سلام.نقل قول:
خب بودجه تون یه مقدار کمه. به SLR که اصلا نمیشه فکر کرد با این بودجه. ولی اگه یه کم افزایش بدین مثلا تا 450 یا حداقل 400 دوربین های SLR-Like خوبی هست. Canon SX20 و Panasonic FZ35 قیمتشون حدود 450 تومنه.
سلام.نقل قول:
خب بودجه تون یه مقدار کمه. به SLR که اصلا نمیشه فکر کرد با این بودجه. ولی اگه یه کم افزایش بدین مثلا تا 450 یا حداقل 400 دوربین های SLR-Like خوبی هست. Canon SX20 و Panasonic FZ35 قیمتشون حدود 450 تومنه.
نقل قول:
بفرما مقایسه دوربینای که فکنم مد نظر شماست
[HTML]http://www.dpreview.com/reviews/Q209grouplongzoom/[/HTML]
Canon SX200 IS:11:
Olympus Stylus 9000
Panasonic Lumix DMC-ZS1
Panasonic Lumix DMC-ZS3
Samsung HZ10W
Sony Cyber-shot DSC-H20
Image quality: outdoors / daylight
Best of the bunch: Panasonic ZS1, Panasonic ZS3, Sony H20
Middle of the road: Canon Powershot SX200 IS, Samsung HZ10W
Bottom of the class: Olympus Stylus 9000
Image quality: Low light / High ISO
Best of the bunch: Panasonic ZS1, Panasonic ZS3, Sony H20
Middle of the road: Canon SX200, Samsung HZ10W
Bottom of the class: Olympus Stylus 9000
Image quality / performance: Flash
Best of the bunch: Sony H20, Samsung HZ10W
Middle of the road: Panasonic ZS1, Panasonic ZS3
Bottom of the class: Olympus Stylus 9000, Canon SX200
نقل قول:
ممنون دوست خوبم. من فکر میکردم قیمتها پاینتر از این حرفها اومده. البته بیشتر منظورم همون SLR-Like یا همون نیمه حرفه ای خودمون بود وگرنه SLR که بله. فقط SX20 رو تو سایت dpreview هیچ روییویی ازش نزده. سایت معتبر دیگری هم هست برا رویوو؟
نقل قول:
تشکر بابت لینک. مقایسه خوبی بود ولی آدم گیج میشه :41: راستش بیشتر کنن و سونی و یا نیکون مد نظرم هست.
فقط نکته ای که تو بیشتر دوربینهای سونی من دیدم اینه که مثلا تو نور آفتاب عکسهای خوبی میگیره و کمی رنگها رو پرنگتر نشون میده ولی نقاط کور یا کمی سایه افتاده شده ( منظورم نقاط سیاه ) تو عکس زیاد داره که هیچیش دیده نمیشه. حالا بازم اگه مدلهای دیگه ای مد نظر دارید ممنون میشم
:11:
سلام
من میخوام دوربین سونی مدل DSC-T300 بخرم
میخواستم راهنماییم کنید
با سپاس
سلامنقل قول:
اگر فقط اطلاعات دوربین را میخواهین بفرمائید..اگر ریز مشخصات دوربین را خواستین بگین تا براتون قرار بدهم.......اگر انتخاب های دیگری هم میخوایین..بودجه رو بگین تا...
دوربین Sony Cyber - Shot T300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رزولوشن 10 مگاپیکسل زوم اپتیک5x مانیتور 3.5اینچ با قیمت 290000.تومان
ویژگی های دوربین سونی T300 :
2.3/1 اندازه CCD با رزلوشن 10 مگاپیکسل
• زوم اپتیکال 5 برابر با فاصله کانونی 165 – 33 میلی متر
• حداکثر زوم دیجیتال تا 2 برابر
• تنظیم حساسیت ایزو از 80 تا 3200
• 11 حالت عکس برداری
• اتوفلاش، کاهش قرمزی چشم
• نمایشگر LCD 3.5 اینچ با پیکسل 230000
• 9 حالت تنظیم وایت بالانس
• زمان سنج 2 یا 10 ثانیه
• 12 حالت عکس برداری
• مموری کارت DUO ، PRO DUO و PRO-HG DUO
• باتری لیتیومی قابل شارژ NF-FD1و شارژر
• وزن 149 گرم
نقل قول:
توی همون مقایسه تو نور کم بهترین ها رو به ترتیب این جوری انتخاب کرده که H20 سومه
Panasonic ZS1
Panasonic ZS3
Sony H20
به اینا میشه اطمینان کرد
imaging-resource.com
letsgodigital.org/en/camera
dcresource.com
digitalcamerainfo.com
usa.canon.com
sony.co.uk
ممنون. سایتی هم هست که قیمتها رو حدودی زده باشه؟
سایت digikala دات کام..سر بزن قیمتها هست اما زیاد به قیمتها دقت نکن حدودی هستند...نقل قول:
ممنون دوستان. یک سوال دیگه. از کجا میشه فهمید که مدل مورد نظر , SLR هست یا SLR-like یا ... ؟
اگه منظورتون تفاوت ظاهری و از روی عکس هست که به نظرم تفاوت اصلی در لنز هست. طراحی بدنه هم تا حدودی فرق میکنه. ولی همین لنز دوربین های SLR که روشون تنظیمات و اینا داره به نظرم مشخص تره.نقل قول:
خب دوستان من نا امید شدم رفت! چون برعکس چیزی که من فکر میکردم , قیمت دوربینها با اومدن مدل جدید پایین نمیاد بلکه تولیدش متوقف میشه!:41: و مدل جدید هم همیشه قیمتش بالاست و باید بیخیال SLR که هیچ و حتی SLR like بشم.
فکر کنم سری SX xxx is برا منی که بیشتر عکس برا یادگاری میخوام بگیرم بهتر باز یکمی بهتر از بقیه باشه. نظر استاتید چی هست؟
نقل قول:
ممنون از اطلاعات کاملتون
حالا اگر بخوام دوربین بخرم چی پیشنهاد میکنید البته من ایران نیستم
در رنج قیمته ۳۰۰$ تا ۴۰۰$
این دوربین سونی خوبه ؟
ممنون
دوربينهاي SLR لنزشون از بدنه اصلي جدا ميشه و شما مي توني با توجه به نيازت لنز مورد نظر رو انتخاب كني ولي دوربينهاي SLR Like اينطور نيستن و فقط از لحاظ ظاهر شبيه دوربينهاي حرفه اي ساخته شده و لنزشون هم قابل تعويض نيست .نقل قول:
دوربين Canon SX120 براي شما مناسب به نظر مياد . هم كيفيت عكس و هم فيلمبرداري قابل قبولي داره . در ضمن زوم اپتيكال 10 برابر هم خيلي جاها به دردت مي خوره . در كل به نسبت Sony سري T بيشتر از يه سرو گردن بالاتره .نقل قول:
شما حداکثر بودجه رو مشخص کنید تا معلوم بشه بهترین انتخاب براتون چیه.نقل قول:
سری T سونی خیلی ضعیفه. هم از نظر کیفیت عکس و هم فلاش و باتری.نقل قول:
با بودجه ی شما بهترین انتخاب از بین کامپکت ها: Panasonic LX3, Canon S90, Fuji F200EXR, Sony WX1
کامپکت سوپرزوم: Panasonic ZS3
سوپرزوم: Canon SX20, Panasonic FZ35
البته با توجه به پستهاتون چون دوربینو برای عکسهای یادگاری میخوایین احتیاجی نیست که حتما لنزشو برین عوض کنید...(نظر شخصی) من توی رنج فقیمت 300 تا 400 هزار چند مدل به شما معرفی میکنم اگر مدل خاصی مد نظرتون بود بگین تا اطلاعت بگذارم براتون...نقل قول:
Fuji S8000fd
رزولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک18x مانیتور 2.5 اینچ
Olympus Stylus 770 SW
رزولوشن 7 مگا پیکسل زوم اپتیک 3x مانیتور 2.5 اینچ
Olympus FE-250
رزولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک 3x مانیتور 2.5 اینچ
Panasonic DMC- FZ8
رزولوشن 7.2 مگاپیکسل زوم اپتیک 12x مانیتور 2.5 اینچ
Nikon P80
رزولوشن 10مگا پیکسل زوم اپتیک 18x مانیتور2.7 اینچ
Sony DSC-H50
رزولوشن 9مگاپیکسل زوم اپتیک 15x مانیتور 3اینچی متحرک قابلیت HD
Canon PowerShot SX20
رزولوشن 12.1 مگاپیکسل زوم اپتیک 20x مانیتور 2.5 اینچ متحرک فیلمبرداری HD
این کنون اخری حدودا 20 تومنی گرونتره اما دوربین خوبیه
دوربینهای SLR دوربینهای حرفه ای تری هستن که لنزشون تعویش میشه، قابلیتهای حرفه ای بالاتری دارن و ضمنا شما از تو مونیتور فقط می تونید عکسهایی که گرفتین رو مرور کنین و با مونیتور نمی تونین عکس بگیرین. ویزور این دوربنها کاملا اپتیکال و از دورن لنز هست. دوربینهای SLR-Like دوربینهایی بین این slr و دوربینهای کامپکت هستن، از نظر اندازه بین این دو تا هستش، معمولا قابلیتهایی بیشتر از دوربینهای کامپکت ساده و کمتر از SLR ها دارن، و البته قابلیت تعویض لنز ندارن.نقل قول:
اگه دوربینی بخوای بازوم اپتیکال 10 و SLR باشه شاید مجبور بشی هزینه ای بالای یک تومن بپردازی.
امیدوارم متوجه شده باشی
من يه wx1 گرفتم.
البته يكي از اولويت هام خروجي hdmiبود كه درسايت dpreview هم مقابل اين گزينه براي اين دوربين yesزده بنابراين من هم كه موقع خريد ذوق زده شده بودم واينو نپرسيدم بعدفهميدم كه اين خروجي رونداره .:41:حالا من با اين dpreviewچي كاركنم؟:2:
تنهاروش ديدن با كيفيت hdهم خريد جداگانه كابل كامپوننت هست كه اصليش درسايتهاي خارجي 35تومن قيمتشه.
من نقره اي اين دوربين رو با(حافظه 4گيگ وكيف هديه) 385 تومن از دبي خريدم.
ببخشيد يه سوال داشتم.
pixel densityهرچي كمتر باشه بهتره؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.
PPI = Pixels per inch یا همون Pixel Density هست.نقل قول:
هر صفحه نمایش تعداد محدودی از پیکسل ها رو میتونه که نشون بده و همچنین فضای محدودی هم برای نمایش داره. در صفحه نمایشهای کوچک هر چه که مقدار PPI بیشتر باشه یعنی اینکه Pixel Density بیشتر هست که ارمغانش جزییات بیشتر و یا همون کیفیت بالاتر هست.(برداشت عامه) ، هر چقدر که PPI بالاتر باشه اون صفحه نمایش میتونه بیشتر Zoom بکنه و کمتر کیفیت پایین بیاد(برای مثال دیدن حروف کوچک)
در مورد سوالتون هم... sony wx1 فاقد hdmi...میباشد و کیفیت فیلم این دوربین سرعت 30 فريم بر ثانيه 9Mbps كيفيت عالي با ابعاد 720 × 1280 - با سرعت 30 فريم بر ثانيه 6Mbps كيفيت استاندارد با ابعاد 720 × 1280 - با سرعت 30 فريم بر ثانيه با كيفيت VGA با ابعاد 480 × 640
اقا من یه دوربین کنون میخوام تا حدود 200 تومن عکاسی میخوام عکسش برام بیشتر مهمه تو این رنج قیمت چی خوبه
سلام..تا رنج 200 تومن دوربین های کنون زیر هستند....اگر خواستی هر کدومو بگو تا ریز مشخصاتشو برات بزارمنقل قول:
Canon A580
رزولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک 4x مانیتور 2.5 اینچ
Canon PowerShot - E1
رزولوشن 10 مگا پیکسل زوم اپتیک4x مانیتور 2.5 اینچ
Canon A590IS
زولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک 4x مانیتور 2.5 اینچ
Canon A470
زولوشن7 مگا پیکسل زوم اپتیک 3.4x مانیتور 2.5 اینچ
Canon A480
رزولوشن 10 مگا پیکسل زوم اپتیک 4X مانیتور 2.5 اینچ
Canon IXUS 95 IS
رزولوشن 10 مگاپیکسل زوم اپتیک 3x مانیتور 2.5 اینچ
Canon PowerShot A1100 IS
رزولوشن 12.1 مگاپیکسل زوم اپتیک 4X مانیتور 2.5 اینچ پردازشگر DIGIC 4
نقل قول:
همینطور که میدونید دوربینهای کانن بهترین هستند به همین دلیل دوربین canon powershot sx20 اگه لطف کنید قیمتش و تمام مشخصات برام بزارید
خودتون کدوم پیشنهاد میدید ؟
با تشکر
من خودم از canon خوشم میاد و به نظر شخصه کارش عالیه....نقل قول:
دوربین جز سری سوپر زوم قرار میگیرد
Canon PowerShot SX20
رزولوشن 12.1 مگاپیکسل زوم اپتیک 20x مانیتور 2.5 اینچ متحرک فیلمبرداری HD
با قیمت حدودا فک کنم 420 یا 430...بین این دوتاس....
همچنین PowerShot SX20 به فلاش پرقدرت EX مجهز شده که نتیجه قابل قبولی را در اختیار کابر قرار می ده.
سنسور 2.3/1 مگاپیکسلی با 12 میلیون پیکسل موثر
نمایشگر 2.5 اینچی
زوم اپتیکال 20x
زوم دیجیتال 4x
حساسیت سنسور : 80 الی 1600
فرمت ذخیره سازی : JPEG،MOV
دارای قابلیت فکوس اتوماتیک
سرعت شاتر : 1 الی 3200/1 ثانیه
اگر اطلاعات بیشتر یا به عبارتی ریز اطلاعات دوربینو خواستین بگین تا بذارم.
نقل قول:
این دوربین لنزش هم میشه عوض کرد !
ممنون میشم اگه کامل بگید
نمیشه. عوض کرد.نقل قول:
از ویژگی هی این دوربین
سال ساخت : 2009
نام دوربین : Canon SX20 IS
نوع دوربین : سوپر زوم
تاریخ معرفی : 2009/8
در حال تولید : بله
جنس بدنه : پلاستیک فشرده
وزن : 560 گرم
ابعاد : 124 x 88 x 87 mm
ساخت : ژاپن
دقت حسگر : 12.1 پیکسل
ابعاد حسگر : 1/2.3 اینچ
نوع حسگر : CCD
ابعاد تصویر : • 4000 3000
• 3840 2160
• 3264 2448
• 2592 1944
• 1600 1200
• 640 480
• 320 240
فیلمبرداری : دارای قابلیت فیلمبرداری HD در حالت 30 فریم در ثانیه با رزلوشن های :
• 1280 720
• 640 480
• 320 240
فورمت فیلم و تصویر : JPEG و MOV
تعداد عکس در ثانیه : 1.3
کارت حافظه :
SD / SDHC / MMC / MMC Plus / HC MMC Plus
حافظه موجود : ندارد
سایز نمایشگر : 2.5 اینچ با قابلیت چرخش 360 درجه
دقت صفحه نمایشگر : 235000 پیکسل
چشمی : داردحساسیت
(ISO) : • Auto
• ISO 80
• ISO 100
• ISO 200
• ISO 400
• ISO 800
• ISO 1600
سرعت شاتر : 15-1/3200 ثانیه
لنز :
زوم اپتیکال : 20 برابر
زوم دیجیتال : 4 برابر
فوکوس اتوماتیک : دارد
فوکوس دستی : دارد
محدوده فوکوس نرمال :
ماکرو : 0 سانتیمتر
محدوده دیافراگم : از 2.8 تا 5.7
نقل قول:
خیلی دوربین قشنگ هستباتری لیتیومی هست ؟!!
امیدوارم اینجا تو آمریکا این دوربین هنوز تولید بشه !!
این دوربین از 4 عدد باتری قلمی NIMH استفاده میکنه:46:نقل قول:
نقل قول:
این باتری عمرش چقدره ؟
خب دوستان اگه ممکنه مدلهای SX20 is و SX120 is رو با هم یک مقایسه کلی کنید. فکر کنم بیشتر اختلاف قیمت sx20 به غیر از اون 2 مگاپیکسل بالاتر , به خاطر جنس بدنه خوب و ژاپنی بودنش و همینطور زوم 20 برابر هست.
نقل قول:
فقط عیبی که داره دوربین sx20 اینه که باتریش قلمی هست
به نظرتون این باتریها عمرشون چطوره ؟
مدل sx20 که توی پستهای بالایی نوشتم اطلاعاتشو میمونه دوربین sx120نقل قول:
که این دوربین
Canon PowerShot SX120
رزلوشن 10 مگاپیکسل زوم اپتیک 10x مانیتور 3 اینچ
آماتور (Amateur) -
حسگر 10 مگاپيكسل
- صفحه نمايش 3 اينچ
- لنز 36-360 ميليمتر (10 برابر)
- بزرگنمايي اپتيكال 10برابر
- بزرگنمايي ديجيتال 4برابر
- محدوده ديافراگم F2.8 تا F4.3
- سرعت شاتر 1/2500 تا 15 ثانيه
- حساسيت 1600 تا 80 اتوماتيك، 5 حالت از پيش تنظيم شده (نور روز، ابري، تنگستن، فلورسنت، فلورسنت اچ) و دستي تنظيم تراز سفيدي
- قابليت فيلمبرداري: بله
اختلاف قیمت نوع و کیفیت دوربین..زوم بالاتر و... میتونه باشه
..اطلاعات بیشتر در صورت درخواست
ببین باطری قلمی عیب نیست...بستگی به استفاده نوع عکس گرفتن( فلاش on یا off)...داره..من خودم شاید تو هفته 10 تا عکس بگیرم ..دوهفته یه بار شارژکنم...ممکنه روزی 100 تا عکس بگیرم دوروز یه بار....البته به نوع باطری هم بستگی دارهنقل قول:
نقل قول:
الان بهترین مدل باتری چیه ؟
و بین این ۲ دوربین که گفتید کدوم بهترینه ؟
ممنون از لطفتون
نقل قول:
الان به نظر شما مدل قبلی یعنی SX20 ( جدا از دو مگاپیکسل بالاتر ) ارزش اختلاف قیمت 200 رو نسبت به Sx120 داره؟ منکه از لنز و مشخصاتشون چیزی سر در نمیارم , کیفیت کدوم بهتره؟ نویز کدوم کمتره؟
مرسی
دوست عزيز SX20 و SX120 رو نميشه با هم مقايسه كرد . اين دو مدل در دو رده متفاوت هسنن و امكاناتشون خيلي با هم فرق داره . SX20 زوم اپتيكال بالاتر ، لنز وايدتر ، ال سي دي چرخان ، فيلمبرداري اچ دي ، تنظيمات دستي گسترده تر و خيلي چيزاي ديگه داره كه مدل SX120 از اون محرومه . پس اين دو مدل نبايد با هم مقايسه بشن .نقل قول:
نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن بستگی به باتری داره. مثلا من باتری انرجایزر رو خیلی قبول دارم به شرطی که اصل
باشه!
ضمنا گاهی هم این حسن هست چون همه جا راحت این باتری پیدا میشه با قیمت مناسب.
اينطور كه شما گفتي ايران نيستي و اونجا هم باتريهايي كه پيدا ميشه ممكنه تو ايران نباشه يا به عكس .نقل قول:
بين اين دو مدل هم چيزي به اسم بهترين وجود نداره . چون اختلاف قيمت اينها حدود 200 هزار تومنه پس منصفانه نيست كه با هم مقايسه بشن .
نقل قول:
ممنون. اگه کنن میومد برا هر رده , اسم مدل رو جدا میکرد بهتر بود. چون بر هر دوش SX به کار برده کاربر آماتور گیج میشه.
نقل قول:
فکر کنم این اخریه خوب باشهه A1100 IS کدومشون کیفیت عکسبرداریش تو شب خوبه من کیفیت بیشتر مهمه برام:46: