غولتم ما باید بکشیم؟یکم بزنشون تا بترکن دیگه.فقط نکته اش در اینه که وقتی اون یابو تبرش گیر کرد تو زمین باید بزنیش.می گم یکم فکرم بد نیستا:3:
Printable View
غولتم ما باید بکشیم؟یکم بزنشون تا بترکن دیگه.فقط نکته اش در اینه که وقتی اون یابو تبرش گیر کرد تو زمین باید بزنیش.می گم یکم فکرم بد نیستا:3:
بله راست ميگه شمشيريه رو بزن تا تبريه بياد طرفت جاخالي بده بدش تبرش گير مي كنه (در اينجا اسپيد كيل شروع ميشه) حالا بايد همين كار را بكني و از تبريه جاخالي بدي و بقلش واسي تا شمشيريه تبريه رو دو شقه كنه:31: و بعدشم فرح شمشيريه را مي كشه:21:نقل قول:
بابا بازم سوال كنيد جواب ميدما
من بازی رو دانلود کردم بعد نصب کردم میرم تو بازی وقتی فیلم بازی رو نشون میده یک دفعه تا بازی شروع میشه یک صفحه ابی میاد پیغام خطا میده
چه کنم دوستان؟
مشكل از كارت گرافيك شما هست. جديدترين درايور كارت گرافيكتون رو داونلود كنين و نصب كنين. اگه مشكل حل نشد نميشه كاري كرد جز ارتقاي سيستم!نقل قول:
کارت گرافیکم 128 هست یعنی باید 256 بگیرم؟
نه 128 کافیه.فقط شاید یکم نوع گرافیکت ضعیغ باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گافیکت چیه؟
سلام. من يه پرنس باز هستم كه تو يه مرحله گير كردم خفن.
تو قسمتي كه دوتا حيوون وحشي بهت حمله مي كنن گير كردم.
برا كشتن شون چه كااااااار كنم؟
بعد از اين كه كشتمشون چي كار كنم.
زده radeon 9200 atiنقل قول:
:23::23::23:
همون radeon گرفتی که کارت گیره.سریع برو یک geforce بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین به اینهمه نکات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .تو بازیه پرینس یک 70 80 ملیون حیوون وحشیه.کدوما؟کجا؟یک عکس بزار یا کامل توضیح بده.نقل قول:
سلام. من يه پرنس باز هستم كه تو يه مرحله گير كردم خفن.
تو قسمتي كه دوتا حيوون وحشي بهت حمله مي كنن گير كردم.
برا كشتن شون چه كااااااار كنم؟
بعد از اين كه كشتمشون چي كار كنم
پیشنهاد میکنم ولش کنی تا پرینس 4 بیاد حالشو ببری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]