آقا من قضایا رو زیاد دنبال نمیکنم. قضیه دعوت نشدن رحمتی به تیم ملی واسه چی بوده ؟
Printable View
آقا من قضایا رو زیاد دنبال نمیکنم. قضیه دعوت نشدن رحمتی به تیم ملی واسه چی بوده ؟
رحمتی قبل از اینکه لیست تیم ملی اعلام بشه خودش موقتا بدون ذکر علت خاصی کناره گیری کرد ؛ کی روش هم کاری کرد که از یک مربی حرفه ای انتظار میرفت ، یعنی گفت تا زمانی که من هستم رحمتی دیگه جایی در تیم نداره ...نقل قول:
برخی میگن علتش این بوده که کی روش میخواسته دانیال داوری رو دعوت کنه به تیم ملی و از عملکرد رحمتی روی خروجهاش به خصوص در دوبازی اخیر تیم ملی ناراضی بوده /
البته دانیال داوری هم دعوت کی روش رو رد کرد :دی
نقل قول:
در ادامه ی عرض سروش جان عرض کنم که والا دلیلش مشخص نیست و به قول خودش بعدا اعلام میکنه . اما این یه سری یه سریا که سروش میگه همیشه پیامبر زمان ما هستن دیگه پیش بینی میکنن:n08:
مثل وقتی که فرهاد رفت خودش اصلا حرفی زد؟ فقط رفت . چقدرررررر شایعه درست کردن مدیر و سرمربی و مردم و ... آخر هم نفهمیدیم واسه چی رفت . اینم مثل همونه قضیش اصلا مشخص نیست
اگه منظورت از بقیه مدافعین هاشم بیک زادس من یه بحث خصوصی با شما خواهم داشت :n24::n24::n25::n25::n10:نقل قول:
شهر شيراز كمكم به ركورددار ظهور جيميجامپهاي ايراني تبديل شده است. امروز يكي از اين جيميجامپها را رحمتي مهار كرد و ديگري هم بعد از بازي با پادرمياني امير قلعهنويي از بازداشت رها شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه نوعی به او گفت که بنشینیم و مشکل رحمتی را حل کنیم تا تیم ملی با تمام قوا به مصاف حریفان بروند و کروش هم با لبخندی گفت« انشاالله».
سایت گل- قلعه نوعی سرمست از برد پرگل تیمش مقابل فجر ، زودتر از دیگر استقلالی ها به فرودگاه شیراز رسید. آبی ها ساعت 23 و 35دقیقه باید با پرواز ایران ایر می پریدند اما ژنرال ساعت 22به فرودگاه آمد.هواداران استقلال برای گرفتن عکس یادگاری وی را دوره کردند و برای دقایقی نظم فرودگاه به هم ریخت. ماموران خیلی سریع امیر را به سالن ترانزیت فرستادند تا نظم در فرودگاه حاکم شود.
کروش که به همراه همسرش راهی شیراز شده بود هم در سالن ترانزیت بود. او باید با پرواز ساعت 23 و 15دقیقه ماهان به تهران برمی گشت . رویارویی امیر و کروش باعث شد تا آنها دقایقی با هم همکلام شوند. مکالمه این دو به زبان انگلیسی صورت گرفت و این امر برای شاهدان جالب بود زیرا امیر به خوبی به زبان انگلیسی حرف می زد. کروش برد استقلال را تبریک گفت و امیر خواستار برگزاری یک جلسه با او بود که سرمربی تیم ملی گفت هفته آینده نیستم اما وقتی برگشتم با شما تماس می گیرم و زمان جلسه را هماهنگ می کنم.
قلعه نوعی به او گفت که بنشینیم و مشکل رحمتی را حل کنیم تا تیم ملی با تمام قوا به مصاف حریفان بروند و کروش هم با لبخندی گفت« انشاالله». انشاالله گفتن مربی چشم آبی همه را به خنده واداشت.
جریان این لقد رحمتی به حمودی بعد بیرون آوردن توپ از رو خط چیه؟! :n02:
عسگري: پنالتي استقلال درست بود
حسين عسگري درباره عملکرد داوران در ديدارهاي ديروز به نکاتي اشاره کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، حسين عسگري در اين باره گفت: در بازي ملوان و فولاد در انزلي، ملواني ها معتقد بودند که روي اولادي خطاي پنالتي انجام شده اما ما فيلم بازي را ديديم و متوجه شديم که خطاي پنالتي نبوده و تصميم داور کاملا درست بوده و بازيکن فولاد توپ را مي زند و کاملا درست تکل کرده است. پس از اينکه تکل هم کرد با مهاجم حريف برخورد کرده است. همچنين پنالتي که به سود ملوان اعلام شده درست بود چرا که مدافع فولاد، مهاجم ملوان را هل داد.
وي ادامه داد: در بازي ذوب آهن و مس در صحنه اي که دقيقه 53 ذوب آهني ها معتقد بودند که خطاي پنالتي روي مهاجمشان انجام شده است اما قبل از درگيري، مهاجم ذوب آهن يک شبيه سازي انجام مي دهد و اصلا قبل از آن آفسايد بوده که کمک داور به اشتباه اعلام نکرده است. در اين صحنه داور به درستي پنالتي را نگرفت اما بايد بازي را قطع مي کرد و براي شبيه سازي به مهاجم ذوب آهن کارت زرد مي داد و يک ضربه آزاد غير مستقيم به سود مس کرمان اعلام مي کرد.
عسگري در پايان درباره بازي فجر و استقلال گفت: در بازي فجر و استقلال، مشکل خاصي وجود نداشت و داور به درستي براي استقلال پنالتي اعلام کرد و دروازه بان فجر مهاجم استقلال را با سرنگون کرد.
گزارش تمرين آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب دو بازيکن اين تيم برگزار شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، تيم استقلال يک روز پس از برتري پرگل مقابل فجرسپاسي از ساعت 15 امروز تمرينات خود را در کمپ زندهياد حجازي برگزار کرد. در تمرين امروز آبي پوشان مهدي رحمتي و مجتبي جباري غايب بودند. ضمن آنکه امير قلعهنويي بعد از گذشت 10 دقيقه محل تمرين را ترک کرد.
*يکي از اتفاقات مهم تمرين امروز بازگشت عکاس يکي از روزنامههاي ورزشي بود که وي بعد از ديدار دوستانه استقلال مقابل پيکان با حرفها و حديثهاي پيرامون آن مسابقه در تمرين شرکت نکرده بود. نصير مقدري عکاس با سابقه ورزشي امروز پس از حضور روابطعمومي باشگاه استقلال در دفتر روزنامه آن عکاس به محل تمرين آمد و پس از پخش شيريني در ميان جمعيت مجدداً کار خود را از سر گرفت.
*بازيکناني که در ترکيب اصلي استقلال مقابل فجر سپاسي به ميدان رفته بودند پس از گذشت 20 دقيقه ريکاوري کردن محل تمرين را ترک کردند. البته از اين بين جواد نکونام، فرزاد حاتمي و حنيف عمرانزاده به بازي تنيس فوتبال مشغول بودند. بقيه بازيکنان در قالب دو گروه به فوتبال درونتيمي پرداخته که آرش برهاني نيز در اين فوتبال درونتيمي حضور داشت.
*گروهي از تصويربرداران تلويزيوني از شبکه تماشا براي گفتوگو با بازيکنان تيم استقلال در خصوص افتتاح اين شبکه به محل تمرين آبيپوشان آمدند.
*حدود 50 نفر از طرفداران تيم استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشتند.
*علاوه بر ميرشاد ماجدي مجتبي جباري و رحمتي، ستار همداني نيز در تمرين امروز حضور نداشت.
*دکتر نوروزي و مهدي فنونيزاده امروز از نزديک برنامههاي تاکتيکي استقلال را نظارهگر شدند.
*فوتبال استقلال فردا در نوبت عصر تمرين نخواهد داشت و بازيکنان اين تيم صبح فردا در سالن وزنه آکادمي ملي المپيک حدود 40 دقيقه به کار بدنسازي خواهند پرداخت.
آبيپوشان روز پنجشنبه در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه آزادي ميزبان صنعت نفت خواهند بود.
منبع : ورزش3
من نمایشگاه بودم بازی رو ندیدم...........نقل قول:
می خواسته سید رو بزنه؟؟؟؟:n13: