ممنون که جواب دادی فهمیدم این ها لباس 3 اونا هست که به مورتال کومبت 3 برمی گرده:46:نقل قول:
Printable View
ممنون که جواب دادی فهمیدم این ها لباس 3 اونا هست که به مورتال کومبت 3 برمی گرده:46:نقل قول:
مگه قرار نبود از 5000 به بالا رای دادن واسه PC هم بیاد پس چرا نیومدنقل قول:
تو اینجا به 1386 رسیده:
تو اینجا هم به 7598:کد:http://www.petitiononline.com/MK9PC621/petition.html
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19:کد:http://www.petitiononline.com/filu7810/petition.html
ببینم درست نکردن مگه نگفته بودن 5000 شد منتشر می کنیم یعنی واسه پی سی نمیاد ؟ اخه تو گفتی 7598 شده پس چی شد؟
دوستان ... شرکت ها از ای حرفا می زنن خیلی... اون ها نه پی سی گیمر ها براشون مهمه نه این رای ها... تنها چیزی که براشون مهمه سوده! اگه داشته باشه منتشر میشه اگه نداشته باشه نه... با پست دادن این جا هم هیچ قدمی در این راه برداشته نمی شود!
سلام دوستان یکی من رو کمک کنه تو story mode وقتی با ریدن با شائوکان مبارزه می کنیم ..... به هیچ طریقی نمیشه این رو کشت !!!! با غیب شدن ( از این طرف رفتن و از آن طرف آمدن و سپس زیرچونه زدن) و با پایین جلو پایین جلو A ( که با کله میره تو شکم طرف) ....
شما ها چطوری کشتینش ؟
خواهشمندم کمک کنید !
این بازی برای پلتفرم pc میاد ؟
درست با همون سیستمی کشتیم که خودت گفتی فقط بیشتر با ظاهر شدن از این طرف و اون طرف باید کارتو راه بندازی دقت کن عقب برو دور شو ازش هر موقع دیدی که واستاد و حرف زد یا دستاشو گذاشت روی کمرش خندید اون موقع سریع ظاهر شو از پشتش و بزننقل قول:
فعلا که نیومده ولی ممکنه بیادنقل قول:
نقل قول:دقيقانقل قول:
تقريبا بهترين كاراكتر واسه مبارزه با شائوکان هست ! يه جورايي شبيه به باگه ! اون خيلي كنده و Raiden خيلي سريع ! همينجور خيلي راحت نگاش كن ، هر فني كه خاست بزنه پايين بالا ! اون هنوز وسط فنشه و تو پشتش ! يه كمبو خيلي راحت هم كه از Uppercut بهتره ميتونه ( البته نميدونم دقيق كه Xbox چه جوريه دستش ) دوتا A ،بعد B ، بعد هم عقب جلو A باشه .
نقل قول:
آره دسته ی xbox این جور هست و او باید همین کارها رو بکنه تا برنده بشه من 6 بار این کار رو کردم وقتی تو رو می زنه قبل از زدن سریع برو پشتش که دوستان گفتن مثل اون بعد یا زیر چانه بزن یا با سر برو توش که رمزاست
ومی تونی این کارو زمانی که می خنده انجام بدی:10: