دوستان2تاسوال دام
1تلویزیونهای 3 بعدی اکتیوبا پاسیوبه لحاظ کیفیت تصویر فاصلیه خیلی زیادی دارن؟
2-اگه کیفیت 3بعدی های اکتیو بهتره چراسونی تصمیم گرفته تولید اونارومتوقف کنه وپاسیو روجایگزین کنه ؟ممنون
دوستان2تاسوال دام
1تلویزیونهای 3 بعدی اکتیوبا پاسیوبه لحاظ کیفیت تصویر فاصلیه خیلی زیادی دارن؟
2-اگه کیفیت 3بعدی های اکتیو بهتره چراسونی تصمیم گرفته تولید اونارومتوقف کنه وپاسیو روجایگزین کنه ؟ممنون
سلام.من یک ال ای دی سامسونگ سری 6 دارم.میخواستم یک فیلم 3D به حجم 9 گیگ با فرمت MKV با فلش ببینم.ولی وقتی میخواستم عمق سه بعدی رو زیاد کنم کلیدش غیر فعال بود و روی پیش فرض 5 بود.چه کنم که عمقش زیاد بشه؟
دوست عزیزنقل قول:
تنظيم عمق 3d اين گزينه را نمی توان مورد استفاده قرار بدهيد اگر در حالت. 3D (L / R) و یا در حالت (T / B)باشد.
سلام
نحوه تشخیص مدل w904 از w900 چیه؟ توی تنظیمات خود led هست که بشه دید و یا روی خود دستگاه درج شده ؟
ممنون
سلام به همه دوستای عزیزم
با توجه به حجم بالای مطالب نوشته شده در این فروم و کمبود زمان برای دنبال مطلب مورد نظر گشتن گفتم که بیام سوالم رو مستقیم بپرسم!
دوستان من یه ال ای دی 40 اینچ سری 5 خریدم که ساخت مالزی هستش و مدل 2012 و ضمنا آکبند!
اول اینکه میخواستم ببینم این تلویزیون آپدیتی داره که بتونم زبان فارسی رو روش فعال کنم؟
دوم اینکه زمانی که میخوام گیرنده دیجیتالش رو فعال کنم و کانالهارو سرچ کنم اصلا ایران رو نداره! و به همین دلیل رو هر کشوری که میزارم نمیتونه چیزی پیدا کنه!
سوم اینکه در قسمت راست تلویزیون بالای درگاه USB یه درگاه خالی وجود داره که روش زده Common Interface! کسی اطلاع داره که این درگاه چی هستش؟! اگه قراره کارتی یا چیزی بهش متصل بشه چه نوع کارتی هستش!
بازم ممنونم اگه بتونین راهنماییم کنید عزیزان
دوست عزیزنقل قول:
اول مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید و در ضمن آن یک درگاه ارتباطی برای تعمییرات است
و برای فعالی سازی
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برادر مدل تلویزیون ua40eh5000w یا همون 40eh5550 هستش و متاسفانه تنظیماتی رو که گفتین نداره!
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که ذکر شده بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل میکس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل UA40D5550PM داریم ... بعد از یه سری خرابکاری تو سرویس منو ... ریست فکتوری کردم ... حالا دیگه هرچی hdmi میزنم بهش نشون نمیده و میگه کنترل کنید ! چه کنم ؟
دوست عزیزنقل قول:
این کاری تخصصی است
از این تایپیک و از مطلب قرمز رنگ آن استفاده کنید و اگر وارد به این امور نیستید حتما با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]