یعنی در حد n73یا w850 میشه؟به جان خودم اگه اینجور باشه سه سوت میخرمش:31:ولی اینکه میگین جی اس ام قابل اعتماد نیست یعنی چی؟هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.:13:نقل قول:
Printable View
یعنی در حد n73یا w850 میشه؟به جان خودم اگه اینجور باشه سه سوت میخرمش:31:ولی اینکه میگین جی اس ام قابل اعتماد نیست یعنی چی؟هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.:13:نقل قول:
ببين اين گوشي هايي كه شما ميگين خيلي تحفه اي نبودن:دی
ميگم كه نينجا اين گوشي رو داشته ! همه گوشي ها رو هم تا حالا داشته! پس بهتر از هر كسي ميدونه! اون ميگفت كيفيت تو هندزفريش سيار عالي است! يكي ديگه تو موبايلستان هم همينو ميگفت كه خريده بود
نمي دونم والا!نقل قول:
هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.
بنده خدا اطلاعات میخواد ..برای gsm ایران تو همین چند روز اینده یه شکایت نامه باید بنویسیم .. همه چیو چپه میکنه ... در مورد گوشی که الان دستمه وقتی رفتم خوندم .. دهنم وا موند که چرا نقاط قوتشو نقطه ضعف کرده اتفاقا رفتم چند تا فیلم هم گرفتم تا ثابت کنم .. فیلمهاش + تمام مطالب متضادش وجود داره و این جا جاش نیست که بیارم اما gsm ریویوهاش صرفا توسط یه گروه مترجم انجام میشه که هنوز نمیدونن باید ریویو گوشی رو بنویسن نه pereviw ... که اطلاع رسانی به اشتباه نشه
اینو که من همون اولش گفتم. رفیق شفیقتون گفت hd2 بهترین گوشی بازاره!! بیخیال بابا بزار بچه ها راحت باشننقل قول:
دهه ..خدایی کجا بحثی راه انداختیم ! غیر اینکه گفتیم این 2 گوشیو با هم مقایسه نکنید !
امیرو میگی؟ خوب نظرشو داده مقایسه نکرده که .. . تو هم خیلی حساسی ... حساس نباش برادر .. بچسب به این گوشی جدید سونی که HD فیلم میگیره و خبرشم تو GSMARENA اومده
همین نظرو ما بدیم تو کلوپ سامسونگ ز 7 تاحیه جرمون میدید
میشه کلآ از سونی و تاپیکاش بکشین بیرون ؟
این گوشی جدیده هم حدود 1 ماهی است خبراش در اومده ! عکساش رو هم خود امیر گذاشته بود
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سری به این تایپیک بزنید گوشی جدید سونی که فکر کنم برادر ساتیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4411726#post4411726
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوا خاک عالم چیکارمون میکنند؟:18:نقل قول:
متدر نزایده کسی بچه های سونی رو جر بده:21:
داداش اینجا هم همون اشتباه کردی این یکی آبجی ساتیوست نه برادرش:11:نقل قول:
هی ما میگیم اونلی ستیو هیشکی گوش نمیده ... توجه کنید به ریویوی hd 2 از آرنا :
چقدر ایراد گرفته :کد:http://www.gsmarena.com/htc_htd2-review-418.php
It's a pretty large phone
Poor sunlight legibility
65K color limitation of display has color gradients banding
Card slot under the battery cover
Disappointing photo and video quality
Limited image geotagging (available only through Footprints)
No dedicated camera key and no lens cover
No DivX/XviD video support out-of-the-box
Preloaded CoPilot Live navigation software is a trial version
No secondary video-call camera
No voice dialing
No handwriting recognition
Dodgy web Flash support
حالا بعضی هاش ایراد بنی اسرائیلیه ولی بعضیهاش نوچ : هی ما علی ریسر بیچاره رو مسخره کردیم نگو درست میگفته
It's a pretty large phone
ال سی دی درسته بزرگ ولی از لحاظ رنگ و زیر نور خورشید ضعف داره . کپچر عکس و ویدئو افتضاح و بقیه هم به همین صورت . این مایکروسافت بیشعور معلوم نیست چیکار میکنه که هنوز یه 65 کیلو کالر رو نتونسته به 16 ملیون ارتقا بده واقعا میشه گفت تر زده ! :27:
یا حق !
توي ريويو كه PhoneArena كرده بود خيلي از هدفونش تعريف كرده بود و امتياز 9 از 10 رو به قسمت موسيقي داده.نقل قول: