بان وادبيات فارسي 64 شيمي 69.4
2 زبان عربي 37.4
3 بينش ديني 72
4 زبان خارجه 54.7
5 رياضيات 0.8
6 فيزيك مكانيك10.5 نه اخه من با ای درصدا نرم افزار کرج قبول نشدم حالا میخوام ببینم میتونم کاردانیشو بزنم تو تکمیل ظرفیت
Printable View
بان وادبيات فارسي 64 شيمي 69.4
2 زبان عربي 37.4
3 بينش ديني 72
4 زبان خارجه 54.7
5 رياضيات 0.8
6 فيزيك مكانيك10.5 نه اخه من با ای درصدا نرم افزار کرج قبول نشدم حالا میخوام ببینم میتونم کاردانیشو بزنم تو تکمیل ظرفیت
فرق پاره وقت و تمام وقت توی زمان پاس کردن رشتس. پاره وقت رو میتونی توی 8 سال تموم کنی ولی تمام وقت 4 ساله تمومه!نقل قول:
پاره وقت در واقع یه مزیت داره که هم میتونی خودت زودتر تمومش کنی و اگرم نخواستی میتونی توی همون 8 سال بگذرونیش که البته من تا اونجایی که شنیدم میگن توی دانشگاه آزاد برای پاره وقت تا یه حدی میذارن واحد ورداری که پاس کنی .تا اونجایی که میتونن حتی اگه نخوای هم یه جورایی نهایت 6-7 سالی میکشنت دانشگاه که بیشتر پول بگیرن.
اگه از لحاظ مالی ok هستی چیز بدی نیست پاره وقت.
البته توی مدرکت هم نوشته میشه که نظام پاره وقت قبول شدی.:46:
لطفا به این سوال منم جواب بدین
توی کارنامه واسه من دو درس رو پیش نیاز زده لطفا کامل بگین قضیه اش چیه؟چطور پاس میشه؟
یکی لطف کنه تکمیل ظرفیت رو واسه من توضیح بده!
[QUOTE]بان وادبيات فارسي 64 شيمي 69.4
2 زبان عربي 37.4
3 بينش ديني 72
4 زبان خارجه 54.7
5 رياضيات 0.8
6 فيزيك مكانيك10.5 نه اخه من با ای درصدا نرم افزار کرج قبول نشدم حالا میخوام ببینم میتونم کاردانیشو بزنم تو تکمیل ظرفیت[/QUOTE]
برو تو این تاپیک دوست عزیز:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4155526&posted=1#post4155526
ممنوننقل قول:
من از هردو نوعش قبول شدم
عمران سازه پاره
معماری تمام
حالا به نظرتون کدومو برم خوبه؟
معماری هم چون دختر زیاد داره یکم میترسم
وقتی توی یه درس درصدت از یه حد کمتر باشه بهت پیش نیاز میخوره که معمولا چند تا از دروس تخصصی دانشگاه آزاد که ریاضی 100 در 100 شاملش میشه هرچی هم بزنی پیش نیاز میزنه برات که بازم یه پول اضافه ازت بگیره. فکر کنم اول باید پیش نیاز هات رو بگذرونی بعد میتونی انتخاب واحد بکنی.البته اینو مطمئن نیستم.نقل قول:
تا اونجایی هم که میدونم هر درسی تقریبا 50 تومن پول کلاساشه.
اکثرا توی دانشگاه آزاد چندتا درسی بهشون پیش نیاز میخوره
اینم کارنامه ی ما
لعنت به دانشگاه ازاد با این انتخاب رشته تخیلیش !
من تو خوابم نمی دیدم ترازم 6520 بشه ! از شانس ما انتخاب اولم امسال 6540 میخواسته ! ( تا حالا سابقه نداشته عمران نجف اباد بره رو 6500 !!!!!!!!! - نهایتا 6100 میشد:18:):18:
من 8-7 نفر کم اوردم ؟ تکمیل ظرفیت امیدی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رشته اولم ( برق نجف آباد) رو نیاوردم 20 نفر فاصله دارم با اخرین فرد قبول شده
می خوام ببینم تکلیف اینایی که قبول شدن ولی نمیرن چیه ؟؟؟ مثلا ما می تونیم بریم به جاشون چطور اینو معلوم می کنه دانشگاه ازاد ؟؟
جناب آسروما من خیلی گند زدم رتبم شده 4000!!!!!!!!!!!!!!
تو چطوری این شدی؟؟؟؟؟؟؟