با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
الکتروده 2دوتا هستند هردو سرویس کردم با سنباده نرم
حالا که تمیز شده بصورت تصادفی گاها این اتفاق میافته
فشار گاز شهری را چطوری میشه اندازه گرفت ؟
Printable View
با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
الکتروده 2دوتا هستند هردو سرویس کردم با سنباده نرم
حالا که تمیز شده بصورت تصادفی گاها این اتفاق میافته
فشار گاز شهری را چطوری میشه اندازه گرفت ؟
اگر الکترودها(الکترود جرقه و الکترود یونیزه کننده) را سرویس کردید و مشکل حل نشده ، و جرقه های زده شده توسط الکترود جرقه ضعیف بود باید جرقه زن روی برد یا برد را به صورت کامل تعویض کنید.( اگر بتونی جرقه زن را به صورت تکی پیدا کنی خیلی خوبه و الا باید یک برد کامل بخری که بردهای پکیج روکا خیلی گرونه)
فشار گاز را باید با فشار سنج تنظیم کنید ،که کار شما نیست. ولی شما برای امتحان میتونید تا جای که امکان داره فشار گاز را با بستن شیر گاز کم کنید هرچند این روش به طور کامل فشار را کم نمی کنه ولی میشه فهمید که آیا مشکل از فشار گازه یا نهنقل قول:
نظرتون راجع به ايران رادياتور L24ff (فن دار) واسه يك واحد 130 متري(با لوله كشي قديمي) چيه؟
با عرض سلام و وقت بخیر
می خواستم اگر براتون ممکنه درمورد پکیج navien اطلاعاتی بهم بدید .می گن کره ای هست و بیمه داره .همینطور در مورد رادیاتورهای انگلیسی مارک ترموتکنیک؟
با سپاس.
سلام، دوستان تبریز چند مدل پکیج موجوده تو بازار، شاپه که گویه ساخت فرانسه است ایمر گاس اگر اشتباه نکنم ساخت ایتالیا و یک مدل پکیج ساخت ترکیه و پکیج های ال جی و ایران رادیاتور و بوتان. لطفا راهنمایی کنید کدام برند و با چه مشخصاتی خریداری بشه؟ واحد 100 متری طبقه ی اول از یه ساختمان 4 طبقه و شمالی هست.
خریداری شد.
با عرض سلام و خسته نباشید
چند تا سوال داشتم از حضورتون
من نیاز به یک پکیج دارم . برای یک واحد 62 متری که در طبقه اول روی پارکینگ واقع شده است که کلاً 4طبقه تکواحدی در تهران است و از پنجره های دو جداره هم در آن استفاده شده . یک کابینت ام دی اف در گوشه ای از آشپزخانه که درب پاسیو هم کنارش است ، جای قرار گرفتن پکیج می باشد .
آپارتمان ما دو خوابه است که در هر کدام از اتاق خوابها رادیاتور نصب شده و در پذیراییش جای دو رادیاتور تعبیه شده که فقط یکی از آن ها رادیاتور دارد و دیگری ندارد و کسی که ما خونه رو ازش خریدیم گفت نیازی ندارد و همون یکی کفایت می کند اما اگه دوست داشتید خودتون رادیاتور اضافه کنید .
اتاق خوابها 8 و 10 متری (درب حمام 2متری هم در اتاق 10متری باز می شود اما حوله خشک کن ندارد) هستند و پذیرایی حدود 30 متر و آشپزخونه اپن هم در کنار پذیرایی است که حدود 10 متر است .
با توجه به نظریاتی که شما و دوستان ارائه فرمودید به این نتیجه رسیدم که پکیج فرولی و ایمرگاز(ایمرگاس) خوب هستند و خدمات خوبی هم دارند
با عرض شرمندگی ، سوالات من اینه که :
1. چند پره رادیاتور برای هر قسمت نیاز داریم تا هم خوب گرم باشه و هم مصرف انرژی پایین تری داشته باشیم؟
2.پکیج در چه اندازه ای و ظرفیتی باشه و شما چه مدل هایی از این دو برند فرولی و ایمرگاز(ایمرگاس) رو پیشنهاد می فرمایید؟
3.مشخصات پکیج مورد نیاز با توجه به شرایط واحد ما (تک مبدله ، دو مبدله ، فن دار ، بدون فن)؟؟؟
4.صدا و مصرف انرژی کدوم یکی از این دو برند کمتره؟
5.به غیر از این دو برند ، بین ایساتیس و بوتان کدوم رو پیشنهاد می دهید که اگر بودجه مون نرسید از این دو یکی رو انتخاب کنیم.
6.حوله خشک کن در حمام نیاز است که تعبیه شود یا خیر و آیا تأثیری در مصرف انرژی دارد یا خیر؟
خیلی ممنون از صبر و حوصله شما
سلام
لطفاً اگه امکان داره زودتر پاسخ دهید . من وقت زیادی ندارم و حداکثر تا دو سه روز دیگه باید خرید کنم
مرسی
با سلام
من یک پکیج زمینی مدل فولادی چدنی دارم نزدیک 15 ساله داره کار میکنه و مشکلی هم باهاش نداشتم ولی امسال وقتی مشعلشو روشن می کنم ، وقتی می خواد احتراق کامل انجام بده ، گاز با فشار زیاد پس زده می شه و از اطراف پکیج شعله ور می شه که بلافاصله خاموشش می کنم :n19: من مسیر هوا و چک کردم و چیزی سر راه نیست که از خروج هوا جلوگیری کنه ، همچنین ارتفاع لوله خروجی پشت بام را هم زیاد کردم ولی مشکل حل نشد ، نکته جالب اینجاست که همیشه این اتفاق نمی افته و اکثرا شب ها بیشتره فکر کردم ممکنه مشکل از باد باشه ولی روزهایی که باد نیز نیست این مشکل وجود داره ، در ضمن این رو هم اضافه کنم که امتحان کردم و دیدم که جریان هوا در این روزها از سمت پشت بام به سمت پکیج است که خیلی جالبه برام ، یک احتمال وجود داره و این هم اینه که به علت آلودگی هوا جریان هوا معکوس شده باشه مثل اتفاقی که در وارونگی هوا مشاهده می کنیم ، ولی خوب هنوز شک دارم . اگه کسی کمکی می تونه بکنه واقعا ممنون میشم
با تشکر
دودکش دستگاه را از سر جای خودش در بیارید، یک روزنامه را مچاله کنید و بذارید داخل دودکش که به سمت پشت بام میره. و با کبریت روشنش کنید. اگر با سرعت خوبی به سمت بالا بره و اثری ازش نمونه دودکش شما سالمه و خوب عمل میکنه.ولی اگر به سمت شما برگشت و به طرف بالا نرفت دودکش مشکل داره ، و نباید به سادگی از کنارش بگذری . این موضوع خیلی خیلی خطر ناکه.
من احتمال میدم دهانه های خروجی دود روی پرهای چدنی دستگاه کیپ شده باشه و باعث میشه شعله را پس بزنه.و باید با فرچه سیمی مخصوص شتشوی دیگ های چدنی پره هارو تمیز کنید.نقل قول: