من N91 داشتم و شهادت میدهم که هیچ گوشی ای به یگانگیه این گوشی در موزیک نیست :18: اگه صداشو تا ته بلند کنی به پرده گوش 100درصد صدمه وارد میشه . اما حال میده :27:نقل قول:
چشم..حتماً
Printable View
من N91 داشتم و شهادت میدهم که هیچ گوشی ای به یگانگیه این گوشی در موزیک نیست :18: اگه صداشو تا ته بلند کنی به پرده گوش 100درصد صدمه وارد میشه . اما حال میده :27:نقل قول:
چشم..حتماً
من به چند نفری گفتم گفتند نمیشه با باکس مموری 4 گیگ رو فرمت کرد ...( شاید بلد نبودند)نقل قول:
با چه باکسی باید اینکارو کرد ؟ مدل رو میدونید ؟ چرا کار هر کسی نیست؟
g.businessman جان من باهات موافقم . اما نداشتن custom برای افراد حرفه ای سازنده ی این گوشی زیاد مهم نیست . چون بهترین حالتها برای گوش دادن به انواع سبکها در این گوشی قرار داده شده .نقل قول:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
والا ™Enter_The_Love جان من مدل باکس رو نمیدونم . اما اون دوستم که تونسته بود گوشیشو درست کنه گفت یجا تو دبی تعمیرات تخصصی داده واسش مموری 4 گیگ گوشی رو فلش کردن . اونجا بهش گفته بودن راهه دیگه ای بجز این نداره . من فکر میکنم تعمیرگاهای تخصصی تو تهران بتونن این کارو واست بکنننقل قول:
:10:
نقل قول:
سلام دوست عزیز -درسته .منم صرفا به خاطر مقایسه کفتم! تازه نتیجشم گفتم! 950 از لحاظ موسیقی کامل و بی نقصه!
آقا چی میگین برا 950 آپدیت جدید اومده؟
من الان خواستم آپدیت کنم میگه گوشی شما اپدیت شدس
نقل قول:
نه! ظاهرا شایعه بود.به منم همینو گفت ولی برای اینکه ضایع نشم یدور علکی اپدیت کردم!
يكي به من بگه اين چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان امروز قلم گوشیمو گم کردم:41:
کسی قلم واسه فروش داره
فکر نکنم تو بازار باشه هست فابریکش؟
من هر جا دنبال دست دو بودم میگفتن با یه قلم اضافه فلان تومننقل قول:
پس مطمئنا از یه جایی میشه پیداش کرد :27: