کپ کام چی کارست که حرفی بزنه؟نقل قول:
Printable View
کپ کام چی کارست که حرفی بزنه؟نقل قول:
فکر کنم حرف قطعی رو طبق تاپیکی که توی انجمن آی وی زدم فهمیدم، اینم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش خیلی ها معتقدن که آی وی برای پی سی میاد ولی خوب این جواب قطعی نیست بعضی از اون ها هم مثل ما حدس میزنن و یا مثل من مطمئن هستن که میاد ولی خوب یکی توی این تاپیک گفته که وقتی به راک استار ایمیل میزنی و میگی میاد یا نه اونا جوابی نمیدن که توش نه باشه ولی خوب از طرز نوشتنشون میشه فهمید که میاد.
یکی دیگه توی تاپیک این رو گفته :
این تاریخ انتشاره که نمیدونم مطمئن هست یا نه ولی اون طور که گفته شاید مطمئنه.نقل قول:
There will be one
either december 2008 or sometime 2009
و خیلی هام گفتن که هنوز هیچ کسی نمیتونه به من جواب قطعی رو بده.
و یکی دیگه هم گفته که راک استار نگفته یس ولی خوب نو هم نگفته.
خوب شاید میتونیم به این نتیجه برسیم که امکان ریلیز شدن این بازی برای پی سی خیلی زیاده و هیچ دلیلی برای این که این بازی پر فروش برای پی سی نیاد نیست.
خوب به هر حال من فکر میکنم که اگه بحث رو ادامه بدیم به جنگ و دعوا کشیده بشه ... میخواد بیاد میخواد نیاد :31: من که میگم میاد ولی اگه اومد یادتون باشه که من چقدر بهتون گفتم ولی شما قبول نکردید.
توی این تاپیک هم 3096 نفر گفتن که GTA IV واسه PC میاد
790 نفر گفتن نمیاد
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?act=ST&f=120&t=284113
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا اینقدر قضیه رو کش میدید؟
لطفا اخبار رسمی یا تایید شده بذارید و یا نهایتا شایعه ای که نزدیک به واقعیت باشه. اینکه GTA برای pc عرضه بشه احتمالش زیاده ولی اینکه کی ریلیز میشه مشخص نیست پس خواهشا این بحث های بیهوده کنار بذارید و اگر خبر درست و حسابی دیدید با ذکر منبع اینجا قرار بدید!
در ضمن چرا میگید آی وی؟!!!! این 4 یونانیه ;)
ممنون و موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه.نقل قول:
پس میشه یه خبر درست و حسابی یه فرد محققی بذاره که دیگه ماها بدونیم واقعا کی میاد؟(اگه میشه با منبع)
ممنون:11:
شاید این خبر قدیمی باشه ، ولی اینو همین الان دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به فروش بی سابقه بازی GTA بر روی کنسول های X360 , PS3 گمانه زنی ها درباره انتشار این بازی برای PC وهمچنین زمان آن شروع شده است. نشریات وب سایت های مختلف در همین راستا بر اساس چند خبر تایید نشده حدس می زنند که راک استار در حال کار بر روی نسخه کامپیوتر این بازی است و با احتمال زیاد در ماه اکتبر امسال منتشر خواهد شد. چیزی که به گمانه زنی ها در این رابطه قوت بیشتری می دهد سکوت سنگین Rockstarدر مقابل اینگونه شایعه هاست. راک استار در هیچکدام از مصاحبه های خود هیچ اظهار نظری در رابطه با انتشار یا عدم انتشار بازی GTA 4 برای کامپیوتر نکرده و در مقابل شایعات سکوت اختیار کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاور فرضی نسخه کامپیوتر که توسط یک سایت امریکایی طراحی شده است !
برخی از کارشناسان صنعت بازی معتقند راک استار در حال استفاده از استراتژی قدیمی خود که در بازی GTA San Andreas پیاده کرده بود، می باشد. بازی مذکور 6 ماه پس از انتشار آن برای PS2 برای کامپیونر های شخصی عرضه شد.
کد:http://www.videogames.ir/story-70.html
واقعا حیفه اگه برای پی سی نیاد.
آآآآآآآخخخخشششش ...
فکر کنم کم کم حرفم داره ثابت میشه.
خیالت تخت. من یه آشنا تو مغازه سیدی فروشی طنین دارم که گفته صد در صد برای پی سی میاد.نقل قول:
واقعا حیفه اگه برای پی سی نیاد.
به هر حال اون از منو تو بیشتر میدونه.
چون عضوی از شرکت بزرگ Tanin هست که بازی هایی که قراره منتشر بشه به طور مستقیم از شرکت اصلیش به دست اونا میرسه و اونا زمان پاپلیش بازی توی ایران پاپلیش میکنن.
به من گفت حتما میاد.
الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
خب اگه قراره نیاد امیدواری که خوبه!!!!
اما به نظر منم باید بیاد و شاید این راک استار همه رو گذاشته سرکار که وقتی اومد همه یهو یکه بخورن و هجوم بیارن طرفش و یهو یه عالمه فروش کنه!