نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزم.
ممنون از راهنماییت در مورد کابل. وقتی سیستم رو وصل کردم حتما بهت خبر میدم. هر وقت خواستی من در خدمتتم خونه خودته. ایشاء الله شما هم به زودی سیستم مورد علا قه ات رو بخری و ازش لذت ببری
پاینده باشید:8:
Printable View
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزم.
ممنون از راهنماییت در مورد کابل. وقتی سیستم رو وصل کردم حتما بهت خبر میدم. هر وقت خواستی من در خدمتتم خونه خودته. ایشاء الله شما هم به زودی سیستم مورد علا قه ات رو بخری و ازش لذت ببری
پاینده باشید:8:
دادا جان شما چیکار کردی؟بلاخره تصمیم نهایی رو گرفتی؟نقل قول:
اگر هنوز تصمیمت اینه که سیستم حرفه ای تر از سری تودوروکی جمع کنی هروقت اومدی تهران بهم خبر بده تا با هم بریم چنتا تست صدا از سیستم های حرفه ای تر بگیریم.شاید شما هم بلاخره تصمیمت رو گرفتی.
ممنون رایان جان . از لطفت ممنونم چشم اگه خواستم بیام تهران قبلا بهتون خبر میدم ولی عجب آدمایی پیدا میشن سفت جلوی آدم وامیسته میگه ذوست دارم این قیمت بفروشم . حتما اینجا به قسمت تعزیرات بخش صوتی تصویری خبر میدم اگه اینا هم رسیدگی نکردن اونقدر به تهرون ایمیل میزنم که روشو کم کنم . :11:نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;4966158]هر دو مدل usb میخوره و سرعت لودشون معمولیه.مدل 3378 توی سرعت لود کمی مشکل داشت که توی آپدیت فریمورهای جدید این مشکل حل شده.
خدمات پس از فروش هر دو مدل هم تو یه سطحه.
ممنون از جوابتون. یک مورد دیگه اینکه با زیر نویس فارسی مشکلی ندارن هر دو مدل 3378 و 787 ؟و اینکه هر دو عمل up scaling رو روی تصویر انجام میدن ؟و این عمل نسبت به up scaling تلویزیون چه تفاوتی داره و کدوم قوی تره؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم توی زیرنویس فارسی فیلمهای رایج مشکلی نداره.هر دو مورد هم upscaling رو بخوبی انجام میده.عمل upscaling این سیستمها از upscaling خود تلویزیونها قوی تر و بهتر عمل می کنه.نقل قول:
اگه بتونی حالش رو بگیری که حسابی همه رو خوشحال می کنی.واقعا دور و زمونه بدی شده.نقل قول:
با سلام من یک چند تا سوال داشتم جای دیگه پیدا نکردم بپرسم.
یک سینمای خانگی ال جی گرفتم اولا که با زیرنویس فارسی مشکل داره این طبیعیه اما یک سری دوستان تو بخشای مختلف خوندم یک نرم افزار معرفی کردن به اسم aviaddxsub که فیلم رو divx میکنه و زیرنویسو به صورت عکس به فیلم اضافه میکنه اما با این نرم افارم تبدیل کردم درست نشد حالا به جز اینکه فایلمو دی وی دی کنم راه دیگه ای هست که بشه زیرنویس فارسی رو درست کرد؟
به جز این وقتی به divx تبدیل می کنم صدا و زیرنویس فیلم با خود فیلم تو دستگاه که میزارم هماهنگ نیست نمیسه هم فیلمو جلو یا عقب برد. این مشکل حل نمیشه؟ به این divx registeration مربوط نمیشه؟ اصلا این چی هست؟ کدی که میده؟
سوال آخرم اینکه اگه مثلا یک فیلم 720p رو به دی وی دی تبدیل کنم کیفیت صدا و تصویر پایین میاد؟
ممنون
برنامه هایی هستند که زیرنویس رو با فیلم ترکیب می کنند البته الآن برنامه خاصی یادم نیست :20: در واقع این برنامه ها زیر نویس رو روی فیلم می نویسند.با این روش حتما می تونید فیلم رو با زیر نویس ببینید، ولی چون فیلم عوض میشه دیگه نمی تونید بدون زیرنویسش کنید :31:نقل قول:
موفق باشید :10:
سوال اول رو که دوست عزیزمون جوابشو دادندنقل قول:
سوال دوم که تبدیل به دایویکس می کنید و زیر نویس هماهنگ نمیشه این بخاطره اینه مه بیت ریت تغییر پیدا می کنه و سرعت فیلم کمی تعییر پیدا می کنه به خاطه اینه که زیر نویس هماهنگ نمیشه
سوال سوم هم بله صد در صد تعییر کیفیت پیدا می کنه بلاخره به قول شما دارید فیلم با ریزولیشن 720 پروگستیو رو به 480 اینتر لیس تبدیل می کنید
خوب راه حلی نداره که مشکل هماهنگی پیش نیاد؟ صداشم هماهنگ نیست اخهنقل قول:
نرم افزارو اگه میشناسید معرفی کنید.
نقل قول:
mohammad جان باسلام اون نرم افزار رو من معرفی کرده بودم . اگه فیلم شما از اول خودش avi باشه که هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط زیر نویس رو لینک میکنه به فیلم و تو صدا و تصویر هم هیچ مشکلی پیدا نمیشه البته اگه زیر نویس درست باشه منظورم اینه که از لحاظ زمان بندی دقیقا با فیلم مچ باشه ولی مورد دوم که میگید صدا و تصویر مچ نیست . اگه فیلم با یه فرمت دیگه ایه که شما اول میخواید به avi تبدیل کنید باید از نرم افزار های دیگه ای مثل xilisoft یا formatfactory استفاده کنید و قبل از تبدیل باید دقیقا bit rait و video و audio از جمله اینکه چند کیلو هرتز ویا اینکه stereo هست یانه و یا اینکه kbps اش چه قدر ه و .... همه موارد صدا و تصویر باید عین هم باشن تا فرمت های مختلف رو به همدیگه تبدیل کنی . تو نرم افزار formatfactori شما میتونید زیر نویس هم اضافه بکنید البته به شرطی که با فونت انتخابی مشکل نداشته باشه . الان یادم نیست ولی فقط تو یکی دو تا از فونت ها به خوبی میتونه زیر نویس فارسی رو به فیلم لینک کنه . ولی اگه فقط بخوای vcd رو به dvd یا به العکس تبدیل کنی یا چند تا فیلم با فرمت avi رو به یک dvd بزنی بهترین راه استفاده از nero smart start که تو ورژن 7.5 که من باهاش کار میکنم این امکان هست که شما با استفاده از گزینه make your own dvd ویا cd با بهترین کیفیت وبدون تغییر در صدا و تصویر هم تبدیل کنید وهم رایت .
پاینده باشید