گوودزیلاااااااااااا!!
ببخشید اشتباه شد !! :دی
سلام بر همه !
چند روزی نبودم ! (تلفنمون قطع شده بود !! :دی)
ایول اون خبر اخریه خیلی خوب بود !! :دی
این فرگوسن خیلی قیافش دیدنیه !! :دی
گوودزیلاااااااااااا!!
ببخشید اشتباه شد !! :دی
سلام بر همه !
چند روزی نبودم ! (تلفنمون قطع شده بود !! :دی)
ایول اون خبر اخریه خیلی خوب بود !! :دی
این فرگوسن خیلی قیافش دیدنیه !! :دی
ای ول ای ول داش مجی ا ببخشید داش کریس و ای ول :31:
ولی میگم خدا کنه حقیقت داشته باشه
راستی یادم رفت بگم دیوید از شنبه آزاد میشه:8::8:
اینقدر خوشحال نشین ....
هنوز یه هفته مونده....
ایشالا که این بار دیگه بیاد...خسته شدم از بس اومدم این تاپیک و حرفهای کالدرون و فرگوسن رو خوندم...
سلام به برو بچ رئالی:
سمان جان خسته نشی عزیز چون که به زودی مشکلات رفع و کارها حل خواهند شد.
در ضمن این رو بگم خدمت شما دوستان عزیز که با توجه به اظهار نظرات کریس و اخبار رافا فان در فارت این دو عزیز رو با احتما 80% رئالی بدونید و اون بیست درصد هم با دعای خیر شما رفع میشه ایشالا.
فان در فارت فردا رسما رئالی میشه...
کریس هنوز 100% نیست...
روبینیو چی شد..؟؟؟
میگن تمدید کرده روبینهو
نه هنوز تمدید نکرده اگه رونالدو بیاد رئال روبینیو میره چلسینقل قول:
میگن تمدید کرده روبینهو
ایشالا اینا بیان.ویلا هم بیادنقل قول:
بچها سلام و علیکم:
اومدم خبر برد شیرین رئال مقابل هامبورگ در بازیهای چهارجانبه امارات رو به عرض شما برسونم.
بله رئال مادرید برترین تیم جهان با نتیجه 2-1 و در نبود بزرگان چون کاسیاس-راموس-په په-روبینهو-کاناوارو-هیگواین-گاگو بازی رو شروع کرد.
و در نیمه اول بازی نسبتا قابل قبولی رو ارائه داد و در ادامه با پاس سالگادو و ضربه نهای فن گل این ماشین گلزنی رئال تیم محبوب مادرید 1-0 جلو افتاد.
در ادامه تیم هامبورگ هم تلاشهای فراوانی را برای تقسیم امتیاز انجام داد که در نیمه اول موفق نشد و در نهایت تیم با نتیجه 1-0 به رختکن رفتند.
در نیمه دوم رئال رئال باز هم تیم برتر میدان هست اما برخلاف انتظار این هامبورگ بود که گل تساوی رو زد و این اتفاق در دقیقه52 افتاد.
رئال سه تعویض انجام داد به این ترتیب:رائول و فن گل و گوتی از بازی خارج و بجای انها هیگواین و ساویولا و باپتیستا وارد زمین شدند.
در ادامه باز هم این رئال بود که حمله میکرد ولی به بن بست میخورد.
شوستر باز هم دست به تغییراتی زد تا که رئال از این بن بست خارج شود.
رئال واقعا نیمه دوم خوب کار کرد یعنی عالی کار کرد و این بار اشنایدر از زمین بیرون و بجای او پاریخو وارد زمین شد.
پاریخو بازیکن بسیار جووان و اینده داره رئال هستش که بطور قرضی به تیمهای دیگر رفته بود ولی این فصل اومده تا به رئال کمک کنه.
تا دقیقه80 تمام تلاشهای رئال بی نتیجه بود تا اینکه رئال باز هم دست به تعویض زد و این بار روبینهو رو بجای سالگادو و کالیخوان رو بجای دیارا وارد زمین کرد.
بلاخره اتفاق افتاد و رئال نتیجه تلاش زیادش را گرفت و این بار این تعویضی طلایی پاریخو بود که گل دوم رو به ثمر رساند و مساوی رو به برد تبدیل کرد.
در کل رئال از بازی با لاسک خییلی بهتر بازی کرد و اینکه بازیکنها جوان تیم مثل:پاریخو-گارسیا-کالیخوان و غیره بهتر از ستارگان رئال ظاهر شدند.
و در نهایت رئال توانست که با نتیجه 2-1 تیم هامبورگ رو شکست بدهد.
از نکات قابل توجه این هستش که رافا فان در فارت نتنها بازی نکرد مقابل رئال که حتی در نیمکت هامبورگ هم حضور نداشت و این بدان معناست که اون رو باید رئالی بدانیم.
بازی بعدی رئال مقابل ارسنال هستش و رئال ایشالا که اون بازی رو هم با برد به پایان میرساند.
سلام بر بروبچ باحال بالاخره آزاد شدیم
امیدوارم دروغ باشه
در كمال شگفتي مسئولان رئال مادريد
منچستر يونايتد رونالدو را به بارسلونا پيشنهاد داد
خبرگزاري فارس: منابع خبري از موافقت سرمربي منچستريونايتد با معاوضه مهاجم پرتغالي اين تيم و مهاجم كامروني بارسلونا مي گويند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد با معاوضه كريستيانو رونالدو و ساموئل اتوئو موافق است و نميخواهد مهاجم جوان و دست پرورده اش راهي رئال مادريد شود.
مقامات رئال مادريد كه تا كنون تنها مانع بر سر انتقال رونالدو به تيمشان را نياز منچستر يونايتد به اين بازيكن مي ديدند، اكنون از چنين رفتار متناقضي تعجب كرده و شكست احتمالي در اين پروژه را باور ندارند.
انتقال رونالدو به بارسا از لحاظ روحي به شدت عليه قهرمان لاليگا خواهد بود و جشن بزرگي را در ايالت كاتالونيا به همراه خواهد داشت.
در آستانه مراسم معارفه در برنابئو
فان در فارت: حضور در رئال مادريد يك رويا است
خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي تازه وارد رئال مادريد حضور در اين تيم را يك روياي به حقيقت پيوسته توصيف كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، رافائل فان در فارت، بازيساز سابق هامبورگ كه در تورنومنت امارات و برابر رئال مادريد نيز اين تيم را همراهي مي كرد، گفت: رئال ثروتمندترين و حرفه اي ترين باشگاه در جهان است. عضويت در آن براي هر بازيكني يك افتخار بزرگ محسوب مي شود.
وي افزود: اميدوارم درخشش مورد انتظار مقامات رئال مادريد را داشته باشم و در فصل آينده بتوانم در اين تيم به يك مهره كليدي تبديل شود.
فان در فارت عنوان كرد: امضاي نهايي چند روز ديگر در پايتخت اسپانيا حك مي شود. اين انتقال بزرگ برايم بسيار ارزشمند است.
100 درصد اون خبر آخر مربوط به رونالدو چرته !!! شک نکنید!
رونالدو دوست داره بیاد رئال مگه کشکه بره بارسلون؟؟؟!!!:27:
تازه همچین خبری روی سایتای خارجی مثل گل و این چیزا نیست! یعنی کشکه! مثل همون پیشنهاد 110 میلیون یورویی چلسی به تورس که من فقط این خبر رو تو خبرگزاری فارس دیدم!
رونالدو میاد...مطمئن باشید...
حالا این یه هفته که گفته کی میشه؟
شنبه یکشنبه هفته دیگه:27: و شاید زودتر!!!نقل قول:
حالا این یه هفته که گفته کی میشه؟
روبينيو از تمايل خود براي پيوستن به چلسي خبر داد و اين تمايل رو همانند كريستيانو رونالدو، دانست. او اين حرف را در ملاقاتي با شوستر و رومان كالدرون اظهار كرد.
روبينيو از رئال درخواست درآمد دوبرابر يعني 4 ميليون پوندي كرده بود و اين در حالي كه با پيوستنش به چلسي ، تيم آبي پوش درآمدي حدالقل معادل 6 ميليون پوند به وي خواهد داد.
پس از اظهارات رونالدو مبني بر علاقه اش براي پيوستن به تيم اول شهر مادريد اسپانيا، برندشوستر، سرمبي تيم رئال از نهايي شدن تصميم خود مبني بر نگه داشتن روبينيو خبر داد.
وي گفت: من با او صحبت كردم و خودش به خوبي ميداند كه يك مهره ي كليدي است و براي برنامه هايمان روش حساب ويژه اي باز كرديم
روبينيو ممكن است اين صحبت ها را فقط براي بازار گرمي زده باشد، به هر حال، به نظر ميرسد اگر واقعا تمايل به پيوستن به اين تيم آبي پوش را داشته باشد، رويايش فعلا تحقق پيدا نخواهد كرد.
آرسنال 1-0 رئال مادرید
گل : آدبایور (پنالتی-49)
تركيب بازيكناي دو تيم رو ندارين؟ خطاي پنالتي رو كي كرد؟نقل قول:
خوب خبر بد اينكه پزشكاي تيم تاييد كردن وسلي اسنايدر بين 3 تا 6 ماه به دليل مصدوميت سخت زانو كه در بازي ديشب مقابل آرسنال براش رخ داد نميتونه بازي كنه و حداقل تا شروع سال ميلادي جديد اون و تو زمين بازي نخواهيم ديد!
ظاهرا زمان بازگشت وي بسته به اين داره كه مجبور بشن عملش كنن كه در اين صورت 6 ماه و يا اينكه فقط نياز به ريكاوري داره كه در اين صورت 3ماه نياز داره.
خبر بعدي اينكه رود فان نيسروي در اظهار نظري جالب، انتقال رونالدو به مادريد را در حاله اي از ابهام و كمي ناممكن دانست.
مهاجم 32 ساله ي ما اظهار كرد كه فرگوسن هميشه بهترين را براي باشگاش مي خواد و اگه نگه داشتن رونالدو رو بهترين چيز ببينه، هر كاري براي نگه داشتن اون ميكنه. آيا رونالدو فصل ديگه تو منچستر توپ ميزنه؟ من اينطور فكر كنم.
اونجوری که شنیدم ترکیب مزخرف بوده دوباره ! یه پنالتی هم برای ما نگرفتن !!نقل قول:
ولی ارسنال ترکیب اصلی بوده !!
نقل قول:
تکل نبود اسنایدر اومد پاس بده پاش گیر کرد لای پای نمیدونم کدوم خری یه چیزی تو مایه های اون مصدومیت نوید کیا بازی با کره بود-ولی خدایی حال کردم لباس دوم رئال این فصل آبیه:31:
دیابی الاغ زد پای اسی رو قیچی کرد.
آرسنالی ها نمی تونن مثل آدم بازی کنن !؟
روانی تکل رو رفته یه بار هم پاشو می پیچونه !
کد:http://www.dailymotion.com/video/x6byq3_sneijder-injury-vs-arsenal
:27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
شما برو ......
:27::27::27::27::27::27::27::27:
تا پایان سال میلادی !!نقل قول:
این دیابی زیاد بازیکن مصدوم کرده...یه بار هم با نوک پاش زد وسط کله ی جان ترینقل قول:
دیابی الاغ زد پای اسی رو قیچی کرد.
اگه میشه از این پیراهن عکس بزار...دمت گرم:40:نقل قول:
ولی خدایی حال کردم لباس دوم رئال این فصل آبیه
:27::27::27:نقل قول:
دست حرف بزن!
پیشنهاد میکنم دیگه اینورا نیایی:27:
سلام خدمت دوستان عزیز و گل و نازنین پی سی ورلد و تاپیک رئال مادرید:
در مورد اشنایدر بگم که خوشبختانه مصدومیتش اونقدرا هم جدی نیستش و نهایتآ سه ماهه بر میگرده .
طبق اخرین معاینات انجام شده روی او و گفته پزشکان وسلی اشنایدر این بازیگردان رئال مادرید نهایتآ سه ماه از میادین دور خواهد بود و اینکه وسلی میتواند سلامتی خودش را زودتر به دست بیاورد .
با این خبر خیال مادریدیها راحت شد ضمن اومدن رافاو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد دیابی:
واقعآ نمیدانم این بشر رو چی بگم اخه خدایشش کسی تو بازی دوستانه اینطوری تک میزنه که باعث شه طرف بره و بر نگرده ؟
من فکر مکینم وقتی داشتند عقل تقسیم میکردند دیابی داشته بند کفشهاش رو میبسته.
اون قضیه تری رو هم یادمه ولی اینکه دیابی بود یا نه رو خوب یادم نیست ولی یادم میاد که اونقدر ضربه بد بود که من گفتم تری مرد و حتی صحنه اهسته ضربه رو هم بخاطر خشونت بالا نشون نداد.
انقدر از اینگونه بازیکنها دیووووونه بدم میاد که نگو و نپرس انگار فینال لیگ قهرمانان اروپا هستش.
و میرم سراغ اخبار :
سایت هواداران رئال : سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان رئال مادرید توانست رافائل فان درفارت ستاره ی تیم ملی هلند و هامبورگ را به خدمت بگیرد .
این ستاره ی ۲۵ اله در وبسایت رسمی خود نوشت : دیشب همه چیز تمام ششد و من در حال حاضر با رئال مادرید هستم . همیشه می خواستم در اسپانیا باشم چون پیوند عمیقی با این کشور دارم . حالا من برای رئال مادرید بازی می کنم و این رویایی است که به حقیقت پیوسته است .
رسانه های اسپانیایی خبر از قرارداد پنج ساله به ارزش ۱۰ میلیون یورو داده اند .
او پنجمین هلندی رئال مادرید پس از رویستن درنت ؛ رود فان نیستلروی ؛ آرین روبن و وسلی اشناید.
دینل پاریخو ستاره جوان باشگاه رئال مادرید به طور قرضی به لیگ انگلیس رفت.
این بازیکن ۱۹ ساله با قراردادی ۱ ساله و به طور قرضی به تیم کوئین پارک رنجرز منتقل شد.
این هافبک جوان که فصل گذشته در تیم ب رئال مادرید بازی می کرد طی توافقات انجام شده بین دو باشگاه به مدت یک سال در این تیم انگلیسی توپ خواهد زد.
این بازیکن می تواند امسال به همراه این در لیگ برتر انگلستان بازی کند.
ارین روبن ناراحتی خود را از مصدومیت شدید هموطن و همتیمی خود ابراز کرد.
ویسلی اشنایدر یکی از ارکان اصلی تیم رئال مادرید دیروز در بازی دوستانه این تیم در برابر ارسنال با تکل خطرناک دیابی به شدت مصدوم شد.
ارین روبن در این مورد گفت :
باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می اید ولی به نظر مصدومیت بسیار شدیدی می امد که این مایه تاسف و ناامیدی است.
اشنایدر بازیکن بسیار خوب و انسانی بزرگ است .
فردا او باید از پای خود عکس و ام ار ای بگیرد و امیدوارم خبر خوبی برای او حاصل شود.
روبن در مورد انتقال قریب الوقوع فان در فارت نیز گفت :
دوست ندارم که فعلا در مورد این انتقال صحبت کنم و در حاضر فقط باید در مورد اشنایدر صحبت کنیم این اتفاق بسیار ناگواری برای اشنایدر بود و ما نمی توانیم در مورد دیگر بازیکنان صحبت کنیم.
مدافع قديمي رئال مادريد در سخنان خود از مهاجم منچستريونايتد درخواست كرد تا به پيشنهاد اين تيم پاسخ مثبت دهد.
به نقل از ماركا، ميشل سالگادو اظهار داشت: رئال مادريد پيشنهاد طبيعي براي خريد رونالدو پرتغالي ارائه كرده و بازيكنان مادريدي نبايد ناراحت باشند. طبيعي است كه رئال با تمام وجود دنبال رونالدو باشد.
وي افزود: از طرفي (سر الكس) فرگوسن نيز حق دارد در مورد از دست دادن رونالدو حساس باشد و در اين انتقال كارشكني كند. اين مشكلات به ما ربطي ندارند.
سالگادو عنوان كرد: بازيكن هستيم و بايد فقط به فوتبال فكر كنيم؛ اما اميدوارم مياتوويچ و شوستر نهايت تلاش خود را در مورد به خدمت گرفتن رونالدو بكنند. شخصا از رونالدو خواهش مي كنم به رئال مادريد پاسخ مثبت دهد.
این هم جدیدترین اخبار موجود خدمت دوستان عزیز خودم .
و این هم هدیه من واس رئالیهای عزیز:
لباس اول رئال:
لباس دوم رئال:
لباس دروازه بان رئال:
زنده باد رئال مادرید
گزارش بازی دیشب به نقل از سایت رسمی باشگاه:نقل قول:
در دقیقه 6 ضربه روبینهو را آلمونیا گرفت.بازی را آرسنال در دست داشت.والکات خطرناک ترین بازیکن آرسنال بود.دودک چند عکس العمل خوب داشت.بهترین موقعیت نیمه اول تیم شوت ژاوی گارسیا از 30 متری بود.در دقیقه 38 کلیچی با شوت سنگین خود جواب شوت گارسیا را داد.در دقیقه 39 پاس در عمق گوتی به رائول نرسید.اشنایدر-روبن و نیستلروی بازیکنانی بودند که در اوایل نیمه دوم وارد بازی شدند.(دقیقه 46).در دقیقه 48 میشل سالگادو که در بازی قبل یه پاس گل داده بود اینبار بر روی ون پرسی مرتکب خطای پنالتی شد و آده بایور در دقیقه 49 توپ رو وارد دربازه کرد و آرسنال 1 بر 0 جلو افتاد.اما وسلی اشنایدر در نبرد میانه میدان توسط آدوب دیابی بشدت مصدوم شد و در دقیقه 60 از بازی بیرون رفت.اما رئال دست از تلاش برنداشت.پاس خوب روبن به نیستلروی رسید و این بازیکن با یک ضربه تغریبا خوب دروازه آلمونیا رو تهدید کرد که این دروازبان توپ رو در دقیقه 68 مشت کرد.ولی بازی با همان یک گل به پایان رسید.
نکته مثبت بازی در ترکیب رئال بازی دادن شوستر به روبن دلارد بازیکن جوان خود بود که در اولین تجربه بین المللی خود توانست قهرمانی اروپا را با اسپانیا بدست بیاورد.
در این تورنومنت تیم هامبورگ که در بازی اول با نتیجه 2 بر 1 از رئال شکست خورده بود توانست تیم یوونتوس را با 3 گل مغلوب کند! و به لطف تفاضل گل بعنوان قهرمان این جام معرفی شد.تیم های رئال مادرید و آرسنال بطور مشترک دوم و یوونتوس بعنوان تیم چهارم انتخاب شد.
ترکیب رئال در این بازی:
دودک-سالگادو-تورس-هاینزه-گارسیا-دیارا(دلارد 78)-گوتی-کالخون(اشنایدر 46)(پارخو 60)
-باپتیستا(روبن 46)-روبینهو(ساویولا 60)-رائول(نیستلوری 46)
مطمنی دیابی بود ؟؟؟ فک کنم تراووره بودا !! من درست یادم نیست ! ولی عکسالعملش خیلی باحال بود وقتی تری رو زد !نقل قول:
این دیابی زیاد بازیکن مصدوم کرده...یه بار هم با نوک پاش زد وسط کله ی جان تری
هر چی فحش بلد بودم نثارش کردم ! طلب کار هم بود ! منم فک کردم مرد ! اونجوری که بردنش بیرون !!
لباس دوم تیم خیلی زشت شده
هر 2-3 سال یه بار باید خرابکاری کنن اینا
مشکی و خاکستری و بنفش و سرمه ای تیره مگه چشونه ؟!!!! که آبی ورمیدارن
آدم یاد چلسی میفته :|:|:|:|
【ツ】
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم همون دیابی بود خلاصه منظورم این بود که دیابی خیلی وحشیه ...آخه یه بازی دوستانه ارزش این کارها رو ندارهنقل قول:
امین جان لباس دومَش که قشنگه فک کنم دوست داشتی قرمز باشه لباس دوم رئال:d
فک کنم بحث در مورد دیابی بی فایده هستش چون به نظر من کل تیم ارسنال اینطوری هستن و فقط اون ولکات هستش که خطا نمیکنه اونم فقط بخاطر اینه که جیگرش رو نداره.
در ضمن یادتون نیست که بازی ارسنال چلسی بازی رفت فصل گذشته تری بد بخت رو چطوری زدن که رفت بیرون اون موقع گالاس زدش.
نقل قول:
کی بد صحبت کرد؟ دیگه بردن تیم دوم رئال این همه خوشحالی نداره
احمد جان اون تیکه ولکاتو خوب اومدی انقدر جوجس اگه تکل کنه خودش یه چیزیش میشه -ولی این لباس دوم منو یاد سال 2003 میندازه اون سالم لباس دوم رئال آبی بود
درسته اونم با یه پنالتی:27:نقل قول:
دیگه بردن تیم دوم رئال این همه خوشحالی نداره
ون در وارت رسما به رئال پیوست.
Official: VDV Joins Madrid
خدا کنه بتونه جای اسنایدرو پر کنه -از رونالدو خبری نیست ؟اون قضیه بارساش دروغ بود؟
اونم چه پنالتیی اصلا خطای روی فن پرس رو دیدین؟
ادم خندش میگرفت که اونو خطا گرفته رو سرش سر زده خطا گرفته خیییییلی مشکوک بود دقیقا مثل پنالتی که مقابل لاسک از ما گرفتند.
کلا فک کنم اگه این سیر طی بشه ما رکورد پنالتی دادن رو خواهیم داشت فک کن تو 3 بازی ما 2 پنالتی دادیم خییلی بده.