شما جواب همه رو دادي غير از ما!
شما هر بازی خواستی تو تاپیک دانلود بازی های psp درخواست بده. این هم آدرسش:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=107710
آقا شرمنده به خدا! پست شما دقیقا مصادف شد با پست بنده ی حقیر! ببخشید...نقل قول:
عزيزم دستت درد نكنه
ممنون
راستی یه خبر... ورژن دوم فرم ویر 3.95 GEN هم اومده. برای دانلودش برید اینجا:
ضمنا... یه چند تا اسکرین شات هم هست که میتونید ببینید:کد:http://www.psp-hacks.com/2008/06/06/custom-firmware-395-gen-2-released
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا... یه خبر دیگه اینکه، به نظر میآد سونی تو فرم ویر 4 قابلیتهای خیلی جالبی به psp اضافه کنه. مثلا پشتیبانی از فرمت DivX
كسي امتحان نكرد؟نقل قول:
جالبه!! بنده هم با فرم ویر 3.90 روی psp فت نصبش کردم. این ارور رو داد: "8002014C" دلیلشو نمیدونم. اگه چیزی پیدا کردم همینجا میگم!نقل قول:
با ورژن 3.90 روي اسليم نصبش كردم ولي اجرا نمي شه!
شرمنده که دیر جواب دادم. احتمالا اون موقع که شما پرسیدی من نبودم. به هر حال شرمنده...نقل قول:
كسي امتحان نكرد؟
فعلا 3.95 رو نصب نکنید چون نیازی بهش نیست همین 3.90 خوبه... در ضمن پچ دوم این فریم ویر هم اومده
ببین منم همون رم های ایرن رهجو رو گفتم دیگه قیمتی که میده با قیمت بازار فرق دارهنقل قول:
بله... تایید میشهنقل قول:
فعلا 3.95 رو نصب نکنید چون نیازی بهش نیست همین 3.90 خوبه.
لطفا اگه ممکنه آدرس یا شماره تلفن مغازه ای که مموری استیک با گارانتی ایران رهجو رو ارزونتر از خود ایران رهجو میده، به بنده بدید.نقل قول:
ببین منم همون رم های ایرن رهجو رو گفتم دیگه قیمتی که میده با قیمت بازار فرق داره
نميشه فرق داشته باشه،اونم با اين همه اختلاف قيمت ! كجا با اين قيمت مموري ميدن،آدرس بدين لطفا.نقل قول:
سفر بخیر musketeer
فریمور psp چجوری باید فهمید منوی خاصی داره
دوستان این پک خوبه من بگیرم 235 تومن
آقا دشمنت شرمنده .دستت درد نكنه كه امتحان كردي.نقل قول:
سلام ببخشید کسی میتونه قیمت psp piano black pack رو بهم بده و تمام متعلقاتشو کامل برام شرح بده.(فقط چیزی از قلم نیونته اگه میشه کامل باشه).
شما همین پیانو بلک رو پیشنهاد میکنید یا پک دیگه ای رو؟
یه سوال دیگه.
یکی از آقایون نوشته بود وقتی میخوان psp رو کپی خور کنن اونو به ورژن 1.5 downgrad میکنن حالا من یه سوال دارم اگه کسی فرم ور رو آپدیت بکنه psp از حالت کپی خور خارش نمیشه؟
اگه خارج میشه باید چکار کرد؟
ممنون
دوستان کسی بازی syphon p h i l t e r:combat ops را بازی کرده؟
ادامه همون Syphon F i l t e r:Logan's Shadow هست؟
شخصیتی که توی عکس combat ops هست همونی است که توی logan's shadow هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بازي فقط به صورت شبكه انجام ميشه .نقل قول:
ببخشید این wireless lan موجود در psp برای انجام بازی multiplayer هستش؟
قربونت برم... مرسینقل قول:
سفر بخیر musketeer
فریمور psp چجوری باید فهمید منوی خاصی داره
دوستان این پک خوبه من بگیرم 235 تومن
شما هنوز نخریدی؟! آقا بخر!! البته امروز من قیمت گرفتم از 3 جا، پکی که شما میگی، استاندارد پکه، حدودا 210-220
من یه چیزی بگم همینجا... از همین امروز انتظار داشته باشید، قیمت کنسولها بره بالا!! دیگه خود دانید.
کوچیکتیم!نقل قول:
آقا دشمنت شرمنده .دستت درد نكنه كه امتحان كردي.
قیمت پی اس پی و باتری و شارژرش، حدودا 210-220 تومن. (البته اگه نجنبید، گرون میشه!) مموری رو که 500 دفعه قیمت دادم! 2 گیگ اصل 40 تومن و 4 گیگ اصل 65 تومن و 8 گیگ اصل 120 تومن.نقل قول:
سلام ببخشید کسی میتونه قیمت psp piano black pack رو بهم بده و تمام متعلقاتشو کامل برام شرح بده.(فقط چیزی از قلم نیونته اگه میشه کامل باشه).
شما همین پیانو بلک رو پیشنهاد میکنید یا پک دیگه ای رو؟
یه سوال دیگه.
یکی از آقایون نوشته بود وقتی میخوان psp رو کپی خور کنن اونو به ورژن 1.5 downgrad میکنن حالا من یه سوال دارم اگه کسی فرم ور رو آپدیت بکنه psp از حالت کپی خور خارش نمیشه؟
اگه خارج میشه باید چکار کرد؟
ممنون
کیف 10 تومن. هدفون بستگی به خودتون داره. من یه EX-32 سونی گرفتم 21 تومن که شدیدا ازش راضیم!
ضمنا در مورد فرم ویر... ببینید، یه بابایی هست به اسم دارک الکس، ملقب به حاجی Dax!!!!!!!! که فرم ویر های سونی رو کرک میکنه و میده بیرون. که ملت بتونن هم آپدیت کنن، هم کپی خور باشن!! شما هم اگه بخوای آپدیت کنی، باید به فرم ویرهای ایشون آپ کنی تا دوباره پی اس پیت یوقت خدای نکرده، ارجینال نشه (!) اگه هم بشه که خوب... یه بار دیگه باید کپی خورش کرد! همین
ایشون درست میگن:نقل قول:
دوستان کسی بازی syphon p h i l t e r:combat ops را بازی کرده؟
ادامه همون Syphon F i l t e r:Logan's Shadow هست؟
شخصیتی که توی عکس combat ops هست همونی است که توی logan's shadow هست.
نقل قول:
اين بازي فقط به صورت شبكه انجام ميشه .
وای فای پی اس پی به درد بازی کردن چند نفره، انتقال فایل، اتصال به اینترنت میخوره. کلا، هر کاری که با بقیه ی وای فای ها میشه کرد، با مال پی اس پی هم میشه!!نقل قول:
ببخشید این wireless lan موجود در psp برای انجام بازی multiplayer هستش؟
جا داره باز هم تاکید کنم، به احتمال 99% کنسولها بزودی گرون میشن! بشتابید که درنگ جایز نیست! ای کسانی که 3 هفته است تو این تاپیک راهنمایی میگیرید!!!!!!
حالا دیگه خود دانید!
من شهرستانم و تا هفته ی دیگه نمیتونم بیام تهران چون امتحان دارم و بعد از امتحاناتم قصد دارم بخرم.
حالا اگه بره بالا حدودا چقدره؟؟؟
musketeer جان متعلقات داخل جعبه piano black رو خواستم اگه ممکنه کامل ممنون.
میشه راه های تشخیص رم تقلبی رو از اصل بهم بگین و اینکه باطری تقلبی هم هست؟
اگه هست اونم چطور میشه تشخیص داد؟
اصلا چیز هایی که میتونن بهمون تقلبی بندازن چیا هستن؟
ممنون.
تغيير رنگ هولوگرام مهمترين تفاوته ! البته نه تغيير رنگ معمولي,ايران رهجو تو سايتش توضيح داده. وجود تبديل مموري استيك Pro Duo به Pro هم از ديگر روش هاي تشخيص مموري اصله !گارانتي ايران رهجو هم نشان حتمي اصل بودنه مموريه ! ولي اگه گارانتي ايران رهجو نبود، دليل بر اين نيست كه اصل نباشه و توجه به ساير موارد كافيه ! ولي حتما تو psp امتحان كنيد كه magic gate داره يا نه ! اين مهمترين دليل اصل بودنه مموريه!نقل قول:
دوستان من نمايندگي ايران رهجو تو رشت زنگ زدم ! مموري 8 رو ميده 65 تومن ! 4 گيگ رو هم 35 تومن ! اونم با 5 سال گارانتي ايران رهجو ! ميگفت 8 گيگ قبلا 110تومن بود و الان شده 65 تومن ! اونم همين هفته !
چطور میشه تشخیص داد که magic gate داره یا نه؟نقل قول:
توي منوي اصلي(XMB) روي Memory Stick برو و مثلث رو بزن و از اونجا Information رو انتخاب كن(با فشار كليد ضربدر) و ببين magic gate رو unknown نزده باشه ! اگه unknown باشه يعني سوني اصل نيست !نقل قول:
ای بابا شما فک میکنی از رو هوا حرف میزنم! شما برو قیمت کن ببین من قیمت دارم که دارم میگمنقل قول:
موفق باشید
من از توپخونه این قیمتو گفتم ببینید شما درباره ی رم اشتباه میکنید رم اگه قرار باشه خود به خود خراب بشه تو همون هفته ی اول میشه رم که الکی خراب نمیشه مگه صدمه ی فیزیکی بهش بخوره که اون موقع گارانتی هم باطله پس اگه یه کم فک کنین میبینین این گارانتی مارانتی! الکیه شما از هر جا رم میخرین حتما یه هفته مهلت تست ازش بگیریننقل قول:
يه توضيح : باتري اصل شناختنش راه هاي زيادي داره ! مثلا هم رنگ نبودن سريال درج شده در پشت باتري با ساير متون پشت باتري ! معمولا بقيه لوازم جانبي اصل هستن ! ولي بهتره psp رو از يه جاي معتبر بخريد !
من فقط تعجب كردم.معذرت ميخوام! تأييد ميشه گفته شما ! اينجا هم مموري اصل با گارانتي ايران رهجو 65 هزار تومنه ! امروز پرسيدم ، ولي بازم ممنون و معذرت !نقل قول:
جاوید؟یه دفعه خیلی کمرنگ شدی؟دلم واست تنگ شد بابا یه ذره پررنگ شو!جان من!
میگم کسی این 3.93 و 3.95 کرک شده رو نصب کرده؟من راستش جرأت نمیکنم نصبشون کنم.M33 نیستن،تو سایت DAX هم نبودن...
شاید PSP این بنده خدا مال طرفای چین بود!اونوقت باید دایره رو بزنه!از کجا اینقدر مطمئنی که پی اس پیش مال ریجن 3 نیست؟(البته مال من ریجن 2 هست و ضربدر رو Back میگیره.اینم به لطف DAX ممکن میشه!)نقل قول:
توي منوي اصلي(XMB) روي Memory Stick برو و مثلث رو بزن و از اونجا Information رو انتخاب كن(با فشار كليد ضربدر) و ببين magic gate رو unknown نزده باشه ! اگه unknown باشه يعني سوني اصل نيست !
با سلام به همه دوستان
من قبلا هم سوال کرده بودم اما درست متوجه نشدم با اجازه شما دوباره می پرسم
من ایران نیستم یه psp slim خریدم 169 یورو اما می خوام کپی خورش کنم اینجا جائی نیست که این کار رو انجام بده
1.آیا من خودم می تونم کپی خورش کنم؟
2.اگه می شه که حتما می شه باطری پاندورا رو چجوری می تونم درست کنم؟
در ضمن psp دیگه ای هم در دسترس نیست
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید
سلام دوست عزيز ! لطفا ورژن فيرمور psp تو ذكر كن تا ببينيم راهي هست يا نيست !نقل قول:
ممنون از توضيحات به موقع شما. اين دوست عزيز هنوز psp نخريده و من يه دستورالعمل كلي دادم بهش ولي اگه psp شو مخصوص خاورميانه و اروپا(رجيون 2) انتخاب كنه دستورالعمل همينه. بازم ممنون از توضيحات تكميليه شما.نقل قول:
کدوم رجیون بهتره؟؟نقل قول:
میشه شماره ی رجیون هارو بهم بگید.
ممنون.
مسلما رجيون 2 كه مخصوص خاورميانه و اروپا و اقيانوسيه و افريقاست واسه ما ايرانيا بهتره ! ولي كيفيت اونا برابره! رجيون 1 مخصوص امريكاست اشتباه نكنم! 3 هم شرق آسيا !نقل قول:
سلام بچه ها
ديروز رفتم دنبال psp
گفت فقط پكه star war دارم
به نظرتون خوبه همينو بگيرم يا نه؟
ورژن fw 3.90 هستنقل قول:
اين پك رو چند ميدن؟ احتمالا گرونتره! بهتره بگردي همون پيانو بلك رو پيدا كني! آخه اين ماله بازي جنگ ستارگانه و الكي گرونتره ! هرچند متعلقاتشو نميدونم ببين اگه كاملتره بخر !نقل قول:
مموری رو فقط کسایی که 200 تا مموری تقلبی و اصل دیده باشن میتونن تشخیص بدن. اونم فقط از روی جنس پلاستیکش... کلا مموریهای تقلبی رو خیلی خوب میسازن! بهترین کار اینه که از نمایندگی رسمی بگیرید. حالا چه سونی چه سن دیسک! البته اگه از جای دیگه گرفتید، حداقل مجیک گیت رو چک کنید که ساپورت کنه.نقل قول:
میشه راه های تشخیص رم تقلبی رو از اصل بهم بگین و اینکه باطری تقلبی هم هست؟
اگه هست اونم چطور میشه تشخیص داد؟
اصلا چیز هایی که میتونن بهمون تقلبی بندازن چیا هستن؟
ممنون.
باتری رو که چند صفحه پیش با عکس و نمودار و همه مدله توضیح دادم! غیر از اون شارژر هم باید چک کنید. معمولا شارژر ها دو تکه نیستن. البته شارژر ارجینال دو تکه هم داریم... ولی من فقط یدونه شارژر ارجینال دو تیکه دیدم... و در عوض 4 نفر رو دیدم که بهشون شارژر دو تیکه قلابی انداختن!
یکی از دلایلی که میگم استاندارد پک بگیرید، همینه! همه نگران لوازم جانبی تقلبی هستن!
ضمنا اگه از جای معتبر بگیرید، شانس اینکه قطعه تقلبی گیرتون بیاد، روی محور صفر مماس میشه!! (به صفر میل میکنه!)
دست بر قضا من هم دارم همینو پیگیری میکنم! تو سایت رسمی سونی خاورمیانه، نمایندگی های رسمی ایران رو زده. با آدرس و شماره تلفن... یکیشون همینو بهم گفت ولی من با خود ایران رهجو حرف زدم(!) گفت همون 120 تومنه! حالا باز هم پیگیری میکنم.نقل قول:
دوستان من نمايندگي ايران رهجو تو رشت زنگ زدم ! مموري 8 رو ميده 65 تومن ! 4 گيگ رو هم 35 تومن ! اونم با 5 سال گارانتي ايران رهجو ! ميگفت 8 گيگ قبلا 110تومن بود و الان شده 65 تومن ! اونم همين هفته !
مهمترین فرق مموری اصل و تقلبی تو سرعتشونه! وگرنه... بله... مموری هیچ قطعه مکانیکی نداره که به مرور خراب بشه. مموری اصل بهترین سرعت رو داره که موقع بازی کردن خیلی مهمه. شاید برای گوشی و دوربین های خونگی مهم نباشه... ولی برای psp و دوربینهای حرفه ای خیلی مهمه...نقل قول:
رم اگه قرار باشه خود به خود خراب بشه تو همون هفته ی اول میشه رم که الکی خراب نمیشه مگه صدمه ی فیزیکی بهش بخوره که اون موقع گارانتی هم باطله پس اگه یه کم فک کنین میبینین این گارانتی مارانتی! الکیه شما از هر جا رم میخرین حتما یه هفته مهلت تست ازش بگیرین
به هر حال، هر کی هر جور دوست داره، و از هر کجا که دوست داره، هر مارکی که دوست داره، با هر قیمتی که میتونه، هر حجمی دوست داره مموری بگیره! بنده فقط نظرمو میگم.
جاوید که گفت بیرنگ میشم!! یه مقدار مشغله داره... اصلا منتظر بهونه بود به نظرم!!نقل قول:
جاوید؟یه دفعه خیلی کمرنگ شدی؟دلم واست تنگ شد بابا یه ذره پررنگ شو!جان من!
میگم کسی این 3.93 و 3.95 کرک شده رو نصب کرده؟من راستش جرأت نمیکنم نصبشون کنم.M33 نیستن،تو سایت DAX هم نبودن...
راستش من هم جرئت نکردم تست کنم!! نم فقط به حاجی DAX اطمینان دارم!!
بله به راحتی متونید کپی خورش کنید، ولی به شرط داشتن باتری پانادورا و مجیک مموری!! که ساختشون راحته. فقط باید یه پی اس پی کپی خور شده کنار دستتون باشه! بنا براین بدون پی اس پی دیگه، نمیشه.نقل قول:
1.آیا من خودم می تونم کپی خورش کنم؟
2.اگه می شه که حتما می شه باطری پاندورا رو چجوری می تونم درست کنم؟
در ضمن psp دیگه ای هم در دسترس نیست
فقط یه راه دارید، اینکه بگردید تو eBay یه باتری پانادورا و یه مجیک مموری بخرید. با مسئولیت خودتون البته!!
فکر نکنم فرقی کنه... چون با فرم ویر کپی خور، میشه حتی فری ریجنش کرد!!نقل قول:
کدوم رجیون بهتره؟؟
سلام... نه!! به نظر من استاندارد پک بگیرید!!نقل قول:
سلام بچه ها
ديروز رفتم دنبال psp
گفت فقط پكه star war دارم
به نظرتون خوبه همينو بگيرم يا نه؟
دوستان,بهترين هدفون واسه psp قيمتش چنده؟
آخه مشكل اينجاست كه منم به خود ايران رهجو زنگ زدم،شماره نمايندگي رشت رو دادن, 2 تا نمايندگي تو رشت دارن ! هر دوتا گفتن قيمت جديد خيلي كمتر از هفته پيشه ! يكيشونم اين قيمتا رو داد,اون يكي هم گفت فردا قيمت مياد دستش و هردو گفتن با 5 سال گارانتي ايران رهجو ميدن مموري سوني رو ! من موندم نكنه "ايران رهجو" خودشم تقلبيش وجود داره ! حالا بايد ايران رهجوي اصلي رو پيدا كرد !نقل قول:
من الان کریتیو دارم خیلی راضیم کیفیت فضاست! 17 تومن خریدمنقل قول:
متعلقات داخل piano pack رو میخواستم لطفا.