احتمالا همین نامشخص بودن جدول هم به خاطر استفاده احتمالی میزبان از شرایط بهتره
البته اگه واقعا نامشخص باشه چون هیچ توجیه دیگه ای نداره
Printable View
احتمالا همین نامشخص بودن جدول هم به خاطر استفاده احتمالی میزبان از شرایط بهتره
البته اگه واقعا نامشخص باشه چون هیچ توجیه دیگه ای نداره
در این شکی نیستنقل قول:
چه از نظر بدنی چه نظر کار تیمی
میشه با اطمینان گفت توی خط حمله دارن تیکی تاکای آسیایی رو اجرا میکنن
واقعا خدا خدا میکردم که یا کره یه گل دیگه بزنه یا بحرین بازی رو مساوی کنهنقل قول:
جالب بود که استرالیا نیمه دوم کاملا از نظر بدنی افت می کرد و البته خیلی هم دور از انتظار نبود . اگه بحرین تیم بود می تونست امروز حداقل مساوی کنه . دفاعش که افتضاح بود ، اصلا برنامه نداشت واسه بازی !
چون استرالیا واقعا برای ما بهتر بود
ولی چه میشه کرد تاریخ هم انگار از این بازی خوشش میاد
من که فکر میکنم اگه عراق بیاد بالا راحت استرالیا رو ببره
کره توی هر سه بازی گل خورده حتی از هندنقل قول:
از این مرحله که بگذریم جدال ایران - کره جدال فوق العاده ای میشه ! هر دو تیم از هم شناخت دارن بسیار ! می تونیم به کره گل بزنیم اما امیدوارم هر چقدر گل می زنیم یه دونه از تعداد گل هایی که می خوریم بیشتر باشه !
دوتاشم پنالتی بوده
این یعنی دفاعشون آماتوره توی فشار پنالتی رو میدن
ما هم که پنالتی گیر زیاد داریم
کلا دفاع کره مثل دفاع خودمونه
منم باهات موافقمنقل قول:
به نظر من تیم ما از لحاظ روانی آماده تر از کره هست ، تویه زمین هم با تدابیر مربیان و همت بازیکنان ( که نشون دادن واقعا آماده هستند) می تونیم کره رو شکست بدیم !
همین که کره ایها میخواستن یه گل دیگه بزنن که به ما نخورن ولی نتونستن براشون از نظر روحی یه باخت خفیفه
امیدوارم از خواب بیدار شه و دوباره اون جمله تاریخیشو تکرار کنهنقل قول:
از الان می تونم تصور کنم جناب خیابانی چه خوابی واسمون دیده !! :31:
خداداد .......گل گل....... باز هم روی زمین باز هم روی زمین.....
تبریک عرض می کنم صعود مقتدرانه تیم ایران را.انصافا بهترین نتایج رو در جام تا اینجای کار تیم ایران گرفته و پوز مخالفان خود را زده است.آنهایی که به علت گرایشهای سیاسی آرزوی باخت ایران را می کردند سرشان به سنگ خورد و با قهرمانی ایران بیشتر افسرده می گردند.
امروز ویکیپدیا هم چند بار عوض کرد جدول برخورد تیم ها به هم رو در مرحله نیمه نهایی! خلاصه مسئولسن رقابت ها گرگیجه دادن به همه!!:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال زنانم باحاله ها:دی
من که همچن کسیو نمیشناسم...نقل قول:
از این عکسا بازم داری:31:
اگر 5 دوره اخر رو نگاه کنید میبینید که ایران و کره دقیقا در این مرحله به هم خوردند(داره یه جور سنت میشه)
و یکی در میون بازی ها رو بردند.
نوبتی هم که باشه الان نوبت برد ایرانه
دمت گرم خیلی خنده دار بود:31:
محصص: از اينكه با استراليا بازي نميكنيم خوشحالم
رئيس کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با استراليا بازي نميکنيم خوشحال هستم.
مرتضي محصص به عنوان کارشناس کنفدراسيون فوتبال آسيا از جايگاه ويژه ديدار استراليا - بحرين را نظاره ميکرد.
او در پايان مسابقه تصريح کرد: استراليا تيمي است که فيزيکي بازي ميکند و ما مقابل چنين تيمهايي با مشکل مواجه ميشويم. از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با اين تيم بازي نميکنيم خوشحالم.
وي ادامه داد: کره جنوبي تيم خوبي است اما به دليل اينکه بازيکنان کنارياش نفوذ ميکنند فضا را براي بازيکنان ما باز ميگذارند. من اين نکته را به مربيان تيم ملي هم خواهم گفت. ما ميتوانيم از اين فضاها براي برتري برابر کره جنوبي استفاده کنيم.
ناصر الجوهر اخراج شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:39::16:
مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان تصميم گرفتند تا به همکاري شان با ناصر الجوهر پايان دهند.
تیم ملی عربستان نمایش ضعیفی در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا داشت و پس از تقبل شکستی تحقیرآمیز مقابل ژاپن با نتیجه 0-5 خداحافظی تلخی با رقابتهای قطر داشت و بدین ترتیب عربستان با تقبل سه شکست متوالی و بدون کسب امتیازی، به خانه بازگشت
پیش از این ، پسیرو، مربی پرتغالی هدایت تیم ملی عربستان را برعهده داشت ولی با اولین شکست این تیم در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا که با نتیجه 1-2 مقابل سوریه رقم خورد، این مربی پرتغالی از سمت خود برکنار شد و ناصر الجوهر جانشین او شد.پس از آن عربستان با نتیجه 0-1 مغلوب اردن شد و در نهایت شکست سنگین مقابل ژاپن، باعث شد تا حضور این بار جوهر برروی نیمکت مربیگری تیم ملی کشورش ، عمر کوتاهی داشته باشد
:thumbsup: