ستاره ی این بازی والدر بود :n12: عالیه این بشر :n09:
Printable View
ستاره ی این بازی والدر بود :n12: عالیه این بشر :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واو چه بازی خوبی بود!:n02: مسی که هیچ کلمه ای نمیشه در وصفش گفت...!!!:n01::n12: نیمارم برای اولین بازی اروپاییش عالی کار کرد...:n01:
بازم بعضی دوستان بیان و بگن والدز اله و بله ...:n02:من همیشه میگفتم و میگم والدز برای بارسا بهترینه و اصلا موافق جدا شدنش نیستم! فوق العاده بودی پسر...:n01:
تحلیل و عکس و آمارهای بیشتر بماند برای ساعاتی دیگر...:n02:
برادر زوم نمیکنن، قالب تصاویر صداسیما 3:4 هست ولی تصاویر اورجینال که خریداری شده واسه چمپیونز 16:9 واسه همین کنارای تصویر میپره.نقل قول:
اول از همه، از پخش بد شبکه 3 میگم که تصویر رو زوم کرده بود و مشکلاتی برای تماشای این بازی زیبا به وجود آورد!:n03:
دوست عزیز چی ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
تصاویر خریداری شده ؟؟ شوخی میکنی؟ :n02:
مگه ایران این بازی ها رو میخره ؟؟ :n02:
همش رو از این شبکه های عربی با اسکای میزنن :n02: (( کش میرن ))
بیشترین افسوس من تو این بازی واسه اون موقعیتی بود که نیمار یه پاس فوق العاده ( که از رو هوش بالایی که داشت صبر کرد تا مسی خالی شه بعد پاس داد ) به مسی داد ، مسی هم خیلی قشنگ با زانوش زد یعنی اون گل میشد عجب گلی میشد حیف شد واقعا :n23:
منم تعجب کرده بودم که چرا بازیکن صاحب توپ رو کارگردان نشون نمیده!!نگو کار این ناقلاها بوده!!!نقل قول:
اول از همه، از پخش بد شبکه 3 میگم که تصویر رو زوم کرده بود و مشکلاتی برای تماشای این بازی زیبا به وجود آورد!
خیلی بازی خوبی بود.
نیمار : خوب بود و دوست داشتم یه گل هم میزد که نشد....:n12:
مسی : زبان از توصیفش قاصره!:n12:
والدز : سال آخری داره میترکونه ...واقعا انگیزه با ادم چه کار که نمیکنه:n12:
خط دفاع هنوز مشکل داره...:n24:
حمله و هافبک هامون عالی ان:n12:
خوشم اومد . آژاکس بازی کرد.مثل بعضی از تیما نبود که .....:n12:
بازی هایی که شبکه سه میده به نظر خریداری شدن (البته با واسطه از یکی از شبکه های عربی)، چون نه لوگو شبکه خارجی داره نه صدای گزارشگر خارجی و کیفیت بالای تصویر هم نشون میده دست دوم نیست.نقل قول:
خب اولین بردمون و حفظ سنت 15 سالمون(بردن اولین بازی cl) رو تبریک می گم.:n16:
تنها چیزی که بهش اشاره می کنم سیو ها و سوپر سیو های ویکتور والدز بود که نقطه عطف اون مهار ضربه پنالتی بود.
واقعا گلری که امسال برای تیم کرده هیچ شکی رو باقی نمی زاره و تا الان (بازی های امسال)اگر از اون انتقاد شده واقعا بی مورد بوده.
خلاصه اینکه هر چی بیشتر می گذره بیشتر بهش عادت می کنم و از رفتنش ناراحتم:n14:
دوست دارم بارسا گلر جوانی رو مثل مارک تراشتگن رو به تیم اضافه کنه اما با وجود والدز.
خب به هر حال 20 روز سخت رو آبی اناری ها دارن که امیدوارم 4 بازی آینده رو هم مثل این 2 بازی گذشته پیروز از میدان خارج بشن.
موفق باشید:n16:
اگه اینجوریه چرا دفعات قبل همچین مشکلی نداشت؟نقل قول:
نمیخوام بحث رو اینجا ادامه بدم ولی این بازی ها خریداری شده نیستنقل قول:
در مورد اونایی هم که گفتید
لوگو بالای تلویزیون سمت راست هست (( بازی های چمپیونز لوگو چمپیونز رو میندازن و بازی های باشگاهی هم رو لوگو شبکه لوگو لیگ همون کشور رو میندازن رو لوگو اصلی تصویر یعنی اسکای و الجزیره ))
صدای گزارش گر هم هست ولی به طور خیلی خیلی کم
تو بعضی بازی ها اگه دقت کنی وقتی گزارشگر ایرانی حرف نیمزنه همون لحظه به صورت خیلی ضعیف صدای گزارشگر خارجی میاد
دلیلش اینه صدای تصاویر رو خفه میکنن (( به همین دلیل هست که صدای داخل ورزشگاه رو نمی شنوین - کاری که تو بازی های داخلی موقع فحش دادن تماشاچیا انجام میدن :n02: ))
لوگو و صدا هر 2 رو خفه میکنن