سلام به دوستان
من میخوام یه دی وی دی بخرم ولی بین این 3 مدل موندم
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم از نظر کیفیت صدا و تصویر و فرمتهای قابل پخش بهتره
pioneer dv 420
philips dvp 3360
lg 9750
Printable View
سلام به دوستان
من میخوام یه دی وی دی بخرم ولی بین این 3 مدل موندم
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم از نظر کیفیت صدا و تصویر و فرمتهای قابل پخش بهتره
pioneer dv 420
philips dvp 3360
lg 9750
من چون 3360 دارم نظرمو ميگمنقل قول:
3360 كيفيت تصوير بسيار خوبي داره. فيلمهاي DivX رو با كيفيت نزديك به DVD ميتونه پخش كنه.Upsclae خوبي داره.
كيفيت پخش تصاوير و عكس هم در حد بسيار عاليه.فرمتهاي معمول رو پخش ميكنه به غير از WMV
زيرنويس فارسي SUB/IDX رو براحتي پخش ميكنه.
ولي خروجي صداي ديجيتال يا صداي 5.1 نداره. و همچنين رمزگشاي DTS هم نداره.
اگه ميخواي به سيستم صوتي وصل كني گزينه خوبي نيست چون فقط خروجي صداي استريو داره ، ولي اگه دنبال تصوير خوب هستي ، گزينه بسيار خوبيه.
این دستگاه خروجی صدای دیجیتال 5.1 داره و خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره . برای صدای 5.1 با این دستگاه باید از خروجی SPDIF استفاده کنید (کواکسیال)نقل قول:
هر سه تاش دستگاه های خوبی هستند .نقل قول:
ولی من دستگاه 9750 رو لینک و یا مشخصاتش رو از سایت اصلی الجی گیر نیاوردم. فکر کنم این دستگاه ساخت ایران هست! هرچند دوستانی که خریدند راضی بودند.
من فیلیپس رو ترجیح میدم.
آقا زیر 200 تومن دستگاهی هست که up scaling داشته باشه؟
نقل قول:
سلام
ایده ی جالبی رو دادین منم تو سایت اصلی ال جی چیزی ندیدم ولی هم تو ال جی ایران و هم تو سایت گلدیران این دو مدل بودش
اگه میشه تحقیقاتی بفرمائین چون منم قصد خرید یکی از این دو مدل 9650 یا 9750 رو دارم که آیا واقعا طراحی کره هستش و مطمئنه یا نه ؟
اما مگه ایران میتونه خودش مستقل دی وی دی پلیر بزنه با مارک ال جی ؟
این موضوع رو تو صفحات اول همین تاپیک هم مطرح کردیم ولی هیچکس نتونست سایت اصلی این محصول رو پیدا کنه. احتمال بسیار میره این محصول ساخت خود ایران باشه چون تو هیچکدوم از سایتهای خارجی الجی این محصول رو ندیدم (حتی با نام مدل متفاوت)نقل قول:
ایران از قطعات الجی استفاده کرده و همچین دستگاهی رو مونتاژ کرده ...اگر واقعا اینطور باشه، بدیش اینه که ساپورت از سمت خود شرکت الجی (کره) نداره (مثلا فیرمویر)
در کل اگر دوستان سایت خارجی رو پیدا کردند که این دستگاه رو معرفی کرده باشه ، در این تاپیک اعلام کنند.
چون من میخواستم مشخصات فنی (جزئی) رو ببینم ولی تو هیچ سایتی همچین مدلی ندیدم.
ولی در کل دستگاه بدی نیست . قیمتش مناسبه و کابل HDMI هم روش داره .
اگر میخواید (در پولتون) صرفه جویی کنید گزینه ی خوبیه.
سلامنقل قول:
من در اين مورد با آقاي برزين صحبت كردم و نظر ايشون را خواستم بدانم.
آقاي برزين گفتند فكر ميكنم مونتاژ اندونزي هست, و اينكه تو سايت رسمي ال جي نيست دليل اينه كه ال جي اين مدل ها را براي خاورميانه و آسيايي جنوب شرقي توليد ميكنه! نه براي اروپا يا امريكا و معمولا تو سايت هاي رسمي نيست, اما از نظر قطعات يكي هستند چون ال جي و برندهاي مشابه قدرت اين را ندارند براي هر مدل طراحي و قطعات متفاوت توليد كنند.
اين ها را ايشون گفتند.:46:
عزیزان کسی نگفت کدوم مدل بهتره
pioneer dv 420
philips 3360
lg 9750
من یه اسپیکر ادیفایر da5000 pro دارم میخوام به دستگاه وصل کنم با این شرایت کدوم بهتره
البته خروجی 5:1 ال جی خیلی برام مهم نیست
فقط کیفیت پخش موزیک برام خیلی مهمه
سلامنقل قول:
من قبلا در مورد پايونر با اقاي برزين صحبت كردم ايشون به من گفتند پايونر در مدل هاي تجاري صداي موزيك افكتيو داره و تاثير ميزاره روي موزيك. يه سري اصطلاحات هم به كار بردند كه من متوجه نشدم:blush:
در مورد ال جي و فيليپس تجربه اي ندارم
گفتم همينو بگم شايد مفيد باشه