مودمو وصل کن به usb . از device manager قسمت network adapters دیوایس Remote Ndis .... رو remove کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمو دربیار دوباره وصل کن احتمالا درست بشه
Printable View
مودمو وصل کن به usb . از device manager قسمت network adapters دیوایس Remote Ndis .... رو remove کننقل قول:
مودمو دربیار دوباره وصل کن احتمالا درست بشه
نمی شه web ui نصب کرد همش download failed میدهنقل قول:
با سلامنقل قول:
ببخشید لطفا اگه میشه در مورد ساخت کانکتور ts-5 مودم توضیح دهید. pdf که تو پستهای قبلی برای ساخت کانکتور گذاشته بودید دیدم ولی نفهمیدم چطوری کانکتورو بسازمش.
با تشکر
سلام .نقل قول:
کانکتور TS5 رو طبق اون PDF نساختم چون قطر کانکتور TS-5 مودمهایی مثل E3372 کمتر از 2 میلیمتر هست ولی اونچیزی که در PDF گفته ظاهراً بیشتر از این مقدار هست . ولی به یه روش دیگه این کانکتور رو ساختم .
عکس زیر کابل مولکس 4 پین هست . بعد از اینکه یکی از کانکتور مادگی رو درآوردید یه چیزی پیدا کنید قطرش در حد و اندازه کانکتور TS-5 باشه (مثلاً سر خودکار) اگر زیاد گشاد هست یکم تنگ کنید و اگر زیاد تنگ بود کمی گشادش کنید تا بعداً آسیبی به کانکتور مودم نزنه .
اگر به سمت چپ عکس زیر دقت کنید سیم مغزی هنوز داخل مادگی کانکتور نرفته . برای اینکه سیم مغزی داخل کانکتور مادگی کاملاً وسط قرار بگیره یکم از روکش سیم افشان (که در سمت راست دیده میشه) بریدم و وارد سیم مغزی کردم .
بعد سیم مغزی و روکش سیم باهم وارد کانکتور مادگی میشن . سیم مغزی رو زیاد داخل کانکتور مادگی نکنید که بعداً ممکن وارد کانکتور TS5 مودم نشه .
سیم مغزی هم از سیمهای نازک تلفن استفاده شده . دقت کنید آنقدر کلفت نباشه که به کانکتور TS5 مودم آسیب بزنه . حتماً انتهای سیم مغزی رو سمباده بزنید تا لبه نداشته باشه تا راحت وارد کانکتور TS5 مودم بشه .
+
من آنتن رو تکمیل کردم ولی بعد از تست اون نتیجه ای رو که انتظارشو داشتم بهم نداد . نه اینکه اصلاً جواب نده یعنی انتظار داشتم حداقل بهتر از زمانی باشه که آنتن به مودم وصل نیست . نمیدونم اشکال کار از کجا هست شاید باید دو آنتن به مودم وصل بشه ، شاید کیفیت کابل خوب نبوده یا شاید طول کابل زیاد بوده (حدود 4 متر بوده) و یا شاید باید پشت بام نصب میشد (امکان نصب در پشت بام رو ندارم) ولی مطمئنم که اندازه ها دقیق بوده . به هر حال بیخیال این آنتن شدم .
از راهنمایی شما خیلی متشکرمنقل قول:
فکر کنم شاید آنتن باید روی پشت بام باشه ولی طول کابل آنتن هم زیاد میشه و معلوم نیست چقدر سیگنال افت کنه
دوستان برای مودم huawei-e5172 ابزاری نیست که باهاش بشه وضعیت سیگنال رو چک کرد؟
برنامه LTEWatch رو تست کردم کار نکرد با این مودم
دوستان یه مشخصه تو آنتنهای تقویتی مودمهای 4g هستش که با دسیبل عنوان میشه مثلا 35db یا 55db
این چه مفهومی داره و بیشتر باشه خوبه یا کمتر باشه؟
سلام
دوستان کسی آنتن لگاریتمی یا یاگی استفاده کرده اینجا؟
من آنتن دهی روترم حتی تا 80-85% بالانس میزنه داخل خونه البته با مکافات و تنظیم آنتن، منتها 4-5مگ هی پر میکنه هی 0 میشه سرعتم بعداز چند دقیقه وقتی کمی بالانس میزنه سیگنال.
میخواستم آنتن بیرونی بگیرم سیگنالم ثابت بشه 100%، با آنتن 3dbi روی روتر، پشت بام 90-93% هم سیگنال میده.
خوشحال میشم اگر اطلاعاتی دارید یا تجربه ای دارید به اشتراک بذارید.
تو خود مودم داره درست بگردنقل قول:
خوب سواله منم اینه ببین میتونی با رمی که به 3372میخوره تست کنی میشناسه مودم یا نهنقل قول:
Ac68uهم یه usb داره متسفانه-مودمه خوبیه به گرونیشم میارزه من اشتباه کردم tplink d7 گرفتم