رمز نصب بازی ولفنشتاین 1 ممنون میشم
Printable View
رمز نصب بازی ولفنشتاین 1 ممنون میشم
سلام و ببخشید به من کمک کنید ای دوستان :n03:
کد ریجستر بازی TheMysteryofthePersianCarpetمیخواستم.
فعلا واسه این بازی یه DLC اومده به اسم Ultimate Speed Pack :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش استفاده: پس از خارج کردن از حالت فشرده بر روی یکی از فایل ها راست کلیک کنید و گزینه Extract to نام فایل رو بزنید صبر کنید عملیات یک پارچگی انجام شود حال پوشه ای به نام فایل مورد نظر ساخته می شود وارد آن پوشه شوید همه فایل ها رو کپی و در محل نصب DLC بازی کپی کنید امیدوارم از بازی کردن لذت ببرید. :n02:
سلام کرک Metro Last Light-- RELOADED می خواستم....
سلام كرك بازي مكس پين 1 را مي خواستم
سلام خسته نباشید
بعد از سال ها دوباره هوس بازی crysis 1 کردم، چون دی وی دی ش رو نداشتم دانلودش کردم
ولی الان بعد از 6 گیگ دانلود بعد از نصب مشکل داره و داخل بازی نمیره!
در همون ابتدا بازی کرش میشه و ارور stop working میده
نسخه ای که دانلود کردم از سایت معتبر و روی خودش کرک razor 1911 بوده
توی نت هم همه جوره کرک رو دانلود و امتحان کردم ولی نشد که نشد
ویندوز 8 و 64 بیتی دارم و حتی روی لپتاب با ویندوز 7 و 64 هم امتحان کردم
از دوستان اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه
ممنون
سلام، کرک بازی football manager 2013 برای patch 13.3 رو میزارین ممنون.
سلام کر ک بازی last planet2 میخواستم لطفا سالم باشه و بشه از این به بعد بازی هارو سیو و لود کرد.
سلام دوستان اگه میشه خوااااااااااااااااااااااا هش میکنم که کرک بازی commandos 3 destination berlin بدید بخدا انقد دنبال گشتم.
ممنوم میشم
سلام
در بازی sims3 من آپدیت 1.50 رو نصب کردم اما نمی ره تو بازی و این ارور رو میده the registration code is invalid for this product
سلام میشه آموزش نصب کرکو رو توضیح بدید :n06:
سلام
من خیلی وقت بود بازی رو کنار گذاشته بودم ، یعنی از سال سوم راهنمایی دیگه بازی رو کنار گذاشتم (تا اون موقع گیم خور بودم :دی)
اما دیروز شانسی به یه سایتی برخوردم که بازی GTA 5 رو بصورت فشرده و با حجم 606 مگ گذاشته بود ، و چون منم با سری بازی های GTA خیلی خاطره داشتم مخصوصا پنجش ، تصمیم گرفتم دانلود کنم و دانلود کردم.
بازی رو اکترکت کردم شد 5 گیگ و بازش کرد وقتی داخل بازی رفت اون موقعی که تو فرودگاه بود صدا نداشت ، بیشتر جلو رفتم دیدم ، رادیوی ماشن هم صدا نداره و وقتی میرم ماموریت شخصیت ها هم صدا نداره ولی تو خیابون صدای ماشین ها و تفنگ ها و غیره هست.هرکاری کردم صداش در نیومد ، خیلی های دیگه هم این مشکلو تو کامنت اون سایت نوشته بودن ولی بعضی ها هم نداشتن.
حالا چطور حل کنم این مشکلو.
از اینجا دان کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
چه کرکی؟!نقل قول:
برا کدوم بازی؟!
روش نصب ندارن کرکا معمولا" !
معمولا" از پوشه ی کرک توی د.و.د های بازی کپی میشه و توی پوشه ی نصب بازی پیست و جایگزاری میشه!
میشه کرک بازی the lineوآموزش کامل نصب کرک را برام توضیح بدید:n18:
سلام من پچ 1.14بازی Age of empires 3 رو دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم ارور میده بعضی دوستان گفتن که باید نسخه ارجینال باشه یا همون dvd ولی مال من 2cdهستش میخواستم بدونم راهی هست که بتونم پچ رو نصب کنم؟:n13:
با سلام
لطفا کلید تقلب بازی Aveyond2 رو برای من بگذارید.
با تشکر
میشه لطفا کدهای تقلب call of duty black ops II را برای xbox360 بزارید؟ ممنون
Battlefield.4.Alpha.Trial کرک لطفاً:n16:
درود
کرک یا سریال نامبر این بازی رو می خواستم
3D Live Snooker
آپدیت بازی مکس 3رو دارین؟
تازه بازی آزمایشی بتلیفیلد 4 اومد.
سلام به دوستان
سوالم در مورد کرک بازی simcity جدید بود ! کلا چرا نه لینک دانلودی ازش هست و نه بیرون برا فروش ؟! کرک شده یا نه اصلا ؟! تو سایت akidrow هستش !
سلام
کرک بازی Promised Land لطفاً ...
پ.ن: یه نسخه کرک شده با حجم 170 مگ پیدا کردم، همونو دانلود کردم و فایل اجراییشو کپی پیست کردم، درست شد. کسی خواست پیغام خصوصی بده اون فایل یکی دو مگی رو براش آپلود کنم
سلام خدمت دوستان عزیز
کرک بازی مدال هانر وارفایتر رو می خواستم .:n01:
ممنون میشم بزارید
سلام.اگه میشه یه لینک واسه کرک شوگان 2 سقوط سامورایی می خواستم.آخه موقع عوض کردن turn بازی stop working میکنه.
با سلام خدمت دوستان
کرک این دوتا بازی رو میخواستم. میتونید کمکم کنید؟
Angry Birds Space
و
Angry Birds Star Wars
با تشکر.
سلام بر همه دوستان و زحمت کشان
کرک و سریال نامبر بازی blur را میخواستم ... ممنون میشم کسی کمک کنه( البته نمیدنم کدام نسخه است ولی آخرین نسخه یا ورژن نیست)
باسلام من ترینرسالم بازی جنرال1 رومی خواستم وترینربازی مافیا2روممنون میشماگه برام بزارید
خسته نباشيد بازيOzzyBubbles2 كارميكرد حالابعدازچندروز كدميخواد باكرك هم حل نشد.خواهشارديف كنيدواقعا بازيش قشنگه
سلام دوستان
کرک باری Street Fighter X Tekken رو لطفا بذارید(کرک ورژن های مختلف فرق می کنه؟)ممنون میشم،همه سایتا زدن دانلود کرک جداگانه وقتی میرم توشون می بینم لینک دنلود کل بازیو گذاشتن!
سلام.نقل قول:
بله فرق میکنه و معمولا بازی ها از کرک SKIDROW یا RELOADED پشتیبانی می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کرک هم خوبه
:n12::n12::n12:
دوستان من بازی afterall insanity رو گرفتم ولی سریال برای نصب بازی نه توی Dvd1هست نهdvd2.کسی سریال این بازی رو داره بهم بده؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ورژن این بازی چیه؟؟؟:n13:
سلام.
کسی کرک بازی Batman : Arkham City رو داره؟؟
:n27:
جالبه.وقتی توی نصب به قسمت سریال رسید همینجوری الکی next رو زدم و رد کرد:n02:بازی رو نصب کردمنقل قول:
ایول چه بازیه....!نقل قول:
:n19:
دوستان سریال بازی PREJUDICE رو میخواستم.بالاشم نوشته SECTION8.ممنون میشم اگه کسی سریال نصب این بازی رو داره بهم بده
باسلام.
دوستان عزیز سریال یا کرک بازی UmReal Tournament رو میخواستم! باتشکر!
سلام .اول توی سی دیش ببینید فایل سریال هست یا نه اگه نبود این رو تست کنید :11111-11111-11111-11111-11111نقل قول:
در جواب mostafait :
شما کدوم Unreal رو داری؟؟(چه ورژنی؟؟)اگه Unreal Tournoment 3 هست بفرما :
SAJR-HCNC-WS3K-3W9GS
AJR-HCNC-WS3K-3W9GZ
8NN-73SC-QEKL-ACBK
FARK-A8US-CAAX-BAKS
YX6Q-M3T3-M33R-J8W7
V23F-TVVW-GLM3-4QUH
2BWV-DJVM-P28F-6HVQ
PGT3-NCVV-QLEY-QB77
NJP4-S42S-RXET-SA2D
DF5E-LY33-KKVZ-MTW2