منم حرفی درباره اینکه فقط طرفدارای بازی بیان و تعریف کنن نزدم گفتم ایرادی هم باشه گفته شه ولی نه از روی عقده و همش هم یه سری حرف تکراری
دیگه طرف بعد چند پست کاملا مشخصه دیگه این فرد و پستاش در چه جهتی هست از روی دلسوزی هست یا چیز دیگر که در مورد شما چیز دیگر صدق میکنه
مگر نه مثلا دوستانی مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
یا
یا بعضی دوستان دیگه هم نقد و نظراتی داشتن ولی اگر با نظرشون هم مخالف باشم هیچ صحبتی نمیکنم چون میدونم از رو عقده و طرفداری از چیز دیگر نیست
کلا 3 نفر تو تاپیک در مورد دمو نظر دادن که اون نظر اولی کاملا مثبت نظر دومی 50 50 نفر سومی هم 80 20 مثبت بود
تو نظر اولی :
رو که کلا چشمت بستی روش رفتی نظر دومی سومی رو 20+50 درصد ضعف رو نقل قول کردی در حالی که خودتم یک دقیقه هم دمو رو بازی نکردی اومدی واسه ما مثل کسی که دو ماه دمو رو بازی کرده واسه ما نقش استاد رو ایفا کردی که اره درسته من به نوبه خودم تایید میکنم گفته های شما رو بعد 4-5 کلمه هم لای همون گفته ها اضافه کردی تحویلمون دادی
:n08: حالا سند و مدرک لازم شد موقعی که یکی میاد رو هوا حرف میزنه و نظرش باب میل شماست سند لازم نیست حالا وقتی نظری مثه نظر
عزیز که دیگه همه میدونن با
Adam Bhatti هم ارتباط داره و تو فروم های خارجی هم سوالایی رو ازش پرسیده و همیشه هم جز اولین کسایی هست که اطلاعات جدید میده سند و وثیقه لازمه ؟ خیلی باحالی داداش :دی
من قبلا هم یه بار دیگه این و گفتم بازم میگم کسی که این پست رو تو همون اوایل تاپیک میده :
کلا نظراتش واسه من و بقیه اهمیت نداره چون مشخصه بقیه نظراتش هم چجوری هست ولی سعی نکنه بقیه رو جیگر فرض کنه و خودش رو انیشتین