شما فقط بگو مال کدوم شرکته؟ gigabayte یا asusنقل قول:
سلامنقل قول:
عمتدتا ن این مشکل برمیگرده به فـــُــیلتر بودن سایت.
...........
موفق باشید
Printable View
شما فقط بگو مال کدوم شرکته؟ gigabayte یا asusنقل قول:
سلامنقل قول:
...........
موفق باشید
دوست عزیز گفتم که ELITE GROUP اسم مادربوردم هست شما چرا به ASUS , GIGABYTE گیر دادی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط boeing_747
سلام
هر موقع در حال دیدن ویدئو در یوتوب هستم اطلاعات قطع میشه و دوباره باید رفرش کنم که ویدئو لود بشه و باز هم تا یه حدودی(ممکنه چند ثانیه و ممکنه کامل) لود بشه
البته بعد ریستارت و چند مدت که با اینترنت کار می کنم اینطور میشه(از همون اول دچار مشکل نیست) و لود شدن ویدئو قطع و وصل میشه و دوباره برای رفع مشکل و یکسره لود شدن ویدئو مجبورم کامپیوترم رو ریستارت کنم
سیستم کامل ویروس یابی شده ولی هنوز دچار مشکل است
مشکل از کجاست که بعد از چند مدت این مشکل پیدا میشه؟
با تشکر
سلام
...........
موفق باشید
از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنم و مشکل از اینترنت ماهواره ای یا فیل شکن نیست و حتی با اینترنت معمولی(بدون ماهواره ای یا فیل شکن)هم که ویدئو در حال لود شدن است لود شدن قطع میشه
در لود شدن وب هم همینطور اتفاق میوفته
مثلا الان ویدئو در حال لود شدن هستش و مثلا تا ثانیه 80 ثانیه پیش رفته و یهو لود شدن قطع میشه و برای دوباره لود شدن باید روی ثانیه بالاتر یا پایینتر ببرم که دوباره واسه چند ثانیه لود بشه(دقیقا نمیشه فهمید که چه موقع قطع میشه) و دوباره قطع میشه
فقط چند دقیقه اول که با اینترنت کار می کنم همچین مشکلی نداره و بعد چند دقیقه دوباره این مشکل شروع میشه و مجبورم دوباره کامپیوتر رو ریستارت کنم و در اون چند دقیقه بعد از ریستارت بتونم ویدئو رو بدون هیچ مشکلی لود و ببینم
مشکل از کجا می تونه باشه؟
با تشکر
نقل قول:با عرض ارادت خدمت شما آقا مسعودنقل قول:
ولی متاسفانه انگار اینطور نبود :
به سایت مایکروسافت رفتم(از ویندوز آپدیت)مراحل رو دنبال کردم(نصب اکتیو ایکس و genuine advantage tool )ولی بعدش همون پیغامی دوست نداشتم رو داد :
ur win is not Genuine...
اما در عین حال وقتی اون دستور رو اجرا میکنم،همون پیغام الردی اکتیویتد میادو آپدیت اتوماتیک بدون مشکل انجام میشه !
همه همینطورن؟یعنی اینایی که کرک می کنند هم هیچوقت genuine نمیشند تا بتونند از خود سایت دانلود کنند ؟
انگار activated با genuine فرق میکنه...
سلامنقل قول:
ممنون از تذکر.
درسته.الان متوجه شدم.
کرک ها فقط ویندوز رو برای کار کردن و از کار نیفتادن با اون Active میکنن.
اما واسه آپدیت کردن ویندوز باید قانونی باشه.
ممنون.
موفق باشید :40:
من متوجه شدم اشکال از نرم افزار puff هست . ولی خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم و مشکلی نبوده . فقط چند هفتست که بعد از یه مدت که نرم افزار بازه و داره کار میکنه یکدفعه سیستمم ریست میشه .نقل قول:
چی کار کنم ؟
يه مشكلي دارم توي ويندوز
اينه كه وقتي روي يه فولدر يا يه فايل رار يا يه آهنگ كليك ميكنه كه باز بشه اون صفحه زير ميمونه و صفحه اي كه روش هستم ميمونه اون صفحه كه كليك كردم نمياد بالا بايد از نوار تسكبار بيارمش
سلامنقل قول:
با یک مرورگر دیگه امتحان کن.
نیمشه دقیق گفت چیکار باید کنی که مشکلت رفع بشه.نقل قول:
اگر مطمئنی مشکل از این نرم افزاره ، یکبار Reinstall اش کن و از نرم افزارهای بهینه ساز مثل Tuneup Utilities یا System Mechanic استفاده کن.
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://www.enterupload.com/0g06dhk535yn/RegRepair.rar.html
سلام.من ویندوز xp سریس پک 3 رو نصب کردم.وقتی کارت صدا رو نصب میکنم ویندوز صدا نداره.به نظر شما مشکل چیه؟فکر کنم ویندوز هم غیرقانونی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از سیستم ریاستارن استفاده کردم ویندوزم به 1 ماه پیش برگشته ولی یه تعداد از فایلام که تازه دانلود کرده بودم پاک شده
میخواستم بدونم چه جوری سیستمو به حالن قبل برگردونم؟؟
سلام
من نمیدونم این مشکل مال ویندوزه یا ویروسه یا چیز دیگه
گاهی وقتها که یاهو مسنجر رو باز میکنم برای چند ثانیه موس و کیبرد غیر فعال میشه و گاهی وقتها خودش برای بعضی ها مطلب میفرسته !
مثلا برای یکی از دوستام اینو فرستاده بود :
چکارش کنم ؟!کد:http://c40ac-h.image-myspace.info:85/userfiles/2d03ka/MVC-Picture003.JPEG.zip
ممنون
سلامنقل قول:
این نشون میده که درایور کارت صدا کامل نصب نشده.
دوباره برو تو System Restore و سیستم رو به چند تاریخ جلوتر Restore کن.نقل قول:
ویندوز به احتمال زیاد ویروسی شده.نقل قول:
اون فایلی هم که قرار داده بودید ، ویروسی بود.
سلام.این یکی اخطار برای چیه؟
اين ميگه كه اون امكاناتي كه براي شبكه ميخواين استفاده كنين فعلا غيرفعال و نصب نشده هستند. براي نصبشون بايد از سي دي ويندوز يا سي دي مربوط به نرم افزارش استفاده كنين!!
سلامنقل قول:
CD ویندوز رو داخل قرار بده و مسیر درایو سی دی رو مشخص و پنجره رو OK کن.
آقا من اینو دانلود کردم نصب کردم کامپیوترو روشن میکنم عکس یه نفر پشت صفحه میاد چکارش کنم بره عجبا رفته رو عصابنقل قول:
سلام
ویندوز یکی از دوستان این شکلی شد همه فایلها توهم توهم است
سلامنقل قول:
عکس یه نفر ؟ :31:
اینو دانلود و اجرا کن :
کد:http://rapidshare.com/files/331102627/AntiWPA.rar.html
Auto Arrange رو فعال کن.نقل قول:
روی Switch to Category View کلیک کن.سپس دوباره Switch to Classic View رو بزن.
آره اون برنامه رو دانلود کردم بعد نصب کردم بعد ریستارت کردم هر وقت کامپیوترو روشن میکنم عکس یه نفر پشت صفحه هست که نقاب گذاشته بعد زیرش به انگیلیس و فارسی نوشته وسعت نفوذ:18: بعد هر بارم که عکسو عوض میکنم دوباری ریستارت میکنم میادنقل قول:
حالا خدا کنه این برنامه کار کنه
سلامنقل قول:
عزیز این به احتمال زیاد ویروسه که گرفتارش شدید.
در انجمن اورژانس سیستم های آلوده مطرح کن :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
کامپیوتر رو که خاموش میکنم دفعه بعد که روشن میشه این میاد ، میشه بگید مشکلی پیدا کرده یا نه ؟
نقل قول:
برنامه TuneUp Utilities رو نصب کنید و فعالش کنید،هم مشکلتون رو و هم رجیستری رو ترمیم می کنه.
میشه لطفا لینک بدید بهم .نقل قول:
سلام
تازگی ها وقتی میخوام یه بازی یا برنامه رو نصب کنم ارور invalid win32 application رو میده
چیکار کنم؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=89290&page=13&highlight=TuneUp+Utilities
نقل قول:
میشه لطفا لینک بدید بهم .
اين مشكل از ويروس هستنقل قول:
اخه تمام سيستم ام درايو ه داخل فولدر ها دسكتاپ ام اين شكليه همش تو هم توهمهنقل قول:
ممنوننقل قول:
این رو شنیده بودم
ولی چاره ش چیه؟
روي صفحه دسكتاپ كليك راست كن، سپس گزينه ي Properties بعد برو به تب appearance حالا گزينه ي Advanced رو انتخاب كن از منوي كشويي گزينه ي Icon Spacing(Vertical) رو انتخاب كن و سپس مقدار فيلد size رو برابر با يه مقداري كن تا خودت ببيني خوبه به نظرت يا نه (كه معمولا ديفالتش برابر با 43 هست.)نقل قول:
موفق باشي.
چون به احتمال زياد فايل به صورت ويروسي رايت شده!!اگه اينطوري باشه كه ديگه چاره اي نداري!!نقل قول:
اما اگر سيستم شما از ويروسي كه فايل داره، جلوگيري ميكنه بايد آنتي ويروست رو غير فعال كني!!!
و اگر هم كه سيستمت ويروس داره و فايل رو اجرا نميكنه بايد ويروس ياب آپديت روي سيستم نصب كني و ويروس كشي كني!!!!
[QUOTE=M.Masoud.M;4565052]سلام
پیشنهاد میشه اینجور بسته هارو اصلا نصب نکنید.
باید ویندوز رو Restore کنی.
فایل زیر رو دانلود و محتویاتشو که 2 تا فایل هستند تک تک اجرا کن.
سپس ویندوز رو Restart کن.کد:http://www.enterupload.com/4nmijutm4o7v/Fixexe.rar.html
کارا رو انجام دادم
ولی مشکلم پا برجاست
یه مشکل دیگه اینکه هر 15 مین از نت دی سی میشم باید ریست کنم تا دوباره کانکت شه
مودم از کار میوفته
چرا توی Toolbars وقتی standard buttons رو می زنم address bar خذف میشه؟!
چند روزه اینجوری شده
چطور درستش کنم؟
اینم عکسشون
سلامنقل قول:
حدس میزدم کار نکنه.
حالا فایل زیر رو اجرا کن . انشا الله جواب میده :
کد:http://www.enterupload.com/qtqfaawixf61/exefix_xp.rar.html
برو تو Registry و مسیر زیر رو طی کن :نقل قول:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\Explorer
سپس در سمت راست گزینه ی ITBarLayout رو پاک کن.
ویندوز رو Restart کن.
در مورد نظر اول این رو بگم که دی وی دی رو دادم پیش دوستم و اون نصبش کرد و کار هم کردنقل قول:
در مورد نظر دوم هم من اصلا آنتی ویروس نصب نکردم رو سیستمم
نظر سوم رو هم آزمایش نکردم
راه حل دیگه ای سراغ ندارین؟
سلامنقل قول:
برو تو Run و عبارت زیر رو بنویس و اینتر کن و در پنجره ای که باز میشه تمام فایل های درونشو پاک کن :
سپس دوباره برو تو Run و عبارت زیر رو بنویس و اینتر کن و چند لحظه صبر کن تا پیغام تاییدو ببنی :
Regsvr32 /i shell32.dll
سلام
ببخشید بازهم مزاحمتون میشم ویندوزhibernate من کارنمیکنه ارور میده چی کارکنم blue eyeاسم ویندوزمه
سلامنقل قول:
Error چی میده ؟
متن Error چیه ؟
توصیه میشه اصلا از اینجور ویندوز ها استفاده نکنید .
آقا مسعود خیلی ممنوننقل قول:
ولی بازم درست نشد
فک کنم باید ویندوز رو عوض کنم
سلامنقل قول:
از نرم افزارهای بهینه ساز مثل System Mechanic Pro استفاده کن.
ویندوز رو Repair کن یا عوض.
برو توی فولدر آپشن . فایل های مخفی رو تیکش رو بردار و بعدش برو به هر یک از درایو ها،ببین پوشه ی مخفی چه چیزهایی داری؟نقل قول:
اگه سیستمت آلوده به وبروس نباشه،نود 32 نصب به راحتی نصب میشه و یوزر و پسورد هم بهت میدم،بعدش آپدیت رو بزن،پس از آپدیت کل سیستم رو اسکن کن تا ویروس نابود بشه،چون اگر ویندوز عوض کنی،باز هم ویروس وجود داره(70 درصد)
از Sanr و مسعود خیلی ممنون
tuneup utilities چطوره؟