون ما اینجا نیومدیم که در مورد اشخاص صحبت کنیم و جای این بحثا اینجا نیست .
این رو هم قبول دارم تغییر شرکت طول میکشه و دردسر داره واسه همین گفتم مثل عوض کردن لباس نیست که بیایم هر روز بگیم اینجا نشد اونجا ! اما اگه قراره عوضش کنیم بهتره بجای اعصاب خوردی زودتر این کار رو بکنیم و از سرویسای بهتر تو شرکت جدید لذت ببیریم .
در هر صورت هر کاری میخواین بکنید فقط بی احترامی نکنید . :10:
سلام...نقل قول:
من زیاد اینجا سر میزنم و بیشتر از اطلاعات دوستان استفاده میکنم. ولی این پست شما واقعا ناراحت کننده ست، کاملا حرفتونو قبول دارم، وضعیت سرعتا خرابه ولی:
1- منظورتون از اینکه اندیشه نمیتونه سرعتو مدیریت کنه چیه؟ اگه ممکنه واضح تر بگین تا ما بیسوادا هم متوجه فرمایشتون بشیم، کلا تعریف کامله مدیریت سرعت چیه؟
تا چن ماهه پیش سرعت خطوط 2و5 خراب بود ولی خط 7نه، ظاهرا الان برعکس شده... چرا فک مکنین چون اندیشه تو گلسار کلهم خط 7 باید فاقد مشکل باشه
2- امیدوارم دوستانی در سایر شهر ها داشته باشین و از ISP اونا هم جویا شین (صبا نت و شاتل و... تو اکثر شهرها نماینده داره، کمتر شهریه که یه شرکت بومی داشته باشه)
3- کلا شما چقد از وضعیت اینترنت کشور مطلع هستین، فک میکنین الان همه با 128 با سرعت 2 مگا بیت دانلود میکنن؟ ببینید بحثم اینجاست که شما 100 درصد شرکتا رو مقصر میدونین در صورتیه اصلا اینطور نیست . وقتی مخابرات بیفته دسته سپاه، انتظار دارین سرعتمون با کره جنوبی یکی باشه ( خودتونم بهتر از من از وضعیت فیلترینگ اگاهین)
به نظر من شرکت اندیشه نسبت به سایر شرکتا سرویس خوبی میده (نمیگم ایده ال ولی بطور نسبی و در مقایسه با سایر شرکتا نمره قبولی رو میگیره)
شما دوس داری بری پارس ، میتونین برین هیچ کسی نمیتونه جلویه شما رو بگیره (البته با تهدیدایی که تو پستاتون کردین کسی جراتشو نداره:31:) امیدوارم اونجا به سرعت مطلوبتون برسین، با توهین و فحش و... فقط و فقط ارزش خودتونو میارین پایین، حالا اگه فک میکنین این راهکارتون جواب میده میتونین ادامه بدین،
سرعت پایین دیشب تایید میشه..البته بعد از چند شب که سرعت چسبیده بود به 140 همچین انتظاری می رفت..128...مرکز 7
به هر حال من از ASK کاملا راضی ام و حتی اگه سرعت دانلود شبانه امم بعضی شبا کم باشه بازم میگم I Love ASK :40::40:
حداقل سرعت وبگردیم تو روز با سرعت نور برابری میکنه...:40:
مطمین باشید امشب یا فردا شب سرعت مرکز 7 درست میشه...اینقدر حرص نخورین بابا....(bios جان من و شما یه ماه کنکور داریم نباید واسه این چیزا اعصاب خودمون رو الکی خورد کنیم:31::31::31:...Just don't give a f*uck)
سلام
یه چند وقتی بود اینجا سر نزده بودم و واقعا متاسف شدم از صحبتهای بی ادبانه مطرح شده من فقط یه نکته رو واسه دوست دانشمندمون توضیح می دم و دیگه اینجا نمی یام مگه اینکه اوضاع تغییر کنه .isp یعنی internet service providerو icpیعنی internet connection provider ما تو گیلان ۵۰ تا isp , و یک icp داریم الیته من هم نمی دونستم ولی پرسیدم دوستان سعی کنن بیسوادی خودشونو یه گردن دیگران نندازن.:13:
تا جایی که خودم خبر دارم دارم 2 تا از کارکنان اندیشه مطالب رو میخونن، یکیشونم اینجا مینویسه... بیشترو دیگه نمیدونم... اتفاقا birak رو هم میشناسن... :27:
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نداشتن دانش کافی برای management... :21:نقل قول: