لینک دانلود بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لینک دانلود بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:نقل قول:
نسخه skidrow هم هست یعنی کرک شده به این زودی؟!!خدا کنه مشکلات کرک نسخه 13 را نداشته باشه
البته نمی دونم چرا لینکی که شما گذاشتید حجمش زیر 2 گیگ هست اما تو سایت اسکیدرو هرچی لینک دانلود هست نزدیک 3 گیگه
آهان شاید به خاطر فایل زبان باشه
من خودم هنوز دانلود نکردم، اما خودشون که ادعا کردن بازی تست شدست:n02:نقل قول:
دیگه باید کم کم به فکر تاپیک نسخه 14 باشیم
من جمعه میرم تو نخ دانلود
دان کنیدو تست کنید که ماهم هفته بعد دانلود کنیم البته من وقت نکردن 13 رو بازی کنم چون خیلی کار داشتم ولی 14 رو بازی میکنم
دانلود بازی فوتبال منیجر از سایت زیر از مدیر سایت پرسیدم گفت تست شده هست
اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2download.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-football-manager-2014-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc.html
فاصله بین p و 2 را بردارید
اقا من سیو م دچار مشکل شده و لود نمیشه..واسه اولین بار این اتفاق افتاده...بازی رو سیو کردم و بعد خاموش شد لب تاب بخاطر اتمام شارژ چیکار کنم؟
Fifa Manager 14 or Football Manager 2014?
من دو نسخه ی اخیر را بازی نکردم! اون زمان اینقدر گرافیکش پایین بود که ضد حال بود واقعا! حالا می خوام دوباره سری بزنم به این دو نسخه بازی و می خوام ببینم کدومش بهتر هست در کل؟ از نظر گرافیکی در چه حالن؟
با تشکر
مگه ی نسخه ی تو اورجینال نیست برو از پشتیبانیشون بپرس شاید راهی باشه! راستی اتو سیو نیست مگه بازیت؟ آخرین سیو قبل این آخری رو بیار!نقل قول:
http:// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hahrooz_ghasemi.rozblog.com/
فاصله بین s و h را بردارید . هر دو بازی رو دان کنید