سرویس مخابرات با همه مودمها سازگاره این عدم سازگاری مودم با شرکتها شایعه ای هست که شرکتهای مثل شاتل به پا کردند.نقل قول:
این یعنی پست سرکاری و اسپم چند نمونه دیگه هم یادشون رفته من یادآوری میکنم. برادران ایمنی/ صحابهنقل قول:
Printable View
سرویس مخابرات با همه مودمها سازگاره این عدم سازگاری مودم با شرکتها شایعه ای هست که شرکتهای مثل شاتل به پا کردند.نقل قول:
این یعنی پست سرکاری و اسپم چند نمونه دیگه هم یادشون رفته من یادآوری میکنم. برادران ایمنی/ صحابهنقل قول:
کاملاً تأیید میشه. این رو فقط شرکت های ISP شایعه کردن تا فقط مودم خودشون رو به مشتری قالب کنن.نقل قول:
اصلاً ADSL خودش یه سری استاندارد داره و وقتی مودمی ADSL رو ساپورت می کنه یعنی اون استاندارد ها رو هم ساپورت می کنه. اینا شگرد تبلیغاتی ای بیش نیست.
پست من اسپم بود؟ خوب عزیز نفهمیدم منظورش چیه. حالا اشکالی داره اینو به زبان طنز پرسیدم؟نقل قول:
تازه این برا ساعتهای رایگانش بودنقل قول:
روز که بین 150 تا 200 کیلو دانلود میداد
فایهای 3 4 مگی رو اصلا حس نمیکردی دانلود داره میکنه 3 صوت میگرف
فقط برا اینکه تبلیغ نشه اسمشو نمیارم وگرنه انصافا تو 6 ماه اصلا مشکلی نداشتم
تازه چی
ماهی 11 تومن
واقعا خر شدم اومدم سراغ مخابرات
گول نامحدودشو خوردم افتادم تو چاه
دوستان شما چقدر خوش شانس هستید به خدا.
این افزایش سرعت که 128 ها رو کرده 160 تا و یا بقیه رو هم به همین میزان سرعتشون رو برده بالاتر برای من بدبخت بیچاره فقط 10 کیلوبیت افزایش داشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب نکنین! اعداد بالا به کیلوبیت هستش. یعنی همون واحدی که در ایران به ما طبق اون سرویس میدن. شما هم باید وقتی به speedtest.net میرین اون بالا وارد SETTING بشین و طبق سرعت ذغالی اینترنت ایران تنظیمش کنید. چون اون سایت به خاطر اینکه اکثر کشورها مگابیت به بالا هستند دیگه به صورت پیش فرض کیلوبیت رو نمیگذاره!
میبینید شانس من رو؟ هم سرعت دانلود / آپلودم از شما پایین تره و هم مقدار پینگ تاخیرش از همه شما بدتره!
میشه کاری کنم که بهتر شه؟
دوست عزیز اطفا بگو اسمشو تبلیغ کجا بود این تاپیک واسه برطرف شدن مشکلات ملته بگذار اگه همچین جای خوبی هست همه استفاده کنن ، ثواب میکنی . من گرگان هستم ، گرگان رو هم پوشش میده ؟ همون شاتل منظورته ؟نقل قول:
این تست رو شما به کیلوبیت میبینید چون فقط داخل سیستم شما تنظیمات به اینصورت ذخیره شده وگرنه من همون 0.14 مگابیت سرعت دانلودتون رو میبینم.نقل قول:
می تونید از طریق pm ازشون بپرسید که دیگه هم تبلیغ نمیشه/.نقل قول:
خب مال ما هم همینه دیگه! مال من تا چند روز پیش میزد 0.11 مگابیت، سرعت دانلود بین 13 تا 13.5 بود، DU Meter هم بین 100 تا 105 رو نشون می داد.نقل قول:
حالا Down stream رو گداشتن 156، رو17 تا 18 دانلود می کنه و Du Meter هم رو 135 تا 137 هست.
این تست چند روز قبل:
و این تست الان:
پینگ یه خرده فاجعه است!
ولی خب من حساب کردم دیدم با این سرعت می شه ماهی 42 گیگ دانلود کرد.
با آرت 128 شاتل می شه ماهی کم تر از 40 گیگ دانلود کرد. (الان که سرعتا رو برده بالا اون 18 گیگش تو کمتر از یه روز تمومه و بقیه ش رو باید با سرعت 64 کیلوبیت سر کنن.)
پارس آنلاین هم که سرعت شبانه ش پایینه و حداکثر بشه ماهی 20 تا دانلود کرد.
از ماه دیگه 256 می گیرم ماهی 80 گیگ می زنیم به بدن با 12500 تومن، خداییش خوبه. می شه گیگی 156 تا تک تومنی!
آخر ما نفهمیدیم این شاتل خوبه یا بد ؟ از ماه دیگه 256 همینجوری میگیری یا با نامه ای چیزی ؟ از مخابرات ؟نقل قول:
اگه سرعت می خوای عالیه ولی اگه حجم می خوای نه.نقل قول:
همینجوری که نمی دن. با نامه ی شرکت. اونم کلی دوندگی داره.
دوستان ميشه بگيد قيمت گرفتن اينترنت 128 از مخابرات با هزينه هاي ديگه حدودا چقدر ميشه ؟(بدون مودم)