اتفاقا بهتره... چون این شارژر جریان خروجیاش بیشتره،کمتر بهش فشار میاد و کمتر داغ میکنه.نقل قول:
اتفاقا بهتره... چون این شارژر جریان خروجیاش بیشتره،کمتر بهش فشار میاد و کمتر داغ میکنه.نقل قول:
جدی؟نقل قول:
اگه اینطوره که عالیه... میخواستم عصر برم شارژر بگیرم :)
شدت جریان ی همون آمپر مثل لاین line میمونه برا اتوبان.هرچه لاین بیشتر باشه ماشین های بیشتر و سریع تر عبور میکنن.پس میشه گفت زودتر شارژ میشه گوشی.نقل قول:
عزیز جوابت اشتباس.خودت میگی خروجیش بیشتره یعنی قدرتش بیشتره.اگه قانع نشدی بگو بیشتر توضیح بدمنقل قول:
پس باتری رو خراب نمی کنه؟
در هر صورت من یه شارژر گرفتم براش...
من یه مشکل اساسی دارم با نوت
دیتا های اس 2 رو که روش میریزم مث مودرن کامبت 2 یا نوا 2 یا اسپلینتر سل تمام کنترلراش جمع میشن گوشه صفحه!
اصلا نمیشه بازی کرد. قشنگ حس می کنی همه دکمه های بازی به خاطر افزایش رزلشن تو همون رزلشن نیتو جا موندن
اما بازی فول اسکرینه! راهش چیه خیلی رو اعصابه...
عزیز حداکثر شدت جریانی که S1 میتونه تحمل کنه زیر باطری نوشته شده!نقل قول:
اگه نگاه کنید نوشته ماکسیموم 1000 میلی آمپر!
یعنی میتونید از شارژر هایی استفاده کنید که حداکثر 1000 میلی آمپر باشن و اگه بیشتر باشه صدمه میزنه!
این برای خود NOTE هم هست! زیر باطری نوت هم همین رو نوشته!
یعنی برای شارژ کردن S1 با خیال راحت میتونید از شارژر NOTE استفاده کنید (شارژر NOTE هزار میلی آمپر هست)
در مورد بازی هم مشکلی من نداشتم، البته من زیاد بازی نمیکنم و فقط 3 بازی زیر نصب کردم!
(َAsphalt6,modern combat 3,real racing2)
کد ی که باهث ریست کلی اندروید بشه مثل 7370 نوکیا رو اندروید 4 رو نوت کارنکرد.همچین کدی واسه 4 میشناسین؟هم ریست کلی بکنه هم حافظه داخلی و اون حافظه که کوچیکتره برنامه ها یکمش روش نصب مبسه ربیت بشه
فکر کنم باید فول وایپ کنید! البته در اندروید 4 کمی خطرناک هست!نقل قول:
*#7780# Factory Resetنقل قول:
می تونی هم در CWM گوشی رو full wipe کنی
بیا این مثل #7370* نوکیا ..... فول ریست گالکسی نوت #3855*2767*نقل قول: