لطف کنید عکسا رو با کیفیت پایین تر بزارید و یا فقط همون قسمتی رو که مشکل دارید ببریید و بزارید تا صفحه انقدر سنگین نشه. (میتونید فقط لینک عکس رو هم بزارید) :10:
Printable View
لطف کنید عکسا رو با کیفیت پایین تر بزارید و یا فقط همون قسمتی رو که مشکل دارید ببریید و بزارید تا صفحه انقدر سنگین نشه. (میتونید فقط لینک عکس رو هم بزارید) :10:
با سلام به دوستان میخواستم بدونم اگه update program رو غیر فعال کنم کلیدهایی که برای فعال سازی نصب کردم بلاک نمیشن؟یا ربطی نداره؟
با تشکر
چرا بلاک میشن ، update program برای کرک ها کاربرد داره نه لایسنس ها.نقل قول:
موفق باشید
سلام به همگی دوستان
من دیگه از کرک هایی که در اینترنت پخش میشه و بعد از چند مدت از کار می افتند خسته شدم و مجبورم هر چند مدت یکبار باید درگیر کرک کردن باشم
تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس اورجینال خریداری کنم از 2 نفر دوستانی که تمایل به همکاری در خرید آنتی ویروس اوست هستند در این تاپیک اعلام نمایند تا بتوانیم یک آنتی ویروس اورجینال در سیستم داشته باشیم
یک پکیج یک ساله برای 3 سیستم می تونیم بخریم که قیمتش 75000 تومان می باشد که البته طبق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس هر نفری 25000 تومان
کسانی که شرکت های دیگر سراغ دارند یا کسانی که کارت های اعتباری مانند مستر و ویزا دارند تا از خود شرکت اوست خریداری کنیم همینجا اعلام کنند
من معمولا به خریداران آنتی ویروس یک پیشنهاد میدم ( خارج از بحث خرید)نقل قول:
پیشنهاد برای شما:
آنتی ویروس Avast با نسخه پولی از لحاظ قدرت آنتی ویروس یکی هست و هیچ تفاوتی نداره :46: فقط فایروال اضافی داره.
فایروال avast جزو فایروال های کاملا ضعیف محسوب میشه.
پیشنهاد: نصب نسخه آنتی ویروس avast (که رایگان هم هست) + یک فایروال رایگان.
بهترین فایروال پرواکتیو یعنی comodo رایگان هست. فایروال محبوب outpost هم نسخه رایگان داره که واقعا عملکرد خوبی داره.
این شکلی که من بهت الان گفتم هم خرجی نکردید و هم یک نرم افزار حرفه ای تری و قدرت بیشتر نصب کردید و هم بعدا میتونی ترکیب امنیتی سیستم رو عوض کنی اگه خوشت نیومد.
انتی ویروس بسیار خوبیه مخصوصا بخش safe zone اون
این آنتی ویروس اوست که میگید رایگانه یعنی کرک هم احتیاج نداره و به راحتی و بدون نیاز به کرک و سریال آپدیت میشه؟ میشه لینک دانلود هردوتاش رو اینجا بذارید؟(آنتی ویروس رایگان اوست و فایر وال کومودو)نقل قول:
اینجا تاپیک سوالات و بحث هست ، انجمن برای درخواست دانلود جداست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خود سایت ها با لینک مستقیم ارائه کردند و میتونید از خود سایت Avast یا comodo دانلود کنید.
با سلام به دوستان چرا آواست اسکنش اینجوریه؟مثلا یه فیلم رو یه عالمه طول میده تا اسکن کنه ولی بقیه آنتی ها اینطور نیستن.
نقل قول: