سلام به همگی
من قیلا یه کرک روی ویندوزم نصب کرده بودم اما جدیدا از کار افتاده ...
آخرین ورژن Windows Loader رو دانلود کردم اما وقتی بازش میکنم نه گزینه ی Install کار میکنه و نه گزینه ی Uninstall !
باید چیکار کنم ؟
Printable View
سلام به همگی
من قیلا یه کرک روی ویندوزم نصب کرده بودم اما جدیدا از کار افتاده ...
آخرین ورژن Windows Loader رو دانلود کردم اما وقتی بازش میکنم نه گزینه ی Install کار میکنه و نه گزینه ی Uninstall !
باید چیکار کنم ؟
سلام دوستان
من ویندوز ام رو از این سی دی های شرکتی گرفتم (7 64بیت) که میگند نیاز به کرک نداره و خودبه ود اکتیو هست و آپدیت میشه اما الان بعد حدود 9 ماه می گه مدت زمان اش تموم شده و دوباره باید اکتیو شه
بک گراند رو سیاه می کنه اما قابل اصلاحه منتها هر چند ساعت این پیغام رو میده
می خواستم راهنمایی کنید که باید چکار کنم که دوباره ویندوز ام کامل اکتیو باشه؟
ممنون
سلام
روی ویندوز من (Win 7 Ultimate SP1 64bit) آپدیت KB971033 نصب نشده و تو لیست Hidden updates قرار داره ولی ویندوز غیرفعال شده Windows loader Ver. 2.1.3 رو نصب کردم ولی ویندوز فعال نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
----------------------------- آپدیت پست
من از Remove WAT استفاده کردم و مشکل جنیون نبودن ویندوز حل شد اما الان ویندوز بدون لایسنس مونده این مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟؟؟
دوستان من ویندوز 7 Enterprise دارم و چند وقت پیش هم از طریق راهنمایی شما دوستان در همین تاپیک تونستم ویندوزم رو کرک کنم
اما الان همین نسخه رو روی یک لپتاپ ریختم و دنبال همون کرکی هستم که روی PC خودم استفاده کردم ولی پیداش نمیکنم !
در هر صورت ممنون میشم اگه یک کرک برای این نسخه از ویندوز 7 بهم بدید
اگر با این روشی که این همکارمون گفتن رفع مشکل نشد برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنید تا ویندوز شما اکتیو بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگرویندوز شما جنیون شده بوده بعدش باطل شده باید اول برنامه MBR Regenerator رو که داخل لینک اول هست دانلود کنید به وسیله این برنامه کرک خودتون پاک کنید طرز کارشم به اینصورت که اجراش کنید بعدشم روی گزینه Start Regeneration system کلیک کنید بعدشم سیستم ریست میشه بالا که لومد از اون کرکی که داخل اون پست معرفی کردم یا که از این یکی که داخل لینک دوم هست استفاده کنید.
link دوم که پی دی اف هست!؟
من ویندوز ام مهلت داده 23 روز مونده تا اکتیو کنم
قبلا اکتیو بود
از regeneratior و loader هم استفاده کردم یه راه بی دردسر سراغ ندارید راحتم کنید؟
تنها راه همون روشی هست که برای شما معرفی کردم برنامه لینک دوم یک سایت دیگه آپلود کردم همون سایتم مورد نداشت فقط باید از دانلود منیجر مرورگراستفاده میکردین.نقل قول:
نقل قول:
داداش نشد که!
اول آنیستال و بد اینستال کردم اما هنوز تو پروپرتیس (!) می زنه 22 روز وقت داری رجیستر کنی
دستم به دامنت اینو چجوری جنیو اش کنم؟
دوستان من روی لپتاپ دوستم 7 اینترپرایز نصب کردم. بعد وقتی می خوام با کرک لودر ویندوز رو اکتیو کنم توی قسمت status می نویسه unsupported !
تازه ویندوز به جای 30 روز انگاری سه روز مهلت داده !