ببخشید Pedarm_sad شرمنده ولی بعد از خاموش شدن و دوباره روشن موندن بستگی به آمپر باتری داره اگه آمپرش پایین باشه 2 تا5 دقیق بیشتر نمیمونه پس من پیشنهاد میکنم یه باتری شارژی با آمپر بالا استفاده کنید.
ببخشید Pedarm_sad شرمنده ولی بعد از خاموش شدن و دوباره روشن موندن بستگی به آمپر باتری داره اگه آمپرش پایین باشه 2 تا5 دقیق بیشتر نمیمونه پس من پیشنهاد میکنم یه باتری شارژی با آمپر بالا استفاده کنید.
مرسی از دوستان بابت جواباشون
یه سوال دیگه ای هم داشتم:
1-تلویزیون من سری s سونی هستش و 1080i و 750p رو ساپورت میکنه و کابل HDMI رو هم داره .حالا
میخواستم بدونم که این TV ما کیفیت HD مدل elite رو که کابل HDMI داره میتونه اجرا کنه یا باید 1080p باشه تا
ساپرتش کنه؟؟؟
2-یکی هم اینکه میشه با کابل 6 فیشی کیفیتHD رو بدست اورد اگه TV معمولی باشه؟؟؟
ممنون:40::40:
خوب من هم از باتری با امپر بالا استفاده میکنم که هر سری حدودا 40 تا 45 دقیقه روشن میمونهنقل قول:
و بعد خاموش میشه و دوباره وقتی دکمه رو میزنم روشن میشه تا 45 دقیقه و ...
خیالت راحت دسته ها بیسیمن. memmory card 256 هم همراه با arcade بت میدن.نقل قول:
راستی در مدل arcade دسته ها سیم دار (usb) هستش؟ و قیمت memory card رو هم خواستم.
آره ساپورت میکنه. مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
1-تلویزیون من سری s سونی هستش و 1080i و 750p رو ساپورت میکنه و کابل HDMI رو هم داره .حالا
میخواستم بدونم که این TV ما کیفیت HD مدل elite رو که کابل HDMI داره میتونه اجرا کنه یا باید 1080p باشه تا
ساپرتش کنه؟؟؟
نه. کیفیت hdmi خیلی فرق داره. زمین تا آسمون. HDMI بهتره.نقل قول:
-یکی هم اینکه میشه با کابل 6 فیشی کیفیتHD رو بدست اورد اگه TV معمولی باشه؟؟؟
سلام.من هم xbox elite خریدم.یه سوال دارم:
من برای اینکه زیاد داغ نکنه سمت راستش پنکه میزارم اشکالی نداره؟
:20:
يه پنكه سقفيم بزار بالا سرش !!! :31: ( شوخي )نقل قول:
نزاريم چيزي نميشه دوست عزيز نگران نباش !!!
تجربه نشون داده هيچ گونه فني به درد نميخوره !!!
حتي همون Inter Cooler !!!
اين كار هيچ تاثيري نداره هيچ باعث صدمه زدن به 360 هم ميشه بهترين كار 12 ولت كردن فنهاي 360 هست و روشهاي كولينگ.نقل قول:
آقا ببخشيد مثل اينكه با هم پست داديم.:20:
من وقتی بازی میکنم همش حواسم به اینه که زیاد داغ نکنه. واسه من که خیلی ترس داره.نقل قول:
چطوری این کارو انجام بدم؟ (12 ولت كردن، روشهاي كولينگ):20:
بايد 360 رو باز كني و فنهاش رو به يه منبع 12 ولت وصل كني اگه ميخواي بازش كني آموزش 12 ولت كردن تو سايتهانقل قول:
زياده.البته من خودم 360 ام رو هيچ كاريش نكردم فقط بايد يه جايي بزاري كه اطرافش بسته نباشه تا راحت هوا بهش
برسه. چون 360 هاي جديد كه مادربرد فالكن دارن اگه باهاش راه بياي مشكل پيدا نميبكنن.حالا ديگه تصميم با خودته.
اما بهتره هر 3 ساعت يكبار يه استراحت 1 ساعته بهش بدي.
اگه تو لایو قصد بازی کردن دارید 12 ولت نکنید که کنسول بن خواهد شد. آموزش 12 ولت کردن در همین تاپیک هست. البته روش 12 ولت هم تاثیر چندانی روی خنک کردن کنسول نداره
موفق باشید
سلام
بنده مانیتورم رو به 360 وصل کرده بودم حالا که میخوام به pc وصل کنم تصویر بالا نمیاد ولی همچین که به 360 وصل میکنم با بالاترین کیفیت بالا میاد لطفا کمک کنید.
در ضمن pc رو با یه مانیتور crt که امتحان میکنم تصویر بالا میاد فقط با LCD LG L1520B مشکل دارم.
12 ولت کردن تاثیری نداره(اگر داشت خود مایکروسافت اینکار رو میکرد)بهترین کار قرار دادن کنسول در یک جای باز و خرید فن با نمایشگر دما.
یه چنتا سوال:
1 : هارد های xbox از طریق usb به دستگاه وصل میشه ؟
اگه جواب بله هست : میشه هارد های اکسترنال کامپیوتر رو بهش وصل کرد و بازی توش ریخت ؟
2: فکر میکنین تا آخرای فروردین برد جاسپرر وارد ایران بشه؟ اگه این برد بیاد قیمت کنسول دوباره بالا میره یا تو همین حدود میمونه؟
چون میگن مایکروسافت قیمت کنسولهای فالکون رو آورده پایین که زود فروش بره و جاسپر رو جایگزین کنه
3: این کنسولهایی که فروشگاهها قیمت میزنن کپی خور شده هستن یا بعد که خریدی باید بدی کپی خور کنن ؟ معمولا چقدر میگیرن واسه کپی خور کردن؟
1.فكر نمي كنم با Usb وصل بشه !!!نقل قول:
2.به نظر من 100% گرون ميشه !!!
3.معمولا كپي خور شده هستند !!!
حدودا فكر كنم 20 الي 30 تومن ميگيرن ...
سلام بچه ها منم ميخوام بگيرم . حالا آخرين قيمتي كه از 360 داريد و بگيد . اگه آدرسي داريد تو تهران اونم بگيد مرسي .
فقط بگيد چيو بايد رعايت كنم تو خريدش اگه لازمه مرسي
سه مدل وجود داره كه همه داراي برد falcon هستن:نقل قول:
ARCADE بدون هارد با يك عدد دسته بي سيم و يك مموريه 256MB رنگش هم سفيد هست
PERMIUM با يك عدد هارد 20GB و يك دسته بي سيم رنگش هم سفيد هستش
ELITE به يك عدد هارد 120GB و يك دسته بي سيم رنگش هم مشكي هستش
شما از بين PERMIUM و ELITE يكيو انتخاب كني به صرفه تر هستش برات چون الان اين dashboard جديد كه اومده
اين امكان رو ميده كه بازيو بريزي روي هارد كه باعث كمتر شدن صداي كنسول ميشه.
قيمتارم نميدونم فقط ميتونم بگم خيلي اومده پايين !!!
مثلا Arcade حدودا 250000 يا Elite حدودا 460000 و Permium هم 380000
البته يه نكته هم اضافه كنم كه Permim 60GB هم داريم ...
خوب دوستان چند تا سوال دیگه از شما عزیزان داشتم (دیگه ببخشید مجبوریم بپرسیم:blush:)
1-ما چی رو باید به هنگام خرید وبعد اون رعایت کنیم؟؟؟؟
2-در مورد اینتر کولر و 12 ولتی کردن هر کس یه چیزی میگه یکی میگه اینترکولر لازمه یکی میگه 12 ولتی یکی
میگه هیشکدوم یکی میگه اگه 12 ولتی کنی تو لایو بن میشی یکی میگه با امکانات جدید داشبورد نیازی به اینا نیس:blink::wac::wac:
ما اخرش چیکار کنیم؟؟؟؟
3-اگه بشه دوستان بگن خودشون کنسولشونو چطور نگهمیدارن(منظور از لحاظ 12ولت و فن وکولر
و....) تا ما از این سردرگمی هم خلاص بشیم و بریم بخریم و ..:8::8:
4-اگرم بشه یه جوری بگین که از کجای تهران بخریم یا واسمون ارسال کنن که دیگه مدیون میشیم:31:
ممنون عزیزان:40::40::11:
سلام دوستان.
این درایو لایتون بلاخره هک شد یا نه؟
الان اگه کسی از اون ور آب کنسول بیاره حدودا چقدر باید خرج کنه برای کپی خور کردن؟(لطفا قیمت دقیق باشه)
چون اگه خدا بخواهد میخوام بگم برام بیارن میخواهم ببینیم چقدر اختلاف قیمت داره اگه خیلی نباشه از همین جا تهیه کنم.
بله .کپی خور شده.30تا 40تومان (نکست جن ببری مطمئن تره)
1.خیر پورت مخصوص داره
2.سیاست مایکروسافت کاهش قیمت برای حفظ سهم فروش میباشد و بعید است افزایشی در کار باشد
3.معمولا کپی خور شده هستند(البته قبل از خرید بپرسید) 30تا40تومان
بیشتر توضیح بده... از یک کابل برای xbox و pc استفاده میکنی؟ آیا مانیتورت جای 2تا کابل داره ؟(هم analog هم digital) .نقل قول:
سلام
بنده مانیتورم رو به 360 وصل کرده بودم حالا که میخوام به pc وصل کنم تصویر بالا نمیاد ولی همچین که به 360 وصل میکنم با بالاترین کیفیت بالا میاد لطفا کمک کنید.
در ضمن pc رو با یه مانیتور crt که امتحان میکنم تصویر بالا میاد فقط با LCD LG L1520B مشکل دارم.
از analog برای هر 2 تا استفاده کن شاید جواب بده . تنضیمات مانیتور هم auto کن بی تا ثیر نیست. فکر نکنم مشکل خاصی باشه . کابل ها رو جابجا بزن ... یا از این کارها .. باید درست شه.
تا هر وقت دوست داری سوال بپرس . وظیفمونه.نقل قول:
خوب دوستان چند تا سوال دیگه از شما عزیزان داشتم (دیگه ببخشید مجبوریم بپرسیم:blush:)
1-ما چی رو باید به هنگام خرید وبعد اون رعایت کنیم؟؟؟؟
2-در مورد اینتر کولر و 12 ولتی کردن هر کس یه چیزی میگه یکی میگه اینترکولر لازمه یکی میگه 12 ولتی یکی
میگه هیشکدوم یکی میگه اگه 12 ولتی کنی تو لایو بن میشی یکی میگه با امکانات جدید داشبورد نیازی به اینا نیس:blink::wac::wac:
ما اخرش چیکار کنیم؟؟؟؟
3-اگه بشه دوستان بگن خودشون کنسولشونو چطور نگهمیدارن(منظور از لحاظ 12ولت و فن وکولر
و....) تا ما از این سردرگمی هم خلاص بشیم و بریم بخریم و .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.نمیخواد چیزی رو رعایت کنی فقط حواست جمع باشه که بهت نندازن هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ تجهیزات داخل جعبه.منظورم اینه که یک وقت مثلا elite بدون کابل hdmi بهت ندن و ...... بعد از خرید هم حواست باشه زیاد بازی نکنی چون چشمات داغون میشه:31: ولا xbox هیچ چیزیش نمیشه.:8:
2. درمورد بن شدن که راست میگه دوست عزیزمون آخه من هم شنیدم. در مورد داغ کردن هم بهت بگم که داغ نمیکه از وقتی برد falcon اومد این مشکل حل شد دیگه خیالت راحت من خودم روزانه 7 ساعت بازی میکنم حتی داغ هم نمیکنه . من فکر مینم که اکثر دوستانی که یک xbox سوزوندن و دوباره گرفتن از بابت داغ کردن خیلی ناراحتن . ولی باید بگم که این مدل های جدید این اتفاقا نمیوفته براشون. اینقدر ترس تو دل بچه ها راه ندین.:46::20:
3. من که همونطور که گفتم نه فن دارم نه کنار کولر میزارم نه دورش محافظ نه بادیگارد دور و ورش گذاشتم:31:
روزی 7 ساعت هم با هاش بازی میکنم. نه داغ میکنه نه سه چراغ. عمودی یا افقی گذاشتن هم تاثیری نداره. یک نفر دیگه هم برات مثال میزنم : همین resident_evil :31: روزی 8 ساعت کمه کمشه :31:.. تازه یکی از این مدل های قدیمی سوزونده اما از وقتی از این جدیدا گرفته روزانه اینقدر بازی میکنه اما هیچ اتفاقی هم واسش نیوفتاده و نمی یوفته.:8:
[QUOTE=iranian_ boy;3495659]بیشتر توضیح بده... از یک کابل برای xbox و pc استفاده میکنی؟ آیا مانیتورت جای 2تا کابل داره ؟(هم analog هم digital) .
از analog برای هر 2 تا استفاده کن شاید جواب بده . تنضیمات مانیتور هم auto کن بی تا ثیر نیست. فکر نکنم مشکل خاصی باشه . کابل ها رو جابجا بزن ... یا از این کارها .. باید درست شه.
مانیتورم یه جای آنالوگ داره و کابل رو جدا می کنم برای هرکدام جدا یعنی برا pc جدا وصل میکنم برای 360 هم جدا جالب ابنجاست که اگه با یه مادگی هم کابل pc و 360 رو به مانیتور وصل کنم و 360 خاموش باشد pc تصویر بالا میاره ولی وقتی کابل 360 رو قطع میکنم pc تصویر بالا نمیاره
سلام من هم میخوام 360 elite بگیرم یک توضیحی در مورد تجهیزات داخلی مثل دسته کابل و غیره بدید و ریجین مال کجا باشه بازیهاش چنده و چه ویندوزی میشه روش نصب کرد آیا ویستا روساپورت میکنه درایورشو کجا هک میکنن و توضیحاتی که می دونید لازمه
چیزایی که توی پک الیت هست: کنسول مشکی با هارد 120gb + دسته بیسیم مشکی + کابلهای component,hdmi,ethernetنقل قول:
هیچ سیستم عاملی هم روش نصب نمیشه ...
GL
x360 الان تو بازار چنده؟بالای 350؟
بابا جون هر كي دوست دارين صفحه هاي قبلم بخونين ...
دوستان یه سوال دیگه:
1-نسخه پرمیوم 60 , پورت hdmi داره ولی فقط کابل hdmi نداره؟؟؟ یعنی میخوام بگم با خریدن کابل به صورت
جداگانه واسه این پرمیوم میشه به کیفیت فول hd سری الیت رسید؟؟؟؟اونوقت اگه اینجوری باشه من اگه کابلو
جداگانه بخرم واسم می صرفه یا واسه دیدن بهترین کیفیت باید الیت بگیرم؟
2-یکی هم اینکه میگن سری الیت از لحاظ امنیت و نداشتن مشکل از پرمیوم بهتره:18: شما قبول دارین یا نه؟؟؟
من کی میتونم یه پیغام خصوصی بفرستم؟؟؟؟ پستام که رسیده نزدیک 13 14 تا :19::19::19: اخه کار مهمی داریم.
1- میتونی خیلی راحت کابل رو از بیرون تهیه کنی.. و بهترین تصویر رو بگیری..نقل قول:
1-نسخه پرمیوم 60 , پورت hdmi داره ولی فقط کابل hdmi نداره؟؟؟ یعنی میخوام بگم با خریدن کابل به صورت
جداگانه واسه این پرمیوم میشه به کیفیت فول hd سری الیت رسید؟؟؟؟اونوقت اگه اینجوری باشه من اگه کابلو
جداگانه بخرم واسم می صرفه یا واسه دیدن بهترین کیفیت باید الیت بگیرم؟
2-یکی هم اینکه میگن سری الیت از لحاظ امنیت و نداشتن مشکل از پرمیوم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما قبول دارین یا نه؟؟؟
2- 100 درصد دروغه.. هرکسی این حرفو زده به من ادرسشو بده تا حالیش کنم..
مدل الیت و پریمیوم و حت ارکد هیچ فرقی بجزء وسایل جانبی ندارن.. که میتونی تمام وسایل رو از بیرون خریداری کنی..
فقط میتونی از یکی استفاده کنی.. و باید از هم جدا باشند..نقل قول:
مانیتورم یه جای آنالوگ داره و کابل رو جدا می کنم برای هرکدام جدا یعنی برا pc جدا وصل میکنم برای 360 هم جدا جالب ابنجاست که اگه با یه مادگی هم کابل pc و 360 رو به مانیتور وصل کنم و 360 خاموش باشد pc تصویر بالا میاره ولی وقتی کابل 360 رو قطع میکنم pc تصویر بالا نمیاره
مهزیار درسته که مدل های جدید خرابیشون خیلی کم شده.. ولی باز هم من دیدم که بعضی ها دستگاهشون فالکون بوده و مشکل 3 چراغ گرمای براشون پیش اومده..نقل قول:
تا هر وقت دوست داری سوال بپرس . وظیفمونه.
1.نمیخواد چیزی رو رعایت کنی فقط حواست جمع باشه که بهت نندازن هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ تجهیزات داخل جعبه.منظورم اینه که یک وقت مثلا elite بدون کابل hdmi بهت ندن و ...... بعد از خرید هم حواست باشه زیاد بازی نکنی چون چشمات داغون میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولا xbox هیچ چیزیش نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. درمورد بن شدن که راست میگه دوست عزیزمون آخه من هم شنیدم. در مورد داغ کردن هم بهت بگم که داغ نمیکه از وقتی برد falcon اومد این مشکل حل شد دیگه خیالت راحت من خودم روزانه 7 ساعت بازی میکنم حتی داغ هم نمیکنه . من فکر مینم که اکثر دوستانی که یک xbox سوزوندن و دوباره گرفتن از بابت داغ کردن خیلی ناراحتن . ولی باید بگم که این مدل های جدید این اتفاقا نمیوفته براشون. اینقدر ترس تو دل بچه ها راه ندین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. من که همونطور که گفتم نه فن دارم نه کنار کولر میزارم نه دورش محافظ نه بادیگارد دور و ورش گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزی 7 ساعت هم با هاش بازی میکنم. نه داغ میکنه نه سه چراغ. عمودی یا افقی گذاشتن هم تاثیری نداره. یک نفر دیگه هم برات مثال میزنم : همین resident_evil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزی 8 ساعت کمه کمشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. تازه یکی از این مدل های قدیمی سوزونده اما از وقتی از این جدیدا گرفته روزانه اینقدر بازی میکنه اما هیچ اتفاقی هم واسش نیوفتاده و نمی یوفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید اینو بدونید که هر وسیله ای برقی خراب خواهد شد.. قبلا 360 یکمی زود تر از حد معمول خراب میشود.. اما الان به حالت معمولی برگشته..
یه خواهشی هم از دوستان عزیزی که اینجا کاربلد هستن داشتم البته ببخشین چون من نمیتونم پیغام بفرستم(چون
هنوز عضو جدیدم) این درخواستو از شما عزیزان میکنم و اون هم اینه که اگه هر کدوم تونست ایمیلی از خودش رو واسم
پیغام خصوصی کنه تا من چند تا سوال ازشون که اینجا نمیشه پرسید(مثه از کجا بخریم و .....) بپرسم تا دیر نشده.
شرمنده دیگه:45::blush:
ممنون عزیزان:40::11::40:
بچه ها من میخوام کنسولم رو که مدل هیلو ادیشن هست رو بفروشم با تمام وسایل +25 تا بازی و یه دسته
به نظرتون چند میخرن؟ریجن یو سی و مادربرد فالکون
بابا همین جا به پرس بچه ها همه از خودین..نقل قول:
یه خواهشی هم از دوستان عزیزی که اینجا کاربلد هستن داشتم البته ببخشین چون من نمیتونم پیغام بفرستم(چون
هنوز عضو جدیدم) این درخواستو از شما عزیزان میکنم و اون هم اینه که اگه هر کدوم تونست ایمیلی از خودش رو واسم
پیغام خصوصی کنه تا من چند تا سوال ازشون که اینجا نمیشه پرسید(مثه از کجا بخریم و .....) بپرسم تا دیر نشده.
شرمنده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blush:
ممنون عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم خواستی تو پروفایل دوستان پیغام بگزار...
مثلاً این پروفایل من هست..
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=262086
هیلو و پریمیوم تقریباً یکی هستند...الان پریمیوم رو نو میدن 350 تا 380 تومن..نقل قول:
بچه ها من میخوام کنسولم رو که مدل هیلو ادیشن هست رو بفروشم با تمام وسایل +25 تا بازی و یه دسته
به نظرتون چند میخرن؟ریجن یو سی و مادربرد فالکون
دسته دوم هم بستگی به کار کرد دستگاه داره.. با توجه به اینکه دستگاه شما هیلو هست و uc و با یک دسته اضافی... باید حدود 300 تومن از شما بخرن...
این save های بازیهای xbox معمولا هر کدوم چقدر حجم دارن من از یکی شنیدم هر کدوم حدود 100 MB فضا میگیره راسته؟
اگه اینجوری باشه حافظه 256 مگابایتی آرکید دو تا سیو بیشتر جا نمیگیره که
از 500Kb داره تا برو بالا !!!نقل قول:
همه بازي ها حجمشون زياد نيست ...
اگه از یکی استفاده کنم pc تصویر بالا نمیاره مجبورم از هردو استفاده کنم و 360 خاموش باشد وکابلش وصل باشد تا pc تصویر بالا بیاره کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممک.نقل قول:
جایی رو میشناسید که به صورت آنلاین بشه بازیهای xbox رو خرید (بجز بازی سنتر)
از خروجی آنالوگ هم برای xbox و هم برای pc استفاده کن. هر وقت xbox خواستی اونو وصل کن و هر وقت pc خواستی pc.. از digital استفاده نکن. اینجوری جواب میده؟نقل قول:
اگه از یکی استفاده کنم pc تصویر بالا نمیاره مجبورم از هردو استفاده کنم و 360 خاموش باشد وکابلش وصل باشد تا pc تصویر بالا بیاره کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممک.
خیلی از سایت ها این کار را می کنند. اگرچه درست نیست در اینجا نام سایت ها برده بشه.نقل قول:
1-دوستان تو بازی سنتر حرفای عجیبی میزنن و میگن اگه رو دستگاهت اگه فالکون باشه cooling نکنی ماکس نباید بیش از 2 3 ساعت بازی بکنی میخواستم بپرسم بدونم درسته یا نه.
من خیلی تو این مورد وسواسی هستم و از اون حلقه مرگ هم خیلی می ترسم:41::45::19::19::19::19: واسه همین خیلی از این نوع سوالا مبپرسم
2-یکی هم اینکه اگه فالکون خودش x-clamp شده پس اگه سوخت چطوری احیاش میکنن؟؟؟؟:jealous: