سلام
من تازه اینجا عضو شدم
قصد دارم لپ تاپ اپل بخرم
تو سایت نقش که میرم جلوی لپ تاپ های اپل نوشته made in china
مگه چین هم لپ تاپ اپل تولید می کنه؟
از کجا می شه لپ تاپ اپل ساخت آمریکا رو تو ایران پیدا کرد؟
Printable View
سلام
من تازه اینجا عضو شدم
قصد دارم لپ تاپ اپل بخرم
تو سایت نقش که میرم جلوی لپ تاپ های اپل نوشته made in china
مگه چین هم لپ تاپ اپل تولید می کنه؟
از کجا می شه لپ تاپ اپل ساخت آمریکا رو تو ایران پیدا کرد؟
ممنون. سایت چاره رو دیدم.نقل قول:
من به شما 100% مدلهای 15 اینچی رو توصیه می کنم . چون برای فیلم دیدن و کارهای گرافیکی 13 اینچی کمی کوچیکه . 15 اینچی هم کانفیگ بهتری داره هم مخصوص همین کارهای گرافیکی و فیلم هست :13:نقل قول:
آخه از حضور مدلهای 2010 یک ماه بیشتر نمیگذره . پس نمیشه استوک حسابشون کرد :13:نقل قول:
در امریکا هر چه از تولید یه دستگاه بگذره (مدت زمان اون رو نمی دونم) اون دستگاه استوک حساب میشه و اون رو به قیمت دست دوم به شما می فروشند در حالی که هنوز پلمپ ان باز نشده. احتمالا این واردکنندگان ایرانی این دستگاه ها رو وارد می کنند که مطمئنا قیمت اونها کمتر از اپل استور امریکاست
سلام به دوستان خوش سليقه اپلی ( و البته مايه دار!! ) :31:اگه خدا بخاد منم به زودی با خريد يک MC371 به جمع شما ميپيوندم :40:چند تا سوال داشتم تا با خيال راحت بتونم خريد کنم:من در فرانسه آشنايی دارم که ميتونه برام بخره و پست کنه. کلن اين کار پيشنهاد ميشه و نکته مهم اينکه ميشه از نمايندگی فرانسه مک بوکی با کيبورد فارسی - انگليسی خريد؟چون با افتر افکتز و3Dmax کار ميکنم ميخام مطمئن بشم آيا ميتونم به عنوان مثال با وجود افکت های سنگين مثلParticular در افتر Real time Preview داشته باشم؟ يا تا چند ثانيه ميشه اين کار رو انجام داد؟و اينکه با ترک پد ميشه کار گرافيکی انجام داد يا خريد موس هم واجبه؟اگه اساتيد راهنمايی کاملی در رابطه با سهولت کار جلوه های ويژه در مک بوک پرو بکنن واقعن ممنون ميشم.لوازم جانبی واجب رو هم اگر با برآورد قيمت و همينطور زمان مناسب خريد بگيد عاليه . يعنی تا چند ماه ديگه امکان افت قيمت هست؟از دوستان هم تشکر ميکنم چون با خوندن مطالب اينجا کلی اطلاعات مفيد کسب کردم :thumbsup:
سلامنقل قول:
من همین 4 روز پیش از اپل استور برام خرید کردند. محصول تولیدی این ماه را به همون قیمت 1499 دلار می دادند. اما تولید ماه پیش را استوک حساب می کردند و قیمت بسیار کمتری داده می شد. پس شک نکن.
سلام من راهنمایی میخوام و چند تا سوال دارم از محضر اساتید:
1:من میخواستم Mb991 بخرم ولی آقا محسن گفتن قدیمی شده
2:من فک میکنم 13 اینچ کوچک باشه ارزش داره یک ماه یا شاید بیشتر صبر کنم بودجمو از 1.8 به 2.5 بروسونم و آیا با 2.5 میشه یه 15 اینچ خوب خرید(من تو خونه برای دسکتاپ مانیتور 19Bf Samsung دارم رفیقم میگفت که چشمت عادت کرده و 13 اینچ خوبه)
3:تو قیمت بین 1.8 تا 2 میلیون مدلهای خوب اپل چه مدلهایی هستند؟
در ضمن من عاشق اپلم
اگه جواب منو بدید یه دنیا ممنون
دوستان مدل
MacBook Pro 15.4" MC373LL/A
برای خرید مد نظر دارم
لطفا بی تعصب و با توجه به اینکه دارم قیمتی دو برابر نسبت به کانفیگ های مشابه از سایر برندها می پردازم منو راهنمایی کنید آیا میتونم روی این لپتاپ ونصب ویندوز روی اون با Boot Camp و اجرای برنامه های مهندسی سنگین مثل Ansys و Catia بدون مشکل حساب باز کنم ؟
بله . شما هر ویندوزی بخوای میتونی نصب کنی . بدون هیچ مشکلنقل قول:
براحتی هم از پس این برنامه ها برمیاد .
یکی از دوستانم همین مدل رو داره و داره بازی سنگین Crysis رو با آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا می کنه :18:
امکانش هست 373 تا اخرهای تیر و اوایل مرداد 2600 بشه؟؟