با سلام
می خواستم ببینم آیا روشی هست که زیرنویس idx هم رویه C7000 بتونیم اجرا کنیم (با تغییرات در منوی سرویس؟؟) و اینکه میشه رنگ زیرنویس srt رو از سفید به رنگ دیگه ای (مثل زرد!) تغییر بدیم؟؟
با تشکر...
Printable View
با سلام
می خواستم ببینم آیا روشی هست که زیرنویس idx هم رویه C7000 بتونیم اجرا کنیم (با تغییرات در منوی سرویس؟؟) و اینکه میشه رنگ زیرنویس srt رو از سفید به رنگ دیگه ای (مثل زرد!) تغییر بدیم؟؟
با تشکر...
دوستان مدل UA40B7000WRS دیجیتالش فعال میشه یا نه؟
نقل قول:
دوست عزيز براي ضبط كردن تصاوير در اين مدل بايد فلش و يا هارد سرعت بالا داشته باشيد كه با روش خاصي توسط تلويزيون فرمت ميشه و بعدش هم ضبط ميشه اگه اون هارد يا فلش رو بخواي توي كامپيوتر ببيني .كامپيوتر اون رو نميشناسه و ميخواد دوباره فرمتش كنه . بنابراين به نظر من بهترين كار اينكه يك فلش سامسونگ با سرعت بالا تهيه كني و فقط براي اينكار ازش استفاده كني . در ضمن لطفا بفرماييد توي منوي مخفي چه تغييرات خوبي اعمال كردي ؟
سلام دوست عزیزی که زحمت کشیدید و به سوالم من پاسخ دادید باید خدمتتون عرض کنم که من یه مقدار مبتدی هستم و زیاد با اصطلاحات آشنایی ندارم هر چی هم بلدم تجربی یاد گرفتم اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید آخه من مسیری رو که از طریق ریموت کنترل میرم به این صورت هست menu>setup>network > network setup
اینجا باید گزینه آی پی و آدرس ظاهر بشه که ظاهر نمیشه فقط در قسمت راهنما مینویسه you can configur the network sittings the ip adress the gatewayدر ضمن ال سی دی من رو گزینه وایر لس تنظیم شده و یه جایی تو همین سایت دیدم نوشته بود ال سی دی خودش با اولین مرکز وایر لس ، وای فای ، و جی پی آر اس ارتباط برقرار می کنه و من هم از اینترنت جی پی آر اس استفاده می کنم در ضمن یه ال سی دی سری 5 همسایمون داره که گزینه network داره وقتی گزینه network رو انتخاب می کنم آی پی و آدرس می خواد و ال سی دی من ایجور نیست
دوستان عزیز برای 7000c7000 face book یا youtubeایا تو این مدل میشه از این اپ ها ------ برای تلویزون یا هم چنین چیزی برای استفاده از این app ها داشته باشیم کسی تجربهای داره بزاره ممنون میشم
به دلیل تکرار خذف شد
سلام
تلویزیون من d6960ه
چطور میشه روی فلش مموری ظبط کرد؟ وقتی فلش رو میزنم و دکمه ی رکورد رو میزنم میگه باید فرمت بشه ، انجام میده ولی تهش ارور میده (فِ یل)!!
علتش اینه که برای ضبط تصاویر، به سرعت خوندن و نوشتن بالاتر از فلش شما نیاز داره و توی تست سرعت فلش شما پذیرفته نمیشه و معمولا اکثر فلش های معمولی همینجوری اند برای اطمینان باید از هارد اکسترنال استفاده کنید.نقل قول:
یعنی از دستگاه های دیجیتال ِ ایرانی و داغونی که تو بازارن هم ضعیفتره که نمیتونه رو یه فلش مموری ضبط کنه ؟!!!!نقل قول:
اونجوری م که باید هارد رو فرمت کنه !! درسته؟
راه دیگه ای نیست؟
راستی این سریای آخر 6 مثل همین مدل من بلوتوث دارن؟ تو منوی مخفی دیدم یجا یه بلوتوثی نوشته بود ...
با تغییر در منوی مخفی نمیتوانی این قابلیتها را ایجاد کنی.نقل قول:
البته یکی از دوستان میگفت که با برنامه mkvmerge gui زیرنویس sub idx را روی تلویزیون LCD سامسونگ تماشا کرده.
من که روی LED امتحان کردم، جواب نگرفتم!