البته وقتیکه پیام های پروفایل را پاک میکنید بعدش اون پیام پاک شده که می نویسه " این پیام بوسیله ی شما پاک شده است " رو فقط خودتون می بینید، بقیه نمی بینند :20:
Printable View
البته وقتیکه پیام های پروفایل را پاک میکنید بعدش اون پیام پاک شده که می نویسه " این پیام بوسیله ی شما پاک شده است " رو فقط خودتون می بینید، بقیه نمی بینند :20:
جدا ؟ نمیدونستم. پس رفتیم برا پاکسازی.نقل قول:
دیگران که نمیبینند ولی همین که خود آدم میبینه دستگیره و اصاب خوردکن ، کاش میشد این مرتفع بشه.نقل قول:
Take Care:40:
فکر میکنم کلا امکانات مدیریتی چنین اثری رو به جا میذارن.
ما کاربرهای عادی چند جا مدیریم. :31:
یکیش همین پروفایلمونه.
دیگری گروهیه که ایجاد کردیم.
در هر کجا دست به مدیریت ببریم اثرش باقی میمونه.
میمونه برای اینکه بدونیم مدیریت کردیم این قسمت رو.
فرقی هم نداره مدیریت رو پیغامی باشه که خود اون شخص ایجاد کرده یا شخص دیگهای.
در کل چون مدیریتش دست خودمونه اثرش میمونه.
این مورد برای ناظرا و همکارا و مدیرا و ... و به صورتی دیگه و متناسب با مسئولیت وجود داره.
چون اونها مدیریت رو پستها و تاپیکها و ... ـی قسمتی رو دارن، هر جا چیزی پاک بشه توسطشون اثرش رو میبینن یا پستی ویرایش بشه و ... ، ولی ما نمیبینیم.
حتی اونها چیزایی رو تو پروفایل همه میبینن که ما نمیبینیم. (البته بستگی به مسئولیت هم داره)
درسته؟ :46:
عجب احمد آقا !نقل قول:
چون اونها مدیریت رو پستها و تاپیکها و ... ـی قسمتی رو دارن، هر جا چیزی پاک بشه توسطشون اثرش رو میبینن یا پستی ویرایش بشه و ... ، ولی ما نمیبینیم.
حتی اونها چیزایی رو تو پروفایل همه میبینن که ما نمیبینیم. (البته بستگی به مسئولیت هم داره)
کار خداست ها ! یعنی مدیران مثلا میتونن از دیوار چین رد شن ؟ یا داخل ذهن من رو بخونن ؟:38:
سلام
چطوری میشه ممطلبی رو در <محتوای مخفی> نشون داد؟
:31:نقل قول:
البته به غير از شخص ديويد كاپرفيلد كسي از ديوار چين تا حالا عبور نكرده !
اما تا اونجا كه من مي دونم مديران مي تونند متن ويرايش شده هر پستي رو ببينند . درست مثل وقتي شما داري Post Edit History پست خودت رو چك مي كني . مديران هم مي تونند نه تنها پست شما بلكه تاريخچه پستهاي بقيه كاربان را ببينند. و لي در مورد پستهاي پاك شده از پروفايلها اطلاع خاصي ندارم.
با سپاس!
سلام عزیزم ...نقل قول:
وقتیکه دارید تاپیک رو مشاهده میکنید و بصورت ارسال پاسخ سریع نمیشه این کارو کرد (مگر اینکه دستورش رو بنویسید)
اما برای این کار در پایین ادیتور حالت پیشرفته و یا اگر انگلیسی نوشته بود go advanced را انتخاب کنید
در حالت پیشرفته جعبه ی ابزار ادیتور بیشتر میشه ...
برای ایجاد اسپویلر ابتدا روی این آیکون »» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
در پنجره ی باز شده برای متنی که قراره مخفی باشه یک عنوان مناسب بنویسید
و سپس دستور Spoiler رو مشاهده خواهید کرد
و در اون متن مورد نظر رو بنویسید
اگر هم خواستید هر گونه مسایل مربوط به فروم از جمله همین محتوای مخفی رو امتحان کنید
حتما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید
موفق باشید :40: .
اینکه میتونن از دیوار چین رد شن یا نه و یا اینکه ذهن کسی رو بخونن باید از خودشون پرسید.:46:نقل قول:
بهتره یکم بیشتر توضیح بدم
اینکه یه مسئول تو انجمن چه کارهایی میتونه انجام بده و چه چیزهایی رو میتونه ببینه رو با توجه به چیزهایی که برداشت کردم، توضیح میدم. چون تا حالا از هیچ مسئولی نپرسیدم چه کارهایی میتونه انجام بده یا چه امکاناتی داره و ...، چون کلا اینگونه پرسشها رو به هیچ وجه درست نمیدونم.
وقتی مسئولی پستی یا تاپیکی یا ... رو پاک میکنه اثر اون پست باقی میمونه، نه تنها اثر بلکه محتوا هم قابل رؤیته توسط اون مسئول. دلیلها هم مشخص: برای مراجعه در صورت نیاز به اون پست یا تاپیک و ... و چیزهای دیگه.
اما اینکه تو پروفایل کاربران چه چیزهایی میبینن که ما نمیبینیم، حتی تو پروفایل خودمون؛ یکی از مدیرای خوب اینجا گفت که حتی اونها هم چیزی نمیبینن. پس ردههای بالاتر هست که میبینن. حالا چه چیزهایی، مثلا شما همین پست من رو که میبینین، پایین :
چیز دیگهای نمیبینین.
اما یکی به طور مثال بابک یا شاهین یا پاپ و ... کارتهای زرد یا قرمزی رو میبینن که هر شخصی فقط تو پروفایل خودش میبینه.
یا شما چراغ من رو خاموش میبینین ولی اونها قرمز میبینن.
شاید هم چیزهای دیگه که من نمیدونم. شاید هم فقط همینهایی باشه که گفتم.
یا حتی شاید پیغام پاک شده تو پروفایلمون رو که فکر میکنیم چیزی توش نیست ولی اونها محتوا رو هنوز میبینن
و ...
نقل قول:
وقتی مسئولی پستی یا تاپیکی یا ... رو پاک میکنه اثر اون پست باقی میمونه، نه تنها اثر بلکه محتوا هم قابل رؤیته توسط اون مسئول.
یادمه آقا بابک قبلا گفته بودند هر وقت تاپیک یا پستی حذف بشه (حذف بشه ها ، نه اینکه به تراش بره ... ) حتی امکان بازگشتش هم هست ...
+
من هم فکر میکنم دیدن کامنت های تایید نشده ، امکان حذف اونها (در پروفایل سایر کاربرها) ، بقول شما آنلاین دیدن کاربران مخفی ، حذف کردن گروه ، اخطار به کاربران و خیلی چیزهای دیگه ... مجموعه ی اختیارات رده های بالاتر هست
حالا ایشالله هر وقت که خودتون مدیر شدین بیشتر آشنا میشین :happy:
سلام دوستان من وقتی روی پست های جدید کلیک میکنم وارد یه صفحه دیگه میشه و این پیامو میده:
به دلیل بالا بودن مصرف cpu / ram سرور ، فعلا قابلیت سرچ بصورت اتوماتیک غیر فعال شده است . لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان بفرمایید .
در ضمن به مدت یه ساعت نتونستم وارد انجمن بشم میگفت 404 not found !!! !
نقل قول:
مشکلی نیست مهران جون... برای من هم همینطوری میشه این چندروزه ، گویا دوستان دارن ، تغییراتی انجام میدن یا بک آپ گیری میکنن ، به همین خاطر تسک منیجر اینجا رفته رو 100 درصد :دی
فکر کنم گاهی وقتا ریجستری شم خرابه ! :31:نقل قول:
چطوری میشه فهمید مثلا تاپیکی که بیشترین پست یا بیشترین بازدید رو داشته کدوم تاپیکه ؟
راهی هست اصلا برای فهمیدنش ؟
نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
توی انجمن مربوط به خودش بالاتر از بقیه تاپیک ها قرار می گیره ( به عنوان آخرین پست ها)
مشاهده ها و جواب ها هم که هست!
توی پست های جدید هم که قطعا این اطلاعات هست!
پ.ن: شاید متوجه سوال شما نشده باشم!
درود ، راه مستقیمی فکر نکنم وجود داشته ولی از همون قسمتی که نوشته بیشترین تعداد بازدید میشه فهمید !:46:نقل قول:
منظورم اینه که مثلا بفهمیم کدوم تاپیک تو کل سایت ( مجموع همه ی انجمن ها ) بیشترین پست رو داشته.نقل قول:
حالا خیلی مهم نیست ... فقط کنجکاو بودم بدونم : دی
سلامنقل قول:
منظورم اینه که مثلا بفهمیم کدوم تاپیک تو کل سایت ( مجموع همه ی انجمن ها ) بیشترین پست رو داشته.
از نظر مشاهده ها فکر کنم این تاپیک باشه ولی از نظر تعداد پست دقیق نمیدونم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نزدیک به 400 هزار بازدید:20:
یه زمانی تاپیک تریبال وارز بیشترین پست رو داشت :دی
این دو راه به نظرم رسید که البته قسمتهاییش رو دوستان گفتن. اگه راه دیگهای هست نمیدونم.
برای اینکه بفهمیم کدوم تاپیک بیشترین پست یا بازدیدکننده رو داشته یه راهش اینه که به تمامی قسمتهای انجمن بریم و تو هر قسمت رو "جواب ها" یا "مشاهدهها" کلیک کنیم تا بر اساس تعداد پست یا بازدیدکننده مرتب بشه.
راه دوم هم اینه که با رفتن به قسمت جستجو در بالای انجمن و انتخاب حالت پیشرفته و جستجوی یک کلمه که میتونه تو همه تاپیکها بکار برده بشه (به شرط اینکه جستجو اون کلمه رو قبول کنه) و تنظیم "نتیجهها را مرتب کنید" بر روی "تعداد جوابها" به تاپیک مورد نظر برسیم.
الان با یه کلمهای نسبتا معمول که جستجو رو انجام دادم به نتیجه زیر رسیدم:
(البته نتیجهای که مینویسم شاید درست نباشه. چون بستگی به کلمهای که مورد جستجو قرار دادیم داره)
Tribal Wars - جنگهای قبیله ای
با بیشترین تعداد پست : 47036
و
Shatel ADSL / شركت شاتل
با بیشترین بازدید : 1380399
BB code url is not allowed.
من هرموقع میام لینکی بدم در پروفایلی این مشکل و این ارور ظاهر میشه !
مشکل از کجاست ؟
به تازگی این مشکل پیش اومده! از وقتی لینک پستها فعال شده!
من برای رفع این مشکل ... http:// و www رو پاک میــکنم :)
مثلا اینجوری میـــشه:
forum.p30world.com
سلام
چطوری میشه یه نقل قول رو که زیاد هست تیکه تیکه جواب داد؟یعنی جلوی هر جمله که در نقل قول هست پاسخش رو هم داد اما جمله ی بعدی نقل قول داخل کادر باشه؟!!!(یه راه اینه که نقل قول رو چند تا کپی بگیریم و بعد جمله مورد نظر رو پاسخ بدییم و بقیه نقل قول رو حذف کنیم و در کپی نقل قول جمله بعدی رو جواب بدیم!!!)فکر کنم نفهمیده باشین چی گفتم:31:
مثلا این
یه نقل قول رو دو قسمت کرده و بعد جواب داده
متن رو در تگ CODE قرار بدید (با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
BB code url is not allowed.
من هرموقع میام لینکی بدم در پروفایلی این مشکل و این ارور ظاهر میشه !
مشکل از کجاست ؟
خب هر قسمت از متن رو که میخواید نقل قول بگیرید، سلکت کرده و روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا دو عبارت [ q u o t e ] و [ q u o t e / ] در دو طرفش قرار بگیره ...نقل قول:
راه دیگهاش هم اینه که همین نقل قول رو بزنید، و متنتون رو در بین این دو تگ قرار بدید
پست شماره ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید ... :)نقل قول:
سلام من یه گزارش کار اموزی دانلود کنم چه جوری این کارو کنم؟
سلام
چطوری نوشته ها رو لینک دار میکنن؟
آیا میشه کاری کرد که وقتی عکسی رو برای پستی در نظر میگیریم با کلیک کردن بر روی عکس سایز اصلی باز بشه؟
سلام ، کایرا نایتلی عزیز ! :دینقل قول:
منم از سعید عزیز پرسیدم یاد گرفتم !
شما اول یک نوشته بنویس مثلا : "کایرا نایتلی" که میخوای بشه لینک، بعد انتخابش کن و این کلید رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. و لینک رو وارد کن ،
اینطوری اون نوشته میشه لینکت..
برای عکس هم عکس رو انتخاب کن و باز همون کلید رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و لینکی که میخوای رو بده. اگه هم میخوای کلیک کنی روش بزرگ بشه ، اول یک عکس سایز کوچک رو با همین کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزار ، بعد انتخابش کن و با این کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک سایز بزرگ رو بده ، اینطوری با کلیک روش میره برای سایز بزرگه..!
راستی یادت نره که خیلی خیلی خیلی
rss سایت(بخش انجمن)را می خواستم
ممنون
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/external.php?type=rss2
آدرس فید را وارد نرم افزار فیدخوان(snarfer)کردم.فکر می کنم خروجی تعدادی از انجمن ها را فقط نشون میده.مثلاً از انجمن بازی های ویدئویی یا انجمن های ورزش و متفرقه خروجی نمیدهنقل قول:
دوست من تا اون جايي كه من مي دونم همه ي انجمن ها فيد ندارن ، چون يه سريشون مخفي هستن مثل انجمن فيلم. بيش ترين فيد براي قسمت نرم افزار و سخت افزاره.نقل قول:
موفــــق باشــــي :46:
سلام... چطوری میشه یه سوشیال گروپ که خودم ساختم رو حذف کنم؟!
نقل قول:پاک کردن گروه ها جزء اختیارات ما کاربر ها نیست .
تنها راهش اینه که از ادمین بخواین براتون پاکش کنن .
سـلامنقل قول:
سلام... چطوری میشه یه سوشیال گروپ که خودم ساختم رو حذف کنم؟!
میتونین به ادمین ، سرپرست ناظرین یا مدیران ارشد پیغام بزنین
یا اینکه گروهتون رو برای یکی از ناظرین یا مدیران بفرستین تا براتون پاک کنند .
پ.ن : بین خیلی از کاربرها مرسوم هست به جای ادمین ها ، سوپر مدیرها ، سرپرست ناظر ، مدیران ارشد ، .... فقط میگن ادمین ها .
منظور من هم از ادمین ها همین بود !
درود
من چند وقت پیش در صفحه ی اصلی انجمن و اون پایین که کاربران آنلاین دیده میشوند
یک کاربری رو دیدم که اون هم در لیست آنلاین ها بود اما وقتی رفتم به پروفایلش آخرین ورودش برای 3 سال و نیم پیش بود :18:
این یعنی چی ؟
شاید خودش نبوده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما آخرین باری که اومده اون موقع بوده و تازه بعد از اون همه سال اومده سر زده :31:
چند حالت داره :نقل قول:
احتمالا کس دیگه ای بوده و نام شدیدا یکجور بوده ، یا واقعا آنلاین بوده ولی تقویم ایراد داشته.. از حالتهای دیگه که میتونم نام ببرم :
روح سرگردان بوده !
یا ویروس بوده :دی
یا اینکه خیالاتی شدی ( مث فیلما که میگن ، بعدش میبینن که درست بوده ! )