آيا هنگامیکه برنامه pc suite رو سیستم نصب نباشه میشه گوشی رو در حالت file transfer mode به سیستم وصل کرد. منظورم اينه که آيا کامپیوتر گوشی را بصورت درست شناسايي ميکنه؟
ممنون.
Printable View
آيا هنگامیکه برنامه pc suite رو سیستم نصب نباشه میشه گوشی رو در حالت file transfer mode به سیستم وصل کرد. منظورم اينه که آيا کامپیوتر گوشی را بصورت درست شناسايي ميکنه؟
ممنون.
ممنونم دوست عزيز.ببخشيد يه سوال ديگه.نميشه با Dial Up آپديت كرد؟نقل قول:
میشه ولی یکمی بیشتر طول میکشهنقل قول:
آره هیچ مشکلی هم نداره.من نصب نکردمنقل قول:
این برنامه convertor مال خود گوشی عجب چیز جالبیه. نسبت واحدهای پولی کشورها رو بهش بدین. ایران هم اضافه کنید . و حالشو ببرین. تو خارج به درد میخوره!!
خيلي با حال بود ...نقل قول:
من تازه فهمیدم اینکه هی میگن پی 990 گوشی بیزینس هست یعنی چی !؟نقل قول:
یه برنامه handy expense هم نصب کنید واسه مخارج روزانه . خودش اتوماتیک همه رو جمع میزنه و کار سررسید رو انجام میده. تازه فهمیدم عجب گوشی باحالی دارم!!!
حقشه اینقدر گرون شده!!
خوب که عین سوخول ها نفروختمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:8:نقل قول:
نسبت ارز کشورها نسبت به هم که مدام در حال تغییره.چه جوری گوشی این کار رو میکنه؟:41:نقل قول:
ما که تو خوابم پامونو اونور آب نذاشتیم.خارجم کجا بود؟:31:
نسبت به ایران زیاد تغییر میکنه ولی تقریبا ثابته!! حدودش مهمه که با اختلاف 30 40 تومن نهایت درست میگه.نقل قول:
ایشالا قسمت بشه!!:10:
فایل pdf رو چطور باز میکنه ؟ وسطش هنگ میکنه یا نه ؟
من فایل با حجم 40 مگ رو تست کردم باز میکنه البته برای خوندن صفخه های بعدی مثل 100 یا 150 یه 20 ثانیه طول میکشه .نقل قول:
البته ربط زیادی به حجم نداره.نه اینکه فایل با هر حجمی رو باز کنه ها ولی مثلا من برنامه هفتگیم رو از روی سایت دانشگاه دانلود کردم و ریختم تو گوشیم. با اینکه حجمش کم بود ولی یه ساعت زور میزد تا این جدول هاشو رسم کنه.نقل قول:
نمیدونم شایدم مشکل فقط از گوشی من بوده.:13:
کسی تا بحال تونسته Pdf های ضمیمه کلیک رو بطور درست تو گوشی ببینه؟
من فونت فارسی رو گوشیم ریختم ولی بازم با برنامه +pdf حروف بصورت مربع نشون داده میشه...
برنامه repligo برای uiq3 اومده ؟
با این برنامه pdf+ هم سریع باز میکنه. و هم بهتر لود میکنه. فقط حجیمها رو یکم کند
درسته . ولی فایلهایی که متنی باشه زود باز میشه .نقل قول:
درست کردن جدول به خاطر اینکه باید اسکرین رو درست کنه طول میکشه . فونت رو هم نباید فراموش کرد . چون pdf فایل فونتشم باهاشه باید اون رو هم باز کنه . واسه همین طول میکشه .
درسته كلا اگه غير از متن چيز ديگه اي داشته باشه پردازش بيشتر ميشه.فكر كن CPU كامپيوتر من كه دو هسته اي 3600 هست براي يه فايل 5 مگابايتي چه قدر طول ميكشه حال اين P990 بدبخت با اون پردازنده 208 مگاهرتزي كه يك صدم اونم نيست ببين چي ميشه.نقل قول:
اگه لطف كني اين درخواست رو تو قسمت مربوطه مطرح كني بهترهنقل قول:
با تشكر
با خود گوشي كه فونتها رو درست نشون ميدهنقل قول:
در مورد لينكها هم فكر كنم من تونستم اين كار رو بكنم
نه بابا اینقدر کم نیست. 408 هست فکرکنم.نقل قول:
نه همونی که گفتمه. میتونی با برنامه swish ببینینقل قول:
[quote]
با خود گوشي كه فونتها رو درست نشون ميده
در مورد لينكها هم فكر كنم من تونستم اين كار رو بكنم
[quote]
یعنی شما فایل های ضمیمه کلیک رو بدون مشکل باز کردید؟
اگه تونستید چه فونت های فارسی ای رو گوشیتون ریختيد؟
منظورتون از فايل ضميمه كليك دقيقا چيه؟نقل قول:
اگه منظورتون لينك يه سايت ديگه است بايد رنگش آبي باشه و وقتي روش با قلم ميزني يه پنجره كوچولو باز ميشه كه از شما ميپرسه ميخواي با بروزر گوشي اونو ببينين يا نه؟
در ضمن من همون فونتهايي كه تو امضام هست رو استفاده ميكنم.
من یه هندزفری bh 206 نوکیا گرفتم. موقع زنگ خوردن آهنگ زاقارت خود هندزفری پخش میشه.
نمیشه عوضش کرد ؟ آخه خیلی از گوشی ها مثل a1200 موتورولا آهنگ خود گوشی رو تو هندزفری پخش میکنن. ولی پی 990 نه !!؟ گوشی همه چی رو ساپورت میکنه. مثل تماس صوتی و ... ولی این یکی نه.
آهنگ خود هندزفری اصلا جالب نیست. بعضی وقتا اصلا نمیفهمم زنگ میخوره !!
منظورم فایل های pdf ضميمه کلیک روزنامه جام جم هستش که ميشه از لينک زير دانلود کرد:نقل قول:
منظورتون از فايل ضميمه كليك دقيقا چيه؟
اگه منظورتون لينك يه سايت ديگه است بايد رنگش آبي باشه و وقتي روش با قلم ميزني يه پنجره كوچولو باز ميشه كه از شما ميپرسه ميخواي با بروزر گوشي اونو ببينين يا نه؟
در ضمن من همون فونتهايي كه تو امضام هست رو استفاده ميكنم.
کد:http://www.jamejamonline.ir/paperctgs.aspx?SID=251
سلام دوستان . من مي خوام گوشيمو آپديت كنم ولي وقتي برنامه Update Service را باز ميكنم اين پيغامو ميده
Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia.com. Application will terminate.
لطفا بگين اين پيغام چيه و چطوري ميشه اونو بر طرف كرد
شما اول به سایت ماکرومدیا برو و فلش پلیر رو نصب کن بعد از اون برنامه رو باز کن .نقل قول:
سلام
اصل p990i (فرانسوي)رو از كجا مي شه پيدا كرد؟
عزیز اصل مال 2 سال پیش بود .نقل قول:
الان همه گوشیا تو چین تولید میشه . فقط یه فرق داره اونم ابینه که واسه چه کشوری نولید میشه . اسیا . اروپا . امریکا .....
فقط از روی imel شاید بشه فهمید ( شاید ) . اگه عدد 6و5 یا 6و7 اون 00 بود واسه اروپا بوده .
البتع یه راه دیگه هم داره اونم اینکه با اپدیت سرویس وقتی وصلش کردی خودش میگه که واسه چه کشوری یا چه برندی ساخته شده .
اگه world 1 یا 2 بود خوبه .
وصل شدن به اینترنت با بلوتوث با p990i رو لطفا توضیح بدید
استارت_آپ و شات_دان پ990 رو چه جور میشه عوض کرد. یا مثل گوشی W810 منو رو تغییر داد آیکون رو نمیگم. صورت قرار گیری آیکون ها رو منظورم هست. مثلا به صورت دایره وار ماکنن.
دوست عزيز من تو سايته ماكرومديا هم رفتم و فلش پلير هم دانلود كردم كه البته پلاگين فلش پلير بود. ميشه دقيقا بگي چيو دانلود كنم چون تو سايته ماكرومديا نفهميدم چيو بايد دانلود كنم.نقل قول:
مرسي:10:
دوست عزیز اگه با گارانتی اصلی مثلاً کامتل بگیری میتونی مطمئن باشی که اصل هست ولی خوب باید یه 10 تا 15 تومنی بیشتر پیاده شی... در کل پشت گوشی های اصل فرانسه نوشته made in france و در ضمن در کناره های برچسب پشت گوشی که سریال نامبر روش هست بریدگی هايي قرار داره ...نقل قول:
اصل p990i (فرانسوي)رو از كجا مي شه پيدا كرد؟
میتونی سریال نامبر گوشی رو تو سایت پائین وارد کنی و اطلاعات کاملی در مورد جایی که گوشی تولید شده بهت میده...
در ضمن دقت کن که CDA گوشی مال world1 یا world2 باشه... برای اين منظور در حالت فلیپ بسته دگمه more رو بزن برو status رو باز کن در قسمت CDA باید عبارت CDA162007/1 یا CDA162007/2 وجود داشته باشه...کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i#CDA_list_for_Sony_Ericsson_P990i
معذرت میخوام لینکی که دادم اشتباه بود . آدرس درست برای کنترل سریال نامبر اینه:نقل قول:
دوست عزیز اگه با گارانتی اصلی مثلاً کامتل بگیری میتونی مطمئن باشی که اصل هست ولی خوب باید یه 10 تا 15 تومنی بیشتر پیاده شی... در کل پشت گوشی های اصل فرانسه نوشته made in france و در ضمن در کناره های برچسب پشت گوشی که سریال نامبر روش هست بریدگی هايي قرار داره ...
میتونی سریال نامبر گوشی رو تو سایت پائین وارد کنی و اطلاعات کاملی در مورد جایی که گوشی تولید شده بهت میده...
کد:
در ضمن دقت کن که CDA گوشی مال world1 یا world2 باشه... برای اين منظور در حالت فلیپ بسته دگمه more رو بزن برو status رو باز کن در قسمت CDA باید عبارت CDA162007/1 یا CDA162007/2 وجود داشته باشه...کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i#CDA_list_for_Sony_Ericsson_P990i
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
درسته همون پلاگین رو باید نصب کنینقل قول:
دوسته عزيز من جديدترين پلاگين رو نصب كردم حتي برنامه ي آپديت سرويس رو هم دوباره نصب كردم ولي باز همون ارورو ميده .نقل قول:
تو رو خدا يكي به ما بگه اين مشكل آپديتو چه جوري حل كنم:13:
مشكل چيه دوست عزيز؟نقل قول:
از اينترنت گوشي ميخواي رو كامپيوتر استفاده كني يا از اينترنت كامپيوتر ميخواي تو گوشي استفاده كني?نقل قول:
ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين?نقل قول:
در مورد تغيير منو بايد بگم شما ميتوني اونها رو به صورت ليست يا جدول قرار بدي همين
البته برنامه هايي هم هستند مثل GDesk كه هر جور بخواي ميتوني منوهات رو توش بچيني