روي حالت دو مگا پيكسا منظورت چيه؟نقل قول:
اگه كيفيت عكس هستش بله روي بهترين كيفيت هست
از لينكت ممنونم
Printable View
روي حالت دو مگا پيكسا منظورت چيه؟نقل قول:
اگه كيفيت عكس هستش بله روي بهترين كيفيت هست
از لينكت ممنونم
سلام.خواهش می کنم دوستان جواب منو بدید.
1_گوشی من کد روی جعبش با کد داخل گوشی یکی نیست:sad: .می خام ببینم این رجیستر دستی که می گید یعنی همین یکی نبودن کدها؟
2_این مساله به جز از طرف مخابرات ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا در نحوه کار کردن گوشی بذاره؟
3_برای این که کدشو درست کنم باید گوشی رو مخابرات ببرم؟
4_فلش کردن یعنی چی؟
ترو خدا جواب بدید
1-بله
2-اگه اپديت كني گوشي از كار ميوفته
3-فكر نكم به همين سادگي درست كنند
4-اگه يه مقدار فروم مطاله كني جوابشو پيدا ميكني
موفق باشيد
1- دقیقا یعنی همیننقل قول:
سلام.خواهش می کنم دوستان جواب منو بدید.
1_گوشی من کد روی جعبش با کد داخل گوشی یکی نیست .می خام ببینم این رجیستر دستی که می گید یعنی همین یکی نبودن کدها؟
2_این مساله به جز از طرف مخابرات ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا در نحوه کار کردن گوشی بذاره؟
3_برای این که کدشو درست کنم باید گوشی رو مخابرات ببرم؟
4_فلش کردن یعنی چی؟
ترو خدا جواب بدید
2- هیچ مشکلی نداره و راحت میتونی از گوشیت استفاده کنی
3- مخابرات یه مهلت تعیین کرده بود که خیلی وقته تموم شده و الان نمیدونم برنامه چیه . ضمنا فعلا نیازی نیست چون تا مخابرات بخواد حرفاشو عملی کنه سالها طول میکشه
4- وقتی گوشی خراب بشه و دیگه بالا نیاد یکی از راهها فلش کردنه. همینطور برای دستکاری و اضافه کردن قابلیتهایی رو گوشی
سلام.من یه سوال دارم.تو 810 وقتی داریم از واکمن استفاده می کنیم چطور میشه همزمان مسیج فرستاد یا خوند؟ اصلا میشه؟
یه علامت فلش داره برای برگشت هست دوبار اون رو بزن ولی نگهش ندارنقل قول:
میتونی گزینه More (دکمه اجرایی سمت راست ) رو بزنی و Minimize رو انتخاب کنی...نقل قول:
این کار رو هم میتونی بکنی...نقل قول:
یه علامت فلش داره برای برگشت هست دوبار اون رو بزن ولی نگهش ندار
ضمنا وقتی برنامه یا بازیی رو داری اجرا میکنی میتونی دکمه فلش رو نگه داری ( چند ثانیه ) و دوتا گزینه میاد Minimize , End که با زدن Minimize میتونی بدون خروج از برنامه یا بازی از بقیه قسمتایه گوشی مثه مسیج و... استفاده کنی ....
من حدودا یک هفته پیش یه w810 گرفتم که ورژن فریمورش به طور کلی اینه: r4ea031 .
ساخت مالزی هم هست . ضمنا کابل امپیلی فایر هم روش هست گرفتم 280 هزار تومان.
یه مشکلی که من باهاش دارم اینه که موقع پخش موزیک تو قسمت اکولایزر این mega bass اصلا کار نمیکنه یعنی
اصلا باعث افزایش bass نمیشه. اکولایزر دستی باسش بیشتره . هدفونش هم همون مدل چکشی فابریکشه که
تو جعبشه . خواهشن بگین چشه. مموریشم sony رنگ مشکیه . روی مموری هم نوشته made in japen .
تو حالت تم orbit هم درست کار میکنه.
آيا w810 قابليت پخش فايلهاي mp4 را دارد يا نه ؟ يا بايد برنامه زد . چون گوشي من نمي تونه پخش كنه لطفا راهنمايي كنيد .
گوشی من میتونه mp4روپخش کنه ولی نمیتونهwavروپخش کنه واسه شما میتونه؟
کسی درمورد remot control که تو قسمت gameهست چیزی میدونه ؟(من دوتا w810iدارم)
کسی در مورد بلند گو های سفری چیزی میدونه؟قیمت؟تو پاساژرضا هست؟چقدر صدارو بلند میکنه میرزه آدم بخره؟
با تشکر