3 بر یک بازی رو بردیم!!
با گلهای مونتاری!!-امانوئلسن و روبینیو
Printable View
3 بر یک بازی رو بردیم!!
با گلهای مونتاری!!-امانوئلسن و روبینیو
ميلان برد و به صدر جدول بازگشت
ميلان در چارچوب هفته بيست و چهارم رقابت هاي سري Aموفق شد با نتيجه قاطع سه بر يك ميزبانش چزه نا را شكست دهد و جاي يوونتوس را با يك بازي بيشتر در صدر جدول رده بندي بگيرد.
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام هفته بيست و چهارم رقابت هاي سريA با انجام پنج ديدار پي گيري شد كه در مهمترين آنها ميلان موفق شد با نتيجه سه بر يك از سد چزه نا بگذرد و با 50 امتياز و يك بازي بيشتر نسبت به يوونتوس به صدر جدول رده بندي بازگردد.
در اين ديدار كه در ورزشگاه اختصاصي چزه نا برگزار شد اين بازيكنان ميلان بودند كه با ارائه يك بازي هجومي و برتر توپ و ميدان را در اختيار گرفتند و در دقيقه 29 توسط سولي مونتاري به گل رسيدند. دو دقيقه بعد امانوئلسون گل دوم ميلان را به ثمر رساند و نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد.
با شروع نيمه دوم بازهم اين بازيكنان ميلان بودند كه بازي را بهتر آغاز كردند و در دقيقه 55 توسط روبينيو به گل رسيدند. در ادامه بازيكنان چزه نا تنها توانستند يكي از گلهاي خورده را در دقيقه 65 توسط دانيل بوديل جبران كنند و در نهايت بازي با همين نتيجه به پايان رسيد.
در ديگر ديدار مهم رم با تك گل فابيو بوريني پارما را شكست داد و با توجه به باخت اينتر با 38 امتياز به رده پنجم جدول صعود كرد.
بازيهاي اين هفته تا ساعاتي ديگر با دو ديدار به پايان مي رسد كه در آن اودينزه به مصاف كالياري مي رود و پارما از لاتزيو پذيراي مي كند
جدول رده بندي سريA
ا- ميلان 50 امتياز
2-يوونتوس 49 امتياز(يك بازي كمتر)
3-لاتزيو 42 امتياز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلگري درآستانه بازي حساس هفته آينده مقابل يووه
سرمربي ميلان پس از پيروزي برابر چزنا از اکنون براي ديدار حساس با يوونتوس آماده ميشود.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، میلان در دیدار این هفته خود توانست با نتیجه ۳ بر یک چزنا را شکست داده و به صدر جدول برسد.
ماسیمیلیانو آلگری در این مورد گفت: از اینکه به رتبه نخست جدول رسیدیم بسیار خوشحالم. اکنون یک بازی بیش از یوونتوس انجام داده و یک امتیاز نیز بیشتر از آنها جمع کردهایم ولی از حالا یک هفته فرصت داریم تا برای دیدار حساس هفته آینده با بیانکونری آماده شویم. مطمئن هستم در بازی با یوونتوس عملکرد فوقالعادهای خواهیم داشت.
زلاتان ابراهیموویچ در دیدار برابر چزنا دومین جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشت. او یک جلسه دیگر از حضور در ترکیب تیمش محروم است و ممکن است به دیدار با یوونتوس نرسد ولی باشگاه میلان برای بخشش او درخواست تجدید نظر کرده است.
آلگری در این رابطه نیز گفت: اگر ایبرا را برای بازی با یوونتوس در اختیار داشته باشیم عالی است ولی اگر او به این بازی نرسد، بازیکنان دیگری در ترکیب تیم هستند که جای او را پر کنند. تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که منتظر جواب تجدید نظر بمانیم.
آلگری در مورد بازی با چزنا نیز گفت: تا زمانیکه گل سوم را به چزنا زدیم، عملکرد ما بسیار عالی بود. پس از آن مقداری عقب کشیدیم و به چزنا این اجازه را دادیم که به دروازه ما نزدیک شود. کار ما اشتباه بود و باید از گلزنی چزنا جلوگیری میکردیم.
کسی میدونه پرنس و پاتو به بازی مقابل یووه میرسن؟؟
آلگری گفته که وضعیت مصدومیت بواتنگ بعد از تست پزشکی روز سه شنبه مشخص میشه
امیدوارم جدی نباشه و به بازی مقابل یووه برسه که خیلی به اون احتیاج داریم
میلان هم برای محرومیت زلاتان درخواست فرجام و تجدید نظر داده و شاید محرومیت زلاتان از سه جلسه به دو جلسه کاهش پیدا کنه
اگه فرجام خواهی میلان قبول بشه زلاتان در بازی مقابل یووه حضور پیدا میکنه
گتوزو حاضر است برای میلان رایگان بازی کند!
مصاحبه گنارو گتوزو با شبکه اختصاصی باشگاه..
گنارو گتوزو در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد او تمایل دارد تا با تنظیم قراردادی جدید با باشگاه میلان برای این تیم به صورت رایگان بازی کند.
این هافبک 34 ساله به دلیل مشکل بینایی که در جریان بازی رفت در آغاز فصل برابر لاتزیو پیدا کرد هنوز نتوانسته است برای میلان رسما بازی کند و تنها بازی که او انجام داد یک بازی دوستانه برابر پاریس سنت ژرمن بود .
قرارداد وی در انتهای فصل با میلان به پایان می رسد و به نظر می رسد پیشنهاداتی به او شده است که می تواند باشگاه را ترک کند و یا به فوتبال خود خاتمه دهد.
گتوزو در مصاحبه با شبکه اختصاصی میلان گفت " کسانی که من را میشناسند به خوبی میدانند که من برای فوتبال زندگی می کنم و من هنوز 34 سال سن دارم و برای بازنشستگی هنوز زود است"
" برای هیجان و آدرنالین ناشی از بازی ها در زمین فوبتال دلم تنگ شده است و آماده ان هستم تا به صورت رایگان بازی کنم و من در حال حاضر این اعلام آمادگی را به نائب رئیس باشگاه میلان,گالیانی گفته ام"
" هیچ مسئله مالی وجود ندارد و من تنها می خواهم به چیزی که عاشق آن هستم بازگردم"
" اگر به من بستگی داشت هم اکنون حاضر بودم به میدان بروم و بازی کنم اما نیاز است تا دید پزشکان چه نظری دارند"
" بیماری و مشکل من بسیار عجیب است و شکست آن بسیار سخت است"
آلگري: بازي با يووه قهرمان را مشخص ميکند
سرمربي ميلان پيش از ديدار حساس تيمش مقابل يوونتوس در چارچوب هفته بيست و پنجم رقابتهاي سري A گفت که پيروز اين ديدار تا حدودي ميتواند نسبت به قهرماني در اين فصل مطمئن باشد.
ميلان در چارچوب هفته بيست و پنجم رقابتهاي سري A موفق شد با سه گل از سد ميزبانش چزهنا بگذرد و با 50 امتياز و يک بازي بيشتر نسبت به يوونتوس در صدر جدول ردهبندي قرار گيرد.
ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان پس از پايان بازي با بيان اين که از نتيجه به دست آمده و بازگشت به صدر جدول ردهبندي خوشحال است، گفت: از اين که دوباره به صدر جدول بازگشتيم خوشحاليم، اگر چه ما يک بازي بيشتر نسبت به يوونتوس داريم، اما همين که در صدر جدول هستيم، رضايت بخش و خوشحال کننده است.
بهترين سرمربي فصل گذشته سري A درباره ديدار حساس هفته آينده تيمش مقابل يوونتوس در سن سيرو گفت: براي آن ديدار حساس تقريبا يک هفته ديگر فرصت داريم. بر اين باورم که نتيجه اين ديدار قهرمان اين فصل رقابتها را مشخص خواهد کرد.
آلگري درباره احتمال غيبت زلاتان ابراهيموويچ در آن ديدار به خاطر محروميت گفت: اگر زلاتان را در اختيار داشته باشيم، حتما او را در ترکيب اصلي خواهيم گذاشت، اما اگر نتوانيم از او استفاده کنيم، گزينههاي ديگري داريم که ميتوانند جاي او را پر کنند.
"یانکولوفسکی" از فوتبال خداحافظی کرد
خبرگزاری فارس: هافبک ۳۴ ساله و اهل جمهوری چک باشگاه میلان مجبور شد از فوتبال کنارهگیری کند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، هافبک پیشین تیمهای ناپولی و اودینزه به دلیل آسیب دیدگی مجبور شد از فوتبال کنارهگیری کند.
بازیکن ملی پوش جمهوری چک که بیش از یک دهه در سری آ بازی کرده و در 250 بازی به میدان رفته است، به دلیل طولانی شدن دوران آسیب دیدگی مجبور شد از فوتبال خداحافظی کند.
یانکولوفسکی تابستان گذشته و پس از ۶ سال میلان را ترک کرد و به بانیک استراوا، باشگاهی که فوتبالش را آغاز کرد پیوست. او در ماه اکتبر (مهر) با آسیب دیدگی از ناحیه زانو روبهرو شد و تاکنون نیز نتوانسته بود برای تیمش به میدان برود.
یانکولوفسکی در این مورد گفت: خداحافظی از فوتبال درد آور است ولی من هنوز به خاطر کارهایی که تاکنون انجام دادهام بسیار خوشحالم.
این بازیکن در زمان حضور در میلان توانست به ۴ جام معتبر دست پیدا کند. او با تیم ملی کشورش نیز در ۳ تورنمنت اروپایی حضور داشت و در سال 2008 به عنوان بهترین بازیکن سال جمهوری چک انتخاب شد.
آلگری: از کار کردن با "زلاتان" لذت میبرم
خبرگزاری فارس: سرمربی میلان از کار کردن با مهاجم سوئدی تیمش لذت میبرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، زلاتان ابراهیموویچ از سال 2010 به میلان پیوسته و در ۴۸ بازی توانسته 29 گل به ثمر برساند.
ماسیمیلیانو آلگری در این زمینه گفت: ایبرا شخصیت خوبی دارد و بسیار سختکوش است. او شخصیت خود را در شیوه فکری و مدل بازی خود نشان میدهد. او همچنین در دفاع از همهچیز و همهکس در صف نخست قرار دارد.
آلگری ادامه داد: زلاتان بازیکن بسیار مهمی برای میلان است زیرا در این تیم عملکردی عالی داشته است. خوشبختانه او زمانی به میلان پیوست که من نیز به این این تیم آمدم. از کار کردن با او در روسونری لذت میبرم.
توی کانال Milan Channel اعلام شد که احتمال رسیدن پاتو به بازی مقابل یووه زیاده
ولی در مورد بواتنگ گفته شد که احتمال نرسیدن به بازی با یووه بیشتره.
البته توی روزهای آینده یک سری تست دیگه از بواتنگ گرفته میشه تا وضعیت اون بهتر و بیشتر مشخص بشه.
آلگري: پيرلو به يک چالش جديد نياز داشت
اين بازيکن 32 ساله بعد از 10 سال بازي براي ميلان، در تابستان گذشته راهي يوونتوس شد و در اين فصل يکي از بازيکنان کليدي بيانکونري بوده است.
ماکسی آلگری، سرمربی میلان معتقد است اجازه دادن به پیرلو برای جدایی از میلان در تابستان گذشته تصمیم درستی بوده است.
این بازیکن 32 ساله بعد از 10 سال بازی برای میلان، در تابستان گذشته راهی یوونتوس شد و در این فصل یکی از بازیکنان کلیدی بیانکونری بوده است. با این وجود، آلگری از اینکه این بازیکن را از دست داده، ناراحت نیست و معتقد است پیرلو به یک چالش جدید نیاز داشت.
او در گفتگو با شبکه آر تی ال گفت:" او بازیکن فوق العاده ای است و در یوونتوس بسیار خوب کار کرده است. در زندگی معمولا بعد از چند سال نیاز به تغییر دارید. او در تورین انگیزه جدیدی پیدا کرده است؛ انگیزه ای که بعد از 10 سال بازی در میلان کاهش پیدا کرده بود. اما در مورد کیفیت او تردیدی وجود ندارد."
میلان در حال حاضر با یک امتیاز و یک بازی بیشتر نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارد و هفته آینده در سن سیرو میزبان این تیم خواهد بود.