bf2 زیاد پلیر نداره ولی درصورت ارتقا سرور به زودی راه اندازی میشه
bf2 زیاد پلیر نداره ولی درصورت ارتقا سرور به زودی راه اندازی میشه
مچکر قرار مرارارم تا اون مقع ست کنین مرسی حسابی میخوام استخون بشکونم bf3 رو هارد تموم کردم بچه ها میگن کاره سختی کردی ولی به نظر خودم زیادم سخت نبود، عاشق اون نقشم که ناو امریکا جلو چین واستاده هم هواپیماهای چینی هم F-358 هم F-18 خیلی باحالن اون هواپیمایی که موشکاش هوا به زمین داره اونم جالبه بعدشم خودم دوتا ایرانی تو سرورای خارجی دیدم بقیه هم شاید نمیتونن به راحتی گیمش و گیر بیارن چون گیمی نیس طرفدار نداشته باشه خودم اپش میکنم واستون
دوستان یه مشکل دارم من مینی ایمیج رو مونت کردم ولی موقع اجرا بازی میگه که سی دی رو بذارید
با سلام من وقتی اکانتمو در ست میکنم یعنی آخرای اینکه درست کنم یک ابکون میآره میگه
Enter Your Serial Key
نمیدونم باید چی رو وارد کنم کمک کنید لطفا:n13::n13:
دوستان منم این مشکلات و داشتم با 2 گیگ دانلود همش حل شد، حاله 2 گیگ دانلودو دارین؟
با سلام من وقتی اکانتمو در ست میکنم یعنی آخرای اینکه درست کنم یک ابکون میآره میگه
Enter Your Serial Key
نمیدونم باید چی رو وارد کنم کمک کنید لطفا:n13:
آقا تورو خدا بگید هرچی وارد میکنم درست نمیشه:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويرايش پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بصورت نقل قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دلم واسه اکانت درست کردن سه چیزو باید رعایت کنی :
1.انتخاب یوسر نیمی که قبلا" وجود نداره
اما مهمتریناش
2.پسوردت باید شامل کلامات و اعداد باشه
3.یکی از کلمات پسوردت باید کپیتال باشه، ینی چی مثلا" مینویسی ahmad2526 باید این شکلی باشه Ahmad2526
اگه اینارو رعایت کنی مشکلی نیس بگیه مشکلا به نر افزار گیمت مربوط میشه، الانم من گیم خودم و چهار قسمت کردم چون نمیشد 2 گیگابایت و باهم اپ کرد قسمت اول شو آپ کردم واستونم لینکشو میزارم یادتون باشه آخرین ورژن خودتونو با دانلودش راحت میکنین خیلی سادس فقط باید کلیک چپ بکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم قوانین اینجا به من اجازه میده که سریال بزارم یا نه ولی اگه خلاف قوانین بود حذف کنید:
این سریال هارو باید قبل از نصب وارد کنید ولی اگه بعد از نصب هم به مشکل برخوردید از اینا استفاده کنید:
|TJT3-Y6W5-IGAQ-7K52-DVT|
|2HUC-JWS5-E93W-G11Y-3VTL|
|ZVYY-MMKF-27PE-SUK5-6VTL|
|226E-CQ5K-04ZA-348N-IVTL|
|KMY8-KLM8-TXDG-8REV-JVTL|
عزیز دل شما که یه کار میکنی کاملش کن، نحوه ی وارد کردن سریالم یا لینک توضیحشم می ذاشتیییی
خببررر خخخخوب بی اف 2 سرورش رهندازی شد قرار بزارین واسه بازی