باز هم سلام
گفتم هم کار استاد رو راحت تر کنم ، هم این که یاد دوران جوونی افتادم :34: گفتم بذار خودم یه خرده دست به کار بشم ، بقیه دوستان هم اگه منت بذارن ، نظر بدن ، ممنون شون می شم ...
یه مقایسه کاملا سر انگشتی کردم ، بدون این که به ریویو خاصی لینک بدم ، فقط از توی مشخصات خود سایت ها برداشت کردم ، پس دونه دونه اش نیاز به تایید و تاکید داره ، زحمتش رو استاد و بقیه دوستان بکشن ، تنکس :11:
انتظارات ام از پلیر اینه :
نقل قول:
1 _ پخش صدای خوب
تا اینجایی که من فهمیدم ، می شه هم روی کریتیو حساب باز کرد ، یعنی حرف واسه زدن داره ، هم رو کاوون ، کاوون اگه اشتباه نکنم ، یه نموره باید سر تر باشه ، اینجا کاوون برتره .
نقل قول:
2 _ پخش فیلم هم خوبه که داشته باشه
فیلم که هم اکس فای ساپورت می کنه ، هم اس 9 ، اما به نظرم اس 9 سرتره تو پخش فیلم بنا به دلایل پایین ، اما همون سوال پست قبلی ام پا برجاست :5:
نقل قول:
3 _ تاچ نباشه بیتره
فکر می کردم نگهداری تاچ برام سخت باشه ، اما با توجه به این ویدیو از یوتیوب
[html]http://www.youtube.com/watch?v=syPOPmkyfZs[/html]به نظرم خیلی نباید سخت باشه ، و نیز این که اولین دیوایس تاچ ام هست ( چه موب چه پلیر ، تاچ نبودن تا به حال ) و دلم رو صابون زدم برای اون کاپاسیتیو بودنش :40: :40:
تو این مورد هم به نظرم اس 9 سر تره
نقل قول:
4 _ خروجی داشته باشه خوبه ( خوراکه فیلم با بروبچ )
این مورد تقریبا مهمه .... مبتلا به هستم بهش ، اس 9 رو دیدم که داره ، اما کریتیو رو ندیدم که چیزی گفته باشه ... اینجا هم اس 9 ...
نقل قول:
5 _ باتری اش مرد باشه
اون جوری که من دیدم ، باتری اس 9 رو کاغذ 55 ساعت برای موسیقی و 11 ساعت برای فیلم پلی بک داره ، ولی کریتیو 25 ساعت داره ، مشخصا اینجا هم اس 9
نقل قول:
6 _ برای فیلم نه ، اما برای آهنگ ، دیتا ترنسفرش دهن آدم رو صاف نکنه ، یعنی بدون برنامه هم بشه این کار رو کرد ، پلی لیست هم سریع بشه درست کرد
در مورد آهنگ چیزی ندیدم ، اما برای فیلم که شما هم فرمودید ، کاوون native هست ...
اما اگه اشتباه نکنم ، هنوز کریتیو به درد ترنسفر از طریق برنامه مبتلاست ، درسته ؟ :13:
نقل قول:
7 _ Clock, Alarm, Calendar, Task, Contacts
این موارد و از این دست خرت و پرت ها برام خیلی اهمیت نداره ، اما باشه بدک نیست
اصلا مهم نیست ، جزو ارزش افزوده باید محسوب بشه :31:
نقل قول:
8 _ رادیو که حزو باینفک باشه
اینجا هم اس 9 برنده است هم کریتیو
ولی مزیت اس 9 ، تیریپ تیونرش هست ، با مزه است :40:
نقل قول:
9 _ رادیو ریکودینگ هم باید باشه دیگه ، اصلا نمی شه گذشت ازش
بعد از اون مرحوم سامسونگ ، دیگه نتونستم چیزی از رادیو ریکورد کنم ، اما این اس 9 رادیو ریکوردینگ هم داره :21: :27: :8:
*** بازی که در نمی آره مثل اون کریتیو ؟ اوکی هست استاد ؟
نقل قول:
10 _ظرفیت اش بالا باشه
این هم تا اینجا اصلا مهم نیست ، چون برای جفتش داریم رو 16 گیگ صحبت می کنیم
نقل قول:
11 _ فعلا همین ، شما چیزی به ذهنت نمی رسه ؟ :31:
چیزی هست استاد ؟
*** چیزی که باز اس 9 رو از ایکس فای 2 برتر می کنه ، 0.3 اینچ سایز بزرگ تر ، و همین طور این که اس 9 دارای 16 م کالر هست ، اما ایکس فای II داریای 262 ک کالر ( ایکس فای I هم 16 م کالر هست ، اما با اینچ کوچکتر )
اس 9 Amoled هست ، اما کریتیو TFT راستش چیزی نمی دونم از Amoled اما قاعدتا باید به نسل جلو تر از تی اف تی باشه دیگه :31:
در این مورد هم اس 9 برتره ، رو کاغذ ....
نقل قول:
در مورد هدفون هم این 630 خوبه ، اما هم این که وقت تعویض اش رسیده ، هم این که خسته شدم ، دوست دارم تو همین حدود ها یه مدل \ مارک دیگه رو بگیرم برای تنوع ، اون هم این ایر ، و اون هم با همین کیفیت ، راضی ام ازش ....
اگه چیزی هست ، که هیچ ، اگه نه همون 630 ، چندان مهم نیست
یه چیزی که دیدم ، اس 9 پایین تر از بقیه دیوایس ها قرار می گرفت ، خروجی اش بود :
نقل قول:
Max output Stereo, Left 29mW + Right 29mW (16 Ohm earphones)
لینک :
http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=500
در این مورد چی استاد ؟ مثلا برای d2 رو ببنید :
نقل قول:
Output 37mW + 37mW(16 Ohm Earphone)
اس 9 ضعیف تره .... :44: :45:
راستی ، در مورد d2 :
جسارت نشه استاد ، دی 2 در مقابل اس 9 که اصلا حرفی برای زدن نداره که ؟ اس 9 همه چیش سر تره ، درست می گم یا دارم اشتباه می کنم ؟ اگه چیزی هست که من نمی دونم ، بفرمایید .
باز هم ، راستی استاد ، دیروز یه سر باید می رفتم ایران ، یه سر به رایتک هم زدم ، ایکس فای 2 رو نیاورده بود ... پی 7 رو هم من ندیدم تو مغازه اش ، گفت کاوون هم راست کارش نیست :41:
فعلا تا اینجای کار ، تنها مشکل اس 9 ، هزینه اش هست ..... :9: تا ببینیم خدا چی می خواد ...
ادیت : راستی استا د، الآن به ذهنم رسید ، الآن داشتم می دیدم که 16 گیگ رو زده 200 دلار ، به نظر شما ، این 100 اختلاف ارزش داره کسی برام بیاره ( با توجه به مباحث گارانتی و این حرف ها و و و و و ... ) نظر شما ؟
ادیت 2 : استاد ، این اس ناین ، قابلیت تبدیل به مس استوریج رو داره یا نه ؟ مثل این zvp که می تونم قسمتی اش رو انتخاب کنم برای مس استوریج ...
باز هم ممنونم از لطف تون ، منتظر نظرتون هستم
مرسی :10: :11: :46:
یا حق