خب خداروشکر تاپیک شکایت زده شد و افرادی که واقعا ناراضی هستند و شکایت دارند اونجا درددلشون رو میگند و دیگه توی این تاپیک به بحث های دیگه رسیدگی می کنیم :sq_8:
Printable View
خب خداروشکر تاپیک شکایت زده شد و افرادی که واقعا ناراضی هستند و شکایت دارند اونجا درددلشون رو میگند و دیگه توی این تاپیک به بحث های دیگه رسیدگی می کنیم :sq_8:
کاملا موفقم بهنام جان.نقل قول:
مدیر هر بخش باید لااقل هر6ساعت به کل زیر مجموعه خودش سرکشی کنه نه اینکه.....
در هر حال کاری که باید انجام میشد و اجازه ای که باید گرفته میشد، شده. بقیش دیگه نتیجه کم کاری دوستان ناظر هست!!!
سرعت دانلود در ساعت 3 صبح امروز (ساعت رایگان من 2 تا 8 هست) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بین 180 تا 250 متغیر بود. -- سرویس 512 تا 2 مگ
-----------------------------
ادمین عزیز این نوشته تبلیغات نیست،تو تاپیک مربوط به یک شرکتی اومدم طرحی که این شرکت گذاشته برای یوزرهاش اعلام میکنم،لطفا حذف نکنید
طرح عید تا عید
شرکت داده گستر عصر نوین در نظر دارد به مناسبت اعیاد فرخنده قربان و غدیر خم از تاریخ 5 لغایت 20 آبان جشنواره ای بسیار ویژه در برخی استانهای کشور به شرح زیر برگزار نماید:
استانهای خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی و مازندران:
استانهای چهارمحال و بختیاری، لرستان، زنجان و آذربایجان غربی:
منبع fb.com/novinnet.ir
سرعت دانلود من با همین سرورنقل قول:
من از سی ام پول به حساب نوین نت واریز کردم اول گفتن سه روز کاری زمان می بره بعد که سه روز تموم شد گفتن بین سه تا هفت روز کاری باید متنظر باشی و من هنوز کماکان منتظرم چشممون به جمال این نوین نت روشن بشه
من هر موقع زنگ می زنم یه اوپراتور تلفن رو برمیداره و یه جواب سربالا بهم میده دوستانی که تجربه این مورد رو داشتن به نظرتون زنگ زدم بگم کجا وصلم کنن
الان 8 روزه گذشته و اینترنتم وصل نشده
از این شگفتی ها زیاد داره نویننقل قول:
فکر کنم من و دوستم تنها ادمایی باشیم که 1 روزه وصل شده!!!!!!!!!
عزیزم خودشون زنگ میزنن تو فقط بشین نگا کن هر چی گفت بزن تمومه:sq_2:نقل قول:
واسه غصه خوردن هنوز زوده ... وقتی خطت راه افتاد اونوقت باید ببینی که تو این تخم مرغ شانسی(!) چی بوده!!نقل قول:
من الان (ساعت 10 شب) سه چهار بار زنگ زدم پشتیبانی ... و هر بار 3 دقیقه برام آهنگ گذاشتن...
اینم پشتیبانی....
الان سرعت پینگ همه چی خوبه تا فردا ساعت6 فیبر نوری پاره میشه:sq_2: