من از P30day نگرفتم از راسخون گرفتم.نقل قول:
بله لینک راسخون کرک داره. منتها کرکش تنها نیست باید خود نرم افزار رو هم دانلود کنید برای همین حجمش زیاده (حدود 160-180مگابایت)
Printable View
من از P30day نگرفتم از راسخون گرفتم.نقل قول:
بله لینک راسخون کرک داره. منتها کرکش تنها نیست باید خود نرم افزار رو هم دانلود کنید برای همین حجمش زیاده (حدود 160-180مگابایت)
ببخشید!
من به عنوان مثال 2 تا روم ساختم در روم اول یک لبچکت هست که روش کلیک میکنم میره روم دوم حالا من میخوام بدونم؟؟!
اگر بخوام با انیمیشن خاصی بره صفحه بعد مثل اتش گرفتم یا فضا روم اول دودی شود و بعد بره صفحه بعد باید چه کار کنم؟!
:n16::n16:
کار خیلی ساده ای نیست فوق حرفه ایه کدش اینطوریه اول یه عکس از روم اول میگیره بعد با دستور های image processing شبیه سازی آتش میکنه و ...آخر میره روم بعد
نقل قول:
بیخیال این ترفند شدم!! :n26:
چطوری میشه با گیم میکر استودیو خروی جی PC گرفت مثل گیمیمکر معمولی نیست!!
اگر ممنکنه راهنمای کامل خروجی اندروید هم بزارید!
:n16::n16:
یه منو بازشو بالای صفحه هست که خروجی رو نشون میده. اون رو باید بزاریش روی ویندوز بعد هم اون دکمه خروجی گرفتن که تو گیم میکر 8 هم بود رو بزنی. برای اندروید فقط کافیه sdk داشته باشی بعد مثل ویندوز
امدم دکمه تشکر زدم دیدم شاید نارحت بشید گفتم زبونی بگم!نقل قول:
سلام دوستان.
من تو کامپایل کردن تو game maker studio به مشکل برخورد کردم.
مثلا وقتی می خوام بازی هام رو به اندروید کامپایل کنم گیم میکر می گه که jdk و android sdk می خواد.
تو jdk مشکلی ندارم ولی می گه sdk رو باید تنظیم کنید . یه کادری میاره واسه تنظیم ولی من اصلا بلد نیستم تظیمش کنم.
مشکل دومم هم اینه که اصلا از sdk سر در نمیارم و هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم.
خیلی خیلی ممنون می شم کمکم کنید.:n12::n16:
سلام میشه این سوال رو جواب بدین؟؟ لطفا بگید چطور میشه تو گیم میکر ی کاربر به بازی اضافه کرد یعنی بشه دو کاربره؟ لول بندی بازی چطوری؟ متشکرم
سلام به همه :n02:
آقا من جدیدا میخوام یه بازی استراتژیک با گیم میکر بسازم اما یه سوال برام پیش اومده چیکار کنم که مثلا اگه طرف رو عکس ساختمان کلیک کرد از پولش کم بشه و هر جا با موس کلیک کنه ساختمان بیاد
ممنون میشم جواب بدید :n16: