آره ولي خب گارانتي زياد بردن هم خسته کننده است.
پس در کل شما راضي هستيد.
متشکرم. :46:
آره ولي خب گارانتي زياد بردن هم خسته کننده است.
پس در کل شما راضي هستيد.
متشکرم. :46:
یکی از بچه های همینجا هم اسپیکرش سوخته !
چی شد ؟؟
درست شد ؟؟
یه چیز جالب، یکی تو یه فروم خارجی dungeon hunter رو باهاش ور رفته و تونسته بدون خریدن بازی اونو رو گوشیش نصب کنه. بعد هم شیرش کرده ولی دیگران نتونستن نصب کنن. خودش هم یه بار بازی رو پاک کرده دیگه نتونسته نصب کنه!!!
حالا خودش کف کرده که دفعه ی اول چی کار کرده که نصب شده!
سلام می خواستم بپرسم با این گوشی می شه کتابهای pdf رو خوند؟ برنامه gps رایگان براش کسی سراغ داره ؟در ضمن من 460 قیمت دارم با گارانتی. در کل نسبت به امنیا2 بهتره یا نه؟ من بین این دو گوشی موندم کدومو بگیرم اگه جواب بدین ممنون می شم.
سلام من چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین
1- بین گوشی امنیا 2 و ویو کدومو به نظرتون انتخاب کنم امنیا 2 466 هزار و ویو 460 هزار با گارانتی؟
2- رو این گوشی می شه کتابهای pdf رو خوند؟
3- نرم فزار gps رایگان با سرعت خوب برای این گوشی(ویو) موجود هست؟
4-صفحه محافظ نیاز داره؟
5- فارسی ساز و کلا نرم افزارهای بدردبخور براش به اندازه کافی وجود داره؟
6- مثل ویندوز موبایل براش رامهای مختلف تو وب برای دانلود پیدا می شه؟
7- کارت حافظه 16 می خوام براش بگیرم چه کارتی پیشنهاد می دین و با چه رنج قیمتی ؟
8- زیر نویس فارسی رو تو ویدیوها ساپورت می کنه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین آخه تا شنبه می خوام بگیرم
سلام به همه دوستان من بيشتر با اينترنت كار ميكنم ميخواستم بدونم سايتهاي فارسي رو خوب نشون ميده يا نه?
و اينكه فارسي مي شه تايپ كرد?
خدا رحم کنه :18:نقل قول:
راستي آنتن دهيش چطوريه؟ يادمه يکي از دوستام (البته امنيا) داشت تو مترو که بود زنگ ميزد ولي صداش نميومد. :20:
2- بله.نقل قول:
3- برای ایران نه. (جاوا هست البته)
4- ضد خشه، محافظ نمی خواد. یه ویدئو تو یوتیوب بود یارو با چاقو و کلید روش می کشید خط نیفتاد.
5- خودش فارسی داره، تو سایت samsungapps ببینید خودتون.
6- نه.
8- پلیر خودش نه، ولی یکی براش هست که فارسی رو هم نشون می ده.
بله، بله.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین یعنی روش میشه نرم افزار گارمین یا اسمارت کام رو نصب کرد؟نقل قول:
اصلا خود مایکروتل اینکارو انجام میده ؟
من خودم با همراه اول با هر گوش که تا الان داشتم تو خونه آنتن دهی صفر بود چه با E62 نوکیا چه 1100 چه Samsung و ... ،همش دنبال یه جای خاص بودم که گوشیم اونجا آنتن داشته باشهنقل قول:
ولی با این من هر جا برسه گوشیموو میذارم ،هیچ مشکلی هم نداشتم !
نمیدونم آنتن دهیش قویه یا همراه اول این طرفا آنتن زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]